Δευτέρα 29 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 54' 37" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 54' 19" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 15' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 07' 31" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 06' 01" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 51' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 54' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 03' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 24' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 11' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 34' 11" ΤΑΥΡΟΣ

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Υπάρχουν επαφές και φίλοι που επικοινωνείτε καλά μαζί σας και αυτό σας δίνει χαρά και σταθερότητα. Εσείς μπορεί να νιώθετε περίεργα και πιστεύεται ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποδείξετε την αξία σας παραπάνω από παλιά. Αυτό βγαίνει από το γεγονός ότι οι συνθήκες οι εξωτερικές αλλάζουν και οι απαιτήσεις σας είναι με μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Την αναγνώριση και το μπράβο το έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε. Από την άλλη να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο από την οδήγηση μέχρι και το οτιδήποτε κάνετε κυρίως αν ασχολείστε εντατικά με δουλειές που συμμετέχει έντονα το σώμα σας πχ. αθλητισμό κ.λπ.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Προσπαθείτε να τα φέρετε όλα σε μια βόλτα. Οι συνεργάτες σας σας πιέζουν και χρειάζεστε στήριξη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Πάντως επειδή μπορεί να περνάτε και πάλι από φάση απολυτότητας είναι αναγκαίο να ξεδίνετε που και που και να μοιράζεστε περισσότερο τα θέματά σας. Οι πληροφορίες οι εξωτερικές κάπου θα σας βοηθήσουν και δεν σας αφήσουν μόνο στα δικά σας συμπεράσματα. Είναι καλό αν δουλέψετε με ομάδα γιατί θα προχωρήσετε πιο εύκολα. Για αυτό ανοιχτείτε. Αν συνεργάζεστε με Σκορπιό η Υδροχόο μπορεί να περάσετε μια ένταση. Οικονομικές δυσκολίες που έχουν προκύψει θα λυθούν ευκολότερα αν βάλετε νερό στο κρασί σας.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ασχολείστε με θέματα ποιο μεταφυσικά η πιο βαθιά και αυτό σας βάζει σε προβληματισμό. Η απολυτότητα δεν είναι του χαρακτήρα σας και τώρα πιάνετε τον εαυτόν σας να είναι βουτηγμένος στα πάθη και κολλημένους σε θέματα του παρελθόντος. Έντονα συναισθήματα γεμίζουν την καρδιά σας και η περίφημη λογική σας νιώθετε ότι έχει πάει περίπατο. Σίγουρα ο Σκορπιός έχει ευθύνη για αυτό αφού σας βγάζει στην επιφάνεια ακόμα και κάποια σκοτεινά συναισθήματα. Το ομαδικό πνεύμα και οι συνεργασίες πάνω σε προγράμματα κοινής ωφελείας μπορεί να σας δώσουν κάποια έξοδο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια σχετική εύνοια.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε μπει για τα καλά μέσα σε μια ιστορία και έχετε παθιαστεί. Αυτό βέβαια σας κάνει να εκδηλώσετε το βαθύ συναισθηματικό σας χαρακτήρα και να εκτονωθείτε. Η σχέση με έναν Υδροχόο που μπορεί να είναι και στο εξωτερικό σας δίνει μια άλλη διάσταση στην ζωή σας και ίσως σας βοηθάει να ξεφύγετε και από τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Η γνώση και το ομαδικό θεραπευτικό πνεύμα μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις που δεν τις περιμένατε καν. Νομικά θέματα που σας απασχολούν θέλουν ακόμα μεγαλύτερη διερεύνηση.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Ζορίζεστε γιατί μπορεί να συμμετάσχετε ακόμα και σε καταστάσεις που έχουν την χροιά ενός τέλους και κυρίως σε οικογενειακά θέματα. Σίγουρα έχετε πολλές ευαισθησίες και όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία το δείχνετε. Είσαστε άτομα με απόλυτη αγάπη για τα δικά σας πρόσωπα και μερικές φορές λειτουργείτε πολύ δεσποτικά και ίσως τώρα να το κάνετε πιο έντονα κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Ο Σκορπιός σας παίζει παιχνιδάκια και τώρα μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την ζωή σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα αν σας ενδιαφέρει. Πάντως δεν σας είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας θέματα γιατί μπαίνει στην μέση το εγώ σας και σας απαγορεύει να κάνετε συμβιβασμούς. Να θυμάστε ότι η εξέλιξη βρίσκεται στην διπλωματία και στους ελιγμούς. Ο Υδροχόος είναι κοντά σας αλλά περνάτε συνεχόμενες κρίσεις μαζί του γιατί πιστεύεται ότι δεν μπορεί να σας στηρίξει.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είναι αναγκαίο να επικοινωνήσετε πιο βαθιά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι και συγγενικό σας. Επειδή θέλετε να πάρετε αποφάσεις και να τελειοποιήσετε μια γνώση που έχετε ήδη ξεκινήσει από το παρελθόν σήμερα μπορεί να βρεθείτε με ομάδα η σε περιβάλλον που θα μάθετε κάποια καινούργια πράγματα. Η φιλική σας συμπεριφορά μπορεί να προσελκύσει κάποια άτομα που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σας. Νέες θετικές προοπτικές στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας ενθουσιάσουν.


 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη σας δίνει ακόμα την εύνοιά της και κυρίως σήμερα που θα βρεθείτε μέσω ομαδικής συνεργασίας. Γενικά τα οικονομικά σας σας απασχολούν πολύ και προσπαθείτε να λύσετε ακόμα θέματα που κουβαλάτε μαζί σας εδώ και καιρό χωρίς να έχετε κατορθώσει να τα λύσετε. Θα βρεθεί η άκρη αλλά χρειάζεται ευελιξία και καθόλου θυμό η πάθος. Η επαφή σας με συγγενικά πρόσωπα θα σας πιέσει αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά είναι αναγκαίο να γίνουν κάποιες συζητήσεις. Αποφύγετε όμως τις εντάσεις και τα τελειωτικά ξεκαθαρίσματα.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Ανάδρομος Ερμής σας φέρνει ένα κλείσιμο και μια αποκοπή στην εύκολη επικοινωνία αλλά θα μπείτε πιο βαθιά στον εαυτόν σας και αυτό σίγουρα θα σας ωφελήσει. Κυρίως αν λύσετε και κάποια θέματα που σας προβληματίζουν. Το ότι είναι αναγκαίο να μοιραστείτε πράγματα το ξέρετε γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθετε εσείς ποιο καλά. Απλά δεν εμπιστεύεστε εύκολα και αυτό σας φέρνει μερικές φορές αποκοπή από τους άλλους. Η επαφή με έναν Υδροχόο η με φίλους θα σας δυσκολέψει γιατί όλοι θέλουν και από κάτι και εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να το δώσετε τουλάχιστον για σήμερα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Προσπαθείτε να απελευθερώσετε την σκέψη σας που μπορεί να έχει κολλήσει σε συγκεκριμένα θέματα. Κυρίως εργασιακά θέματα σας απασχολούν και δεν μπορείτε να βρείτε την άκρη γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα και προτιμάτε να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας. Η γνώμη σας πάντως μετράει και ίσως την πείτε ακόμα και με έντονο τρόπο. Νέες προοπτικές σε οικονομικό επίπεδο αλλά και ανάγκες πάνω στα θέματα των εξόδων σας που κυρίως αφορούν την οικογένεια θα σας δώσουν ώθηση να κάνετε περισσότερα πράγματα.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας δώσει ώθηση για να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από ότι παλιά. Αλλά χρειάζονται οι κινήσεις σας περισσότερο να είναι ποιο μελετημένες και οργανωμένες και όχι να δημιουργήσετε χάος στο πέρασμά σας η ανατρεπτικά αποτελέσματα που μετά δεν θα μπορέστε να τα κοντρολάρετε. Μια παλιά συνεργασία επανέρχεται στην ζωή σας και ένας συνεργάτης που ίσως να μην σας είχε εκτιμήσει τόσο πολύ τώρα να σας δώσει νέα διάσταση στην επαγγελματική σας υπόσταση. Ο Τοξότης και ο Σκορπιός σας στηρίζουν υπερβολικά.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αντιδράτε πολύ δυναμικά και είσαστε σίγουροι για το τι θέλετε και τι όχι. Αναρωτιέστε πως θα καταφέρετε να περάστε τα δικά σας θέλω στους άλλους αλλά χωρίς να τα χαλάσετε μαζί τους απλά να σας κατανοήσουν. Αυτό είναι η μεγάλη σας επιθυμία να μοιράζεστε με τους άλλους αλλά να σας αποδέχονται. Μερικές φορές μπορεί να έχετε την ανάγκη των οπαδών και όχι ανάγκη για ισότιμες σχέσεις γιατί πάντα πιστεύεται ότι έχετε κάτι παραπάνω εσείς από τους άλλους. Απλά αν σας ακολουθήσουν θα τους βοηθήσετε. Είναι λίγο παγίδα αυτό και πρέπει να το προσέξετε κυρίως αυτές τις ημέρες που θέλετε τον έλεγχο και την εξουσία έστω και ασυνείδητα. Οικονομικές ανασφάλειες ξεπηδάνε στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε για λίγο κλεισμένοι στον εαυτόν σας και αναζητάτε όπως πάντα το ιδανικό σε φίλους και γενικά στην κοινωνία. Το ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι αυτό δεν γίνεται εύκολα γιατί χρειάζεται πολύ κόπος για να ωριμάσουν τα πράγματα και να γίνουν όπως τα ονειρεύεστε. Ένα Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά λειτουργεί και αυτό περίεργα και σας αγχώνει. Γιατί μαζί του συνέχεια πρέπει να αποδεικνύεται ότι δεν είστε κάτι άλλο από αυτό που νιώθετε ότι είσαστε. Η καριέρα σας μπορεί να πάρει καλύτερη τροπή και η στήριξη από ένα πρόσωπο της οικογένειας σας θα σας χαροποιήσει.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved