Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 16' 33" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 31' 47" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 05' 38" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 21' 17" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 31' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 10' 18" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 47' 34" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 50' 58" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 44' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 13' 24" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 12/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 12/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να κερδίσετε την εύνοια και την εξουσία μέσω τρίτων. Η προσωπικότητά σας θα είναι μαγνητική και θα υπόσχεται πολλά. Για αυτό θα κυριαρχήσετε στις συμφωνίες και στις επαγγελματικές συναντήσεις. Όταν δείχνετε ένα πρόσωπο πιο συναισθηματικό, έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι. Μπορεί και να αρέσετε, όταν δείχνετε και κάπως ευάλωτοι ή εξαρτημένοι. Εσείς το σιχαίνεστε γιατί νομίζετε ότι αν εκφράσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες θα σας πουν αδύναμους, είναι όμως λάθος. Αντίθετα, μάλλον θεωρείται δύναμη. Θα γίνετε πιο προσεκτικοί στα οικονομικά θέματα και αυτό θα σας προφυλάξει από πιθανά λάθη.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Υπερβολική δουλειά και υποχρεώσεις θα σας κουράσουν αλλά αναγκαστικά, μέσα από την πίεση, θα δοκιμάσετε τις αντοχές και τα όριά σας, τα οποία που και που χρειάζεται να τα σπάτε για να βλέπετε ότι έχετε μεγάλη αξία. Από την άλλη, επειδή μπορεί να παραμένετε σε παλιές πεποιθήσεις οι οποίες δεν σας προχωράνε πουθενά, θα το διαπιστώσετε και για άλλη μια φορά. Να είστε προσεκτικοί με θέματα διατροφής και γενικά να μην καταναλώσετε τουλάχιστον για σήμερα πολλά γλυκά και ψωμιά γιατί θα αδρανήσετε και αυτό δεν σας κάνει καλό. Το άγχος σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει και δεν είσαστε διατεθειμένοι, τουλάχιστον για σήμερα, να γίνετε πιο ελαστικοί, κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή του σπιτιού.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα κολλήσετε σε κάποιες αναμνήσεις που σίγουρα δεν θα σας κάνουν καλό και μάλλον θα σας στεναχωρήσουν. Αναβολές και καθυστερήσεις θα σας εκνευρίσουν και μερικούς μπορεί να τους βγάλουν έξω από τα όρια. Χρειάζεται όμως να είστε πιο προσεκτικοί με θέματα συνεργατών αλλά και πρακτικών θεμάτων. Ακόμα και σε αυτά που γράφετε, μπορεί να γίνουν λάθη. Ένα οικονομικό θέμα ίσως σας δημιουργήσει την εντύπωση ότι θα σας πάει πολύ πίσω, αν το αντιμετωπίσετε εξ ολοκλήρου. Εφορία, κληρονομιές και γενικά λογαριασμοί και υποχρεώσεις που σας κουράζουν. Να είστε συντηρητικοί με τα χρήματά σας για να επιβιώνετε.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα σας απασχολήσει αρκετά η οικογένεια και τα παιδιά σας ή η δημιουργία τους. Έχετε ανάγκη από σταθερότητα και από συνθήκες που μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Για αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε με επιφύλαξη μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο πιο ώριμο σε απόψεις ή συγκρατημένο ή ακόμα και μεγαλύτερο. Συνήθως, σας αρέσουν τα άτομα που μέσα τους υπάρχει η φιλοδοξία της επιτυχίας για αυτό οι Αιγόκεροι σας πηγαίνουν πάρα πολύ. Γενικά, θέλετε να ρισκάρετε πάνω σε μια δουλειά αλλά φοβάστε μη γίνουν λάθη. Ακολουθείστε την δική σας διαίσθηση. Καλό είναι να αποφύγετε αποφάσεις μετά από εξωτερικές πληροφορίες και κυρίως σε οικονομικά θέματα.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είστε κάτω από το κλίμα γενικής ευφορίας αλλά και αισιοδοξίας. Όσοι ασχολείστε με θέματα τέχνης, δημιουργίας και επικοινωνίας θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε επιτυχία. Σας ανησυχούν όμως κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογένειά σας τα οποία σχετίζονται με οικονομικά. Για αυτό χρειάζεστε να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και να αναζητάτε μέσα σας να βρείτε ισορροπίες, χωρίς να εξαρτάστε από τις εξωτερικές καταστάσεις. Ήρθε η ώρα που πρέπει να ξαναβρείτε τις δικές σας δυνάμεις οι οποίες δεν σχετίζονται με τα οικονομικά, την καριέρα ή τη σχέση αλλά με τους εσάς τους ίδιους και κατά πόσο αποδέχεστε αυτό που είστε ή όχι.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Οικονομικές υποθέσεις αλλά με καλή έκβαση θα σας ανατρέψουν κάποια αρνητικά δεδομένα. Γενικά η αλλαγή σας και η αποδοχή ορισμένων θεμάτων που παλιά αρνιόσασταν να δείτε, ακόμα και με συνεργάτες, θα σας κάνουν να κερδίσετε και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Να είστε προσεκτικοί στην υπογραφή συμβολαίων ή στην παραλαβή ενός αμαξιού γιατί μπορεί να έχουν διαφύγει σημαντικά κομμάτια τα οποία ούτε και εσείς το έχετε αντιληφτεί. Ένας φίλος που ζει στο εξωτερικό, Δίδυμος ή Τοξότης, θα κάνει την εμφάνισή του και μπορεί να σας ξεσηκώσει με τις μοντέρνες ιδέες του.


 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε καλά, αφού μπορείτε και τα βρίσκετε πάνω από όλα με τον εαυτό σας αλλά και με άτομα της οικογενείας σας, κυρίως με έναν Καρκίνο ο οποίος, χωρίς να το θέλει, σας πληγώνει αρκετές φορές με τις ιδιοτροπίες του. Η γενική σας κατάσταση είναι καλή, αρκεί να μην αρνείστε να δείτε και τις δικές σας αδυναμίες που βγαίνουν συνήθως, όταν οι άλλοι δεν έχουν καλή γνώμη για σας. Τελικά, αυτό δεν πρέπει να σας πολυενδιαφέρει γιατί πολλές φορές τα κουκουλώνετε αντί να βλέπετε την αλήθεια. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που χρειάζεται τώρα να δεχτείτε και να μην το καθυστερήσετε.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε μια πίεση για όλα τα πράγματα αλλά δεν την έχετε εκδηλώσει ακόμα προς τα έξω γιατί προτιμάτε να τα περνάτε μόνοι σας. Καλό είναι να μάθετε να μοιράζεστε ακόμα και τα δύσκολά σας με τα κοντινά σας άτομα γιατί τότε η δύναμή σας θα πολλαπλασιαστεί. Η γενική σας εικόνα έχει την καλή στήριξη των φίλων σας. Βέβαια, εσείς θυμώνετε με κάποια συγκεκριμένα άτομα και πολλές φορές γυρίζετε πίσω στο παρελθόν. Καλό είναι να είστε πιο ξεκάθαροι και να τα λέτε ανοικτά. Η ιδέα μια μυστικής σχέσης σας ταλαιπωρεί αλλά επειδή δεν είστε άπιστα άτομα ζορίζεστε αρκετά λόγω ενοχών και τύψεων.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε σε φάση πολύ κοινωνική και έχετε ανοίξει και μοιράζεστε με όλους τα προβλήματα που έχετε αυτή την στιγμή μέσα στη δουλειά σας. Μια επιτυχία θα σας ανοίξει ορίζοντες και θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι μπορείτε να βάλετε και μεγαλύτερους στόχους. Καλό είναι να είστε πάντα προσεκτικοί με την υπερβολή σας γιατί από αυτήν έχετε πάθει αρκετές ζημιές. Η πρακτικότητα και η οργάνωση σίγουρα θα βοηθήσουν τον στόχο σας. Ο Παρθένος είναι ό, τι πρέπει για να σας προσγειώνει. Μικρές διευκολύνσεις στα οικονομικά σας θα είναι καλό για να αλλάξετε τις άσχημες σελίδες.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θέλετε-δε θέλετε, κάνετε υποχωρήσεις, ανακωχή και γενικά διπλωματική τακτική για να επιβιώσετε και να πετύχετε τα σχέδιά σας. Μέσα σας βέβαια μπορεί να βράζετε αλλά όπως βλέπετε είναι αναγκαίο να είστε πιο εύκολοι και συνεργάσιμοι. Είναι μυστικό εύκολης επιβίωσης που συνήθως σας διαφεύγει γιατί μπαίνετε με τα μούτρα στο καθήκον και κλείνουν οι κεραίες σας. Τα λόγια ή οι ιδέες ενός φίλου σας ξεσηκώνουν αλλά μπορεί να μην έχετε την δύναμη να υλοποιήσετε γιατί φοβάστε. Ο Ζυγός είναι δίπλα σας και μερικοί από εσάς σκέφτεστε ακόμα και τον γάμο ή την συμβίωση. Σίγουρα έχετε αλλάξει από παλιά και προσπαθείτε να λέτε περισσότερες αλήθειες.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Υπάρχουν προοπτικές να γίνουν καλά πράγματα στα θέματα των οφειλών σας γιατί πιθανόν θα έχετε βοήθεια από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλά εσείς αγχώνεστε γιατί δεν μπορείτε μερικές φορές να δείτε θετικά και κυρίως όταν υπάρχουν υποθέσεις που σχετίζονται με το παρελθόν σας ή με θέματα ελέγχου ή συναισθηματικής κτητικότητας. Επειδή γενικά έχετε δείξει μεγάλη καλοσύνη και νιώθετε ότι σας έχουν εκμεταλλευτεί, τώρα μπορεί να σας ξαναβγεί θυμός ή παράπονο. Αλλά η τάση σας να φιλοσοφήσετε θα σας βοηθήσει να περάσετε ακόμα και την πιο μεγάλη δυσκολία. Η ιδεολογία σας είναι πάνω από όλα για αυτό είστε γενικά ανήσυχοι αλλά και ιδιοφυείς.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσπαθείτε να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας μέσω τρίτων, υπακούοντας ακόμα και τυφλά κάποια άτομα, προκειμένου να ξεφύγετε από τις δυσκολίες και τις ανατροπές. Σίγουρα τα ψυχολογικά σας μερικές φορές, όταν σκαμπανεβάζουν, δοκιμάζουν τις αντοχές σας αλλά τώρα είστε πιο δυνατοί και τουλάχιστον νιώθετε ότι έχετε ενισχυθεί εσωτερικά και διεκδικείτε τις αξίες σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό ο οποίος σας βοηθάει πάνω σε αυτόν τον τομέα και σας διδάσκει την σταθερότητα η οποία σας λείπει αρκετές φορές.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved