Τρίτη 30 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 40' 23" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 44' 31" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 02' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 55' 05" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 33' 36" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 02' 03" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 55' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 06' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 25' 08" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 44" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 35' 29" ΤΑΥΡΟΣ

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 7/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 7/11

 

 

Από σήμερα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει μέχρι και τις 26/11. Στο διάστημα αυτό από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεαστούν περισσότερο οι Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλά και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες επίσης των πρώτων ημερών. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξουν θα είναι τα λόγια που μπορεί να μεταφέρουν και οι πληροφορίες, οι οποίες ίσως να μην ανταποκρίνονται απόλυτα στην αλήθεια. Το μυαλό σας θα χρειαστεί περισσότερο ακόνισμα για να αποδώσει.

Από τις 14/11 και μετά ο Ερμής θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Σκορπιό, όπου εκεί κυρίως θα επηρεάσει τους Σκορπιούς που είναι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες αλλά και τους Ταύρους, τα Λιοντάρια και τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών. Εκεί, η τάση για έρευνα αλλά και τα νοητικά εμπόδια θα ενταθούν περισσότερο. Χρειάζεται επίσης να αφαιρέσετε το συναίσθημα από την σκέψη σας, γιατί θα έχετε έλλειψη πρακτικότητας.

Γενικά, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές γιατί πρέπει με το αντικείμενο που είναι να ασχοληθούμε, να έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διόρθωσης ή είναι αναγκαίο να γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης. Για αυτό πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, χωρίς πρώτα να ολοκληρώσουμε κάτι που έχει αρχίσει από παλιά.

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε πολύ ανοικτοί αυτό το διάστημα και για αυτό έχετε επιτυχίες, κυρίως στον ερωτικό αλλά και στον τομέα της καριέρας σας. Πάντως, οι πιο ώριμοι είστε έτοιμοι να καταλήξετε σε γάμο ή σε συμβίωση. Οι συνεργασίες σας θα πάνε καλύτερα γιατί είστε έτοιμοι να αντιληφθείτε ότι πρέπει να πάρετε ακόμα και το πιο μικρό που σας δίνεται από γύρω σας και να ευγνωμονείτε γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνετε ότι είστε προνομιούχοι αυτό το διάστημα. Ένα ποσό που θα πάρετε πίσω από έναν συνεργάτη ή από τέως σύντροφο, θα σας ξαλαφρώσει.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε επιφορτισμένοι με ανάγκες που ίσως να είναι υπερβολικές. Χρειάζεται να ξεχωρίσετε, αν είναι δικές σας ή των γύρω σας. Αναγκαστικά απέχετε από μια συνεργασία γιατί σας κάνει και νιώθετε ότι δεν θα τα καταφέρετε και μπορεί να είστε και θυμωμένοι. Πάντως μην αναζητάτε το τέλειο γιατί δεν θα το βρείτε -ό, τι κάνετε από μόνοι σας. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει ένα πρόσωπο που σας δείχνει ενδιαφέρον και στήριξη. Αν είστε έτοιμοι να δώσετε και εσείς αντίστοιχα, κινηθείτε γρήγορα και όχι με το πάσο σας. Πιθανή γνώση ή επαφή με το εξωτερικό θα σας διευρύνει τους ορίζοντες.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Στα ερωτικά θέματα ή ενός παιδιού, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Μερικοί όμως μπορεί να μην το αναγνωρίζετε γιατί δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλετε εσείς ή αναζητάτε άλλη συμπεριφορά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την οποία δεν σας δίνει. Τελικά όμως, θα γίνει το δικό σας γιατί υπάρχει και δικαίωση. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε συμφωνίες και επαφές γιατί με τον Ερμή στον άξονά σας, τώρα που γύρισε ανάδρομος, θα χρειαστεί να γίνετε πιο πρακτικοί και αυτό μάλλον θα σας λείπει. Η επιστροφή ενός Τοξότη θα σας κάνει καλό.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Κολακεύεστε ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά ενός ατόμου, η οποία σας κάνει να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Μερικές φορές νιώθετε την ανάγκη της αναγνώρισης και της στήριξης, όμως η δυναμικότητα είναι αυτή που θα σας βγάλει από αδιέξοδα επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Η αλήθεια είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο και μάλιστα μπορεί να τα πείτε έξω από τα δόντια σε κάποια άτομα που συνεργάζεστε στενά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χαϊδέψετε αυτιά και αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως εριστικούς. Έχετε ανάγκη να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας προσθέτοντας χρώμα.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Προσπαθείτε να βρείτε λύση ακόμα και για ένα σπίτι που σας απασχολεί. Η δυνατότητά σας θα φανεί από κάποιες επαφές που θα κάνετε και θα έχετε την ευελιξία να λύσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα επικοινωνιακά θέματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την έντονη αίσθηση της ελευθερίας και από αυτό θα κερδίσετε πολλά πράγματα γιατί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, κυρίως αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα που σχετίζεται με την καριέρα σας και αφορά κάτι το διαφορετικό. Πάντως σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για αυτό εκμεταλλευτείτε το.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε ανάγκη να τα βρείτε για λίγο με τον εαυτό σας. Χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε οτιδήποτε κάνετε και αυτό σας δυσκολεύει μερικές φορές γιατί βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να την ξεπεράσετε. Παρόλα αυτά, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από πληροφορίες που δεν ευσταθούν και να πάρετε αποφάσεις που δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητά σας. Η υπογραφή ενός συμβολαίου θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από την πλευρά σας.


 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σας να καλύψετε οικονομικά σας θέματα, μπορεί να κάνετε ακόμα και υποχωρήσεις σε άτομα ή καταστάσεις που δεν πρέπει αλλά εσείς νιώθετε εγκλωβισμένοι. Είναι η περίοδος που, αν ψάξετε, θα βρεθεί λύση και για αυτό χρειάζεται να είστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση για να μπορέσετε να κάνετε τα σωστά βήματα. Μερικές συνεργασίες σας πηγαίνουν πάρα πολύ και τώρα θα παρουσιαστεί κάτι πολύ καλό που δεν θα έχετε ανάγκη να κρατάτε τα νώτα σας για να είστε προστατευμένοι. Το Λιοντάρι θα παίξει ρόλο στην ζωή σας γιατί σας δίνει δύναμη και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αναλύοντας το παρελθόν σας, θα ανακαλύψετε ότι θα μπορούσατε να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία δεν έχετε κάνει. Καλό είναι να μην γυρνάτε πίσω, αλλά να δείτε το «εδώ και τώρα» που σας κάνει πολύ καλό και σας σπρώχνει προς την μεγάλη σας αλλαγή. Το Λιοντάρι παίζει ρόλο σταθεροποιητή στην ζωή σας αλλά μερικές φορές σας δεσμεύει με το έντονο Εγώ του. Η βοήθεια ενός Δίδυμου ή Τοξότη είναι το ότι σας σπρώχνει να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι και να πάρετε περισσότερες γνώσεις. Οικονομικά πάντως μπορεί να έχετε φόβο για το αύριο, αλλά τα καταφέρνετε.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε γιατί μπορεί να μην έχετε υπολογίσει αυτό που πάτε να κάνετε. Ο Ερμής που γύρισε ανάδρομος φέρνει μια ιδέα που την είχατε πριν λίγο καιρό αλλά δεν την είχατε υλοποιήσει. Τώρα, επιστρέφει και μπορεί να είναι υπό μορφή πρότασης αλλά χρειάζεται να είστε πιο οργανωτικοί γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη από αφέλεια ή από υπεραισιοδοξία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν την τύχη να πετύχουν έναν στόχο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Προσπαθείτε την οποιαδήποτε δημιουργία που έχετε πετύχει να την διατηρήσετε και αυτό σας αγχώνει. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε και κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι αναγκαίες να συμβούν για να προχωρήσετε. Έχετε κάποιες θετικές προϋποθέσεις τις οποίες σας τις δημιουργούν όμως οι επαφές και οι συνεργασίες, για αυτό δεν χρειάζεται να είστε πολύ ανελαστικοί. Ευελιξία και καλή επικοινωνία είναι το μυστικό των ημερών. Ένας Τοξότης που είναι σημαντικός στην ζωή σας, θα σας δώσει μια πληροφορία που θα ξεμπλοκάρει το σύστημα και θα σας ξεκολλήσει ακόμα και από έναν Κριό.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Κάπου κολλάτε και χρειάζεστε ένα χέρι να σας ξεκολλήσει και να σας δείξει τον σωστό δρόμο. Σας πονάει ένα κομμάτι από το παρελθόν και πρέπει να το διαχειριστείτε διαφορετικά για να ξεφύγετε. Αν παίζεται θέμα οικονομικό ή εξουσίας, καλό είναι να το αποποιηθείτε και να αλλάξετε τη διαχείριση σε περισσότερο ανοικτή και πιο εύκολη για τον εαυτό σας και τους άλλους. Που σημαίνει «αλλάζω πεποιθήσεις που με κάνουν δυστυχή και απόμακρο». Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Σκορπιό, πρέπει να κάνετε τομές για να κρατηθεί η σχέση στο ύψος της. Η στήριξη που θα έχετε σε οικονομικό επίπεδο από συνεργάτες ή σύντροφο, θα είναι πολύ καλή για σας.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε ότι κάτι πάει να γίνει αλλά είστε και μπερδεμένοι. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, που πιστεύετε ότι έχετε μπλέξει σε ένα χάος και δεν ξεμπερδεύεται εύκολα. Το ζητούμενο είναι να βρείτε τον στόχο σας, ο οποίος είναι πολύ αόριστος. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι θα δείτε ότι θα σταθεροποιηθεί ένα θέμα σας και θα βαδίσει πιο εύκολα. Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε μια συνεργασία. Επειδή μπορεί να είστε χαοτικοί σε θέματα πρακτικά, καλό είναι να συμβουλεύεστε και κάποιον άλλον ή να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved