Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 53' 12" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 07' 04" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 16' 38" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 27' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 08' 06" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 36' 21" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 30' 06" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 41' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 38' 21" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 20' 36" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 8/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 8/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Μερικές φορές καλείστε να στηρίξετε και να καλύψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σε υποθέσεις που είναι πιο πολύ της υπηρεσίας ή της... νοσοκόμας, από την πλευρά σας. Νιώθετε ότι θα πλήξετε ή θα βαρεθείτε τόσο πολύ που θα κάνει κακό στην σχέση σας. Αλλά είναι αναγκαίο να ακούσετε και την ανάγκη του άλλου, κυρίως αν είναι συνεργάτης ή σύντροφος και είναι Παρθένος. Σίγουρα, έχετε διαφορετικό τρόπο ζωής αλλά κάτι σας δίνει και το συγκεκριμένο άτομο. Σε αυτή την φάση της ζωής σας μπορεί να είσαστε και περιπετειώδεις και να αναζητάτε και μεγαλύτερη ελευθερία από ότι τώρα. Πάντως θα κάνετε μια συνεργασία που είχε προκύψει από παλιά, αλλά επανέρχεται τώρα.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Με επιτυχία θα στεφτεί οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε και πάνω από όλα αν επιθυμείτε να κερδίσετε σε ένα υλικό θέμα, έχετε όλα τα εχέγγυα να γίνει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Αν το θέμα ενός παιδιού σας ενδιαφέρει άμεσα, μπορεί να έχετε καλές ειδήσεις. Η δημιουργία σας δεν θα πάει χαμένη, αρκεί να μην είστε υπερβολικά σφιχτοί στα συναισθήματά σας. Σίγουρα, οι καθημερινές συνθήκες σας πηγαίνουν περισσότερο από παλιά, αφού έχετε βρει κάποιες ισορροπίες που σας αναπτύσσουν. Καλό είναι να προσπαθείτε να βελτιώνετε τις συνθήκες ζωής σας αυτή την περίοδο και κυρίως το φαγητό και τον ύπνο.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Υποθέσεις πρακτικές μπορεί να σας εκνευρίσουν και να σας φέρουν αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που δεν θα σας αρέσει αλλά θα δείτε και το σημείο που έχετε αδυναμία. Οπότε αν αρχίζετε να αντιμετωπίζετε πιο έξυπνα αυτά που σας δυσκολεύουν, τότε θα αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη. Η θεωρία που γίνεται πράξη είναι το μεγάλο σας θέμα. Κάντε λοιπόν αυτά που είναι να κάνετε χωρίς να χρειάζεστε δεκανίκι. Αν νιώσετε κουρασμένοι, καλό είναι να μην το παρακάνετε αλλά αμέσως να ξεκουραστείτε ή να τροποποιήσετε τουλάχιστον για σήμερα ή αύριο τη διατροφή σας. Μια ξαφνική γνωριμία με Κριό σας δημιουργεί ευεξία και χαρά.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Νιώθετε ότι μπορείτε με ευκολία να πάρετε αποφάσεις πολύ πρακτικές, οι οποίες θα σας ανακουφίσουν από πολλά προβλήματα. Η συζήτηση πάντα βοηθάει και τουλάχιστον σήμερα θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα βγουν συμπεράσματα πολύ θετικά για σας. Η προτροπή ενός Παρθένου θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η επαφή με έναν Τοξότη θα σας δώσει περισσότερες δραστηριότητες αλλά και πιθανούς μπελάδες. Για αυτό να είστε σίγουροι για την έξτρα δράση σας αλλά και τα ανοίγματά σας. Όχι ότι απαραίτητα θα γίνουν λάθη, αλλά θα μπείτε σε μεγαλύτερες προσδοκίες από τις αναμενόμενες.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είστε σε φάση αναζήτησης αλλά και υπηρεσίας απέναντι στους άλλους. Σίγουρα, είστε με το μέρος ενός ατόμου και κυρίως με ένα συνεργάτη σας που έχει μια αντιπαράθεση. Αρκετές φορές νιώθετε μέσα σας ποιό είναι το δίκιο και ποιό είναι το άδικο. Σύντομα θα πάρετε μια απόφαση για το θέμα ενός ταξιδιού κι αυτό θα σας ανακουφίσει γιατί θα είναι πολύτιμη και στη φάση αυτή είναι αναγκαία. Μια πρόταση σημαντική που αφορά ένα ακίνητο και είχε μείνει στο συρτάρι ξαναγυρίζει και αυτή την φορά θα λυθεί οριστικά.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Παραμένετε για λίγο ακόμα σε κάποιες απόψεις που μπορεί να μην σας εκφράζουν αλλά τελικά θα αποκτήσετε και πάλι το πρακτικό σας πνεύμα και θα αναγκαστείτε να γίνετε πιο μάχιμοι και αποτελεσματικοί. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να πάρετε κάποιες λάθος αποφάσεις γιατί δεν θα υπολογίσετε πολύ σωστά τα πράγματα αλλά και τις πληροφορίες που μπορεί να είναι λανθασμένες ή υποκειμενικές. Περιμένετε για λίγο και αφουγκραστείτε το μέσα σας. Ο Τοξότης σας επηρεάζει αλλά μπορεί και να σας αποπροσανατολίζει.


 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναλαμβάνετε κάποιους φίλους σας να τους εξυπηρετήσετε αλλά και να τους στηρίξετε συναισθηματικά, γιατί μπορεί να περνούν κάποιο πρόβλημα. Ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και χρειάζεται να είστε πολύ ξεκάθαροι με τα θέλω σας αλλά και με την συμπεριφορά σας, ειδικά με μια πρόταση επαγγελματική ή ένα θέμα που πρέπει να το επιλύσετε γιατί είναι στον αέρα για αυτό να είστε σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις σας. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο είσαστε σε φάση να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα από παλιά, προκειμένου να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε σε φάση που θα αρχίζουν να αποδίδουν οι επαγγελματικές σας προσπάθειες για ένα συγκεκριμένο θέμα για το οποίο εσείς αυτόν τον καιρό αγωνίζεστε. Από την άλλη, θα διαπιστώσετε ότι η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη. Οτιδήποτε κάνετε με μεράκι και κέφι, πάντα στο τέλος πετυχαίνει. Ένας φίλος ή συνεργάτης από τα παλιά επιστρέφει και μπορεί να είναι και Δίδυμος. Να φερθείτε απέναντι του με επιείκεια, ή τουλάχιστον αφήστε τον να σας εξηγήσει τους λόγους της απομάκρυνσής του. Οικονομικές ευκαιρίες θα σας ανατρέψουν κάποια πράγματα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να λυθούν κάποια πράγματα σε πρακτικό επίπεδο για αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και ακριβείς στις κινήσεις σας. Το εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα σας απασχολήσει και θα διαπιστώσετε ότι είναι απαραίτητο να λυθεί άμεσα. Ένα ξαφνικό μυστικό μπορεί να βγει στην επιφάνεια και να σας ανακουφίσει γιατί μπορεί να πιστεύατε άλλα πράγματα και τελικά η πραγματικότητα ίσως να είναι διαφορετική. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια επαγγελματική εύνοια και ίσως δεχτείτε και μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ανακουφίσει.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Βλέπετε ότι τα πράγματα παίρνουν μια καλή τροπή και αυτό θα σας ευχαριστήσει, κυρίως γιατί οι κινήσεις σας σε σχέση με πληρωμές και είσπραξη από σύντροφο ή τρίτους κατευοδώνονται και αυτό σας δίνει δύναμη γιατί δεν βγαίνετε συνέχεια έξω από το πρόγραμμά σας. Όταν γενικά σας χαλάνε το πρόγραμμα, εσείς νιώθετε ότι ματαιώνεστε και ίσως αυτό να είναι και υπερβολή αλλά έτσι λειτουργείτε τις πιο πολλές φορές. Η σχέση με έναν Κριό ή Καρκίνο σίγουρα σας δυσκολεύει γιατί βλέπετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε και όχι να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Καλό είναι όμως να μην βλέπετε ανταγωνιστικά οτιδήποτε κάνετε γιατί στο τέλος θα κουραστείτε.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Χρειάζεται να αντιληφθείτε τις πρακτικές ανάγκες των άλλων και να σταθείτε δίπλα τους. Τουλάχιστον, αν δεν μπορείτε να χάσετε τον χρόνο σας, καλό είναι να προσπαθήσετε να ακούσετε τι θέλουν να σας πουν γιατί αρκετές φορές έχετε θέμα επικοινωνίας. Παρόλο που είστε ανοικτοί, τα αυτιά σας μερικές φορές είναι κλειστά γιατί μένετε στα δικά σας θέλω και στο δικό σας Εγώ. Η γνώση και η κοινή δράση σε ομάδες και με άτομα που έχετε το ίδιο κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο σας δυναμώνει, αλλά και σας δίνει τα εχέγγυα ότι κάπου έχετε δίκιο, αφού βρίσκετε συνοδοιπόρους.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναγκαστικά θα «γειωθείτε» και θα γίνετε ρεαλιστές σε όλα σας τα θέματα, γιατί με αυτόν τον τρόπο ασχολείστε με τα γύρω σας. Ένας Παρθένος μπορεί να σας κάνει μερικές φορές κριτική και αυτό να σας ενοχλεί αλλά τελικά βλέπετε ότι ταιριάζετε και έχει σε πολλά πράγματα δίκιο, οπότε κάνετε πίσω. Η ευαισθησία σας πάντως μπορεί να σας επηρεάσει και να μην πάρετε καλές αποφάσεις (οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες), ιδιαίτερα για ένα θέμα νομικό ή για ένα συγγενικό πρόσωπο που μπορεί να ζει στο εξωτερικό. Καλό είναι όταν πάρετε απόφαση να στηρίξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας πειράξει, αν λειτουργήσει διαφορετικά και κυρίως με έναν Δίδυμο.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved