Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 08' 48" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 51' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 00' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 02° 26' 37" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 10° 42' 34" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 54' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 08' 08" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 35' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 32' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 07' 28" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/12

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/12

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε αποφασίσει να δράσετε πιο παρασκηνιακά γιατί νιώθετε κούραση και ίσως ασχοληθείτε με πράγματα που τα είχατε παραμελήσει. Σίγουρα, όταν βγαίνουν οι ευαισθησίες σας, γίνεστε τελείως διαφορετικοί αλλά έχετε μια γλυκύτητα και κατανόηση που κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Ο ανταγωνισμός και η πίεση για να αποδείξετε πολλά παραπάνω από αυτά που μπορείτε να κάνετε ή να βάλετε σε ένα καλούπι όλο σας το παρορμητικό στοιχείο για να γίνουν πράγματα από την πλευρά σας με μια ομάδα ή ακόμα και ατομικά σάς δημιουργεί ανασφάλεια αλλά συγχρόνως αποδεικνύετε πάνω από όλα στον εαυτό σας ότι τα καταφέρνετε και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε αρκετά χαλαροί και ίσως έχετε αποφασίσει να ηρεμήσετε με κάποια θέματα που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους. Κάνετε ένα άνοιγμα που δεν είναι και πολύ εύκολο σε σχέση με την προσωπικότητά σας γιατί σας χαρακτηρίζει πάντα η σύνεση και η σταθερότητα και τώρα οι περιστάσεις απαιτούν από εσάς για να πετύχετε τον στόχο σας να γίνετε ακόμα και πιο ανοικτοί και να θέλετε να συγχρονιστείτε με το ρεύμα που μιλάει για αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Η επιρροή ενός Τοξότη σας δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα να ξεκολλήσετε από τα συνηθισμένα και να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Γενικά είστε καλά. Όλη την ημέρα μπορεί να αναλωθείτε με πράγματα που θα σας κάνουν να χάσετε τον χρόνο σας γιατί η διάθεσή σας θα είναι κάπως αδύναμη ή θα είστε ευάλωτοι συναισθηματικά. Η επαφή σας με έναν Ιχθύ από την μια σας αρέσει πάρα πολύ και από την άλλη με την ιδιαίτερη συμπεριφορά του δεν σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά. Τουλάχιστον, θα προσπαθήσετε να τον κατανοήσετε. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και γενικά στις πληροφορίες που μπορεί να πάρετε αλλά και να δώσετε και κυρίως για ένα θέμα επαγγελματικό που σας αφορά άμεσα.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Γενικά, νιώθετε πολύ κοντά με τον εαυτό σας γιατί μπορείτε και τον εκφράζετε τουλάχιστον για σήμερα πιο εύκολα. Οι συνθήκες σας πηγαίνουν και εσείς νιώθετε μια εσωτερική πίστη να σας δυναμώνει. Όταν είστε έτσι, μπορείτε να κάνετε θαύματα γιατί δεν είστε ανασφαλείς και αυτό βοηθάει την ρέουσα συναισθηματική σας κατάσταση. Εύκολα θα συγχρονιστείτε και θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο από μια συνεργασία στην οποία θα δείτε και πολύ καλές προοπτικές. Πάντως, θα ξεμπλοκάρει σήμερα ένα θέμα οικονομικό και αυτό θα σας ευχαριστήσει.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Μπορεί να είστε λίγο χαμένοι ή αφηρημένοι σήμερα. Έχετε αποφασίσει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μην είστε τόσο αγχωμένοι ή σφιγμένοι από υποθέσεις που δεν μπορείτε να κοντρολάρετε. Η επιρροή ενός Ιχθύ σας βοηθάει να κατανοήσετε και άλλα πράγματα και να δείτε την αθέατη πλευρά των πραγμάτων που συνήθως, λόγω της μεγάλης σας λάμψης και αυτοπεποίθησης, αποφεύγετε. Είστε πάντως πολύ γενναιόδωροι και αποφασισμένοι να επιβιώσει η προσωπική σας σχέση ακόμα και αν έχει τριγμούς, έστω και για αυτό το διάστημα που εσείς θέλετε να κάνετε παραχωρήσεις και να δείτε με αισιοδοξία κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν μεταξύ σας, λόγω της διαφορετικότητας του χαρακτήρα σας.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε ένα συναισθηματικό κύμα να σας καλύπτει και λύνεται μέσα σας ένας μεγάλος κόμπος, κυρίως με ένα πρόσωπο που είχατε κάπως απομακρυνθεί. Μια νέα ερωτική περιπέτεια με έναν Τοξότη θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας βάλει να σκεφτείτε έξω από τα δικά σας λογικά πλαίσια. Η γνώση μέσα από νέες σχέσεις και επαφές θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και ίσως να γίνουν και υπερβολές από την πλευρά σας, δηλαδή να πείτε κάποια πράγματα που μπορεί ακόμα και να σας εκθέτουν.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε σε φάση που μπορεί να χαθείτε μέσα από συναισθηματικές καταστάσεις και να είστε κάπως αδύναμοι, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο και εκεί θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να μη χάσετε την κρίση σας και παρασυρθείτε από λάθος εντυπώσεις που σίγουρα θα σας κάνουν αδύναμους και ευαίσθητους. Ο Ιχθύς μπορεί να εκδηλωθεί ξαφνικά για αυτό, αν σας ενδιαφέρει, φροντίστε να πιάσετε γρήγορα το δυσνόητο μήνυμά του.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε σε καλή φάση και μέσα σας έχετε ηρεμήσει, αφού έχετε συνδεθεί περισσότερο συναισθηματικά με τους δικούς σας ανθρώπους. Έχετε ευκολότερη κατανόηση και κυρίως από τη σχέση σας με έναν Ιχθύ, μπορεί να έρθετε πιο κοντά. Τα οικονομικά σας θέματα έχουν αρχίσει και βλέπουν φως στο τούνελ. Επειδή έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη, καλό είναι να μην την σπαταλάτε σε ανούσιες κοσμικές επαφές και συζητήσεις. Είναι η εποχή που χρειάζεται να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να κατανοήσετε περισσότερο πράγματα για την ύπαρξή σας.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχουν πέσει κάπως οι τόνοι και το άγχος σας έχει αρχίσει να μετριάζει. Η Αφροδίτη και ο Ερμής κάνουν καλά την δουλειά τους, αφού σας δίνουν μεγαλύτερες ευκαιρίες να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την δυνατότητα να αδράξετε μια μεγάλη ευκαιρία και να κάνετε κινήσεις για μια συνεργασία που θα σας αποφέρει ένα καλό ποσό, αρκεί τις πρωτοβουλίες να τις πάρετε εσείς και να μην περιμένετε από τους άλλους. Μικρές μετακινήσεις και επαφή με άτομα που έχετε συναισθηματικό δέσιμο.


 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θέλετε να αφεθείτε και να μην κάνετε σχεδόν τίποτε γιατί σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και μάλλον σας ενοχλεί η απουσία ενός ατόμου. Από την άλλη, όταν είστε έτσι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί είστε πιο εύκολοι στο να σας προσεγγίζουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί βγάζετε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Μερικοί από εσάς, θα κάνετε και κάποιες εξυπηρετήσεις σε συγγενείς ή φίλους γιατί έχετε από μέσα σας ανάγκη να συμπαρασταθείτε και να βοηθήσετε όσο μπορείτε. Ένας Τοξότης σας βοηθάει σε ένα ερωτικό σας θέμα που μπορεί να είναι με έναν Δίδυμο ή Παρθένο.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια σε πράγματα που παλιά ήσασταν απόλυτοι και αμετακίνητοι. Το να χρωματίζεστε συναισθηματικά δεν το έχετε εύκολο και δε δείχνετε σχεδόν καθόλου αυτά που νιώθετε μέσα σας γιατί μερικές φορές είστε παγωμένοι ή απόμακροι. Τώρα, όμως, μπορεί να ακούσετε επιτέλους και τις ανάγκες του συντρόφου σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο. Η καριέρα σας έχει μια πρόοδο που αυτό σας ευχαριστεί, κυρίως αν ενώνεστε και με μια συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό γιατί αυτό, αν το προσπαθήσετε στην αρχή του νέου χρόνου, θα σας φέρει κάτι πιο μόνιμο.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε μέσα στον εαυτό σας και δεν μοιράζεστε από εδώ και από εκεί. Το πιο σημαντικό για εσάς είναι να καταλάβετε με ποιό τρόπο δαπανάτε την ενέργειά σας γιατί πολλές φορές χάνεστε μέσα σε σύννεφα και δεν ζείτε στο εδώ και τώρα. Η μεγάλη σας ευαισθησία σας απαγορεύει να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής και μερικές φορές αφήνετε τα πράγματα χύμα. Βέβαια, τώρα είστε σε φάση που θέλετε να είστε πιο πολύ πειθαρχημένοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κατορθώσετε σήμερα να πετύχετε κάτι που θα σας ξεμπλοκάρει αρκετά.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved