Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 08' 34" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 25' 55" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 31' 46" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 08' 36" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 09' 28" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 55' 30" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 50' 57" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 30" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 03" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 23" ΚΡΙΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 27/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 27/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Ανταπεξέρχεστε σε πολλές αντίξοες συνθήκες, παρόλο που νιώθετε μερικές φορές δυσκίνητοι ή δεν εμπιστεύεστε τους γύρω σας και μπορεί να έχετε και αποδείξεις για αυτό. Μέσα σας πάντως έχετε πάρει αποφάσεις και είστε σίγουροι ότι θα αλλάξετε τα κακώς κείμενα ακόμα και με τρόπο που ίσως να χρειαστεί να συγκρουστείτε κιόλας. Θα υπάρχουν πάντως κάποιες καλές λύσεις κυρίως με θέματα εφορίας ή από την συνεργασία σας με έναν Τοξότη και ίσως να επεκταθείτε ακόμα και στο εξωτερικό με την βοήθειά του.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αναγνωρίζετε τις δυνάμεις σας και νιώθετε σταθερότητα και ασφάλεια από την δική σας την προσωπικότητα. Μπορεί να υπάρχει μια διάσπαση των δυνάμεών σας γιατί θα χρειαστεί να μοιράζετε την σκέψη σας και σε άλλα άτομα τα οποία μερικές φορές σας δημιουργούν άγχος. Η Αφροδίτη πάντως θα σας φέρει καλά άτομα και κυρίως θα αυξήσει την δημοτικότητά σας αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σας. Ένα άτομο που ενεργεί κατά κάποιο τρόπο για σας θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε περισσότερο.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας σάς δημιουργεί ανοίγματα και ευκαιρίες κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Από την άλλη, νιώθετε ότι υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου στην ζωή σας και με δυσκολία μπορείτε να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει και έχετε κολλήσει για λίγο στο παρελθόν. Ευτυχώς όμως αυτό από σήμερα και μετά θα διαπιστώσετε ότι αλλάζει και σιγά-σιγά κάποια πράγματα από την καθημερινότητά σας αλλά και μέσα σε αυτήν που σας φαίνονταν βουνό θα γίνουν πιο εύκολα.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε έντονα συναισθήματα με συγκεκριμένα πρόσωπα και εκδηλώνεστε ανάλογα. Κυρίως η σχέση σας με ένα άτομο σας έχει αναστατώσει, επειδή νιώθετε βαθιά συναισθήματα για αυτόν. Το θέμα του ρίσκου ή μιας έστω και μικρής επένδυσης σας γοητεύει και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα για να διασφαλίσετε αυτά που έχετε ανάγκη. Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με κάποιους φίλους που μπορεί να σας είχαν παρεξηγήσει στο παρελθόν και τώρα επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε αλλά ίσως ακόμα με τους δικούς σας όρους.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Σίγουρα σας προβληματίζουν πρακτικά θέματα και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία με τα οικονομικά σας ή να νιώθετε κούραση για κάτι που έχετε προσπαθήσει πολύ και να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η λύση για το θέμα ενός ακινήτου θα αρχίσει να φαίνεται αχνά στην ατμόσφαιρα αλλά χρειάζεται να κάνετε και εσείς κάποιους επιδέξιους χειρισμούς για να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες συνθήκες. Αυτό ίσως να είναι το μειονέκτημά σας το οποίο μερικές φορές δεν σας αφήνει να επιβιώσετε εύκολα. Αλλά αν το δείτε σαν προσωπική δημιουργία, τότε μπορεί να πάρετε αποστάσεις και να το λύσετε πιο εύκολα. Η επαφή με έναν Ταύρο σας ξεσηκώνει να ασχοληθείτε πιο πολύ με θέματα τέχνης.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Συνεχίζετε σε ένα σημείο να μην ανοίγεστε και να μην αποκαλύπτετε τις βαθιές σας σκέψεις. Ο λόγος είναι ότι δε θέλετε να εκτεθείτε ή να επηρεάσετε κάποια άτομα. Ένα θέμα του εξωτερικού ή μια εσωτερική καθοδήγηση που θα πάρετε από την καρδιά σας θα σας κάνει να κινηθείτε σωστά με το θέμα ενός ακινήτου ή ενός οικονομικού θέματος. Ο Αιγόκερως είναι κοντά σας και σας καλύπτει σε θέματα κοινωνικά αλλά και ερωτικά. Ένας Τοξότης γενικά φορτίζει τις μπαταρίες σας.


 

 

 

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Υποθέσεις οικονομικές μέσω τρίτων σας απασχολούν και σας βάζουν να σκεφτείτε πιο πρακτικά τα θέματα ύλης που σας απασχολούν. Πολλές φορές τα βλέπετε πολύ διαφορετικά από ό, τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα. Η καλή επικοινωνία είναι το δυνατό σας στοιχείο. Κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τις λύσετε και κυρίως αυτές που είναι συνδεδεμένες με οικογενειακά προβλήματα. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο και ίσως να είναι Αιγόκερως σας πιέζει να βρείτε ριζικές λύσεις.


 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας γυρίζει επιτέλους από ανάδρομος. Αυτό επιταχύνει τις υποθέσεις σας και σας κάνει να κινήστε στο να εκτελέσετε με ευκολία τις ιδέες σας αλλά και διάφορες δουλειές που μπορεί να είχαν σταματήσει για λίγο και εσείς να είχατε απογοητευτεί ότι δεν θα γίνουν ποτέ. Ανασκουμπωθείτε και επειδή χρειάζεται για σήμερα τουλάχιστον να μοιραστείτε μαζί με τους γύρω σας εμπειρίες και κοινά πράγματα, να είστε πιο ανεκτικοί και εύκολοι στην επαφή.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Οικονομικές υποθέσεις ή θέματα πρακτικά που αφορούν την καθημερινότητά σας θα σας προβληματίσουν γιατί μερικές φορές νιώθετε ή ότι είναι περιττά και σας τρώνε την ενέργεια ή ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε εύκολα. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη φάση τους και τώρα ίσως μερικοί να έχετε προβληματιστεί για το μέλλον σας. Επειδή έχετε όμως άνοιγμα από συνεργάτες, θα διαπιστώσετε ότι εάν κινηθείτε πιο θετικά μέσα στις συνεργασίες θα έχετε πολλά και καλά αποτελέσματα.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο Άρης στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας βάζει σταδιακά σε δημιουργική κατάσταση. Επίσης, έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο ή να συντηρήσετε τα ήδη υπάρχοντα αλλά με έναν νέο τρόπο που θα σας βγάλει από ανασφάλειες ή από λάθος πεποιθήσεις. Η καριέρα σας μπορεί πλέον να σας αποδώσει καλύτερους καρπούς γιατί θα ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες και κυρίως σε συνεργασία με ένα πρόσωπο μπορεί να είναι Σκορπιός. Θα καταφέρετε πάντως να οργανώσετε περισσότερο τον χώρο σας και να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει.


 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Κάποιες πρακτικές δυσκολίες θα σας βάλουν σε σκέψη για το τι θα πρέπει να κάνετε για να μη δημιουργούνται συνέχεια πρακτικά θέματα τα οποία σας κουράζουν και πάνε κόντρα στην δημιουργική σας προσωπικότητα. Θέματα επικοινωνίας με τέχνη ή με δημιουργία μπλοκάρονται αυτή τη στιγμή γιατί υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην ανταλλαγή πληροφοριών. Φίλοι με φιλόδοξα προγράμματα σάς δημιουργούν την τάση να προχωρήσετε σε θέματα επαγγελματικά. Ένας Καρκίνος μπορεί να ξεκινήσει αυτή την περίοδο να σας φλερτάρει στενά.


 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μια συζήτηση θα σας κάνει πολύ καλό και μάλλον θα σας οδηγήσει σε λύσεις που θα σας δημιουργήσουν ασφάλεια και οικονομική ανεξαρτησία. Ένα άτομο που είναι ίσως μεγαλύτερό σας θα σας ενθουσιάσει με τα ώριμα συναισθήματά του. Κάποιες υποχρεώσεις θα σας βάλουν στην πρίζα να οργανωθείτε περισσότερο και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους. Κάποιες κρυφές οικονομικές συναλλαγές σας βοηθάνε μεν αλλά μπορεί να υπάρχει και τίμημα δε.


 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved