Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 59' 04" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 43' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 15' 37" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 51' 14" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 20° 49' 17" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 50' 27" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 55' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 17' 58" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 35' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 51' 54" ΤΑΥΡΟΣ R

Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Αλλαγές μέσω κάποιων δυσκολιών φέρνει η Πανσέληνος που γίνεται στις 29/10 στις 9.50 μ.μ. στον άξονα του Σκορπιού – Ταύρου...

Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

 

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 29/10 στις 9.50 μμ. στον άξονα του Σκορπιού – Ταύρου, θα φέρει αλλαγές μέσω κάποιων δυσκολιών. Μερικές φορές οι δυσκολίες είναι απαραίτητες για να εξελιχτούμε αλλά και να σπάσει το 'σπυρί' που κρατάμε μέσα μας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βρεθείτε να είστε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας και με κρυμμένα πράγματα που τα είχατε μεν εντοπίσει αλλά δεν τα είχατε λύσει. Γενικά, είναι μια Πανσέληνος που μπορεί να δώσει μια εκτόνωση σε γεωλογικά φαινόμενα και να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικά θέματα.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Ίσως να κολλήσετε σε κάποια πράγματα που δεν σας κάνουν καλό. Το ζητούμενο είναι να είστε πιο άνετοι και όχι τόσο αυστηροί με κάποιους συνεργάτες ή το σύντροφο και κυρίως σε θέματα που αφορούν οικονομικά και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με την ύλη. Έχετε ανάγκη να μπουν τα πράγματα στη θέση τους για αυτό θα είστε αρκετά συντηρητικοί στις κινήσεις σας. Αυτό είναι σπάνιο για σας αλλά χρήσιμο. Όταν νιώθετε έτσι, μην το μπλοκάρετε γιατί αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε την έννοια της πράξης και τη «γείωση». Η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να είναι συναισθήματα που να μην τα εκδηλώσετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά να τα καταλάβετε μέσα σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σας σάς δίνει την ευκαιρία για εξέλιξη. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να δοκιμαστείτε εφ' όλης της ύλης, γιατί πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα που αφορούν το κρυμμένο σας κομμάτι και είναι αναγκαίο να το ανακαλύψετε. Οικονομικά θέματα που θα προκύψουν, θα χρειαστεί να βάλετε σε εγρήγορση το μυαλό σας και την ψυχή σας για να μην γεμίσετε ανασφάλεια και φόβο. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος όλα λύνονται, αλλά αφού κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Πάντως στα δύσκολα βγαίνει ο χαρακτήρας μας, επειδή μερικοί από εσάς θα διαπιστώσετε ότι κάποιος ή κάποιοι σας κλείνουν την πόρτα ή σας βάζουν ένα φρένο με τον τρόπο τους και αυτό θα σας εξοργίσει. Μια γενική αλλαγή από την στασιμότητα θα σας ωφελήσει γιατί θα καταλάβετε επιτέλους ποιές είναι οι δικές σας ανάγκες και ποιές των τρίτων.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί σκέφτεστε πολλά πράγματα και κυρίως θέματα που αφορούν τη σχέση σας με έναν Σκορπιό. Επίσης, οικονομικά θέματα σας απασχολούν αρκετές φορές και χρειάζεται να είστε πολύ ψύχραιμοι για να τα αντιμετωπίσετε. Αν δυσκολεύστε να δείξετε αυτά που νιώθετε μέσα σας, θα δείτε ότι υπήρχε λόγος που δεν το κάνετε και ότι κατά βάθος δεν είχατε εμπιστοσύνη. Από εδώ και πέρα όμως ανοίγονται ακόμα και τα πιο κλειστά χαρτιά, οπότε θα έχετε ολοκληρωμένη γνώση του θέματος.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σαν διαισθητικά άτομα που είστε, εφόσον έχετε την Σελήνη σαν κυρίαρχο πλανήτη σας, πάντα όταν γίνονται αλλαγές είτε από Πανσέληνο, Νέα σελήνη κ.λπ. εσείς κάτι νιώθετε και είστε συνήθως ανήσυχοι. Αυτή η Πανσέληνος δεν σας πιάνει δύσκολα, απλά μπορεί να γίνουν διαφορετικές τοποθετήσεις είτε από εσάς, είτε από τρίτα άτομα και να φαίνονται ευκολότερα οι επιθυμίες σας, αλλά και κάποιες απαιτήσεις φίλων σας ή αγαπημένων σας προσώπων που δεν τις περιμένατε, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε ανάγκη να μείνετε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε. Αυτό μπορεί όμως να σας φέρει σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις σας και κυρίως με κοινές που έχετε με συγκεκριμένα πρόσωπα. Το ζητούμενο είναι -εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες- να μπορείτε να μην φοβάστε και να μη βλέπετε σαν βουνό κάποιες υλικές ανάγκες που είναι απαραίτητες για την επιβίωση. Δώστε την ελευθερία στον εαυτό σας με το να του δίνετε μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία. Σ' ένα θέμα που αφορά το κομμάτι της δουλειάς σας, μπορεί να έχετε εμπόδιο από το παρελθόν και να χρειαστεί πρώτα να κλείσετε αυτή την υποχρέωση και μετά να προχωρήσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναγνωρίζετε ότι έχετε τη δύναμη και προβλέπετε τις ανάγκες σας και αυτά που χρειάζεται να μην κάνετε για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Η Πανσέληνος αυτή σας προσφέρει θετική καθοδήγηση και σχετική αυτογνωσία σε θέματα οικονομικών και γενικά υλικών αγαθών. Καλό είναι να μην κάνετε υπερβολές και ξεπεράσετε το μέτρο στις προσωπικές σας σχέσεις γιατί μάλλον θα υπερτιμήσετε τις δυνάμεις σας και αυτό δεν χρειάζεται τώρα. Μια ευνοϊκή λύση από το εξωτερικό που σχετίζεται όμως με το παρελθόν σας θα σας ανακουφίσει.

.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Πανσέληνος αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα που αφορούν συνεργασίες ή του συντρόφου. Μπορεί να ζοριστείτε από αυτό και να χρειαστεί να κάνετε αναθεωρήσεις και αλλαγές που δεν τις είχατε σκεφτεί. Γενικά, ξεκινάει μια ευνοϊκή περίοδος για σας οπότε θα βρείτε λύση, αν το ψάξετε αρκετά. Ο Ταύρος και ο Παρθένος θα σας προσγειώνουν συνέχεια, είτε μέσω σχέσης, είτε συνεργασίας και θα σας βοηθούν να γίνετε πιο πρακτικοί σε όλα τα καθημερινά σας θέματα.


 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονά σας και κυρίως επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Σίγουρα, θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό που έχει βγει στην επιφάνεια και μπορεί να αφορά ακόμα και υλικές απαιτήσεις από άτομα που εμπιστεύεστε και συνεργάζεστε. Το ζητούμενο είναι να μην καθίσετε και 'λιβανίσετε' μια κατάσταση αλλά με συνοπτικές διαδικασίες να το ξεκαθαρίσετε. Με αυτόν τον τρόπο κινείστε πιο γρήγορα μέσα στο χρόνο και δεν κάθεστε αδρανείς. Καλό είναι πάντως να βγαίνουν στην επιφάνεια όλα αυτά που σας προβληματίζουν και σας κάνουν να μπλοκάρετε. Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσετε τον γόρδιο δεσμό. Αν λυθεί, θα είστε πιο ελεύθεροι και περισσότερο ανεξάρτητοι. Μπορεί κατά βάθος να μη το θέλετε γιατί σας ψιλοαρέσει η εξάρτηση και ο έλεγχος, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα είστε οι κυρίαρχοι. Δεν είναι έτσι ακριβώς και μάλλον κάνετε λάθος, αν έχετε αυτές τις εντυπώσεις. Το θέμα ενός ακινήτου σας παιδεύει εδώ και πολύ καιρό και έχουν φτάσει τα πράγματα σε οριακό σημείο με στόχο να λυθεί.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γενικά, σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας γιατί μέσα στην επεκτατική πολιτική του χαρακτήρα σας δεν έχετε υπολογίσει σωστά την ύλη και συνήθως σας βγαίνουν από παντού μικροπροβλήματα. Οπότε, για άλλη μια φορά διαπιστώνετε ότι σας χρειάζεται «γείωση» και περισσότερη εξασφάλιση για όλα τα υλικά αγαθά. Οι τσέπες σας συνήθως είναι τρύπιες και έχετε βρεθεί πολλές φορές να μοιράζετε πράγματα χωρίς να σκέφτεστε. Κάθε φορά που θα έχετε ένα θέμα οικονομικό ή πρακτικό θα μπαίνετε στην διαδικασία ότι πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα το μάθημα της ύλης γιατί μάλλον σας ξεφεύγει. Η υπόθεση ενός φίλου που ίσως σας ζητήσει κάποια χρήματα, μπορεί να σας στεναχωρήσει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Πανσέληνος αυτή σας βγάζει στην επιφάνεια τον καλό σας εαυτό και σας κάνει περισσότερο ασφαλείς και σίγουρους για την επιτυχία σας. Μερικοί είστε περισσότερο επιφορτισμένοι με πολύ δουλειά και ένα θέμα οικονομικό ή σπιτιού που θα προκύψει θα σας εμποδίσει μέσα στη δουλειά σας να κινηθείτε με ελευθερία και τον αέρα του νικητή γιατί εμπλέκονται και άλλα άτομα τα οποία περιπλέκουν την κατάσταση. Να θυμάστε στο τέλος θα κερδίσετε, αρκεί να κάνετε υπομονή. Όλα δεν λύνονται άμεσα. Χρειάζεται ο σωστός χρόνος για το οτιδήποτε.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε κάπως επιφορτισμένοι με έξτρα υποχρεώσεις και πίεση και μπορεί να σπάσετε και τα όρια σας για να αντεπεξέλθετε σε όλα τα προβλήματα που σας έχουν περικυκλώσει. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε την ανάγκη να ακουμπήσετε κάπου αλλά επειδή θα νιώσετε ανασφάλεια, μπορεί να τα χαλάσετε όλα. Είναι σαν να δίνετε μια κλωτσιά και χύνεται το γάλα από την καρδάρα. Κρατηθείτε και αντέξτε γιατί έχετε δυνάμεις. Υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε και με οποιοδήποτε τίμημα να τους σταματήσετε και επειδή αφορούν και συναισθηματικές αποφάσεις αυτό σας ζορίζει. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο και κυρίως για οικονομικά θέματα ή ένα ακίνητο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε έξοδα αλλά τα καλύπτετε εύκολα είτε από μόνοι σας είτε με την παρέμβαση κάποιου ατόμου το οποίο όμως είναι με όρια απέναντι σας. Γενικά, οι επιθυμίες σας είναι αυξημένες αλλά έχετε μέσα σας, τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, την αίσθηση της οικονομίας. Τα λάθη που μπορεί να γίνουν ίσως να είναι από υπερβολικό ενθουσιασμό, οπότε έχετε τον χρόνο να τα μαζέψετε και να κάνετε κινήσεις που αφορούν καθαρά τις δικές σας ανάγκες και της οικογένειάς σας και όχι των γύρω σας. Συναισθηματικά, νιώθετε καλά και αν αυξήσετε και την επικοινωνία σας, θα έχετε μεγαλύτερη κάλυψη.

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved