Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 00' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 15' 42" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 53' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 19' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 34' 24" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 46' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 01' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 17' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 28' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 35' 36" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 3/12

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 3/12

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Νιώθετε θαυμάσια αφού μπορείτε και εκφράζετε τον εαυτόν σας τόσο καλά ώστε θα εισπράξετε άμεσα τα καλά αποτελέσματα ακόμα και από τους γύρω σας. Πάντως αν ασχολείστε με το θέατρο, η κάτι άλλο δημιουργικό θα έχετε επιτυχία. Το ρίσκο σε θέματα δουλειά σήμερα σας πηγαίνει και μάλιστα μπορεί και να έχετε και κέρδος από εκεί που δεν το περιμένατε. Το σίγουρο είναι η σταθερότητα με την οποία θα κινηθ,είτε και η πίστη στον εαυτόν σας που θα αναγνωρίσετε πρώτα εσείς και μετά οι άλλοι. Η μυστικοπάθεια και η καχυποψία μπορεί να σας παιδεύει για αυτό βρείτε τρόπο να την ξεπερνάτε.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Σήμερα μπορεί το εγώ σας να σας εμποδίσει να δείτε ψύχραιμα και αντικειμενικά. Να έχετε ανάγκη από θαυμασμό και κολακεία και η σχέση σας με ένα Λιοντάρι να μην αφήνει να ασχοληθείτε καθόλου με εσάς και να σας απορροφά με τον τρόπο του όλη σας την ενέργεια. Η ζωή σας είναι κάπως περιορισμένη αυτό το διάστημα αφού μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων σας είναι εξαρτημένο τους άλλους. Χρειάζεται και αυτό για να είσαστε πιο συνεργάσιμοι. Το σπίτι σας θέλετε να το στολίσετε ιδιαίτερα και ίσως αγοράσετε η φτιάξετε κάτι μέσα που θα σας ανεβάσει το ηθικό και κυρίως μπορεί να το στολίσετε με Χριστουγεννιάτικα.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Επιτέλους θα εκφραστείτε ακόμα και με έναν τρόπο πιο έντονο και ίσως θα θέλετε και να φανείτε και μπορεί να είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας αλλά πάντως θα νιώσετε ότι εκτονώνεστε. Για αυτό μην παραμελήσετε την ανάγκη σας για θαυμασμό και αποδοχή. Κυρίως από έναν Υδροχόο ο οποίος είναι αλλοπρόσαλλος και μερικές φορές φευγάτος. Μέσα στην καθημερινότητά σας υπάρχει κατά την γνώμη σας στασιμότητα αλλά αν ψάξετε καλά θα δείτε ότι υπάρχει πολύ έδαφος να ερευνήσετε και μπορεί να το αγνοείτε.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε ανάγκη να κάνετε τα χατίρια στον εαυτόν σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματισμούς μέχρι για το πόσο θα χαλάσετε και που πρέπει να σταματήσετε. Έχετε ανάγκη να φανείτε και ακόμα περισσότερο να θαυμαστείτε και να γίνεται το επίκεντρο. Για αυτό μπορεί να ασχοληθείτε με κάτι που θα δίνει στον άλλον την δυνατότητα να σας προσέξει. Ακόμα και ρούχα μπορεί να αγοράσετε ξεσηκωμένοι από τα Χριστούγεννα γιατί έχετε ανάγκη να κάνετε στον εαυτόν σας ένα δώρο. Πάντως έχετε συνεχίζετε να έχετε ερωτική εύνοια και αυτό σας κάνει πολύ καλό.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Θα έχετε μια επιτυχία παρόλο που υπάρχουν αντιξοότητες και μεγάλα εμπόδια στο να ολοκληρώσετε ένα έργο που έχετε ξεκινήσει. Όμως νιώθετε δυνατοί κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Τα θέματα ενός ακινήτου που σας απασχολούν η τα προβλήματα ενός ηλικιωμένου προσώπου θα βρείτε τρόπο να τα ξεπεράσετε και κυρίως με την βοήθεια ενός φίλου σας ο οποίος σας συμπαρίσταται. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο η την καθημερινότητά σας υπάρχει πίεση την οποία για να την ξεπεράσετε χρειάζεται να είστε περισσότερο πειθαρχημένοι και οργανωτικοί.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε ανάγκη να κρατήσετε αποστάσεις από όλους και από όλα και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για κάτι που θέλετε εσείς να ασχοληθείτε. Επειδή είναι καλή και δημιουργική περίοδος για σας είναι σκόπιμο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τις δικές σας υποθέσεις. Η δουλειά σας όσο πάει και οργανώνετε περισσότερο και από αυτό νιώθετε πιο δυνατοί και άξιοι. Υπάρχει περίπτωση να κλείσετε μια δουλειά η να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που θα σας φέρει κάποια χρήματα για αυτό καλό είναι να μην την μπλοκάρετε από αδράνεια η έλλειψη ενδιαφέροντος.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η σταθερότητα και η υπομονή που θα δείξετε για ένα προσωπικό σας θέμα θα σας ανταμείψει γιατί θα σας κάνει δυνατούς και ίσως και δημιουργικούς. Σίγουρα οι επιθυμίες σας είναι μεγάλες και ίσως και κρυφές ως ένα επίπεδο. Για αυτό μερικοί από εσάς δεν εκδηλώνεστε και υπάρχει η δεύτερη σκέψη από κάτω η οποία μπορεί και να σας κατευθύνει. Η επίδραση από ένα θέμα που έχετε οικογενειακό σας έχει κάνει πιο ευαίσθητους και ίσως και περισσότερο επιθετικούς. Κρατάτε όμως όσο μπορείτε τα προσχήματα και κυρίως με έναν Αιγόκερω.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η ανάγκη σας να σας αποδεχτούν και ακόμα και να σας θαυμάσουν για ένα κομμάτι της δουλειάς σας μπορεί να είναι μεγάλη και να μην δεχτείτε συμβιβασμούς. Επειδή μπορεί να σας καλέσουν για μια δουλειά θα χρειαστεί να είσαστε ευέλικτοι και θετικοί με οτιδήποτε ακούσετε χωρίς να το πάρετε σαν προσωπική απόρριψη. Τα οικονομικά σας μπορεί έχουν μια μικρή βελτίωση η να φανεί ότι στο μέλλον θα γίνει κάτι πολύ καλό. Η ομορφιά και η βελτίωση στο στυλ σας είναι ένας βασικός λόγος που ασχολείστε με την εμφάνισή σας.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ανακουφίζεστε από διάφορα προβλήματα και κυρίως σε οικονομικό επίπεδο από την βοήθεια μέσω ενός προσώπου. Πάντως αντλείτε δύναμη από ένα βαθύ κομμάτι του εαυτού σας και μπορείτε να έχετε αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορείτε να καταφέρετε. Επειδή περνάτε μια βαθιά κρίση και ίσως είναι κρίση αξιών με τα άτομα που είναι γύρω σας ξεκινήστε από τώρα τα ξεκαθαρίσματα και τους όρους που θα βάλετε πρώτα στον εαυτόν σας για να είστε καλά και μετά με τους άλλους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ριζική οργάνωση και αξιολόγηση προτεραιοτήτων και αναγκών. Οι υποχρεώσεις των Χριστουγέννων μπορεί να σας τρομάζουν αλλά μην ανησυχείτε θα γυρίσει οι συνθήκες υπέρ σας.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι γύρω σας έχουν πολλές ανάγκες τις οποίες εσείς θα πρέπει να τις καλύψετε και αυτό κάπου μπορεί να σας κουράζει. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι με το οποίο δεν υπάρχει και καλή επικοινωνία μαζί του μερικές φορές. Αλλά τώρα χρειάζεται να βρείτε και την δική σας την ταυτότητα για να νιώσετε και εσείς καλά και ισορροπημένα. Κάνετε πάντως επαφές και κοινωνικά ανοίγματα που μερικά από αυτά θα εμπεριέχουν και το χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε συνδυασμό με φιλανθρωπική δράση τα οποία σας δίνουν χαρά και αξία ότι μοιράζεστε κάποια πράγματα με τους γύρω σας.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Καλό είναι να είσαστε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους γιατί αυτό σας ζεσταίνει και δεν απομονώνεστε. Επειδή είστε κάπως απομονωμένοι αυτό το διάστημα και ασχολείστε με ένα συγκεκριμένο θέμα μπορεί να έχετε μια μονομέρια που δεν θα σας κάνει καλό στην δεδομένη στιγμή. Από την άλλη βάζετε συνειδητά νέους στόχους οι οποίοι σας βοηθάνε να αντιμετωπίσετε τα διάφορα προβλήματα που έχετε και κυρίως σε θέματα οικονομικά αλλά και οικογενειακά.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσπαθείτε να γίνεται ποιο ερευνητικοί και σταθεροί στις επιλογές σας και αυτό σας βοηθάει να μπείτε πιο βαθιά σε όλα τα θέματα και να αντιληφθείτε τον κόσμο μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Σίγουρα τα απόκρυφα και τα μεταφυσικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Πάντως αυτή την περίοδο έχετε την εσωτερική δομή να αντιμετωπίσετε το μικρό χάος που μπορεί να νιώθετε κατά εποχές. Οι οικονομικές σας συναλλαγές μπορεί να έχουν και την χροιά της προσωπικής ωφέλειας. Ξαφνικό ερωτικό για ένα άτομο θα σας βγάλει από την αδράνεια.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved