Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 57' 06" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 16' 02" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 06' 25" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 28° 34' 11" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 24° 08' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 27' 03" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 12' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 50' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 58' 07" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 51' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 02' 51" ΤΑΥΡΟΣ R

Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού

 

Οι εκλείψεις είναι ένα φαινόμενο που πάντα απασχολούσε ακόμα και τους μεγάλους Αρχαίους συγγραφείς. Ο Πλούταρχος πολύ ωραία αναφέρει στο βιβλίο του («Περί εμφαινομένου προσώπου στον κύκλο της Σελήνης») ότι κατά την Ηλιακή έκλειψη, η Περσεφόνη -έτσι ονομάζει την Σελήνη- αγκαλιάζει την μητέρα της, Δήμητρα, που είναι η Γη. Άρα έρχονται σε επαφή οι δημιουργικές δυνάμεις μέσα μας, οι οποίες μας υποχρεώνουν ακόμα και μέσα από σημαντικές δυσκολίες να σκύψουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και με σεβασμό να αγαπήσουμε ακόμα και τα πιο σκοτεινά μας σημεία.Η Νέα Σελήνη συνοδευόμενη από την Ολική Ηλιακή έκλειψη, γίνεται στις 14.11 στις 12.08 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, στο ζώδιο του Σκορπιού. Όπως είναι αντιληπτό, θα επηρεάσει τους Σκορπιούς και Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι τονισμένα και κάπως υπερβολικά. Το παρελθόν μέσα από μνήμες που ίσως πονάνε μπορεί να επανέλθει και θα υπάρχουν σημαντικά θέματα προς επίλυση. Οι Σκορπιοί θα εντοπίσετε ότι τα συναισθήματά σας πλέον θα βγουν στην επιφάνεια καθαρά αλλά και απόλυτα. Από αυτό θα αναγκαστείτε να κάνετε ξεκάθαρες συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, αφού θα έχετε υπολογίσει περισσότερο τις προσωπικές σας ανάγκες και τα δικά σας οράματα σε συνδυασμό με τους άλλους. Είναι αναγκαίο πάντως να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως με συνεργασίες ή άτομα που σχετίζεστε στενά και έχετε μαζί τους και οικονομικές συναλλαγές. Επίσης, η επιρροή της έκλειψης σίγουρα θα επηρεάσει τους Ταύρους, οι οποίοι θα αναγκαστείτε να σκύψετε μέσα στα κρυμμένα σας συναισθήματα τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως να σας κάνουν να νιώσετε άβολα λόγω της συναισθηματικής ανασφάλειας ή έλλειψης εμπιστοσύνης που θα νιώσετε με τους γύρω σας. Είναι ευκαιρία να τα διαχειριστείτε και να βρείτε λύσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνετε ένα βήμα προς το μέλλον εξελισσόμενοι. Τα Λιοντάρια, όπου το θέμα ενός ακινήτου ή των οικογενειακών σχέσεων θα σας προβληματίσει και μπορεί να σας ρίξει συναισθηματικά, αλλά θα είστε έτοιμοι και με νέα εφόδια, αφού αναγκαστικά θα υπολογίσετε και κάποιες προσωπικές σας ανάγκες, τις οποίες ή είστε υπεράνω ή δεν σας αρέσει να πιστεύετε ότι υπάρχουν. Καλό είναι όμως να αφήσετε από τα χέρια σας τον έλεγχο και το κοντρόλ. Τέλος, οι Υδροχόοι που αναγκαστικά θα πρέπει να γίνετε πιο υποχωρητικοί αλλά και αποτελεσματικοί. Αν έχετε στήσει παρασκήνιο, θα βγει στην επιφάνεια και θα φανερωθούν και κάποια μυστικά τα οποία προσπαθούσατε να τα κρύψετε. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και με τις σχέσεις ανταγωνισμού.


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

 Κρατάτε μια πισινή γιατί νιώθετε την ανάγκη να εξασφαλιστείτε μέσα σε οποιαδήποτε σχέση. Αναρωτιέστε τι θα κάνετε με ένα συνεργάτη, ο οποίος μπορεί να είναι και Σκορπιός, αλλά χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και να μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω γιατί θα σκεφτείτε με καχυποψία. Ευτυχώς θα περάσει και ίσως να σας αφήσει κάποιο κατάλοιπο το οποίο χρειάζεται να το επεξεργαστείτε πιο βαθιά και συγκεκριμένα, για να απελευθερωθείτε από μικροκακίες, φόβους και ανασφάλειες. Ευκαιρία οικονομική που μπορεί να σχετίζεται και με κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η έκλειψη σας δημιουργεί κάποιες τάσεις για να μπείτε πιο βαθιά και ουσιαστικά σε μια σχέση που σας απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Οικονομικές φιλοδοξίες σας ωθούν και σας δίνουν ευκαιρίες να ξεκολλήσετε από συνεργάτες που δεν αξίζουν να είναι μαζί σας. Για αυτό θα περάσετε μια κρίση, η οποία όμως θα σας δώσει μελλοντικούς καρπούς. Σύντομα θα πάρετε πάντως αποφάσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε αλλά και τον τρόπο που συνεργάζεστε. Νέοι φίλοι που θα γεμίσουν την ατζέντα σας μπορεί να είναι με περισσότερα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αναγκάζεστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορεί παλιά να υποτιμούσατε και ίσως, επειδή αφορούσαν και την συναισθηματική πλευρά ενός θέματος, θα σας δυσκολέψουν γιατί σχετίζονται και με μια υπόθεση του παρελθόντος. Ο Τοξότης, φίλος από τα παλιά, θα σας προβληματίσει με κάποιες αλήθειες που θα σας αποκαλύψει. Ένα πρόσωπο από τη δουλειά σας θα σας δείξει μεγαλύτερη υποχωρητικότητα αλλά και διάθεση συνεργασίας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να γίνετε πιο αυστηροί με κάποιες επιλογές σας.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε τη δύναμη να εξωραΐσετε οποιαδήποτε άσχημη ανάμνηση που σας φέρνει ακόμα και πόνο. Είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε σελίδα και να γυρίσετε σε άλλη που θα έχει και φωτεινά γράμματα. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, έχετε διάθεση να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό από ό, τι είχατε ασχοληθεί παλιά. Αλλά χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, γιατί μπορεί ξαφνικά να σας βγει μεγάλη αντίδραση που μάλλον θα σας βάλει σε μπελάδες. Ένα πρόσωπο που παίζει ρόλο στην ερωτική σας ζωή, θα διαπιστώσετε ότι έχει πάθος μαζί σας και ίσως να πρέπει να μετριάσετε κάπως τις εντάσεις.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Υπάρχουν δυσκολίες και μερικοί από εσάς δε βλέπετε φως στο τούνελ, αλλά αν κάνετε υπομονή, θα ανοίξει ο ορίζοντάς σας και μπορείτε άφοβα να προχωρήσετε. Ίσως το παρελθόν να σας απασχολήσει για λίγο αλλά είναι αναγκαίο να δείτε με ποιό τρόπο θα λύσετε κάποια βαθιά θέματά σας που ίσως να είναι και ψυχολογικά. Η βοήθεια από ένα φίλο ή μια γνώση που θα σας βγάλει από αδιέξοδο, θα σας δώσει μελλοντικές λύσεις που θα είναι πολύ θετικές για σας. Ένα χρέος οικονομικό από το παρελθόν θα σας στριμώξει για λίγο αλλά θα βρεθεί η λύση, αν δε χάσετε την ψυχραιμία σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μια επιτυχία και κυρίως οικονομική θα σας δώσει λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Η κρατημένη συμπεριφορά σας, είτε απέναντι στις προσωπικές σας ανάγκες είτε με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία, δεν θα σας προβληματίσει καθόλου γιατί θα το δείτε σαν λύση απέναντι σε πολλά σας προβλήματα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες κάνετε πολλές δυναμικές και δραστήριες κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας αλλά και ένα θέμα του σπιτιού σας. Γενικά, διδάσκεστε αυτή την περίοδο και μπορεί να αφήσετε για λίγο την πρακτικότητάς σας, προκειμένου να αποκτήσετε μεγαλύτερες γνώσεις.


 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Δε θέλετε με τίποτε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας, παρόλο που έχετε συμπεριφορά εξάρτησης. Σας ξαναδίνεται μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Τοξότη. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί τις καλές συνεργασίες ή την οικονομική ανεξαρτησία. Η καρδιά σας είναι εύκολο να ξεκλειδώσει αυτή την περίοδο και με επίκεντρο την αγάπη θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά πράγματα. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σας κάνει καλό, αφού μπορεί να γνωρίσετε έναν Δίδυμο.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η αυριανή Ηλιακή Έκλειψη σας επηρεάζει και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Σίγουρα θα πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για τη ζωή σας και ίσως ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, κυρίως με άτομα που σχετίζεστε στενά και έχετε μαζί τους κάποια απωθημένα, θα ξεκαθαρίσετε πολύ πιο εύκολα από παλιά. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε με μεγαλύτερο ζήλο θα είναι η ποιοτική αλλαγή στην διατροφή σας, η οποία είναι αναγκαία για να νιώθετε αναζωογονημένοι και δυνατοί. Αν σχετίζεστε με Ταύρο, καλό είναι να διαχειριστείτε με ευστροφία την μεταξύ σας κρίση.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπορεί να περάσετε μια κρίση με κάποιους φίλους, η οποία θα είναι εποικοδομητική γιατί τελικά θα σας αφήσει να δείτε την αλήθεια, δηλαδή ποιοί αξίζουν να είναι δίπλα σας και ποιοί όχι. Αυτό βέβαια θα το αποφασίσετε εσείς, γιατί θα δείτε ότι μέχρι τώρα εσείς δίνατε παραπάνω και αυτό θα το αλλάξετε γιατί έχετε κουραστεί πλέον να προσφέρετε και να μην παίρνετε πίσω τουλάχιστον ένα μέρος. Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που σας κάνει στενό μαρκάρισμα αλλά νιώθετε ότι είναι δύσκολο να τον καταλάβετε για αυτό αποφεύγετε να ανοιχτείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ακόμα χρόνο για να κάνετε μια δυναμική αλλαγή στη δουλειά σας ή σε μια συνεργασία.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η καριέρα σας και κυρίως η σταθερότητα θα είναι ο στόχος σας. Ο Σκορπιός παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή σας για αυτό χρειάζεται να είσαστε πιο κοντά του. Οικονομικές υποθέσεις που όμως βλέπετε ότι μπορεί να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο, θα σας απασχολήσουν αρκετά. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει από μια πολύ σοβαρή ευκαιρία που σχετίζεται με μια συνεργασία για αυτό μην πάρετε αψήφιστα ούτε την πρόταση αλλά ούτε και την προοπτική. Η περίοδος της δράσης θα ξεκινήσει πιο δυνατή αυτή την εβδομάδα, οπότε θα έχετε την ευκαιρία τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, να υλοποιήσετε σχέδια τα οποία μπορεί να σχετίζονται και με πρωτότυπα θέμα δουλειάς.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η έκλειψη σας επηρεάζει, αφού θα σας φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα του παρελθόντος για το οποίο, θέλετε-δε θέλετε, θα αναγκαστείτε «να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα» για να το λύσετε. Αλλιώς, θα μείνετε για πολύ καιρό εκτός παιχνιδιού και οι εκλείψεις φέρνουν θέματα στην επιφάνεια που υποβόσκουν και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Νομικά θέματα που σχετίζονται ίσως και με Σκορπιό θα σας προβληματίσουν επίσης αλλά θα βρεθεί λύση. Έχετε μια μεγάλη διευκόλυνση από την πλευρά ενός συνεργάτη ή συντρόφου, οπότε με την δύναμη της καλής σχέσης και της σιγουριάς θα είσαστε τελικά σε πλεονεκτική θέση.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γενικά, κατευθύνετε το συναίσθημά σας αρκετά καλά, οπότε θα κερδίσετε, τουλάχιστον μέσα στις επαφές σας που σχετίζονται με τα οικονομικά των τρίτων. Ο Ζυγός θα σας καλύψει αρκετά σε συναισθηματικά θέματα, αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να κάνει λάθη σε θέματα επικοινωνίας. Καλύτερα να πείτε αυτά που θέλετε παρά να αφήνετε τον άλλον να τα εννοεί. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες σας για να βγείτε από ένα δίλημμα, κυρίως για ένα πρακτικό θέμα σας που έχει κολλήσει. Ο τρόπος που επικοινωνείτε χρειάζεται προσοχή για να μην γίνουν λάθη που θα σας μπλέξουν σε περιπέτειες και ψευδαισθήσεις.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved