Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 38' 17" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 35' 40" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 06° 43' 27" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 43' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 35' 08" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 51' 28" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 42' 45" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 21' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 21' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 58' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 17' 06" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και θα προσπαθήσετε μέσα από το συναίσθημα να προσεγγίσετε κάποια άτομα που συνεργάζεστε ή είστε μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Χρειάζεται να ανεβάσετε τον πήχη πολύ ψηλά για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σίγουρα θα πάρετε μια βοήθεια και μια στήριξη και αυτό θα σας βγάλει από ένα πρόβλημα που σας αγχώνει και είναι επαγγελματικής φύσεως. Μια πρόταση επαγγελματική που σας είχε γίνει πριν λίγο καιρό και την είχατε απορρίψει τώρα ξαναέρχεται μπροστά σας και θα χρειαστεί να την σκεφτείτε πιο σοβαρά.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η φιλική σας στάση θα προδιαθέσει θετικά πολλά άτομα και θα κάνει να έρθει πιο εύκολα κοντά σας ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ, κυρίως ένας Καρκίνος ή Παρθένος. Σήμερα, θα είναι πιο εύκολη η πρόσβαση και γενικά θα ρέει το συναίσθημα, οπότε θα πλησιάσετε και πιο εύκολα, κυρίως ένα Σκορπιό, με τον οποίο βιώνετε κάποιες δυσκολίες είτε σε μια συνεργασία ή σε μια πολύ σημαντική σχέση. Γενικά θα βρεθούν λύσεις από το πουθενά, αρκεί να μη χάνετε την ελπίδα σας γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Ιχθύ, αφού τα συναισθήματά σας θα γίνουν πιο εκδηλωτικά. Σίγουρα, όταν κινείστε με περισσότερο συναίσθημα από αυτό που ήδη έχετε μάθει, δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα και ίσως να μπερδεύετε κάποια πράγματα. Για αυτό να είστε προσεκτικοί σε αυτό που μπορεί να τάξετε και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Κάποια εργασιακά θέματα που έχετε να λύσετε ίσως να δείτε σήμερα ότι θα πρέπει να ελιχθείτε. Οικονομική ευκολία μέσα από ένα συνεργάτη.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Πολύ καλή ημέρα για σας και κυρίως αν θέλετε να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σίγουρα όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με συνεργάτες που είναι κάπως εξαρτημένοι από εσάς. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να ανεβάσετε τον πήχη σε όλα τα επίπεδα και να γίνετε πιο απαιτητικοί και από τον εαυτό σας και από τους άλλους. Θα βγει από μέσα σας πάντως το ανταγωνιστικό κομμάτι και θα προβείτε σε πολύ δυναμικές ενέργειες. Καλή επαφή με έναν Ταύρο ή Σκορπιό.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είστε λίγο μπερδεμένοι, αφού δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και κυρίως για ένα θέμα οικονομικό που όμως σχετίζετε με άλλους. Επειδή μπορεί να μην είστε ξεκάθαροι με ένα άτομο και κυρίως με έναν Ιχθύ, προς στιγμή θα συμφωνήσετε μαζί του και μετά, όταν απομακρυνθείτε από κοντά του, θα αλλάξετε και πάλι γνώμη και μπορεί να τον πληγώσετε. Για αυτό να είστε σίγουροι πριν κάνετε το οποιοδήποτε βήμα. Φίλοι είναι δίπλα σας και κυρίως ένα Τοξότης. Το θέμα ενός σπιτιού ή ενός ηλικιωμένου προσώπου σας απασχολεί αλλά θα δείτε κάποιο φως στο τούνελ.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μπορεί και να γίνετε και χίλια κομμάτια γιατί συναισθηματικά είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Κυρίως σήμερα θα κάνετε πολλά ακόμα και από τύψεις ή διάθεση προσφοράς και υπηρεσίας προς ένα πρόσωπο. Η διάθεσή σας να ερευνήσετε και να μάθετε για κάποια κρυμμένα πράγματα σάς ωθεί να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογενείας σας ή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Επειδή όμως δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας και πάρα πολύ, μπορεί να προκαλέσετε ένταση, κυρίως αν σχετίζεται με Σκορπιό. Οικονομική επιτυχία άμεσα και κυρίως από μια συνεργασία.

 


 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας θα δοθεί λύση άμεση και πολύ πρακτική. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την οδήγηση και γενικά με οτιδήποτε καταπιάνεστε που έχει να κάνει με μηχανικά θέματα ή αυτοκίνητο ή γενικά που αφορά εφεύρεση και πρωτοτυπία. Ένα οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση και κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ένας Ιχθύς παραμένει στην σφαίρα της ερωτικής σας φαντασίωσης και αυτό σας δίνει μεγάλη δύναμη.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε γαλήνη και ηρεμία, αφού έχετε περάσει μια δυσκολία. Τώρα, όλα ηρεμούν και αρκετοί από εσάς έχετε ξεπεράσει το πρόβλημα. Η νοσταλγία για κάποια οικογενειακά ή συναισθηματικά θέματα θα σας δημιουργήσει την τάση να αναπολήσετε και να βγάλετε ακόμα και από τα συρτάρια σας ή τα μπαούλα σας τα παλιά αναμνηστικά σας, φωτογραφίες κλπ. Ένας Ιχθύς θα σας δώσει και πάλι το στίγμα του και ίσως να σας ζητήσει να ξεκινήσετε μαζί κάτι καινούργιο. Ένα ταξίδι επαγγελματικό θα σας βοηθήσει σε κάποιους στόχους.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και ίσως να είστε ευάλωτοι και πιο εύκολοι σε θέματα συναισθηματικά. Μπορεί να συγχωρήσετε άτομα που σας έχουν πληγώσει ή να αφήσετε πίσω σας τον θυμό ή την οργή για κάποια θέματα του παρελθόντος. Πάντως, με αυτόν τον τρόπο κλείνουν οι πληγές και κυρίως από ένα θέμα που ακόμα σας απασχολεί και δεν το συζητάτε με κανέναν. Η μυστική επαφή με ένα πρόσωπο σας ξεκουράζει αλλά σας δημιουργεί και έντονο άγχος με το τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Παρθένος και ο Ιχθύς έρχονται πιο κοντά σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε δυνατοί και έχετε ήδη ξεκινήσει τη δράση. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχετε κατά νου να κάνετε κάτι πολύ πρωτότυπο αλλά και ανατρεπτικό. Η επαναστατικότητα που σας έχει πιάσει μπορεί να σας φέρει σε ακραίες καταστάσεις, έχετε όμως τον τρόπο να κερδίσετε σε οικονομικό επίπεδο. Κυρίως από ένα ακίνητο που είναι κοντά στο νερό. Ο Σκορπιός σας φλερτάρει με τον δικό του τρόπο και ίσως να μην σας ανοίγεται αλλά σήμερα θα γίνει με ένα συναισθηματικό τρόπο και οι κεραίες σας χρειάζεται να το πιάσουν.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και προσπαθείτε να βγάλετε προς τα έξω ένα πρόσωπο πιο ευάλωτο και ευσυγκίνητο. Κυρίως με τον Καρκίνο θα έρθετε πιο κοντά ή με Σκορπιό. Μια υπόθεση εξωτερικού ή ένα νομικό θέμα που προέρχεται από το παρελθόν σας και έχουν ανακατευτεί πολλά άτομα σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και να σας γίνετε πιο εύκολο να καταλάβετε ποια κίνηση θα πρέπει να κάνετε για να βγείτε από το αδιέξοδο, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επειδή έχετε βρεθεί σε ένα οικονομικό ή συναισθηματικό, θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Σήμερα είναι η ημέρα σας, αφού θα ξεκινήσετε να έχετε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας και να τοποθετείτε μεν τα πράγματα σε μια βάση συναισθηματική αλλά θα έχετε και προσωποκεντρικό στόχο. Μια επαφή με ένα άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή την ανώτερη γνώση θα σας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτείτε και κάπως αλλιώς για να ξεπεράσετε τα θέματά σας. Μεγαλύτερη ευκολία στις πληρωμές ή σε λύση για υποχρεώσεις προς τρίτους θα σας ανακουφίσουν. Ο Δίδυμος παραμένει δίπλα σας αλλά σας μπερδεύει.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved