Κυριακή 28 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 36' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 31' 09" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 59' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 46' 05" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 04° 19' 10" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 33' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 51' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 19° 59' 17" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 22' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 12' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 32' 36" ΤΑΥΡΟΣ

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 9 έως και τις 11/11;Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Υπάρχουν υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν και σας βάζουν να δείτε την ρεαλιστική πλευρά της ζωής και αυτό σας ζορίζει. Αν σχετίζεστε με Παρθένο, την Παρασκευή μπορεί να συγκρουστείτε γιατί θα σας πιέσει από την πλευρά του να μπείτε στο δικό του σκεπτικό, πράγμα το οποίο για σας είναι πολύ δύσκολο. Ίσως όμως, αν ακούσετε και τον άλλον που έχετε απέναντί σας, μπορεί να σας εξελίσσει ή να σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στις πρακτικές σας υποθέσεις. Η βοήθεια από έναν Τοξότη θα σας δώσει νέα ώθηση και ίσως αφορά και σε πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό. Μέσα στην καθημερινότητά σας επικρατεί ηρεμία και αρμονία και έχετε πολλές δυνατότητες να εξελίξετε αυτή την περίοδο τη σχέση σας, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για την μελλοντική σας πρόοδο. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας φανεί υπερβολικό αλλά ίσως και να σας γίνει πρόταση γάμου ή να καταλήξετε σε συμβίωση. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο την εύνοιά σας και κάνετε διορθωτικές κινήσεις επί των πάντων.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε πολύ δραστήριοι αυτές τις ημέρες και καταπιάνεστε με πολλά θέματα τα οποία σας δίνουν την δυνατότητα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας. Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα ανασάνετε από την λύση ενός προβλήματός σας. Είναι αναγκαίο να κουνήσετε τα νερά τα θολωμένα, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεκολλήσετε ακόμα και από καταστάσεις που είναι αρρωστημένες. Εάν επαναλαμβάνετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, δεν έχετε καμία πρόοδο. Ένας Ιχθύς σας μπερδεύει με την συμπεριφορά του και ίσως να έχει απομακρυνθεί από κοντά σας, αλλά θα μάθετε νέα μέσω ενός φίλου σας. Ο Ζυγός έχει μια διάθεση ερωτική απέναντί σας, αλλά επειδή αμφιταλαντεύεται σας κουράζει γιατί χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις. Μπορεί μέσα στο σαββατοκύριακο να σας βγει η δημιουργικότητά σας και γενικά το καλλιτεχνικό σας στυλ και να βγάλετε ακόμα και από τα ντουλάπια σας πράγματα που θέλετε να επισκευάσετε. Για να επιλυθεί ένα θέμα με Σκορπιό, καλό είναι να είστε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με θέματα που δεν σας πολυαρέσουν αλλά είναι αναγκαία. Κυρίως οικογενειακά ή θέματα σπιτιού θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε περισσότερο με πράξη παρά με την θεωρία, την οποία έχετε κάνει δεύτερη φύση σας. Θέματα με έναν Ιχθύ θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και όχι με υπεκφυγές. Δυσκολίες στην επικοινωνία και ίσως να ακούσετε υπερβολές ή όχι αληθή πράγματα από ένα συνεργάτη ή στενή σας σχέση. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και καθόλου αφηρημένοι για να μην χάσετε πράγματα τα οποία είναι δικά σας. Αν χρειαστεί πάντως να αλλάξετε νοοτροπία στην καθημερινότητά σας, θα πρέπει να το κάνετε για να μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα. Πάντως, από το Σάββατο και μετά θα ανταμειφθείτε και θα ικανοποιηθείτε από σχέσεις, ερωτικά καλέσματα και γενικά από φλερτ και ρίσκο. Ο Ζυγός θα σας ικανοποιήσει και θα σας κερδίσει. Ένας Κριός, πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, θα σας πολιορκήσει.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η επιστροφή ενός Τοξότη, ακόμα και μέσα από μια επικοινωνία σύντομη, θα σας ξεσηκώσει. Θα πάρετε όμως αποφάσεις, κυρίως την Παρασκευή, βασισμένες περισσότερο στην λογική και στα φανερά δεδομένα που έχετε. Σίγουρα, θα μάθετε κάτι πολύ καλό ή θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο, μπορεί και Παρθένο, ο οποίος με ένα δικό του τρόπο απλό και πολύ ανθρώπινο θα σας δώσει πληροφορίες ή λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί ηρεμία και ίσως και πιθανές προετοιμασίες για κάποια θετική αλλαγή. Επειδή έχετε μεγάλη ανάγκη να είστε προετοιμασμένοι και ασφαλείς μέσα στον χώρο σας, σίγουρα μπορεί να ψάξετε το Σάββατο για να κάνετε αγορές που σας εξασφαλίζουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Ζυγός είναι λιγότερο απαιτητικός δίπλα σας. Μια μικρή απομάκρυνση που υπήρχε από έναν Κριό μπορεί να αλλάξει, αφού θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο φιλικός και λιγότερο επιθετικός.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Γενικά, η Παρασκευή θα είναι γεμάτη από πολλές μικροδουλειές και πρακτικές ακόμα δυσκολίες, τις οποίες όμως θα τις βγάλετε εις πέρας. Το Σάββατο, από το μεσημέρι και μετά θα μπορέσετε επιτέλους να χαλαρώσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας, οι οποίες είναι αναγκαίες και απαραίτητες για να νιώσετε πιο καλά. Βόλτα με φίλους ή περισσότερη επικοινωνία θα σας φέρει και πάλι στο προσκήνιο. Το θέμα ενός ακινήτου σας ζορίζει αλλά εσείς θα βρείτε τρόπο να αποφύγετε τα δύσκολα. Ερωτική εύνοια κυρίως με Ζυγό και Τοξότη.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Θέλετε να τα κάνετε όλα τέλεια και αυτό σας φορτίζει παραπάνω. Η Παρασκευή θα είναι μια πολύ δραστήρια ημέρα γιατί αναγκαστικά θα μπείτε στην πρίζα να βγάλετε το πρόγραμμα σχεδόν όλης της εβδομάδας. Θα νιώθετε όμως δυνατοί για αυτό μπορεί να πετύχετε να πιάσετε κάποια στάνταρ που έχετε βάλει σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά. Το Σάββατο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φανατιστείτε με κάποιες ιδέες ή ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Τοξότης. Γενικά, αυτή την περίοδο είστε αρκετά επιφορτισμένοι με θέματα γνώσεως, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων ή ακόμη και φανατισμού.


 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό κάπως βοηθάει να απαλύνετε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και βασικά να δείτε λύσεις των προβλημάτων σας και μέσα από άλλες κατευθύνσεις. Οι σχέσεις και η κοινωνικότητα σας βοηθάνε περισσότερο και αυτό είναι και το δυνατό σας χαρτί. Η Παρασκευή μπορεί να είναι η ημέρα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας εσωτερικές υποθέσεις ή ίσως να αποσυρθείτε ή να ασχοληθείτε με κάποια άτομα που μπορεί να έχουν προβλήματα υγείας ή να έχουν ανάγκη την βοήθειά σας. Μπορεί και ο Ιχθύς να σας απασχολήσει αρκετά. Από το Σάββατο βλέπετε ότι τα πάντα γίνονται καλύτερα και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε, αφού θα απομακρυνθείτε ακόμα και από φιλοδοξίες οι οποίες είναι πολύ πιεστικές για την ψυχοσύνθεσή σας.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Τα καταφέρνετε μια χαρά και, παρόλο που γύρω σας γίνεται χαμός από προβλήματα και ένταση, εσείς προσπαθείτε να παραμείνετε ήρεμοι. Αυτό θα το κερδίσετε τουλάχιστον την Παρασκευή, αφού θα διαπιστώσετε ότι τα καταφέρνετε και έχετε και συμμάχους στη δουλειά σας οι οποίοι σας δίνουν τα εύσημα για την καλή δουλειά που έχετε κάνει. Οι φίλοι γενικά σας κάνουν καλό αυτή την περίοδο, οπότε εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές αλλά και για να κάνετε και μια καινούργια γνωριμία από το Σάββατο και μετά (μπορεί να έρθει στον δρόμο σας ένας Κριός, ο οποίος σας δημιουργεί χαρά αλλά και ένταση). Να μην είστε αφηρημένοι με τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί μπορεί να γίνουν παραλήψεις και μικρά λάθη.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αναγκαία προσγείωση από τα πολλά θέματα που θα έχετε να επιλύσετε και να βάλετε σε μια τάξη. Νομικά θέματα που ζητούν τη λύση τους θα σας ωθήσουν να ψάξετε πιο βαθιά κάποια προβλήματά σας και δεν βρίσκετε εύκολα την λύση τους. Τελικά όμως, αν τα αντιμετωπίσετε και πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα, θα αναγνωρίσετε πίσω από τα κρυμμένα πράγματα τη δύναμή σας, αλλά και σε ποιό σημείο έχετε αδυναμία και δυσκολία πράξης. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί και λιγότερο εριστικοί γιατί μπορεί να λύσετε τις διαφορές σας με διαμάχη. Αν σχετίζεστε με Παρθένο, να είστε προσεκτικοί και κάπως διακριτικοί με τις απόψεις σας. Από το Σάββατο το μεσημέρι, θα επέλθει μια ηρεμία και γενικά θα αλλάξετε διάθεση, αφού θα διαπιστώσετε ότι τα προβλήματα κάπως έχουν ένα φως στο τούνελ. Πρόταση για συνεργασία θα σας ενθαρρύνει και θα σας δώσει και πάλι στόχο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Επαφές και συνεργασίες θα σας φέρουν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να μπει σε πολύ καλό δρόμο. Αυτά που περιμένατε από μια κίνησή σας που ενέχει και ρίσκο, θα δείτε ότι θα σας βγουν, κυρίως αν αφορούν σε θέμα παιδιού ή προσωπικής δημιουργίας ή οικονομικών απολαβών μέσω τρίτων. Θέματα κληρονομιάς, ασφάλειας ή υποθέσεων που απαιτούσαν από εσάς πολύ προσπάθεια, μπορεί να λυθούν πιο εύκολα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι η ημέρα των συνεργασιών αλλά και των αναγκαίων διπλωματικών κινήσεων. Η καρδιά σας είναι αναγκαίο να κουρδιστεί καλύτερα για να μπορείτε και να συγχωρείτε και γενικά να φεύγετε από τις θέσεις δικαστού που μερικές φορές παίρνετε, ακόμα και με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαλαρώστε και γευθείτε την κάθε στιγμή. Η γνωριμία με έναν Ζυγό θα σας αναστατώσει. Υποθέσεις εξωτερικού θα έχουν καλή έκβαση.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νιώθετε ότι τα πάντα έχουν μπει σε ένα περιορισμό και μια τάξη. Σίγουρα είναι δύσκολα γιατί στενεύεστε αλλά από την πίεση μερικές φορές μπορεί να δημιουργήσετε πολύ περισσότερα. Για αυτό καλό είναι να δείτε ό, τι μπορεί και να σας εξελίσσει. Σηκώστε τα χέρια και ανασκουμπωθείτε για να μπορέσετε να τελειώσετε όλες τις δουλειές και τις αγγαρείες που σας έχουν προκύψει. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο αλλά και στην καθημερινότητά σας. Η διατροφή σας και γενικά το οτιδήποτε σχετίζεται με την βελτίωση της υγείας σας και της ζωτικότητας σας, είναι αναγκαίο να το βάλετε στο πρόγραμμά σας. Το σαββατοκύριακο σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο γιατί θα καταφέρετε να κάνετε πολύ ευνοϊκότερες συμφωνίες και ίσως να σας προκύψει και κάποια σημαντική συνεργασία. Ερωτική αρμονία με συγκεκριμένο πρόσωπο που μερικές φορές υπάρχει κόντρα και δυσκολία μεταξύ σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Ζυγό, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ο Σκορπιός σας δυσκολεύει περισσότερο, αλλά σας γοητεύει.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε αρκετά φορτισμένοι με πολλές υποθέσεις που σας ζητούνε πιεστικά να αφήσετε πίσω σας κάποιες ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε το εδώ και τώρα πιο δυναμικά. Δυσκολεύεστε βέβαια να πάρετε αποφάσεις και οι διαπιστώσεις ορισμένων ατόμων μπορεί να σας επηρεάσουν τόσο πολύ, που να σας απομακρύνουν από την πραγματικότητα και την αληθινή θέαση της ζωής σας. Ο Παρθένος σας προσγειώνει και μπορεί συγχρόνως να σας εκνευρίζει αλλά καλά τα καταφέρνετε μαζί του. Επειδή μερικές φορές φανατίζεστε με διάφορες αφορμές, και κυρίως ιδεολογικές, να είστε προσεκτικοί με αποφάσεις που θα πάρετε και κυρίως αν σχετίζεται και ένας Δίδυμος, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι συνεργασίες και η καλή επιβίωση με το σύντροφό σας είναι μια αφορμή που βρίσκεται μέσα σας και δεν τα παρατάτε, όταν υπάρχουν δυσκολίες. Ο Ζυγός αυτή την περίοδο είναι πολύ κοντά σας και σας βοηθάει σε οτιδήποτε του ζητήσετε.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved