Σάββατο 28 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 22' 01" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 53' 58" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 11' 18" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 07' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 47' 38" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 03° 12' 27" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 12' 38" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 07' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 11' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 24' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 33' 11" ΤΑΥΡΟΣ

Δέσποινα Βανδή Vs Ντέμης Νικολαΐδης

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης. Μαζί μέχρι το τέλος

Δέσποινα Βανδή Vs Ντέμης Νικολαΐδης
από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πρόκειται για μια από τις πλέον δυνατές σχέσεις της show biz κι αυτό το αναφέρω μόνο και μόνο εξετάζοντας τις πλανητικές όψεις που υπάρχουν στους χάρτες τους, χωρίς καν να γνωρίζω τους Ωροσκόπους τους.

vandi_nikolaidis

Κατ’ αρχάς, πίσω από μια φαινομενικά «άχρωμη» ζωδιακή σχέση μιας Καρκίνου και ενός Παρθένου, κρύβεται ο Σκορπιός.

Η Δέσποινα Βανδή έχει εκεί (κατ’ εκτίμηση) τη Σελήνη της, ενώ ο Ντέμης την Αφροδίτη του ...και τι Αφροδίτη! Σε αντίθεση με τον Άρη και σε τετράγωνο με το Δία διαθέτει ένα άσβεστο πάθος, συνδυασμένο με την ανάγκη για μια «μεγάλη ζωή», τάσεις που φαίνεται πως εκπληρώθηκαν (και με το παραπάνω) μέσα από τη σχέση του με τη Δέσποινα.

Είναι γνωστή η ανάγκη του Σκορπιού να περιφρουρεί την προσωπική του ζωή θεωρώντας ότι κανείς «βέβηλος» δεν έχει δικαίωμα να την παραβιάσει. Όπως επίσης είναι γνωστή η τάση του ζωδίου να «πνίγει» τα αγαπημένα του πρόσωπα, ξεκινώντας από ένα καθ’ όλα υγιές αίτημα ταύτισης.

Σε αυτό το σημείο είναι που «τα βρίσκουν» οι δύο σύντροφοι. Και ταυτόχρονα αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο τους.

Αν…

Η στάση τους απέναντι στην ίδια τη σχέση είναι υποστηρικτική μέχρι ...θανάτου, στο θεωρητικό σενάριο όμως που κάτι «στραβώσει», τότε η απόρριψη θα είναι εξ ίσου απόλυτη και από αυτήν την άποψη θα έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά.

Οι λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής και το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους είναι κάτι που θα μαθευτεί κατόπιν ...εορτής και μάλλον ύστερα από πρωτοβουλία της δημοφιλέστατης τραγουδίστριας, που όπως κι αν το κάνουμε δεν μπορεί εύκολα να αποποιηθεί την επικοινωνιακή «φαγούρα» της Αφροδίτης της στους Διδύμους.

Είναι βέβαιο ότι ο Ντέμης παρότι έχει βρεθεί και ο ίδιος σε ανάλογη θέση δεν καλοβλέπει αυτήν την «ανοικτή» Αφροδίτη, ιδιαίτερα όταν χαριεντίζεται ασύστολα με τα πλήθη. Κι αυτό γιατί κρίνοντας εξ ιδίων, στο μυαλό του κρέμεται πάντα η …δαμόκλειος σπάθη της διεκδίκησης, του ανταγωνισμού και του εν δυνάμει αντεραστή του (για όλα αυτά «φταίει» η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη στο γενέθλιο χάρτη του).

Ισχυροί δεσμοί

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα έχει άμεσα ανάγκη την πνευματική επικοινωνία, αφού ο Άρης της στον Τοξότη έλκεται από προσωπικότητες που μπορούν να ανταποκριθούν στα βασικά ...τεστ ευφυΐας και ενδιαφερόντων. Και είναι βέβαιο πως αν ο στράικερ Ντέμης δεν είχε τέτοια στοιχεία δεν θα γινόντουσαν ποτέ ζευγάρι.

Αναμφίβολα βέβαια η σχέση τους δένει και από άλλα αστρολογικά δεσμά της συναστρίας τους, όπως είναι για παράδειγμα οι σύνοδοι Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Κρόνου, οι οποίες αν μη τι άλλο συγκροτούν μια αλυσίδα δεσμεύσεων, περισσότερο για τον κατά τεκμήριο πιο «ζωηρό» Θεμιστοκλή. Συνάμα, ο πανταχού παρών Ποσειδώνας επενδύει τη σχέση με εξιδανικεύσεις και ροζ περιτυλίγματα.

Αν μάλιστα δούμε τις όψεις στην «κρυφή» τους συναστρία, αυτές δηλαδή ανάμεσα στις αστρικές και τροπικές πλανητικές θέσεις, γίνεται φανερό πως η σχέση τους έχει πολύ βαθιές ρίζες, θα τολμούσα να πω καρμικές.

Ειδικά οι εις διπλούν όψεις ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη –ίσως η πιο κλασική ένδειξη ερωτικής έλξης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι- δημιουργούν έναν γνήσιο …πανικό, ενώ δύο ακόμη σύνοδοι, αυτές της Σελήνης με την Αφροδίτη και του Ήλιου με τον Κρόνο επισημαίνουν την τρυφερότητα αλλά και τις αμοιβαίες δεσμεύσεις ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τέλος, η συσχέτιση Ήλιου-Σελήνης (κάνουν τετράγωνο) συμπληρώνει την αναγκαία για μια σχέση σύζευξη αρσενικού και θηλυκού αρχετύπου, έστω και μέσα από τις όποιες διαφορές.

Το μέλλον της σχέσης

Το πρώτο μισό του 2011, θα φέρει αρκετές δυσκολίες και στους δύο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα διαταραχθούν τα αισθήματα που τρέφουν μεταξύ τους. Τουναντίον, οι αντιξοότητες ενδέχεται να τους φέρουν ακόμη πιο κοντά.

Όσον αφορά τη Δέσποινα Βανδή, το σημαντικό είναι πως –ελέω Ουρανού- μπαίνει σταδιακά σε μια φάση μεγάλων αλλαγών, κάτι που θέτει πληθώρα ερωτηματικών για το τι θα αναθεωρηθεί και τι θα παραμείνει σταθερό.

Στην Ηλιακή της Επιστροφή –ένα χάρτη που έχει ισχύ μέχρι τα γενέθλια της τον Ιούλιο- γίνεται του «Kουτρούλη ο γάμος». Όλο το «βαρύ πυροβολικό» του ζωδιακού -Άρης, Κρόνος, Δίας, Ουρανός και Πλούτωνας- είναι επί των επάλξεων σχηματίζοντας ένα εξαιρετικά κρίσιμο τ-τετράγωνο.

Ωστόσο η απουσία συμμετοχής κάποιου προσωπικού πλανήτη σε αυτήν την …κόλαση, μου επιτρέπει να εκτιμήσω ότι παρ’ όλη τη διαφαινόμενη σοβαρότητα των προβλημάτων, αυτά δεν έχουν να κάνουν με το γάμο της. Κρατώ μόνον μια επιφύλαξη για την περίπτωση που έχει τον Ωροσκόπο της στις πρώτες μοίρες κάποιου εκ των παρορμητικών ζωδίων.

Το ίδιο διάστημα  δεν προβλέπεται να είναι διόλου εύκολο για τον Ντέμη Νικολαΐδη, αφού σύμφωνα με τις ενδείξεις του προοδευτικού χάρτη του καλείται να αντιμετωπίσει την επιδρομή του Άρη, ο οποίος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ήλιο, υποδηλώνοντας επιβεβλημένες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση κινδύνων και επιθέσεων.

Η εκτίμηση μου όπως σημείωσα και στην αρχή του άρθρου είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ δεμένη σχέση, αν όμως εξαιτίας άγνωστων σε μας παραμέτρων (Ωροσκόποι, οικοθεσία κλπ) συμβεί κάτι «ανάποδο», θα έχει ακραία χαρακτηριστικά.

Και αν οι κίνδυνοι είναι εξωτερικοί, τότε με δεδομένη την οξύτητα τους θα αντιμετωπιστούν δύσκολα μεν αλλά με επιτυχία.

Αν είναι εσωτερικοί –αφορούν δηλαδή την ίδια τη σχέση- τότε θα ξεκινήσει μια μάχη που θα θυμίζει τον «Πόλεμο των Ρόουζ»...

Τυπικά πάντως η κρίση –η οποία οπωσδήποτε θα έχει και οικονομικές διαστάσεις- φαίνεται να κτυπά την πόρτα του ζεύγους αμέσως μετά τον Οκτώβριο του 2012, όταν ο Κρόνος θα μπει στο Σκορπιό.

Λίγο νωρίτερα, μια ένδειξη που υπάρχει ταυτόχρονα (!) στους προοδευτικούς χάρτες και των δύο, η όψη δηλαδή της «προχωρημένης» Αφροδίτης με τη Δήμητρα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μια σειρά από κινήσεις που θα ανεβάσουν κι άλλο τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της show biz.

Από αυτήν την άποψη το μέλλον και των δυο τους φαντάζει λαμπρό, έστω και μέσα από τις στήλες των life style περιοδικών.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved