Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 48' 37" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 09' 05" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 15° 11' 01" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 45' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 36' 36" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 51' 39" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 10' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 32' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 31' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 18' 28" ΤΑΥΡΟΣ

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 18/12

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 18/12

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί μπορεί ένα συναισθηματικό πρόβλημα να σας έχει πάρει από κάτω. Καλό είναι να είστε πιο ξεκάθαροι και να μην σας πιάνουν οι ανασφάλειες, αν θα τα καταφέρετε ή αν είστε ακόμα αποδεκτοί και κυρίως από ένα γκρουπ συνεργατών. Μια ευκαιρία σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να αφορά ακόμα και πωλήσεις ή δουλειά με επικοινωνία θα σας δώσει κάτι πολύ καλό, αρκεί να μην αφήσετε τον χρόνο να φύγει. Σίγουρα πάντως θα έχετε μια στήριξη από έναν Τοξότη και θα προσπαθήσετε μερικοί από κοινού να κάνετε μια οικονομική συνεργασία.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νιώθετε πολύ δυνατοί γιατί δεν είστε μόνοι σας και μπορείτε τουλάχιστον να εμπιστεύεστε και κάποια άτομα. Η ερωτική σας διάθεση είναι πάντως ακμαία και είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε και να δώσετε ακόμα και μια άλλη ευκαιρία σε έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Οργανώστε καλύτερα μέσα στο μυαλό σας τον χρόνο αλλά και τις υποχρεώσεις σας γιατί μάλλον θα ξεφύγετε, επειδή μπορεί να πιστεύετε ότι τα καταφέρετε όλα. Πριν πληρώσετε οτιδήποτε να τσεκάρετε ξανά τι θα δώσετε και μετά τι θα πάρετε γιατί θα γίνουν λάθη από κεκτημένη ταχύτητα.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε κάπως μπερδεμένοι και αν δεν έχετε προσωπικά συμπεράσματα να μην αφήσετε κανέναν να σας μεταφέρει την δική του γνώμη ή εντύπωση γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη. Η επιρροή ενός Τοξότη σας καθηλώνει. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που έχετε και την υποστήριξη που θα συναντήσετε από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Επειδή οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να έχετε ευαισθησίες με την οικογένεια σας αλλά και με το θέμα της δουλειάς σας καλό είναι οι αποφάσεις σας να είναι μόνο λογικές.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αντιπροσωπεύετε δυνατά τα συναισθήματά σας γιατί δείχνετε ακριβώς αυτό που νιώθετε, χωρίς να ντρέπεστε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα λύσετε πιο εύκολα την δυσκολία που είχατε από έναν συνεργάτη, αφού θα αντιληφθείτε και την αξία της συνεργασίας. Ένα νομικό θέμα που σας απασχολούσε θα λυθεί με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι περιμένατε. Η επικοινωνία που θα έχετε θα είναι πολύ έντονη με ένα πρόσωπο που ίσως είναι μακριά σας και αυτό θα σας καλμάρει από την έλλειψη του. Πάντως σήμερα η διαίσθησή σας θα σας ανταμείψει.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ έντονη και για αυτό θα κάνετε μεγάλες υπερβάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε πάντως έτοιμοι να δεχτείτε μια καλή ενέργεια στην ζωή σας και αυτό σας έχει κάνει να νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι αλλά και σίγουροι για κάποιες κινήσεις. Επειδή είναι μια πολύ θετική περίοδος σε πολλά επίπεδα, μην αναλώνεστε με εξωτερικά κοινωνικά θέματα και βάλτε καλά μέσα στο μυαλό σας τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε για να γίνει. Πάντως η ευαισθησία ενός Ιχθύ θα σας συγκινήσει. Ίσως να έρθετε πιο κοντά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Πιστεύετε ότι πάει να γίνει μια απελευθέρωση των πραγμάτων, αν και κατά βάθος εσείς κρατάτε πολλά πράγματα ακόμα. Όταν οι συνθήκες σας προτρέπουν να βγείτε από την λογική, εσείς νιώθετε ότι χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Είναι όμορφο όμως να αφήνετε να δουλεύει και το συναίσθημά σας γιατί έτσι θα κερδίσετε. Το ενδιαφέρον για έναν Τοξότη ή Ιχθύ ακόμα και μέσα στον χώρο της δουλειά σας θα σας ανατρέψει μια δεδομένη κατάσταση.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε γενικά πολύ καλύτερα, αφού βλέπετε ότι τα πράγματα σχεδιάζονται στην σειρά που τα είχατε βάλει. Η επιτυχία σε ένα θέμα είναι δεδομένο και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Θα αλλάξετε πάντως και τρόπο σκέψης και θα γίνετε πιο λειτουργικοί και γενναίοι σε κάποιες αποφάσεις σας. Το ταξιδάκι ή οι επαφές με έναν φίλο που είναι εκτός θα σας τονώσουν και θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Το θέμα ενός αμαξιού τελικά θα λήξει πολύ θετικά.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε αρχίσει και ηρεμείτε και μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα που σας απασχολούν. Η αισιοδοξία μαζί με την οργάνωση θα σας δώσουν μια νέα συναισθηματική αντίληψη των πραγμάτων όπου εκεί θα αποκτήσετε μεγαλύτερες ευαισθησίες και θα έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας άτομα. Η επιρροή ενός Ιχθύ θα είναι δεδομένη και από την μια σας κάνει πολύ καλό αλλά από την άλλη σας υποχρεώνει να γίνετε πολύ ευαίσθητοι και αυτό ίσως να σας αποπροσανατολίζει. Έχετε πάντως μια μικρή οικονομική εύνοια.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η ζωή σας έχει κάπως πάρει και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς που είναι αναγκαίοι για να έρθετε και πάλι στα ίσια σας αλλά και πιο κοντά στον εαυτό σας. Θα ξεκινήσουν σιγά σιγά οι κοινωνικές σας επαφές να μεγαλώνουν και να έχετε και πάλι μπόλικα καλέσματα από τους γύρω σας. Είναι ευκαιρία τώρα να αδράξετε την εύνοια που έχετε και να κάνετε κάποια καλύτερη κίνηση στα επαγγελματικά σας. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ και είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, μπορεί να ξεσηκωθείτε και να είστε περισσότερο συναισθηματικά ευάλωτοι.


 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αντιλαμβάνεστε την αξία σας κάθε ημέρα και περισσότερο. Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας και αυτό δεν σας αφήνει σε ησυχία, όλο και κάτι κάνετε και βρίσκεστε συνέχεια στο επίκεντρο των εξελίξεων. Οι πιο τολμηροί κάνετε τομές και οι υπόλοιποι δραστηριοποιείστε σε πράγματα που ήδη σας απασχολούν και θέλετε εκεί να βάλετε το δικό σας στίγμα και λιθαράκι. Πάντως επειδή υπάρχουν θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν τουλάχιστον για σήμερα θα τα λύσετε πιο εύκολα γιατί θα υπολογίσετε και άλλες παραμέτρους που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε περισσότερο και τους άλλους.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Επιτέλους νιώθετε πιο ανάλαφροι. Η μαυρίλα μάλλον έχει περάσει και εσείς τώρα μπορείτε και διαχειρίζεστε πιο εύκολα αλλά και με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μια ερωτική σας υπόθεση που σας ενοχλεί αλλά και τη σχέση σας με έναν φίλο που είχατε κάπως απομονωθεί. Στην δουλειά σας συνεχίζετε να έχετε πίεση και να αγκομαχάτε για να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά τουλάχιστον θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Η ευαισθησία σας δεν θα αφήσει ασυγκίνητο έναν Παρθένο.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε καλά μέσα σας και αυτό σας κάνει να διαχειρίζεστε τα πάντα με μεγαλύτερη ευελιξία. Βέβαια είστε και λίγο ζωηροί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που μπορεί να τάξετε δια της συμπεριφοράς σας πολλά πράγματα και στο τέλος να αφήσετε κάποιον στα κρύα του λουτρού. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις γιατί μπορεί να σας ξεφεύγουν λεπτομέρειες και να γίνουν λάθη. Η αισιοδοξία είναι θετική αλλά χωρίς όμως να είστε υπερβολικοί και τουλάχιστον να προσπαθείτε να είστε πιο οργανωμένοι αυτή την περίοδο.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved