Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 16' 45" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 47' 34" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 12° 08' 54" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 17° 05' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 25° 14' 27" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 22' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 00' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 17' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 48' 40" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 23' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 53' 50" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Ο γάμος της χρονιάς-Elaine Davidson feat Douglas Watson

Να ζήσουν και να ευτυχίσουν!
Ο γάμος της χρονιάς-Elaine Davidson feat Douglas Watson
από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η εικόνα είναι άκρως... σουρεαλιστική. Από την μια η νύφη, φορτωμένη με χιλιάδες σκουλαρίκια κι από την άλλη ο ευτυχής συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και εντελώς ...ατρύπητος γαμπρός που αν ζούσε η μητέρα του μάλλον θα αναφωνούσε το γνωστό «τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω...»

Από αυτήν την άποψη η είδηση είναι ο Douglas Watson και όχι η χιλιοτρυπημένη Elaine! Εφόσον όμως εκείνη είναι η διάσημη, παίρνει αναπόφευκτα όλη τη δόξα...

Η Elaine Davidson γεννήθηκε στην Βραζιλία στις 25/10/1975 και βρίσκεται στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα σκουλαρίκια. Σήμερα έχει περίπου επτά χιλιάδες «πήρσινγκς» και όσο περνά ο καιρός αυξάνονται και πληθύνονται! Το συνολικό βάρος τους είναι γύρω στα τρία κιλά και τα περισσότερα -500 τον αριθμό- κρέμονται στα γεννητικά της όργανα, εσωτερικά ή εξωτερικά. Κάτι που αστρολογικά δεν είναι διόλου τυχαίο...

Σκορπιός .. plus η Elaine εργάστηκε ως νοσοκόμα αλλά πλέον ασχολείται με το styling, ενώ κάνει συχνά εμφανίσεις ως φιλοξενούμενη σε shows, γκαλά και ποικίλες εκδηλώσεις. Φυσικά ως γνήσια εκπρόσωπος του ζωδίου της ασκεί με επιτυχία την μαντική τέχνη διαβάζοντας την «μαγική σφαίρα» και ρίχνοντας τα Ταρό.

Όσον αφορά τα χιλιάδες σκουλαρίκια της, είναι μάλλον γνωστή η ιδιαίτερη σχέση του Σκορπιού με οτιδήποτε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην έννοια του «σημαδεμένου». Τατουάζ αλλά και εσωτερικές «σφραγίδες» κληρονομιά από σχέσεις ή γεγονότα  ανταποκρίνονται στην απόλυτη διάσταση του Σκορπιού αλλά πολύ περισσότερο του Πλούτωνα.

Κάτι που παρά την άγνωστη ώρα γέννησης της Elaine είναι εξαιρετικά «εύγλωττο» στον γενέθλιο χάρτη της

elaine_davidson

Κατ’ αρχάς, το ...ανηλεές τρύπημα είναι μια υπόθεση Άρη και από αυτήν την άποψη η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο κρίνεται ως αρκετά αντιπροσωπευτική, αφού στην περίπτωση μιας γυναίκας η Σελήνη καθορίζει πολλά σε σχέση με τον χαρακτήρα ή τις επιλογές της. Η συγκεκριμένη σύνοδος μάλιστα συνδέεται ως αστρική με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη, την Αφροδίτη στην Παρθένο και την Δήμητρα στους Διδύμους, ενισχύοντας την καλλιτεχνική διάσταση στον χαρακτήρα και τις επιλογές της Elaine. Η συμμετοχή στο όλο σχήμα της Δήμητρας είναι καταλυτική, όχι μόνο γιατί συνέβαλε στην είσοδο της Elaine στον κόσμο των celebrities αλλά γιατί η «κρυφή» σύνοδος της με τον αστρικό Άρη και την αστρική Σελήνη συνδέεται ευθέως με ανθρώπους που «μάχονται» την εξωτερική τους εικόνα, προβαίνοντας ευκολότερα σε αλλαγές ή παρεμβάσεις.

Όλα αυτά όμως δεν θα έπαιρναν τέτοια έκταση αν δεν υπήρχε η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Σκορπιό. Το αίτημα μιας διαφορετικότητας που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του συνηθισμένου, ακόμη και της πρόκλησης, εκπληρώθηκε ...και με το παραπάνω μέσα από τα χιλιάδες τρυπήματα. Αλλά και η επιλογή του εντελώς διαφορετικού Douglas Watson, εντάσσεται στις «παραξενιές» αυτής της όψης, αφού σε έναν γυναικείο χάρτη ο Ήλιος δεν παύει να είναι και ένα ενεργειακό αρχέτυπο του συντρόφου. Η διαφορά εδώ είναι πως στον ανάποδο κόσμο του Ουρανού το ...φρικιό είναι ένας καθ’ όλα αξιοσέβαστος πολίτης...

Όσον αφορά τον ίδιο τον Πλούτωνα -που όπως επεσήμανα από την αρχή, ψυχολογικά είναι ο βασικός αυτουργός της μανίας με τα τρυπήματα- εκτός από την έμμεση κυριαρχία του στον Σκορπιό, σχηματίζει όψεις με ...όλο τον κόσμο: Σύνοδο με τον Ερμή, τον αστρικό Ήλιο και τον αστρικό Ουρανό αλλά και με την Αφροδίτη ως αστρικός. Φυσικά υπάρχει και τα τετράγωνα του με την Σελήνη, τον Άρη και την τροπική Δήμητρα, ως αστρικός.

Όλοι οι προσωπικοί δείκτες δηλαδή είναι κάτω από την υψηλή του επιστασία, αφήνοντας διάχυτη την αίσθηση του απόλυτου.

Το ίδιο απόλυτη βέβαια μπορεί να είναι και η αφοσίωση της Elaine στον γλυκούλη Douglas.

Να ζήσουν και να ευτυχίσουν!

Ο γάμος της χρονιάς-Elaine Davidson feat Douglas Watson

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved