Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 12' 15" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 11' 56" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 08' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 32' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 41' 49" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 49' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 01' 56" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 18' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 28' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 35' 01" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/11

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Η ευαισθησία και τα συναισθήματα ακόμα και των ενοχών μπορεί να σας κατακλύσουν και να νιώσετε κάπως άβολα. Η φροντίδα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνετε για να καλύψετε και τις δικές σας ανάγκες, αλλά και των άλλων. Η διορατικότητα του χαρακτήρα σας αυτή την περίοδο θα σας βγάλει από αδιέξοδο επαγγελματικό. Η καριέρα σας περνάει από μια δυναμική φάση και επειδή για σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, προσπαθήστε όσο μπορείτε να την στηρίξετε. Κυρίως χρειάζεστε διπλωματική στάση και διάθεση συνεργασίας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Παραμένετε ήσυχοι και σταθεροί. Η επικοινωνία με άτομα πολύ δικά σας θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σημαντικές. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά τις φοβόσαστε και προ πάντων ανησυχείτε μήπως κάνετε λάθη με οικονομικά θέματα. Εκεί νιώθετε ανασφάλεια και είσαστε ο αληθινός εαυτός σας. Για αυτό η συντήρηση αυτών που έχετε είναι το πρώτο σας μέλημα. Αλλά χρειάζεται να στρώσετε και ένα καινούργιο έδαφος με στόχο να κάνετε και κάποιο βηματάκι έστω και συντηρητικό. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες νιώθετε ένα περιορισμό και ίσως η ζωτικότητα σας να είναι πεσμένη. Για αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαστε κάπως συντηρητικοί και επιφυλακτικοί στις απόψεις σας και στις αποφάσεις σας. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί θα κάνετε απότομη στροφή προς το τέλος της ημέρας, αφού τα μηνύματα που θα πάρετε είναι ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε και κυρίως ένα άτομο που τον τελευταίο καιρό σας έχει δείξει καλά δείγματα. Επειδή θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία και προβληματίζεστε αν πρέπει ή όχι να την κάνετε, καλό είναι να τα βάλετε κάτω με το χαρτί και το μολύβι και να μην αφήσετε μόνο την παρόρμησή σας να μιλήσει, αλλά και την πραγματικότητα που ισχύει.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οικονομικές υποθέσεις και θέματα προσωπικής ανάπτυξης θα σας απασχολήσουν. Μπορεί να δείτε ένα θέμα πολύ εγωιστικά και να ξεχάσετε τα πραγματικά γεγονότα που σας αφορούν άμεσα. Ένας Υδροχόος θα σας απασχολήσει με τα τερτίπια του αλλά και με την φιλική του προσέγγιση. Και ο λόγος του προβληματισμού σας θα είναι αν είναι αληθινή η φιλία του και αυτά που σας λέει, γιατί έχετε μέσα σας ενδοιασμούς. Το θέματα ενός ακινήτου που είναι όμως και άλλοι μπλεγμένοι μέσα σε αυτό σας απασχολεί και μάλιστα είστε θυμωμένοι από τους χειρισμούς κάποιων ατόμων που είναι δίπλα σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Oι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Τα όρια στενεύουν και εσείς είσαστε σε φάση που ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές και να μειώσετε κάποιες παραχωρήσεις που κάνετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να κλειστείτε μέσα στον εαυτόν σας για να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν ένα οικογενειακό σας θέμα. Η διάθεσή σας να φύγετε ακόμα και στο εξωτερικό είναι έντονη και κυρίως εσείς που έχετε προβλήματα στην δουλειά σας και ίσως κάτι να προκύψει που θα σας βγάλει από αδιέξοδο.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Επικοινωνείτε βαθιά και αληθινά με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Υπάρχουν φίλοι που σας υποστηρίζουν και σας κάνουν να νιώθετε μεγάλη οικειότητα. Ο Αιγόκερως πάντως σας δίνει τα εχέγγυα και σας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Επειδή υπάρχει κάποια κατάσταση που σας πιέζει εσωτερικά και νομίζετε ότι χάνετε την ελευθερία σας, καλό είναι να κάνετε λίγο υπομονή και να μπείτε πιο βαθιά μέσα στον εαυτόν σας. Τότε θα αποκτήσετε την πολυπόθητη αυτογνωσία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται ακόμα και με το παρελθόν σας θα σας πιέσουν γιατί πρέπει να τις λύσετε άμεσα και γρήγορα. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και σας φέρνει τύχη, καλό είναι να κινήσετε όλες σας τις υποθέσεις με αφοβία και με εμπιστοσύνη ότι είσαστε στον σωστό δρόμο. Η αγάπη του εαυτού σας με αληθινό νόημα και σημασία θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Σήμερα μπορεί να εμπλακείτε συναισθηματικά με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας και αυτό να σας δημιουργήσει μετά ενοχές.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε δυνατοί γιατί μπορείτε και ανταλλάσετε τα συναισθήματά σας όπως εσείς θέλετε. Μην αφήνετε πάντως άλυτα θέματα μέσα σας, γιατί ο καιρός περνάει και ο Κρόνος μπορεί να αρχίσει τις πιέσεις για να γίνει διόρθωση της ενέργειας σας και εσείς να αρνείστε να δείτε πράγματα πιο βαθιά. Ένα άνοιγμα οικονομικό που θα έχει και σχέδια αισιοδοξίας θα σας δώσει δράση. Έχετε προστασία από την οικογένεια σας. Υποθέσεις του εξωτερικού ή νομικά θέματα θα λυθούν πιο εύκολα σήμερα. Η διαίσθησή σας πάντως σας μιλάει για το πώς ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας απασχολεί.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Προσπαθείτε να προστατεύσετε τα δικά σας πρόσωπα και κυρίως έναν Καρκίνο που μπορεί να παρεκκλίνει και λίγο από την πραγματικότητα την δική σας. Οι συναισθηματικές απαιτήσεις των άλλων μπορεί να σας κουράσουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι αν ασχοληθείτε και με αυτές, θα χαθείτε μέσα σε ευαισθησίες και νέφη γκρίνιας. Η καριέρα σας είναι υπό εξέλιξη και μια πρόταση μπορεί να σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχει μια έντονη διαίσθηση που σας οδηγεί το τι θα κάνετε και πως θα λύσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα το οποίο σας απασχολεί. Η δράση σας μπορεί να είναι περιορισμένη και νιώθετε κάπως μοιραίοι ότι δηλαδή δεν μπορείτε να αλλάξετε τίποτε αυτήν την στιγμή. Η οικογένειά σας είναι το επίκεντρο για σήμερα και γενικά οι άνθρωποι που συνεργάζεστε στενά για αυτό φροντίστε τους για να έχετε. Η επίδραση ενός Κριού σε φιλικό επίπεδο θα σας κάνει πολύ καλό.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Κερδίζετε σε ένα θέμα οικονομικό και κυρίως μέσα από συνεργασίες. Γενικά ότι αφορά ασφάλειες, πληρωμές προς τρίτους μπορεί να γίνουν πιο εύκολα. Η σταθερότητα σε ένα σημείο δεν σας πηγαίνει, αλλά είναι αναγκαίο για να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις που είναι και πολύ εύκολες αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή στην σημερινή σας επικοινωνία μπορεί να υπάρξουν παράπονα από άτομα και κατά κάποιο τρόπο να σας ρίξουν ευθύνες ότι δεν τους καταλαβαίνετε και κοιτάτε μόνο τον εαυτόν σας.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε ότι καλύπτεστε από την σημερινή ημέρα και θα προσπαθήσετε να δώσετε την παρουσία σας κυρίως στην οικογένεια σας ή σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και σας καλύπτει. Οι σχέσεις σας έχουν αλλάξει και νιώθετε ότι υπάρχει μια ισορροπία που είναι όμως εύθραυστη. Σήμερα μπορεί να θέλετε να ρισκάρετε ή να ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα από ένα πρόσωπο που είστε μαζί του σε πολύ στενή επαφή. Επειδή όμως έχετε καταλάβει ότι σας κρύβει πράγματα, θέλετε να σας αποκαλύψει την αλήθεια για να πάρετε εσείς μετά τις αποφάσεις σας.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved