Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 09' 37" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 41' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 33' 04" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 09' 16" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 10' 11" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 55' 26" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 50' 53" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 28" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 21" ΚΡΙΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 24/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 24/1

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τις εσωτερικές σας ανάγκες και επειδή μπορεί να νιώσετε αδικημένοι να κάνετε κινήσεις πολύ ανατρεπτικές κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Για αυτό να είστε κάπως προσεκτικοί γιατί στην φόρα σας επάνω μπορεί να πληγώσετε και ένα πρόσωπο που ίσως να μην φταίει όσο νομίζετε και ίσως να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Σίγουρα όμως θα θέλετε να κάνετε αλλαγές μέσα στον χώρο του σπιτιού σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα της οικογένειας σας.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα ισορροπήσετε πάνω στα δύσκολα γιατί θα νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι για τις κινήσεις σας. Σίγουρα έχετε ζοριστεί από ανατροπές και προβλήματα που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμα και από άτομα που συνεργάζεστε ή είστε πολύ κοντά στο να κλείσετε μια δουλειά. Επειδή σας πιέζουν να δεχτείτε πράγματα που εσείς δεν συμφωνείτε ή σας είναι πολύ καινούργια υπάρχει ένταση και τριβή. Αλλά τουλάχιστον θα τα πείτε αυτά που σας ενοχλούν και θα έχετε και την υποστήριξη από ένα συγγενικό σας άτομο. Ταξίδι, μαθήματα μαγειρικής ή θέματα οικογενείας μπορεί να σας ενθουσιάσουν.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε έτοιμοι να υποχωρήσετε και να δώσετε μεγαλύτερη βάση στις προσωπικές σας και συναισθηματικές ανάγκες. Θέματα διατροφής ή συνετής οικονομικής διαχείρισης θα σας απασχολήσουν και θα βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν την ζωή πιο πρακτική. Κρατάτε βέβαια κάποιες αποστάσεις είτε από τον Αιγόκερω είτε γενικά από άτομα που νιώθετε ότι σας κρίνουν και δεν σας βλέπουν όπως ακριβώς είστε. Η καριέρα σας έχει βελτίωση και κυρίως αν εισάγετε και προσαρμόσετε νέα συστήματα που θα σας φέρουν ένα νέο αέρα πρωτοτυπίας και πρωτοπορίας. Ο Σκορπιός είναι πολύ θετικός προς εσάς.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σήμερα είναι η ημέρα σας, παρόλο που σας βασανίζουν κάποιες πληροφορίες ή γεγονότα τα οποία δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα γιατί χρειάζεται να βγείτε έξω από το στενό κύκλωμα των πεποιθήσεων σας και να δείτε τα πράγματα που σας συμβαίνουν πιο σφαιρικά αλλά και ανοικτά. Θα λειτουργήσετε πιο προσωπικά και θα νιώσετε σιγουριά από τις αποφάσεις σας. Αυτή την περίοδο πάντως έχετε μεγαλύτερη υποστήριξη από τρίτους και αυτό σας δίνει την ευκαιρία ακόμα να κάνετε καλύτερες συμφωνίες ή συνεργασίες. Συζητήσεις για γάμο ή για συμβίωση και κυρίως με Αιγόκερω.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε πολύ κουρασμένοι από τις υπευθυνότητες και υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο και μπορεί να δώσετε ειδική άδεια στον εαυτό σας χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο να βγείτε από το παιχνίδι κάπως να χαλαρώσετε περισσότερο και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με άτομα που ίσως να νιώθετε ότι τα είχατε παραμελήσει κυρίως ηλικιωμένα ή πολύ μικρά. Η υποστήριξη από ένα Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική και κυρίως πάνω σε πρακτικά προβλήματα που έχετε στον εργασιακό σας χώρο. Οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας ή από ξαφνική πηγή.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε την υποστήριξη από φίλους που μπορεί να παίζουν τον ρόλο της οικογένειας στην ζωή σας. Η δουλειά θα σας φέρει ένα καλό αποτέλεσμα και ίσως και μια βελτίωση στα οικονομικά σας. Γενικά νιώθετε πολύ καλά και κυρίως ερωτικά γιατί μπορεί να έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω. Επειδή τον τελευταίο καιρό συζητάτε πιο εύκολα από παλιά ίσως ανοιχτείτε σε μια νέα ευκαιρία που σας παρουσιάζετε ή θα κολλήσετε με έναν Τοξότη και θα κάνετε μια σημαντική συνεργασία. Οι μοντέρνες εφαρμογές σε θέματα υγείας ή η ψυχολογική προσέγγιση είναι θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αλλάζει η διάθεσή σας και είστε περισσότερο τρυφεροί και συναισθηματικοί. Σίγουρα η ευαισθησία σας θα παίξει ρόλο σε κάποιες αποφάσεις σας και κυρίως αυτές που αφορούν την οικογένεια αλλά και έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ευτυχώς όμως έχετε την δυνατότητα να κρατήσετε έξω από τις υποθέσεις σας πράγματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με λογική και με πρακτικότητα. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει αλλά θα βρείτε άμεσες λύσεις και κυρίως αν εμπλέκονται και συγγενικά σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα ανασάνετε μέσα από μια πρόταση που μπορεί να είναι πρωτοποριακή.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε καλύτερα και είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Η ασφάλεια που θα σας δώσει ένας Καρκίνος ή ένα άτομο από την οικογένειά σας θα είναι πολύ θετική για τις επόμενες ημέρες. Επειδή κάνετε κινήσεις κάπως απρόβλεπτες ή προσπαθείτε να αμυνθείτε σε γεγονότα τα οποία δεν σας επιτρέπουν περιθώρια για να αντιδράσετε διαφορετικά βρίσκεστε μερικές φορές σε αδιέξοδα. Αλλά από σήμερα θα ξεκινήσει και θα λυθεί το κουβάρι. Μπορεί να σας ζορίζει ένα Λιοντάρι ή Υδροχόος και εσείς θα χρειαστεί να είστε πολύ ψύχραιμοι και να βάλετε την διαίσθησή σας να δουλέψει και όχι τον θυμό σας.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Κάνετε πολλές κινήσεις για να αντεπεξέλθετε σε κάποιες υποχρεώσεις και να είστε αντάξιοι των υποχρεώσεων και κυρίως των οικογενειακών ή των οικονομικών που έχετε επιβαρυνθεί. Επειδή όμως είστε πολύ επικοινωνιακοί και ευέλικτοι πάντα την βρίσκετε την λύση, τώρα προσπαθείτε να κλείσετε και μια δουλειά που μπορεί να αφορά την επικοινωνία ή μια που θα έχει ομαδικό πνεύμα. Η βοήθεια που θα πάρετε από έναν Αιγόκερω θα σας ξελασπώσει σε κάποια θέματα. Θέματα ομορφιάς ή βελτίωσης της εμφάνισης θα σας απασχολήσουν και θα νιώσετε καλά με το σώμα σας ή με τον εαυτό σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε ότι θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας από άτομα που πιστεύετε ότι δεν σας έχουν εμπιστευτεί ή στηρίξει όσο σας άξιζε. Αλλά αυτό να θυμάστε ότι πάντα συμβαίνει και είναι η τρύπα που μερικές φορές μπορούμε να πέσουμε μέσα. Για αυτό ενώ έχετε αυτή την ανάγκη μην το παίρνετε σαν κάτι απόλυτο γιατί τότε θα γίνετε πολύ εξαρτημένοι από τους γύρω σας και θα χάσετε όλη σας την δύναμη. Θέματα οικογένειας ή παιδιού θα σας απασχολήσουν θετικά σήμερα παρόλο που υπάρχουν γύρω σας πολλές εντάσεις και απρόβλεπτα γεγονότα. Ο Καρκίνος και ο Παρθένος είναι σημαντικοί στην ζωή σας.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Σας βγαίνουν ευαισθησίες στην επιφάνεια οι οποίες θα σας φέρουν σε μεγαλύτερη και καλύτερη επαφή είτε με τα παιδιά σας είτε με έναν Καρκίνο. Ενώ έχετε δύναμη γιατί υπάρχουν τρείς πλανήτες στο ζώδιο σας αμφισβητείτε μερικές φορές την αξία σας εσείς οι ίδιοι γιατί κατά βάθος είστε τελειομανείς και θέλετε πάντα να είστε άψογοι και για σας και για τους άλλους. Θα σας έρθει επιθυμία να ρισκάρετε σε κάποια θέματα και κυρίως σε ένα θέμα οικονομικό ή ερωτικό αλλά μπορεί το συναίσθημά σας να σας κάνει να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πάρετε μια βοήθεια σε ένα θέμα που το θεωρούσατε αδιέξοδο.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μπαίνετε σε καλύτερη φάση και θα μπορέσετε να φτιάξετε μια κατάσταση η οποία θα σας βολέψει πολύ περισσότερο. Το ενδιαφέρον σας για θέματα οικογενειακά αλλά και ερωτικά θα είναι πολύ έντονο και ίσως συζητήσετε και για το θέμα ενός παιδιού. Τα χαρτιά σας βέβαια τα κρατάτε κλειστά και δεν λέτε αυτά που σκέπτεστε και ίσως κάνετε κινήσεις πολύ απρόβλεπτες που θα αλλάξουν ξαφνικά την ζωή σας. Αρκεί να το πιστέψετε και να βασιστείτε στην δική σας εσωτερική κατάσταση η οποία πάντα σας προειδοποιεί για το σωστό και το λάθος. Φίλοι που έχουν κοινωνικές προσβάσεις περισσότερες από εσάς μπορεί να σας βοηθήσουν για ένα θέμα επαγγελματικό.

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved