Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 25° 32' 04" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 40' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 12' 42" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 14' 05" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 28° 55' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 01' 28" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 37' 01" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 54' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 47' 45" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 41' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 10' 08" ΤΑΥΡΟΣ

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 30/11 έως και τις 2/12;

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Ανταποκρίνεστε τελικά με άνεση σε όλους και όλα γύρω σας. Ένα ταξιδάκι μπορεί να σας ωφελήσει αλλά μην περιμένετε και πολλά χειροπιαστά αποτελέσματα. Για να γίνει κάτι θετικό αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να είστε πιο επικεντρωμένοι και ο στόχος συγκεκριμένος και μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια. Οικογενειακές υποχρεώσεις και συνθήκες κάπως δύσκολες θα σας προβληματίσουν το Σαββατοκύριακο αλλά, αν ρίξετε φως στα δύσκολα σημεία σας, τότε δυναμώνετε και γίνεστε ικανοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Γενικά, για να εμπιστευτείτε χρειάζεστε περισσότερο να δουλέψετε την ευαίσθητη πλευρά σας και να προσεγγίσετε τους γύρω σας με μεγαλύτερο συναίσθημα. Το να καθίσετε να φτιάξετε το δέντρο σας ή να μείνετε με τους δικούς σας ανθρώπους θα σας ηρεμήσει.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Βλέπετε ότι οι υποθέσεις σας προχωράνε, παρόλο που έχετε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια για να ανταπεξέρθετε σε ανάγκες που αυτή την περίοδο σας έχουν περικυκλώσει, επειδή έχετε τη διάθεση να είστε πιο πειθαρχημένοι και να εκτελείτε με ακρίβεια αυτό που έχετε βάλει κατά νου. Θα πετύχετε τον στόχο σας με ευκολία και άτομα της οικογένειας σας θα σας δώσουν χαρά και ισορροπία. Μια επικοινωνία που θα έχετε με συγγενικό πρόσωπο θα σας φέρει πιο κοντά και θα του δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, κυρίως με έναν Καρκίνο ο οποίος σας βοηθάει αυτό το διάστημα. Το ένστικτό σας αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ δυνατό και οι ιδέες που θα σας κατέβουν θα είναι πολύ ωφέλιμες και για τα οικονομικά σας θέματα. Ο Σκορπιός στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του το Σαββατοκύριακο.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Κυρίως την Παρασκευή θα είστε διασκορπισμένοι και με πολλές υποχρεώσεις και αυτό σας ικανοποιεί γιατί είστε άνθρωποι πολυδιάστατοι και πολύπλευροι. Από το Σάββατο θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις πιο ευαίσθητες χορδές σας που είναι η οικογένεια και θα λύσετε ένα οικονομικό σας θέμα που σχετίζεται ακόμα και με ένα οικογενειακό ακίνητο. Τα βάρη που έχετε κυρίως σε υποχρεώσεις προς τρίτους θα τα ξεφορτωθείτε πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε, αρκεί να μην είστε αρνητικοί και να πιστεύετε ότι δε θα βρεθεί λύση. Σίγουρα ένα άτομο με ισχυρές γνωριμίες θα σας βοηθήσει γιατί θα σας ανταποδώσει μια δική σας βοήθεια από το παρελθόν. Μην ξεχνάτε, ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας μπορεί να σας φέρει από το πουθενά ένα άνοιγμα τύχης, αρκεί να το πιστεύετε, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Αιγόκερως θα βρει την ευκαιρία να σας δείξει κάποιες από τις αξίες του που προσπαθεί αρκετές φορές να σας περάσει και εσείς μπορεί να μην τις αντιλαμβάνεστε.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Παρασκευή θα είναι μια ημέρα που μπορεί να σας κουράσει αρκετά γιατί έχετε πολλά πράγματα να κάνετε τα οποία σας βγάζουν μερικές φορές έξω από τα δικά σας δεδομένα. Για αυτό μερικοί από εσάς θα έχετε την ανάγκη να κρατήσετε πολύ κλειστά τα χαρτιά σας, παρόλο που θα μιλήσετε για σας και θα μοιραστείτε εμπειρίες. Το παρασκήνιο σας εκφράζει περισσότερο. Η δύναμή σας όμως είναι πολύ σημαντική και θα μπορέσετε να εξωραΐσετε ακόμα και την πιο δύσκολη ερωτική σχέση που μπορεί να είναι με Κριό ή με Σκορπιό. Από το Σάββατο, μπορεί να κλείσετε μια καλή συμφωνία κυρίως επαγγελματική και ίσως πάρετε απόφαση ακόμα και να ρισκάρετε σε μια καινούργια δουλειά. Χρειάζεται όμως να μην είστε πολύ εξαρτημένοι και να βάλετε ακόμα και τα δικά σας θέλω για να υπάρχει ισοτιμία και ισορροπία. Πάντως η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα βιώσετε ισορροπία και αγάπη τουλάχιστον με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Φίλοι και γνωστοί σας παρασέρνουν στο δικό τους ρυθμό. Βέβαια αυτό σας κάνει πολύ καλό γιατί ανοίγεστε και αποκτάτε μεγαλύτερη κοινωνικότητα. Από το Σάββατο, μπορεί να είστε πιο προστατευτικοί και πιο τρυφεροί με τα δικά σας πρόσωπα. Επειδή γενικά μαζεύετε τις δυνάμεις σας, το υποσυνείδητο σας θα είναι πολύ δραστήριο και ίσως βρείτε μια λύση σε ένα πολύ δύσκολο θέμα που σας απασχολεί σε θέματα οικονομικά ή βαθιά οικογενειακά. Με τον Σκορπιό μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά και να μειώσετε τις πιθανότητες απομόνωσης. Ο Αιγόκερως επίσης από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις θα έρθει πιο κοντά σας. Γενικά, είστε σε φάση επέκτασης και ρίσκου. Μπορεί να φαίνεστε υπερβολικοί αλλά τουλάχιστον θα κάνετε βήματα.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Την Παρασκευή θα αναλωθείτε από πολλές επαφές και επικοινωνίες κι ίσως να μην υπάρχουν αναμενόμενα αποτελέσματα κυρίως αν περιμένετε κάτι από έναν Δίδυμο ή Τοξότη. Από το Σάββατο και μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα, θα έρθετε πιο κοντά και τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ προστατευτικά, κυρίως προς τους φίλους σας που παίζουν τον ρόλο της οικογένειας σας. Ο Αιγόκερως θα είναι πολύ κοντά σας και θα κάνετε μια πολύ βαθιά συζήτηση ή θα έχετε μια πολύ καλή δημιουργική επαφή. Θα ασχοληθείτε με το θέμα παιδιού ή θα έχετε διάθεση να ρισκάρετε σε ένα θέμα που τελικά θα πετύχει.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η επικοινωνία και η γνώση σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα αλλά και να ξεφύγετε από τα αυτά. Για αυτό ανοιχτείτε και μη διστάζετε να πείτε ακόμα και κάποια εσώψυχά σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και περισσότερο συναισθηματικοί. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε την λύση πάνω σε κάποια οικογενειακά θέματα που σας κρατούν σε απόσταση και ίσως να νιώθετε και ενοχές ή κάπως λυπημένοι που δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Ο Καρκίνος είναι κοντά σας αλλά με τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του σας δημιουργεί άγχος και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο θα πρέπει να τον κρατήσετε κοντά σας.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θέματα που σας απασχολούν μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας κάνουν να νιώσετε πιο ανάλαφροι και ελεύθεροι. Κυρίως η επαφή σας με έναν Δίδυμο μπορεί να μην έχει μόνιμα αποτελέσματα η επιρροή του αλλά τουλάχιστον σας βοηθάει με τον τρόπο του. Από το Σάββατο και μετά θα έχετε εύνοια σε οτιδήποτε κάνετε, αφού θα κερδίσετε σε πολλά πράγματα και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχία σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά θα βρείτε την ευκαιρία να αποδείξετε το ταλέντο σας. Η επαφή με άτομα από την οικογένεια θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και ηρεμία. Η μάζωξη ακόμα και με φίλους γύρω από ένα τραπέζι «μαμάς» σίγουρα θα είναι το καλύτερο για σας. Επίσης, καλό είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γενικά, την Παρασκευή μπορείτε να απολαύσετε την επαφή με τους φίλους σας ή με σχέσεις που περνάτε καλά. Το ότι θα μοιραστείτε την επικοινωνία σας, τις γνώσεις σας και θα ανανεώσετε το περιβάλλον σας αυτό είναι ικανό να σας αλλάξει την διάθεση. Από το Σάββατο, θα νιώσετε ότι θα πρέπει να είστε πιο προστατευτικοί με οποιονδήποτε σχετιστείτε και ανταλλάξετε πληροφορίες ή εμπειρίες. Το να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων δεν σας είναι εύκολο μερικές φορές γιατί, παρόλο που είστε ανθρωπιστές, δεν πλησιάζετε πολλές φορές με συναισθηματικό τρόπο τους ανθρώπους και για αυτό ένας Καρκίνος ή η οικογένειά σας θα σας δείξει το πώς, αν και καταπιέζεστε ή πνίγεστε από τον τρόπο που θέλουν να τους αφοσιωθείτε. Πάντως θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας σε θέματα συνεργασιών και οικονομικών.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γενικά, νιώθετε καλά και δυνατοί, αφού οι συνθήκες στην δουλειά σας είναι θετικές και διαπιστώνετε ότι υπάρχει σταθερότητα και πιθανή πρόοδος. Σίγουρα οι συζητήσεις βοηθάνε να πείτε τα πράγματα όπως θέλετε αλλά και γενικά η επαφή με άτομα που είναι ανάλαφρα και ευχάριστα σας βγάζουν από σκοτούρες και πολλές έγνοιες. Ο Δίδυμος μπορεί να επανέλθει δίπλα σας ξαφνικά και μη αναμενόμενα. Από το Σάββατο, θα ασχοληθείτε περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και θα τους δείξετε και το ευαίσθητο πρόσωπο που διαθέτετε και μερικές φορές το κρύβετε είτε από την επιβαλλόμενη λογική είτε από το ότι δεν θέλετε να δείχνετε τα αληθινά σας συναισθήματα για αυτό θα τους φροντίσετε και θα τους προστατέψετε. Ακόμα και όσοι διαθέτετε ζωάκια θα τους δώσετε κάτι παραπάνω το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας δίνει ενέργεια για δράση αλλά και διάθεση να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η Παρασκευή θα σας είναι πιο εύκολη ημέρα, αφού θα κινηθείτε στην σφαίρα των ενδιαφερόντων σας και οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για σας κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Από το Σάββατο, επειδή θα ακούσετε και παράπονα για το ότι είστε κάπως απόμακροι ή αποστασιοποιημένοι από τα δικά σας άτομα, σίγουρα θα στριμωχτείτε ή θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να φροντίσετε χωρίς δυσαρέσκεια ότι δεσμεύεστε. Ο Καρκίνος θα ζητήσει από εσάς κάτι παραπάνω. Επίσης, οι υποχρεώσεις σας σαν μέλος μιας οικογένειας ή μιας ομάδας είναι πιο συγκεκριμένες και πρακτικές και αυτό ίσως να σας κάνει να νιώσετε ότι ρισκάρετε να χάσετε τον χρόνο σας. Χαλαρώστε και διασκεδάστε. Η ζωή θέλει πειραματισμούς και παιχνίδι για να είναι γοητευτική.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μετά την διάσπαση και την μεγάλη ταλαιπωρία από επαφές και επικοινωνία που μπορεί τελικά να μην έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο που είχε για λίγο εξαφανιστεί θα κάνει αισθητή την παρουσία του και πάλι στην ζωή σας αλλά χρειάζεται να του βάλετε τα δικά σας όρια Για αυτό από το Σάββατο θα χαλαρώσετε και πραγματικά θα περάσετε πολύ καλά, αφού θα μοιράσετε τον χρόνο σας με αγαπημένα άτομα μέσα σε τρυφερότητα και αγάπη. Είναι σημαντικό για σας να αφήνεστε που και που και να είστε μέσα στο δικό σας κουτάκι γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο προστατεύεστε και τελικά μπορείτε να παραμείνετε ο εαυτός σας. Πάντα να κρατάτε και έναν χώρο για σας για να αποσύρεστε και να μαζεύετε τις δυνάμεις σας πάλι σε εσάς γιατί άθελά σας και με την μεγάλη σας δεκτικότητα διασπάστε και μοιράζεται την ενέργεια σας από εδώ και από εκεί. Ο έρωτας που όμως συνδυάζεται με ένα πρόσωπο που σας βγάζει την ανάγκη να είναι μαζί σας ακόμα και με οικογένεια σας δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια. Η διασκέδαση με φίλους θα σας κάνει πολύ καλό.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved