Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 45' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 03' 34" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 30' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 59' 25" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 41' 32" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 15' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 09' 35" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 40' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 33" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 02' 18" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 21 έως και τις 23/11;Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

 

Ενώ όλοι περιμένουν την καταστροφή του κόσμου, εν τω μεταξύ εμείς ας περάσουμε καλά έστω και τις τελευταίες μας στιγμές. Το χιούμορ είναι απαραίτητο και μέσα από αυτό μπορούμε να περάσουμε πιο εύκολα στην λεγόμενη Πέμπτη διάσταση. Όλες τις δυσκολίες τις περνάμε πιο καλά όταν είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι για αυτό επιδιώξτε το!


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είσαστε στα πάνω σας παρόλο που έχετε επιβάλλει λόγω κάποιων εξωτερικών συνθηκών στον εαυτόν σας ένα σκληρό πρόγραμμα θα είσαστε πολύ δυνατοί και γενικά ανεβασμένοι. Σίγουρα θα πάρετε πρωτοβουλίες ακόμα και σε μικρά πράγματα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα σπάσετε κάποια ταμπού είτε προσωπικά είτε κοινωνικά τα οποία σας κρατάνε σφιγμένους ακόμα και σε θέματα προσωπικής έκφρασης . Η σχέση με έναν Σκορπιό η Τοξότη είναι σε εξέλιξη και αυτό σας γοητεύει και σας ιντριγκάρει. Η Κυριακή θα είναι ποιο ήρεμη ημέρα αφού θα είσαστε περισσότερο απασχολημένοι με το πώς θα οργανώσετε τα οικονομικά σας η κάποια άλλα πρακτικά θέματα.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ξεκινάνε καλύτερες ημέρες για σας αφού θα νιώσετε ότι μπορείτε να μπείτε σε ένα περισσότερο οργανωτικό πλαίσιο από το οποίο εσείς θα νιώσετε ασφαλείς και επίσης ότι εξασφαλίζετε ένα μίνιμουμ σταθερής συμπεριφοράς και από τους γύρω σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύο ημέρες που θα τις περάστε είτε κάπως απομονωμένοι είτε με περισσότερο συγκέντρωση και σκεπτικότητα πάνω σε ψυχικά θέματα. Θέλετε να μαζέψετε τις δυνάμεις σας αλλά και να πείτε αλήθειες στον εαυτόν σας που παλιά δεν τις λέγατε. Από την Κυριακή θα νιώσετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτόν σας για αυτό μπορεί και να είσαστε περισσότερο ανοιχτοί αλλά και οργανωμένοι πάνω στα θέλω σας και στα δικές σας ανάγκες.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ξεκινάει μια περίοδος που μπορεί μεν να έχετε χαλαρότητα και εύνοια από τους γύρω σας αλλά θα μπείτε πάλι σε σκέψη και υποχρεώσεις που σας αναγκάζουν εξ ορισμού να κινηθείτε σε πλαίσια. Όπως μεγαλύτερες υπευθυνότητες με την οικογένεια η με άλλα τυπικά θέματα που από την μια σας κουράζουν αλλά από την άλλη σας προσγειώνουν και να σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο οργανωμένοι και σταθεροί. Μέσα από φίλους και γνωστούς θα είσαστε το κεντρικό πρόσωπο και μερικοί από εσάς θα αναζητήσετε την πρωτοτυπία και το ξεχωριστό πάνω σε συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα βαριέστε εύκολα αλλά τουλάχιστον Παρασκευή και Σάββατο δεν θα πλήξετε ούτε θα βρεθείτε μόνοι. Την Κυριακή θα είσαστε περισσότερο προσαρμοσμένοι σε συνθήκες πρακτικές και μερικοί από εσάς θα νιώσετε και μια κούραση για αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε σε φάση που μερικοί από εσάς θέλετε να πάρετε φόρα και να κάνετε χαλασμό. Ευτυχώς όμως κάτι σας συγκρατεί αλλά μέσα σας βράζετε και προσπαθείτε να βρείτε αιτία να ξεσπάσετε. Κριός και Ζυγός μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα σας αλλά τελικά θα καταφέρετε και να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το πλαίσιο που θα μπείτε σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους τελικά θα σας βοηθήσει και δεν θα κάνετε υπερβολές. Από την Κυριακή τα πνεύματα θα γαληνέψουν και ένας Παρθένος η ένας Αιγόκερως θα είναι για σας πολύ επιβοηθητικοί και χρήσιμο. Τα ερωτικά σας καλέσματα είναι έντονα τον τελευταίο καιρό και μπορεί να σας τσιγκλάει και ένα άτομο που εσείς δεν το καταλαβαίνετε αλλά τουλάχιστον σας δείχνει το ενδιαφέρον του. Οι καλοί και σταθεροί φίλοι πάντα σας ανεβάζουν το κέφι οπότε καλό είναι να βρεθείτε μαζί τους.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Αναλαμβάνετε έντονες πρωτοβουλίες και μερικοί από εσάς θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα σε κάποιες καταστάσεις που θα θέλατε εδώ και καιρό. Πάντως είσαστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγή σε όλα τα επίπεδα και ίσως επαναστατήσετε σε χρόνια καταπίεση. Για αυτό την Παρασκευή και το Σάββατο θα πείτε αλήθειες που μπορεί να μην αρέσουν σε μερικούς αλλά εσείς θα το τολμήσετε. Θα ξεκαθαρίσει ένα θέμα με έναν Κριό που ίσως να σχετίζεται με το εξωτερικό η με μια συνεργασία. Από την Κυριακή και μετά με τον Σκορπιό κατά κάποιο τρόπο συμβιβάζεστε γιατί δεν θα μπορέστε να κάνετε αλλιώς αλλά τουλάχιστον θα είσαστε κοντά του και θα κατανοήσετε και τον τρόπο που σκέφτεται η κινείτε. Πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν αλλά επειδή έχετε μέσα σας καλή διάθεση και αισιοδοξία τουλάχιστον θα τα λύσετε εύκολα.


 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Κάνετε ανατροπές αυτόν τον καιρό αφού καινούργια πράγματα σας κάνουν να πειραματιστείτε και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ο Κριός είναι ένα άτομο που σας δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον και από την άλλη για να τον ακολουθήσετε χρειάζεται να είσαστε πιο δυναμικοί και να πάρετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες. Η αίσθηση της ελευθερίας θα συνεχίσει να υπάρχει για αυτό πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με νέα γνώση και πληροφορίες. Ένα ταξιδάκι η ακόμα και ένα σεμινάριο θα σας δώσει μεγάλη άνεση και νέα ενδιαφέροντα. Από την Κυριακή όλα θα αρχίσουν να ρέουν ποιο εύκολα και μπορεί να σταθεροποιήσετε μια απόφαση μέσα σας.

 

 


 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαστε ενεργειακά δυνατοί και ίσως και υπερβολικοί για κάποια πράγματα. Αλλά αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από αυτά που σας απασχολούν. Μπορεί να χρειαστείτε να λύσετε μέσα σας ένα κόμπο και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό η Αιγόκερω. Τουλάχιστον κάτι θα καταφέρετε με τα οικονομικά σας και θα τα φέρετε βόλτα όπως εσείς θέλετε. Από την Κυριακή και μετά πρακτικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και θα περάσετε πολλές ώρες με δικά σας πρόσωπα.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε έντονη ερωτική διάθεση και κυρίως με ένα Κριό. Αφεθείτε πάντως στην μαγεία της ζωής και μην αφήνεται να σας χαλάνε πράγματα που ακόμα και δεν μπορείτε να λύσετε. Μερικές φορές η λύση έρχεται από εκεί που δεν την περιμένουμε και όταν έχουμε αφεθεί και δεν έχουμε το μυαλό μας εστιασμένο συνέχεια στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι δυνατότητες σας πάντως είναι μεγάλες και έχετε πολλές εσωτερικές δυνάμεις. Υπάρχουν ημέρες που το καταλαβαίνετε και ημέρες που το αρνείστε. Η Κυριακή πάντως θα σας κάνει να ασχοληθείτε και με τους γύρω σας και θα είσαστε πιο κοντά στα δικά σας άτομα αλλά και με έναν Ταύρο.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Οι δύο πλανήτες στο ζώδιο σας σας κρατάνε προστατευμένους και καλότυχους. Για αυτό πέφτετε στα μαλακά ότι και αν συμβεί. Οι δυνατότητες σας το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι περιορισμένες για αυτό θα κάνετε πολλές επαφές και πολλά νέα ανοίγματα με νέο κόσμο αλλά και νέα γνώση. Γενικά θα τριγυρίσετε αρκετά και στο τέλος μπορεί να εξαντληθείτε από το πολύ πέρα δώθε. Θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα γίνεται πάντως πιο δυναμικοί σε πολλά θέματα. Πάντα αναζητάτε κατά βάθος να μαθαίνετε πως είναι τα πράγματα με το όνομά τους και τώρα θα κινηθείτε για να ξεκαθαρίσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα μέσα σε μια σχέση που μερικές φορές σας κρατάει πίσω. Οι εκκαθαρίσεις πάντως ακόμα και μέσα στο σπίτι σας από άχρηστα πράγματα θα σας κάνουν πολύ καλό.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είσαστε σε φάση που θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια και να κάνετε πολλά πράγματα που παλιά δεν κάνατε και ίσως μπορεί να κάνετε και τρέλες αλλά τελικά με αυτόν τον τρόπο θα βγείτε έξω από τα όρια σας. Ο Κριός μπορεί να είναι το κόκκινο πανί για σας. Αλλά θα νιώσετε τελικά δυνατοί και θα έχετε μεγάλη δραστηριότητα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε ποιο προσεκτικοί το Σάββατο γιατί μπορεί να είστε κάπως εκρηκτικοί. Από την Κυριακή και μετά θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και θα νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Είναι καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με ψώνια η με το σπίτι σας.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναζητάτε μέσα σας να βρείτε ένα σημείο που θα έχετε την δύναμη να κάνετε κάποια διαφορετικά πράγματα από τις άλλες φορές. Με περισσότερη δυναμικότητα θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας τουλάχιστον την Παρασκευή και το Σάββατο και αυτό θα σας κάνει να αναλάβετε πρωτοβουλίες ακόμα και σε θέματα οικονομικά. Η ερωτική σχέση με έναν Δίδυμο η Τοξότη θα σας δώσει μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και θα έχετε την δύναμη να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη αφού θα είστε ο εαυτός σας. Από την Κυριακή και μετά θα είσαστε πιο γήινοι και θα ασχοληθείτε με υποθέσεις του σπιτιού σας αλλά και με πολλά πρακτικά θέματα. Ένα καλό γεύμα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γενικά είστε πολύ αισιόδοξοι και σίγουροι για κάποια πράγματα. Μερικοί βέβαια είστε έτοιμοι να κάνετε τρέλες ερωτικές και κυρίως με Δίδυμο και Τοξότη. Αν περνάτε κρίση στην σχέση σας τότε να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί γιατί είστε αρκετά επιρρεπείς στο φλερτ και την απιστία. Σίγουρα όμως κρατάτε τις αποστάσεις αλλά για καλού κακού να είστε προσεκτικοί. Μπορεί την Παρασκευή και το Σάββατο να είστε πιο επιθετικοί σε κάποια πράγματα και να αναλάβετε έντονες και δυναμικές πρωτοβουλίες. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα πολύ καλή για σας αφού θα νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και θα μπορεί να ασχοληθείτε ακόμα και με δώρα η μικρές αγορές.

************************

Διαβάστε επίσης:

Η επιρροή του Χειμερινού Ηλιοστασίου στα 12 ζώδια

************************

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Όλες τις προβλέψεις του astrology.gr είναι μαζεμένες εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved