Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 22' 13" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 56' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 14' 35" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 49' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 25' 10" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 16' 24" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 54' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 25' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 25' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 50" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 18" ΤΑΥΡΟΣ

Δανία - Μια σκληρή γοργόνα στην πρωθυπουργία

Η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός της Δανίας
Δανία - Μια σκληρή γοργόνα στην πρωθυπουργία
από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η Helle Thorning Schmidt, πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και νικήτρια των πρόσφατων εκλογών στην Δανία ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη (γεν. στις 14/12/1966), με την Σελήνη στον Αιγόκερω να αφήνει ένα έντονο άρωμα φιλοδοξίας και μια ...υποψία αριβισμού. Παντρεμένη με τον Στέφεν Κίνοκ, Αιγόκερω και γιο του πρώην ηγέτη του Βρετανικού Εργατικού κόμματος, μπήκε στην πολιτική το 1993 και ύστερα από μια θητεία στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για λογαριασμό των Σοσιαλδημοκρατών, εξελέγη στην ηγεσία του κόμματος το 2005.

Παρότι η ώρα γέννησης της δεν είναι γνωστή, ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα, φαίνεται πως η πολιτική της ιδιότητα χρωματίζεται από την θέση της Δήμητρας στον Καρκίνο, σε τ-τετράγωνο μάλιστα με τον Άρη στο Ζυγό και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Σίγουρα η Helle Schmidt έχει τον τρόπο να μετουσιώνει το σεξ απήλ της σε... ψήφους, από την άλλη πλευρά όμως αυτές οι όψεις δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σκάνδαλα και συγκρούσεις με τον νόμο.

Πριν από λίγα χρόνια κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή, ύστερα από ένα ...«λαθάκι» στον υπολογισμό του φόρου που έπρεπε να πληρώσει η ίδια και ο σύζυγος της. Τουλάχιστον έτσι θεωρήθηκε τελικά η παράτυπη έκπτωση φόρου του συζύγου της, ο οποίος δεν είναι μόνιμος κάτοικος Δανίας. Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει χρήματα στο Δημόσιο, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Μια όσο να ‘ναι παράξενη ιστορία, αφού σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πιθανότατα το θέμα θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Και βέβαια όλα αυτά «επιτρέπουν» να υποθέσω πως η Schmidt θα πρέπει να έχει έναν πολύ καλό Δία στην «μηχανή» της, ενδεχομένως σε κάποιον από τους γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου της. Διότι υπάρχει και συνέχεια, στα «περίεργα», αυτήν την φορά στα αστρολογικά ...

helle_schmidt

Βλέποντας τον γενέθλιο χάρτη της δεν μπορεί κανείς να μην ...εντυπωσιαστεί από το τ-τετράγωνο του Ήλιου της με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πρόκειται για ένα πολύ «σκληρό» σχήμα, προάγγελο αλλαγών και κρίσεων, το οποίο μάλιστα ...παραδόξως φαίνεται να είναι και ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες της νίκης της. Στον προοδευτικό της χάρτη η προχωρημένη Δήμητρα είναι στους Διδύμους, κλείνοντας το γενέθλιο τ-τετράγωνο, ενώ ως διελαύνουσα την ημέρα των εκλογών ήταν πάνω στον γενέθλιο Κρόνο στους Ιχθύες.

Τυπικά, όλες αυτές οι ενδείξεις δεν είναι και ότι το καλύτερο για μια ομαλή συνέχεια και πέρα από τις αστρολογικές ...απορίες που δημιουργούν ως προς την νίκη της στις εκλογές, υποδηλώνουν ότι η παραμονή της δυναμικής Helle στην πρωθυπουργία της Δανίας θα συνδυαστεί με κοσμογονικές αλλαγές, αν όχι στην ίδια την χώρα, τουλάχιστον στο διεθνές περιβάλλον της.

Από αυτήν την άποψη η νίκη της στις εκλογές είναι ένας πολύ κακός οιωνός για την Ευρωζώνη!

Εκτός πια και αν η Βασίλισσα δεν την προτείνει ως πρωθυπουργό (αυτό επιτάσσουν τα πολιτικά ήθη της Δανίας), ανατρέποντας την φυσιολογική ροή των πραγμάτων, η οποία θέλει την Helle Thorninf Schmidt, να γίνεται η πρώτη γυναίκα στην χώρα της, που κατακτά αυτό το αξίωμα.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved