Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 55' 00" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 15' 05" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 24' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 05' 59" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 12° 24' 29" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 30' 24" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 10' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 44' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 01' 38" ΤΑΥΡΟΣ

Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

 

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Διδύμων - Τοξότη συνοδεύεται από την τελευταία έκλειψη της χρονιάς για το 2012. Δεν είναι πάντως τυχαίο που κλείνει με τον άξονα αυτόν γιατί όπως βλέπουμε η γνώση και η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να ξυπνήσουμε και να βγούμε στην αλήθεια του εαυτού μας αλλά και των άλλων.

Για αυτό καλό είναι να προχωρήσουμε και να βαδίσουμε προς την εξέλιξη αλλά και το όραμα που θα μας δώσει την ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυνατότητές μας και να βγούμε από αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Κυρίως οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες θα αναγκαστούν να αλλάξουν κάποια πράγματα από την καθημερινότητά τους, τις συνήθειές τους αλλά και κάποιες πεποιθήσεις που τους εμποδίζουν να δουν κατάματα αυτά που αποφεύγουν.

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Οικονομικές δοσοληψίες σας απασχολούν και σας κάνουν να πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία και μεγαλύτερη διάθεση επικοινωνίας. Κάποια οικογενειακά θέματα σας πληγώνουν και είστε πολύ ενοχλημένοι αλλά χρειάζεται να λύσετε με άλλο τρόπο το πρόβλημά σας και όχι με επίθεση. Γενικά πάντως κάποια οικονομικά θέματα θα τα αντιμετωπίσετε πολύ καλά και υπάρχει περίπτωση να έχετε και εύνοια από μια συναλλαγή. Ο Αιγόκερως υπάρχει στην ζωή σας και σας ζορίζει να οργανωθείτε περισσότερο.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Απελευθερώνεστε και κάνετε κάποιες κινήσεις που μπορούν να σας ξεμπλοκάρουν και σας δώσουν μια λύση που δεν την είχατε σκεφτεί. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια καλή επαφή και κατά κάποιο τρόπο να επωφεληθείτε από διάφορες συνεργασίες που μπορεί να είναι και αναγκαίες και ίσως να έχουν και μια μορφή ωφέλειας. Προσπαθείτε να οργανώσετε και να δημιουργήσετε κάτι πολύ καλό για σας γιατί νιώθετε την ανάγκη να είστε έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες ή ακόμα και τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η Πανσέληνος αυτή μαζί με την έκλειψη σίγουρα σας επηρεάζουν και σας δημιουργούν την ανάγκη να βρεθείτε και να μοιραστείτε και τις εμπειρίες σας αλλά και κάποιες πληροφορίες με έναν Τοξότη ή ένα πρόσωπο που θα σας δώσει την δυνατότητα της προσωπικής εξέλιξης, αφού θα χρειαστεί να ξεπεράσετε ακόμα και κάποια πράγματα που σας ενοχλούν και σας ίσως και να σας δίνουν και στα νεύρα. Η υποχρεωτική συνεισφορά σε ένα θέμα οικογενειακό ή προσωπικό μπορεί να σας αγχώσει παραπάνω γιατί απαιτεί από την πλευρά σας περισσότερο οργάνωση και αφοσίωση. Η σχέση με έναν Αιγόκερω κυρίως σε θέματα οικονομικά μπορεί και να σας ζορίζει αρκετά αλλά ίσως σας κάνει να μην ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μερικοί από εσάς ίσως νιώσετε κουρασμένοι και εξαντλημένοι και θέλετε να περάσετε λίγο τον χρόνο σας αποσυρόμενοι ή να ξεκουραστείτε περισσότερο, παρόλο που έχετε πολλές υποθέσεις που τρέχουν. Η επαφή σας με έναν Τοξότη κυρίως στον εργασιακό σας χώρο μπορεί και να σας ζορίζει γιατί δεν είχατε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να αποδεχτείτε τους δικούς του ρυθμούς ή και τις ιδέες του που σας φαίνονται υπερβολικά αισιόδοξες ή ακόμα και υπερφίαλες. Φυλάξτε τις δυνάμεις σας όσο μπορείτε γιατί έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και κυρίως στον ερωτικό τομέα.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η επιρροή ενός ατόμου που μπορεί να είναι ακόμα και ενός φίλου θα σας κάνει καλό, αφού θα σας δραστηριοποιήσει για να κάνετε περισσότερα πράγματα. Μπορεί να έχετε αγωνία και να περνάτε συνέχεια κάποιες δυσκολίες εφ' όσον πολλά από αυτά που περιμένατε είναι κολλημένα αλλά το πιο σημαντικό που είναι να γίνει θα το δείτε σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Σκορπιός σας βάζει με την συμπεριφορά του κάποιες τρικλοποδιές αλλά το ενδιαφέρον του είναι αμείωτο προς το πρόσωπό σας. Η ζωή σας γενικά και κυρίως η καθημερινότητα χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση και πειθαρχία.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε σε μόνιμη αναζήτηση γι' αυτό θα βγείτε έξω από τον εαυτό σας και τις συνήθειές σας και κυρίως σε θέματα οικογένειας και καριέρας. Νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα και να πάρετε μεγαλύτερη γνώση για να μπορέσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μια ξαφνική επαφή με έναν Κριό θα σας ταρακουνήσει τα νερά και κυρίως σε θέματα οικονομικών δοσοληψιών γιατί εκεί θα ξεκαθαρίσει πιο εύκολα το τοπίο αλλά θα υπάρχει δυσκολία στον τρόπο της εκτέλεσης και της αφομοίωσης από την πλευρά σας.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αυτό που έχετε αυτή την στιγμή είναι η ένταση και ο ανταγωνισμός που νιώθετε από την πλευρά σας πάνω σε συγκεκριμένες καταστάσεις και κυρίως με θέματα οικογένειας ή επικοινωνίας. Όμως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πιο εύκολα, αν ανοίξετε τα χαρτιά σας και πείτε την αλήθεια ή έχετε τη διάθεση για άμεση επικοινωνία που δεν θα υπάρχει κανένας εγωισμός ή κάτι που θέλετε να αποκρύψετε. Κινηθείτε πάντως για να λύσετε οικονομικά θέματα που μπορεί για είναι σταματημένα και δεν υπάρχει πρόοδος. Θα τα ξεπεράσατε ακόμα και με έναν συμβιβασμό από την πλευρά σας.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είσαστε διατεθειμένοι να μιλήσετε και να μην παίξετε την Πυθία όπως συνήθως κάνετε γιατί δε θέλετε άλλο πια να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή δυσερμήνευτες καταστάσεις που σας εμποδίζουν να επικοινωνήσετε και να γίνετε ακόμα και πιο ανάλαφροι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ήδη την Αφροδίτη να σας επηρεάζει και να σας δίνει την λάμψη της και την γοητεία της για αυτό ανοιχτείτε περισσότερο και μην φοβάστε να πείτε αυτά που νιώθετε. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας δίνει βάθος και δύναμη στον λόγο αλλά και ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν και να γίνουν πραγματικότητα.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γίνονται οι τελικές αλλαγές στον τρόπο που γενικά σχετίζεστε και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να αποκτήσετε μεγαλύτερη γνώση της καθημερινής επικοινωνίας και της ευελιξίας που είναι απαραίτητη για να σταθείτε στο ύψος σας αλλά και να κάνετε και πράγματα για να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Πάντως συνεχίζετε να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά σε κάποια θέματα και κυρίως οικονομικά από μια παλιά πληγή που μπορεί να σας παιδεύει ακόμα.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Εάν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Τοξότη σίγουρα η σχέση θα είναι καταλυτική γιατί χρειάζεται να πλησιάσετε εσείς περισσότερο και να είσαστε ανοικτοί σε έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας που μέχρι τώρα δεν είχατε συνηθίσει. Από την άλλη, ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει την μαχητικότητα αλλά και τη διάθεση για πρωτοβουλία για να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα γιατί έχετε και τη στήριξη ενός Σκορπιού. Μην κολλάτε λοιπόν και αγωνιστείτε για αυτά που σας αξίζουν.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Παρόλο που έχετε μια θετική αλλαγή στη ζωή σας και κυρίως στην καριέρα σας, υπάρχει ένα κομμάτι που σας ενοχλεί και σας παιδεύει και αυτό μπορεί να είναι ο κρυφός σας καημός. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό, θα υπάρχει πάθος αλλά και έλεγχος και αυτό σας ενοχλεί από την μια πλευρά. Μπορεί να ανοίξετε το σπίτι σας και να γίνετε πιο φιλικοί αλλά και ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για ένα μέρος των εργασιών σας. Φιλόδοξα σχέδια που στηρίζονται στην επαφή σας με μια κοινωνική ομάδα σας κάνουν να ασχολείστε με διάθεση οργάνωσης για την επίτευξη του στόχου σας.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είσαστε αρκετά επιφορτισμένοι με την ευθύνη πολλών πραγμάτων και αυτό μπορεί να σας κουράσει ή να σας δημιουργήσει έντονο στρες. Για αυτό, μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα τα οποία μετά δεν θα μπορέσετε να κάνετε άμεσα γιατί θα μπερδευτείτε και θα γίνουν λάθη και από την πλευρά σας αλλά και από τους άλλους. Υπάρχει πάντως μεγάλη διάθεση επικοινωνίας ή ακόμα και για επιφανειακό φλερτ και κυρίως με Δίδυμο ή Τοξότη. Πάντως τώρα θα δείτε και την αληθινή πλευρά μιας σχέσης που μπορεί και να μην σας πολυαρέσει και ίσως σχετίζεται με τα πιο πάνω ζώδια.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved