Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 47' 22" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 02' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 58' 08" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 18' 51" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 14' 38" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 00' 44" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 56' 02" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 49' 12" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 10' 20" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 58' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 50" ΚΡΙΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Μπορεί να γίνετε αρκετά κτητικοί σε θέματα προσωπικά, αλλά ακόμα και σεξουαλικά. Σίγουρα ο Σκορπιός θα σας συγκινήσει βαθιά και θα υπάρχει μεγάλη έλξη προς το πρόσωπό του. Κάποιες κουβέντες από ένα άτομο μπορεί να τις κρατήσετε «μανιάτικο». Οι κινήσεις σας μπορεί να έχουν ένα πιο ανεπαίσθητο τρόπο γιατί ενδόμυχα θέλετε να κυριαρχήσετε. Καλό είναι να μην παραμείνετε σε αυτή την κατάσταση. Πάντως θα διεκδικήσετε από μια συνεργασία σας οικονομικές απολαβές.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αναγκάζεστε να βρείτε δικά σας κομμάτια και να τα βγάλετε προς τα έξω, εκφράζοντας τις ανάγκες σας αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να νιώθετε. Είναι όμως μεγάλη ανάγκη να μάθετε να ξεχνάτε και να συγχωρείτε, ιδιαίτερα τώρα που πρέπει να κάνετε δημιουργικά πράγματα για σας σε συνεργασία με άλλους. Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σας βαρύνουν αλλά είστε έτοιμοι να βρείτε τη λύση για αυτό να μην ακούτε γύρω σας άτομα που ίσως προσπαθούν να σας χαλάσουν την διάθεση ή να σας δημιουργήσουν φοβίες.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Προσγειώνεστε αναγκαστικά γιατί θα χρειαστεί να κάνετε τη θεωρία σας πράξη. Αυτό σίγουρα πάντα σας δυσκολεύει αλλά τελικά θα διαπιστώσετε ότι θα τα καταφέρετε και μάλιστα δεν θα μείνετε μόνο εκεί αλλά μπορεί και να έχετε μια επιτυχία στον εργασιακό σας τομέα που να αφορά σε ένα ερευνητικό κομμάτι. Ο Σκορπιός είναι σε απόσταση αναπνοής από εσάς, αλλά δεν του αρέσει να εκτίθεται, αν εσείς δεν του δώσετε το πράσινο φως.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε αρχίσει και διεκδικείτε αυτά που χρειάζεστε για να νιώσετε εξασφαλισμένοι στον ερωτικό τομέα. Το ρίσκο εν μέρει το φοβάστε αλλά ενδόμυχα το επιδιώκετε γιατί θέλετε να φτάσετε μέχρι στο τέρμα σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Μερικές φορές κουράζεστε να κοντράρεστε και κυρίως με έναν Κριό, αλλά τώρα νιώθετε ότι έχετε μεγαλύτερες αντοχές και μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε δεν μπορούσατε παλιά. Βάζετε βέβαια και εσείς τα όριά σας και κυρίως στο τομέα των παιδιών σας που νιώθετε ότι σας κάνουν ό, τι θέλουν.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είσαστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν είστε διαθέσιμοι για όλους. Αυτό θα σας κάνει να βάλετε τα όρια που σας χρειάζονται και κυρίως μέσα στο θέμα του σπιτιού σας ή στη δουλειά σας. Οι ανάγκες σας θα βγουν στην επιφάνεια και θα ανακαλύψετε ότι ίσως να έχετε παραμελήσει πάρα πολύ τον εαυτό σας. Χρειάζεται επιφυλακτική χρήση των οικονομικών σας αλλά και των συναλλαγών που έχετε, κυρίως με Σκορπιό.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε σε φάση που θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια και να μιλήσετε σε πολύ βαθύ επίπεδο. Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις που σας βοηθάνε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο. Το ταξίδι και η γνώση σας βοηθάνε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Οικονομικά, έχετε ευκαιρίες που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε περισσότερο μέσα από συνεργασίες.


 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναλαμβάνετε να λύσετε άμεσα οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί και να προέρχονται από το παρελθόν σας. Η επαφή με έναν Τοξότη θα σας δραστηριοποιήσει γιατί έχετε αληθινή ανάγκη να επεκταθείτε και να ξεφύγετε από τη μετριότητα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό συνεχίζει να σας δίνει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, για αυτό να έχετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας ανοικτά και μη χάνετε χρόνο σε καταστάσεις που δε σας συμφέρουν.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Συναισθηματικά, ξεδιπλώνεστε σε κάποια δικά σας πρόσωπα και αυτό τελικά σας κάνει να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να δημιουργήσετε ουσιαστική επαφή. Γιατί πολλές φορές γίνεστε απόμακροι ή κλειστοί και οι άλλοι προβληματίζονται. Κυρίως πληγώνεστε εύκολα από συμπεριφορές αλλά δεν σας αρέσει να σας καταλαβαίνουν οι άλλοι. Μια μυστική σχέση που μπορεί να είναι ακόμα και πλατωνική σας κάνει πολύ καλό αλλά, επειδή δεν σας αρέσει να είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις, τώρα μπορεί να το ξεκαθαρίσετε.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχει κρυμμένο παρασκήνιο και δεν βγάζετε τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια εύκολα. Επίσης, ένα άτομο που είχατε κάποια θέματα μαζί του στο παρελθόν, τώρα θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα επιλύσετε άμεσα. Αντίθετα, θα έχετε μεγάλη στήριξη από φίλους και ομάδες. Η επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και κυρίως τις πρώτες ημέρες, πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε γιατί έχετε μια στάση ονειροπόλησης.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα μοιραστείτε με φίλους κάποια πιο βαθιά σας συναισθήματα και αυτό θα ανακουφίσει. Η γνωριμία που μπορεί να κάνετε μέσα από μια ομάδα ή φίλους θα εξελιχτεί σε ερωτική. Βγάζετε πάθος και αυτό σας απομακρύνει από το μοντέλο του ότι δεν εκφράζεστε. Επαγγελματικά, θα έχετε μια επιτυχία και αυτό θα μετρήσει και στον οικονομικό σας τομέα. Η βοήθεια που θα πάρετε από έναν Σκορπιό θα σας δώσει ώθηση για να προχωρήσετε σε μεγαλύτερη έρευνα. Το εξωτερικό μπορεί να σας φέρει κάποια ευκαιρία η οποία αργότερα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ σημαντική μελλοντική αλλαγή.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μπορεί να περάσετε μια κρίση βαθιά γιατί θα νιώσετε ότι κάπου μπορεί να μην επικοινωνείτε με το συναίσθημά σας και ίσως τώρα χρειαστεί να αναθεωρήσετε από τη βάση κάποιες παλιές σας συνήθειες. Ένα νομικό θέμα θα σας απασχολήσει και ίσως να αναγκαστείτε να γυρίσετε στο παρελθόν σας με άτομα και καταστάσεις που δεν σας άρεσαν και τότε, αλλά για να προχωρήσετε όλα χρειάζονται. Ο Σκορπιός σας βγάζει πολύ πάθος και εσείς με τον τρόπο σας μπορεί και να τον κόβετε.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναβαθμίζεστε και οικονομικά και από μια συνεργασία. Προσπαθείτε βέβαια να έχετε καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία και κυρίως με ένα Ζυγό. Ξεκινάει πάντως μια πολύ καλή περίοδος στην εν γένει κοινωνική και επαγγελματική ζωή σας και αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε περισσότερο τη ζωή σας αλλά και τα οικονομικά σας. Η επίλυση κάποιων θεμάτων θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας και κυρίως απέναντι σε έναν Δίδυμο.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved