Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 27' 38" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 34' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 39' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 40' 02" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 12° 07' 40" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 24' 33" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 10' 08" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 43' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 49" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 01' 37" ΤΑΥΡΟΣ R

Nέα Σελήνη στον Τοξότη και πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο

H Νέα Σελήνη που γίνεται στον Τοξότη στις 13/12 το πρωί είναι πολύ σημαντική για όλους μας.

Nέα Σελήνη στον Τοξότη και πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο
Επειδή είναι μια πολύ ισχυρή ενέργεια που θα κάνει σε όλους πολύ καλό και θα μας απελευθερώσει από τα φαντάσματα και τις δυσκολίες του παρελθόντος. Θα μας δοθεί νέο μήνυμα και λύσεις που θα μας απελευθερώσουν από τις φοβίες. Επειδή θα ξεκινήσει η επιρροή της από το βράδυ στις 12/12 χρειάζεται να προετοιμαστούμε για να την υποδεχτούμε.

Θα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή, αφού ένα αόρατο χέρι θα πάρει μια σκούπα και ένα κομμάτι της κακής ενέργειας θα την καθαρίσει και θα την πετάξει στα άχρηστα. Αλλά χρειάζεται να βοηθήσουμε και εμείς για αυτό χρειάζεται να υπάρχει έντονη διάθεση από την δική μας πλευρά για ελευθερία και για αισιόδοξη στάση ζωής. Η γνώση και η φιλοσοφία θα είναι ένα δυνατό ερέθισμα για να πάτε και πιο κάτω τις υπαρξιακές σας αναζητήσεις. Η πίστη και η ελπίδα θα είναι αυτά που θα σας συνοδεύουν. Θα γίνει μια απελευθέρωση από τα παλιά καλούπια και τις απηρχαιωμένες ιδέες. Για αυτό το κεφάλι ψηλά και δεν κοιτάμε πίσω φτιάχνουμε το παρόν μας και είμαστε πιο δυνατοί.


 

ΚΡΙΟΣ

aries

Σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα σταματήσετε να φοβάστε γιατί κάτι καινούργιο θα σας εμφυσήσει μέσα σας ό, τι χρειάζεται να είστε δυνατοί και ατρόμητοι και όλα τα άλλα θα γίνουν. Σίγουρα πολλές υποθέσεις και κυρίως οικογενειακές σε συνάρτηση με τον εργασιακό σας χώρο σας έχουν δημιουργήσει εντάσεις αλλά και ενοχές. Υπάρχει ένα άνοιγμα και οικονομικό και θα εισπράξετε πιο εύκολα από αυτούς που συνεργάζεστε σε οικονομικό επίπεδο ή θα πάρετε μια παράταση που θα σας ανακουφίσει.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα ανανεωθείτε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι σημαντικό να είσαστε προσηλωμένοι προς μια θετική κατεύθυνση κι ακόμα και οι δυσκολίες σας μπορούν να φανούν πιο αδύναμες στον χρόνο. Επειδή θα έχετε έμφυτη ανάγκη για ασφάλεια θα είσαστε πιο προνοητικοί και θετικοί για θέματα τέτοιας φύσεως. Μπορεί να αναλάβετε να διαχειριστείτε πόρους άλλων ατόμων αλλά εκεί καλό είναι να είστε πολύ συντηρητικοί. Η σεξουαλικότητά σας θα είναι έντονη και μεταφυσικά ή άλλα υπαρξιακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η προσέγγιση και το μοίρασμα με άλλα άτομα υποθέσεών σας είτε σε εργασιακό θέμα είτε σε μορφωτικό ή γνώσεων θα σας ανακουφίσει και θα σας δώσει ελπίδες ότι μπορεί να συμβούν και πράγματα όπως εσείς τα θέλετε ή τα ονειρεύεστε. Θα έχετε μια γενική συμπάθεια από τον κόσμο που είναι γύρω σας και θα σας ανέβουν οι μετοχές σας ακόμα και με μια μικρή συμμετοχή σας σε ομάδα ή παρέα. Ο Τοξότης θα σας προσεγγίσει περισσότερο. Γενικά οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα τονιστούν ιδιαίτερα.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αναλαμβάνετε ίσως περισσότερες πρωτοβουλίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή φωτίζετε την καθημερινότητα σας με ιδέες και τεχνικές που θα σας βγάλουν από την βαρετή συνήθεια. Επειδή εύκολα δεν ανανεώνεστε, τώρα θα έχετε ανάγκη να γίνετε πιο ενεργοί και να συμμετάσχετε σε πιο ευέλικτα σχήματα και επαφές. Ο Τοξότης θα συνδράμει στην αλλαγή σας. Η γυμναστική και γενικά μια πιο έντονη σωματική δραστηριότητα θα σας κάνει καλό. Μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα ή άλλη βλαβερή συνήθεια.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε ανάγκη να αφεθείτε όπως τα μικρά παιδιά. Θα πειραματιστείτε και θα παίξετε γιατί θα ξεμπλοκάρετε από τις βαριές υποχρεώσεις και τις συνθήκες που σας είχαν σχεδόν καθηλώσει. Εκεί που δεν υπήρχε φως στο τούνελ τώρα ξαφνικά παρουσιάζεται ένα δυνατό φως και σας κάνει να πετάτε την σκούφια σας. Η ερωτική σας σχέση που είχε σκοτεινιάσει από υποθέσεις οικονομικές ή με συναισθήματα βαριά και σκοτεινά, τώρα θα ανανεωθεί και ένας καινούργιος αέρας ελευθερίας θα σας μετακινήσει. Πιθανή νέα γνωριμία και βόλτες με φίλους.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Θα αναζητήσετε τη γνώση αλλά και θα κάνετε περισσότερες επαφές με άτομα πιο αισιόδοξα και περισσότερο επικοινωνιακά. Η διδασκαλία και γενικά οι επαφές με πιο ξεκάθαρο μυαλό και διάθεση θα σας δώσουν μια νέα πνοή. Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει δύναμη αλλά και ώθηση για να βρεθείτε σε μεγαλύτερη δράση αλλά και να ξεκαθαρίσετε μια υπόθεση που σας βασανίζει εδώ και καιρό. Πάντως θα πείτε αλήθειες που μπορεί και να ενοχλήσουν κάποια άτομα.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα έχετε μια πιο αισιόδοξη ημέρα, αφού θα πάνε καλύτερα οι οικονομικές σας υποθέσεις. Σίγουρα ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τα θέματα αυτά θα είναι πιο εξωστρεφής και πιο ελεύθερος. Κάποια οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούν θα λυθούν πιο εύκολα γιατί θα έχετε δύναμη να τα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα. Τα βιβλία και οι επαφές θα σας κάνουν καλό. Επειδή θέλετε να λέτε αλήθειες μπορεί να υπερβάλλετε για κάποια πράγματα ή να είστε πολύ υπεραισιόδοξοι, όταν συζητάτε ή ανταλλάσετε απόψεις με κάποια άτομα.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ξεκαθάρισμα εφ' όλης της ύλης και ένα νέο ξεκίνημα με αισιόδοξες προοπτικές. Ίσως να το παρακάνετε σε έξοδα αλλά θα είσαστε πιο θετικά σκεπτόμενοι ακόμα και απέναντι στην κρίση και στα προβλήματα. Θα ξεκολλήσετε βέβαια από κάποιες σκέψεις, ακόμα και κρυφές, γιατί θα διαπιστώσετε ότι δε θέλετε άλλο να υποφέρετε ή να βασανίζεστε. Αρκετά δυσκολευτήκατε μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη που ακόμα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι και τις 15.12. θα συνεχίσει να σας δίνει πάθος και να έχετε βαθιά συναισθήματα.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι. Κάπως θα ξεκολλήσετε και θα αρχίσετε να βλέπετε φώς σε πολλά επίπεδα. Κυρίως σε θέματα προσωπικά γιατί θα νιώσετε πιο δυνατοί και ελεύθεροι. Η αισιοδοξία σε μια συνεργασία θα είναι πιο έντονη, αφού θα δημιουργηθούν νέες προϋποθέσεις οι οποίες θα σας προχωρήσουν καλύτερα. Κρατηθείτε όσο μπορείτε στο ύψος σας και στην δική σας φιλοσοφία και θα δείτε ότι η εσωτερική σας δύναμη θα είναι πιο μεγάλη. Η καλή επαφή με έναν Δίδυμο θα σας βοηθήσει.


 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα απομονωθείτε για λίγο αλλά θα είσαστε αρκετά αισιόδοξοι γιατί θα είσαστε πιο θετικοί και θα έχετε την δύναμη να επαναφορτίσετε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες. Μια μυστική ερωτική περιπέτεια μπορεί να σας απασχολήσει και ίσως ένας Δίδυμος να έρθει πιο κοντά σας. Φίλοι είναι κοντά σας και έχουν την δύναμη να σας βοηθάνε σε μια ερωτική σας ιστορία που μπορεί να μην πηγαίνει αυτό το διάστημα όπως εσείς θα θέλατε.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα έχετε ένα γενικό ανέβασμα και σιγά σιγά θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σας. Τις τελευταίες ημέρες μερικοί από εσάς είχατε φτάσει στα όριά σας. Ένα θέμα οικονομικό σας ταλαιπωρεί αρκετά αλλά τώρα θα δείτε φως στο τούνελ. Θα κάνετε νέα γνωριμία με ένα πολύ θετικό άτομο που θα σας στηρίξει με τον δικό του τρόπο. Καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα θετικού οραματισμού και να ξανασχεδιάσετε την καθημερινότητα σας κάπως διαφορετική.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η θετική στάση ζωής απέναντι στις καταστάσεις θα σας κάνουν να έχετε μια μεγαλύτερη δύναμη. Η πίστη σας και γενικά όλη σας η επαφή με ένα ανώτερο κομμάτι του εαυτού σας θα είναι το έναυσμα για να βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τις τρέχουσες δυσκολίες. Η επαφή με το εξωτερικό και με άτομα που σας πιστεύουν και θέλουν να προχωρήσετε ακόμα και ένα κομμάτι της δουλειάς σας θα σας κάνει να αφήσετε τις θλιμμένες σκέψεις. Οργανωθείτε όμως όσο μπορείτε περισσότερο για να έχετε και άμεσα αποτελέσματα.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved