Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 48' 52" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 04' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 27° 00' 48" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 18' 40" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 02' 00" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 14' 01" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 21' 26" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 34' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 53' 39" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 55' 48" ΚΡΙΟΣ

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/12

Η πορεία πρέπει να παραμείνει σταθερή για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/12

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Η ανάγκη σας για να μοιραστείτε πράγματα ή να είσαστε πολύ λεπτομερείς και αναλυτικοί σε κάποια, κυρίως μέσα στη δουλειά σας, θα σας φέρει σε επαφή με ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας που πολλές φορές παραμελείτε ή δεν του δίνετε σημασία γιατί βαριέστε και πλήττετε. Η ζωή θέλετε πάντα να είναι συναρπαστική και γρήγορη και, όταν δε συμβαίνει αυτό, νομίζετε ότι δεν έχετε επιτυχία. Η ζωή σας πάντως αυτή την περίοδο είναι πιο συνειδητή αλλά και πιο δύσκολη γιατί βλέπετε μια πραγματικότητα που μπορεί και να σας δημιουργεί μιζέρια. Κοντά στα Χριστούγεννα θα έχετε θετικές εξελίξεις οπότε δουλέψτε για αυτόν τον στόχο.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα κάνετε μια επιτυχημένη κίνηση που θα εξωραΐσει όλα τα προβλήματά σας γιατί θα γίνετε πολύ πρακτικοί και θα πετύχετε σε θέματα χρημάτων και γενικά στις συναλλαγές σας. Ένας Παρθένος μπορεί να δείξει έντονο ενδιαφέρον για σας. Η τέχνη μπορεί να σας τραβήξει σαν αντικείμενο ή σαν χόμπι που όμως μπορεί να σας φέρει και χρήματα. Επειδή με κάποια πρόσωπα είστε πολύ στενά συνδεδεμένοι, θα κατορθώσετε σήμερα να κάνετε πράγματα από κοινού τα οποία θα σας βοηθήσουν στις συνεργασίες σας.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Προσγειώνεστε και βλέπετε την πρακτική πλευρά της ζωής κι εδώ πάντα δυσκολεύεστε. Όταν η θεωρία κατέβει στην πράξη χρειάζεστε ιδιαίτερο χειρισμό για να μην απογοητευτείτε ή τα παρατήσετε στην μέση. Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιους συνεργάτες σας και να βρεθείτε προ εκπλήξεως για κάποια πράγματα που σας είχαν υποσχεθεί και τώρα θα παρατηρήσετε ότι τα γυρίζουν ή είναι τελείως διαφορετικά. Πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή αλλά και μυστικότητα στις κινήσεις σας γιατί μπορεί να αποκαλύψετε πράγματα που δεν σας συμφέρουν μελλοντικά.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Τα ερωτικά σας θέματα κινούνται κανονικά και αν γίνουν και αποκαλύψεις ή εκμυστηρεύσεις από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας ανακουφίσει πάρα πολύ. Πάντως, μερικοί από εσάς θα κάνετε μια πολύ επιτυχημένη συμφωνία με άτομα και θα κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Όταν γίνεστε πρακτικοί και αναλυτικοί, καταφέρνετε πολλά πράγματα. Με τη λογική εσείς και την οργάνωση φτάνετε πολύ ψηλά. Η ένταση που μπορεί να υπάρχει μέσα σε μια συνεργασία, τουλάχιστον σήμερα θα διοχετευτεί πολύ θετικά και θα έχετε καλά αποτελέσματα.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Αναζητάτε πρακτικές λύσεις οι οποίες μπορεί να μην ταιριάζουν στη γενναιόδωρη φύση σας αλλά είναι αναγκαίες για την επιβίωσή σας. Επειδή είστε άτομα που θέλετε να προσφέρετε, όταν δεν έχετε αυτά τα φόντα μελαγχολείτε και κυρίως τώρα που κοντεύουν οι γιορτές και θέλετε να γεμίσετε τους δικούς σας με Χριστουγεννιάτικα δώρα. Αλλά χρειάζεται να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας με άλλον τρόπο και όχι μέσα από την υλική προσφορά. Το θέμα του σπιτιού ή της ψυχολογίας σας που δεν λέει να αλλάξει γιατί ακόμα υπάρχουν κολλήματα, χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και με αισιοδοξία. Να θυμάστε ότι όλα τα προβλήματα περνάνε και μάλιστα πολύ γρήγορα.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Συνεχίζετε να είσαστε πολύ προσκολλημένοι σε κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις και χρειάζεστε χρόνο. Από την άλλη, προχωράτε σε κάποιες εργασίες κυρίως ερευνητικές αλλά και ίσως να αφορούν κάποιες εκδόσεις ή γραπτά κείμενα ή συμβόλαια. Οργανώνεστε όσο μπορείτε περισσότερο με στόχο την αλλαγή σας και αυτό σας κάνει πολύ καλό γιατί αναζητάτε το καλύτερο για την καριέρα σας αλλά και για τα οικονομικά σας.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Ασχολείστε πάρα πολύ με τα οικονομικά σας γιατί δε θέλετε να κάνετε τα λάθη του παρελθόντος. Όταν πάντως νιώθετε δυνατοί και επιθυμητοί από τους γύρω σας, τότε μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Εσείς αποφεύγετε μερικές φορές τις κόντρες γιατί δεν σας αρέσει η δυσαρμονία στις σχέσεις αλλά τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές ακόμα και αν συγκρουστείτε με άτομα πολύ κοντινά σας που σας θυμίζουν με έναν άσχημο τρόπο κάποιες ευθύνες σας.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σε εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να συγκρούεται η λογική με το συναίσθημά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην τα βλέπετε όλα δύσκολα. Η Αφροδίτη σας που συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας σάς δίνει τη γοητεία και την άνεση να διαχειριστείτε την προσωπική σας σχέση με μεγαλύτερη άνεση από παλιά. Ένα οικονομικό θέμα θα λήξει καλά, αν έχετε την κατάλληλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε νέες συνθήκες. Το Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά μπορεί να υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Προχωράτε σε αλλαγές αλλά ένα κομμάτι έχει κολλήσει και σας δημιουργεί προβλήματα συναισθηματικά ή ακόμα κα οικονομικής φύσεως. Βλέπετε κάποια θέματα να είναι άλυτα και αυτό σας προβληματίζει. Όμως χρειάζεται να εμβαθύνετε στο πρόβλημά σας γιατί θα δείτε κάτι που δεν το είχατε παρατηρήσει. Όσο βαδίζετε προς τα Χριστούγεννα θα λύνεται σιγά σιγά ο κόμπος. Η οργάνωση στην καριέρα σας είναι απαραίτητη. Η βοήθεια ενός Αιγόκερω είναι πολύτιμη.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Παρόλο που νιώθετε δυνατοί, μπορεί να σας έχει πιάσει το παράπονο ότι δεν έχετε κάνει πολύ καλά πράγματα για τον εαυτό σας και ότι δεν τον έχετε προστατέψει όσο χρειάζεται. Ίσως να πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες σας και στην φωνή της καρδιάς την οποία αρκετές φορές την αγνοείτε για το καθήκον. Ο χρυσός συνδυασμός είναι ο καλύτερος για να έχετε και τον εαυτό σας σύμμαχο. Η καριέρα σας πάντως έχει μια σταθερότητα με την οποία πηγαίνουν συνδυαστικά πολλά πράγματα.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε κάπως κλειστεί στον εαυτό σας. Για να αποφύγετε τις δυσκολίες πρέπει να γίνετε πιο συνειδητοί και γρήγοροι στις αντιδράσεις σας. Η κόντρα με έναν Σκορπιό μπορεί να μην σας ωφελήσει. Το Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά με τον τρόπο του σας πιέζει να κάνετε πράγματα και αυτό ίσως να μην σας αρέσει καθόλου. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πάρετε μια ανάσα, αρκεί να μην μένετε σε απόλυτες θέσεις από τις οποίες το μόνο που σας δημιουργούν είναι ένα τεράστιο μπλοκάρισμα. Η δράση σας είναι κάπως περιορισμένη και ίσως να είσαστε άθελά σας εξαρτημένοι από άτομα και καταστάσεις. Μερικοί έχετε μια αδυναμία σε έναν Καρκίνο που είναι στον εργασιακό σας χώρο αλλά δεν το δείχνετε καθόλου.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε πολύ κινητικοί και δραστήριοι τις τελευταίες ημέρες. Νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε γιατί εστιάζετε σε ένα θέμα και μέσα από την σταθερότητα θα κερδίσετε πράγματα. Βοήθεια μέσω συνεργατών ή συντρόφου σε επίπεδο οικονομικό. Πολλοί έχετε και κάποια θέματα ασφάλειας ή κληρονομιάς από τα οποία θα κερδίσετε πολλά πράγματα. Ίσως όχι άμεσα αλλά μπορεί να το πάρετε σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο. Η σχέση με ένα Λιοντάρι σας απασχολεί αλλά ίσως άθελα σας να το απομακρύνετε από την μυστικοπάθεια σας.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved