Τρίτη 24 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 16' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 18' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 12' 16" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 09' 04" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 37' 30" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 29' 15" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 08' 44" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 53' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 06' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 27' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 29' 22" ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ιχθύες της TV

Ευαίσθητοι ή δυναμικοί, ρομαντικοί ή τεχνοκράτες, είναι βέβαιο πως όλοι τους έχουν κάτι να ...κρύψουν!

Οι Ιχθύες της TV

από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Και για να μην πάει ο νους σας κατ’ ευθείαν στο πονηρό, εννοούμε όλα αυτά που οφείλουν να κρύβουν ως δημόσια πρόσωπα που μάλιστα έχουν έναν διακεκριμένο ρόλο στα media. Απλά οι Ιχθύες ξέρουν να το κάνουν με αριστοτεχνικό τρόπο, δείχνοντας την ίδια στιγμή προς τα έξω ως ...ανοικτά βιβλία ή τέλος πάντων κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Έτσι κι αλλιώς, με δεδομένη την «απροθυμία» του Ιχθυακού Ήλιου να αναλάβει τα ηνία της εξωτερικής εκδήλωσης της προσωπικότητας, οι υπόλοιποι βασικοί δείκτες του ωροσκοπίου (η Σελήνη, ο Ωροσκόπος ή οποιοσδήποτε πλανήτης βρίσκεται σε «καίρια» θέση), βρίσκουν την… ευκαιρία να αναλάβουν αυτοί τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πάμε τώρα, να τους δούμε έναν-έναν...

Εκείνο που κάνει «μπαμ» στην Λιάνα Κανέλη, δεν είναι βέβαια το ζώδιο της αλλά η super wow αντίθεση του Άρη με τον Δία στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Εκεί οφείλεται η ακατάβλητη μαχητικότητα της και βέβαια το ότι όταν πάρει φόρα δεν σταματάει με ...τίποτα! Ικανή να παίζει τον «Ντενίς τον Τρομερό» στην δημοσιογραφία, μπορεί παράλληλα να τοποθετείται επί παντός επιστητού και να ελίσσεται με μοναδικό όσο και ...θεαματικό τρόπο.

Επιπλέον, έχοντας την Σελήνη στον Ζυγό σε σύνοδο με την Δήμητρα, έχει ένα μόνιμο πλεονέκτημα, το να μπορεί να απευθύνεται παντού αλλά και να εισακούεται από ένα όλως διόλου διαφορετικό κοινό.

Και επειδή η μοίρα της το έχει να βρεθεί σε ρόλο αρχηγού (ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Αιγόκερω), δεν αποκλείεται να την δούμε σε έναν ακόμη πιο αποφασιστικής σημασίας πολιτικό ρόλο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος με τρεις πλανήτες ακόμη στο ζώδιο να παίζουν ...τένις με την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο, καλείται σε μόνιμη βάση να συνδυάσει στην ζωή του το πραγματικό με το φανταστικό στοιχείο, είτε στην δουλειά του, είτε οπουδήποτε αλλού.

Τα πλανητικά του προσόντα ακούνε στα ονόματα Δίας και Δήμητρα. Ο πρώτος στους Διδύμους προσφέρει απλόχερα το ταλέντο ενός παρουσιαστή και ανθρώπου των media, ενώ η δεύτερη στον Κριό πασχίζει μονίμως να δείξει κάτι το φρέσκο και διαφορετικό.

Στην παρούσα φάση πάντως, δέχεται ...πακέτα πιέσεων, εξ αιτίας των πρόσφατων εκλείψεων που «έπιασαν» τους τρεις αργούς πλανήτες του γενέθλιου χάρτη του, τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Και το μεγάλο στοίχημα για τον ίσιο είναι -όπως κάνει πάντα- να μεταστοιχειώσει αυτές τις ενεργειακές πιέσεις σε δημιουργικό έργο, αποφεύγοντας παράλληλα να εγκλωβιστεί σε συγκρούσεις χωρίς προοπτική.

Η Μαρία Μπακοδήμου, έχοντας την Αφροδίτη στον Κριό και τον Άρη στον Σκορπιό (σε σύνοδο μάλιστα με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης), είναι πάντα κάτι περισσότερο από ελκυστική, αφού εκπέμπει έναν πηγαίο ερωτισμό, που όσο ...Ιχθύς κι αν είναι απλά δεν κρύβεται!

Παράλληλα, οι αντιθέσεις του Ήλιου της με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα προδίδουν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, με τις ανατρεπτικές-πειραματικές τάσεις να διαδέχονται την απόλυτη προσήλωση σε ένα σκοπό.

Η υποστήριξη του Δία από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ήλιο της αλλά και η Δήμητρα στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων είναι τα βασικά της ατού στην «μάχη» της τηλεθέασης.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται κι αυτή κάτω από την επιρροή των πρόσφατων εκλείψεων και γι’ αυτό μπορεί να δει να της συμβαίνουν ...όλου του κόσμου τα παράξενα!

Ο Θέμης Γεωργαντάς ξέρει πολύ καλά πως να κρύβει τις αδυναμίες του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν διαθέτει και ...εντελώς ευδιάκριτες (τουλάχιστον αστρολογικά) ευαισθησίες. Το τετράγωνο του Ήλιου του με τον Ποσειδώνα αλλά και οι τρεις πλανήτες στους Ιχθύες υποδηλώνουν μια καλλιτεχνική, όσο και ρομαντική φύση, που δεν θα πάψει ποτέ να ζει το «όνειρο» της show biz, ξεκινώντας όμως από μια μάλλον πραγματιστική αφετηρία (ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στην Παρθένο), η οποία τον χρήζει αρχικά παρατηρητή και κριτή των πεπραγμένων.

Τα σημαντικότερα «όπλα» του είναι τα τρίγωνα του Δία στον Σκορπιό με την Δήμητρα, τον Ήλιο και την Αφροδίτη, τα οποία εκτός των άλλων του αφήνουν διάπλατα ανοικτή την πρόσβαση προς το ...χρήμα!

Αυτήν την περίοδο πάντως βρίσκεται σε φάση αλλαγών, με αιχμή του δόρατος την προσωπική του ζωή, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί με απρόβλεπτο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον Ήλιο του, υποδηλώνει πως τουλάχιστον στα επαγγελματικά του πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα, ώστε να αποφύγει παγίδες που θα μπορούσαν να του στοιχίσουν ακριβά.

Η Ευγενία Μανωλίδου διαθέτει ένα άκρως καλλιτεχνικό ωροσκόπιο και δεν είναι καθόλου τυχαία η καριέρα της ως μουσικός. Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με το Μεσουράνημα της ήταν εκείνος που έδωσε το σχετικό «οκ», επειδή όμως και ο λαμπερός κόσμος της show biz έχει επίσης άφθονα Ποσειδώνια στοιχεία, το πέρασμα της από τον έναν χώρο στον άλλον δεν ήταν καθόλου δύσκολο.

Από εκεί και ύστερα, τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Δίας, που από τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της δεν έπαψε και ούτε θα πάψει να την αναδεικνύει πρωταγωνίστρια, είτε αυτό αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους.

Από ότι φαίνεται πάντως, εκείνο που κρύβει πολύ καλά για τις ανάγκες του ρόλου της είναι ο ...τσαμπουκάς και ο δυναμισμός της που μπήκαν στο τηλεοπτικό περιθώριο, αφού δεν συνάδουν με την εικόνα μιας «γατούλας». Γιατί ούτε ο Άρης στον Αιγόκερω, ούτε η Αφροδίτη στον Κριό, μένουν μόνον στα νάζια...

Όσον αφορά δε, τις επιρροές που δέχεται αυτήν την περίοδο, τον πρώτο λόγο έχουν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, που σπεύδουν να συναντήσουν την Αφροδίτη της, υποδηλώνοντας πως κάτι αλλάζει στην προσωπική της ζωή.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved