Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 11' 45" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 45' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 48' 15" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 14° 55' 10" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 23° 50' 46" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 20' 46" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 58' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 22' 41" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 51' 12" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 22' 02" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 57' 18" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

 

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 26 έως και τις 28/10;

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε για λίγο αποσυρθεί στα δικά σας όνειρα και σκέψεις. Μπορεί να μην είστε ως συνήθως ρεαλιστές και να παρασυρθείτε από συναισθηματικές καταστάσεις. Κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Σκορπιό αλλά από το Σάββατο και μετά, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα αντιδράσετε πολύ δυναμικά αλλά και πρωτότυπα. Η σχέση σας με ένα Ζυγό θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να γίνετε περισσότερο συνεργατικοί. Θα γίνετε πιο δυναμικοί γιατί θα πάρετε πολλές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα αν είστε σε θέση ηγετική στον χώρο της δουλειάς σας. Καλό είναι να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση για να ανέβει το πεσμένο ηθικό. Οτιδήποτε κάνετε για τον εαυτό σας θα είναι ένα συν για να νιώσετε καλά. Το Σαββατοκύριακο θα επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους που είχατε να δείτε καιρό, γιατί αυτό θα σας ευχαριστήσει αλλά και θα σπάσει τον πάγο με κάποια άτομα που είχατε χαθεί.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε μέσα στα μέλια σήμερα γιατί νιώθετε εξασφαλισμένοι και σίγουροι. Γενικά, όταν βρίσκετε φωλιά, χαλαρώνετε και αποφεύγετε να κάνετε πολλά πράγματα. Από το Σάββατο αναγκαστικά θα πάρετε τα ηνία στα χέρια σας, αφού θα νιώσετε ότι πρέπει να κάνετε πράγματα καινούργια και να αφήσετε πίσω κάποια άλλα που δε σας δίνουν τίποτε. Αν θέλετε και κάνετε κέφι, καλό είναι να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες του σπιτιού και πάνω από όλα να πετάξετε και πράγματα άχρηστα γιατί θα ανακουφιστείτε και ενεργειακά, θα ελαφρώσετε τον χώρο σας αλλά κατ' επέκταση και την ψυχή σας. Δένεστε με τα αντικείμενα και μερικές φορές δεν προχωράτε μπροστά και τώρα είναι αναγκαίο να γίνει αυτό. Η συμπεριφορά ενός Τοξότη σας βγάζει από τα ρούχα σας, αλλά τώρα με την φόρα που έχετε πάρει μπορείτε να βάλετε αρκετά πράγματα στην θέση τους. Και το κυριότερο, να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Είστε συναισθηματικά μουδιασμένοι και αναζητάτε περισσότερο τη γαλήνη παρά τη δράση. Προσέξτε μήπως μπερδέψετε έναν Τοξότη με τις διφορούμενες απαντήσεις σας. Από το Σάββατο, αλλάζουν τα πράγματα και είστε πιο συγκεκριμένοι αλλά και μεθοδικοί. Μια κατάσταση που σας έχει κουράσει και κυρίως σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσει γιατί εσείς θα έχετε τη διάθεση να σηκώσετε την κουρτίνα και να διαπιστώσετε πράγματα που παλιά αρνιόσασταν. Η σχέση με έναν Ιχθύ, είτε φιλική είτε συνεργασίας, μπορεί να περάσει κρίση γιατί δεν σας λέει την αλήθεια αλλά όπως θέλει αυτός να τα δει. Αναγκαστικά θα κάνετε εσείς βήματα για να τα βρείτε με έναν Σκορπιό ο οποίος ώρες-ώρες σας τρελαίνει και δεν μπορείτε να τον καταλάβετε. Λόγω της συναισθητικής φόρτισης που νιώθει, εσείς δεν τον πιάνετε εύκολα. Καλό είναι να το ρίξετε για λίγο έξω γιατί αρκετά έχετε σοβαρέψει.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε στα πολύ καλά σας γιατί νιώθετε ότι υπάρχει κατανόηση και συμπόνια από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Από το Σάββατο και μετά, θα γίνετε πιο δυναμικοί και θα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Μερικές φορές χρειάζεται και αυτό γιατί εσείς με το πολύ συναίσθημα αφήνετε να σας καταπατούν μερικές φορές γιατί δεν θέλετε καυγάδες και φασαρίες. Αλλά τελικά τα ξεκαθαρίσματα μπορεί να μην σας πηγαίνουν σαν χαρακτήρες αλλά σας βοηθούν να παίρνετε πρωτοβουλίες, ακόμα και εκεί που οι άλλοι δεν το περιμένουν και σας έχουν δεδομένους. Το να θέλετε να ξεχωρίζετε από πολλούς δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί θα σας δώσει εκείνο το 'κάτι' που θα σας κάνει την διαφορά και αυτή την περίοδο το έχετε ανάγκη. Πάντως, μπορεί να πείτε αλήθειες με έναν Κριό που ίσως να τον πονέσουν αλλά σας αναγκάζει μερικές φορές να του τα λέτε. Το νερό και η μουσική μαζί με ένα καλό οικογενειακό γεύμα θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς. Αν δεν το κάνουν οι γύρω σας, κάντε το εσείς.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε πολλές πρακτικές ανακατωσούρες αλλά προσπαθείτε να βρείτε την άκρη. Επειδή μπορεί να πελαγώσετε από τις επιλογές σας, φροντίστε να ηρεμήσετε και να τα δείτε με ψύχραιμο μάτι. Από το Σάββατο και μετά μπορείτε να αναπνεύσετε γιατί θα αλλάξει η ενέργεια και όλα θα γίνουν πιο φωτεινά και δημιουργικά. Επειδή θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε κάποια σχέδια σας, τα οποία θα σας αποφέρουν και πολύ καλά αποτελέσματα κυρίως οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Η ζωή είναι με το μέρος σας, αρκεί να αποφασίσετε να κατέβετε από το βάθρο και να δείτε τα πράγματα με μάτι ψύχραιμο και πρακτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θίγεται το εγώ σας. Ο Τοξότης σας βοηθάει σε πολλά. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ, μην τον αφήνετε να σας μπερδεύει.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε σίγουρα σας πιέζει και κάνετε κινήσεις που δεν έχουν την συνηθισμένη σας λογική. Η απόφασή σας για έναν Ιχθύ θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να κατανοήσετε τον βαθύ συναισθηματικό του κόσμο. Από το Σάββατο και μετά, θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας αρέσουν και να προσγειωθείτε απότομα σε μια πραγματικότητα. Όταν όμως διαπιστώνετε πράγματα που μπορεί και να τα απωθείτε, δυναμώνετε υπερβολικά γιατί έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας. Η Αφροδίτη είναι στο τέλος της πορείας της μέσα στο ζώδιό σας αλλά σας δίνει την άνεση, κυρίως για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες να εμπεδώσετε ποιό τελικά είναι το καλό για σας και να το εφαρμόσετε. Ένα οικονομικό ξεκαθάρισμα θα σας δώσει την ευκαιρία να ξέρετε που βαδίζετε. Επίσης η σεξουαλικότητά σας θα είναι στο φόρτε της και θα βγουν στην επιφάνεια επιθυμίες για συγκεκριμένο άτομο που εδώ και καιρό μπορεί να το κρύβατε λόγω αρχών. Η άσκηση και η δίαιτα πάντα σας κάνουν καλό γιατί καθαρίζετε από τις ατασθαλίες που μπορεί να κάνετε όλη την εβδομάδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Χαλαρότητα και εμπιστοσύνη θα σας αλλάξουν την πεσμένη διάθεση. Σας κάνει καλό η μουσική και η τέχνη για αυτό καλό είναι να είστε συνέχεια συνδεδεμένοι με τέτοιες ασχολίες. Από το Σάββατο και μετά, θα αναζητήσετε μεγαλύτερη δύναμη που θα την αποκτήσετε μέσα από προσωπικές πρωτοβουλίες, αλλά και οράματα που αφορούν καθαρά εσάς και όχι τους άλλους. Επειδή πάντα μέσα σας αναζητάτε το άλλο σας μισό, τώρα μπορεί να βρεθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε κάτι καινούργιο ή να ξεκινήσετε πάνω σε νέες βάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αναζητάτε πάντως αυτό το διάστημα την ελευθερία σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Μπορεί βέβαια να την ανακαλύψετε κάπως άτσαλα σε σχέση με τους γύρω σας, εσείς όμως δεν πρέπει να πτοείστε καθόλου γιατί υπάρχει αντικείμενο που θα σας δώσει την απαιτούμενη δύναμη να ξεκολλήσετε κυρίως από κουραστικές εξαρτήσεις. Η γνώση και τα ταξίδια σας βοηθάνε να αντιμετωπίσετε την ζωή με άλλα εφόδια. Για αυτό μπορεί να παραβρεθείτε σε κάποιο σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας ταυτότητα.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αποδεικνύετε ότι υπάρχει μια καλή βάση μέσα στο σπίτι σας και αυτό σας δίνει ασφάλεια και ηρεμία. Από το Σάββατο, η κίνηση θα αλλάξει και ασχοληθείτε υπερβολικά με θέματα που θα πρέπει εσείς να πάρετε πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι από διατροφή και θέματα ομορφιάς, μέχρι και καλλιτεχνικές κατασκευές ή επιδιορθώσεις που σας δημιουργούν τη διάθεση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η ζωή σας γενικά έχει αρχίσει να αλλάζει γιατί σίγουρα ο Κρόνος σας επηρεάζει σιγά-σιγά και ίσως γίνετε πιο αυστηροί και απόλυτοι. Είναι πάντως αναγκαίο να ξεκουράζεστε και κυρίως να χαλαρώνετε γιατί συνεχώς είστε στην τσίτα και δεν αφήνετε περιθώρια για τον εαυτό σας. Ο θυμός σας είναι καλύτερα αν εκφράζεται και δεν τον κρατάτε, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι είναι η κρυμμένη σας δύναμη την οποία πρέπει να την ανακαλύψετε. Ένας Κριός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά και από το πουθενά να βρεθεί να σας λέει πράγματα για την μεταξύ σας σχέση που μπορεί να σας εκπλήξουν.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες και για αυτό έχετε συμπόνια και λύπη για κάποια πρόσωπα, τα οποία μπορεί να σας είχαν πληγώσει στο παρελθόν. Αλλά εσείς καλό είναι να συγχωρήσετε για να απελευθερωθεί η δική σας ενέργεια που μπορεί να έχει εγκλωβιστεί από θυμό ή από πίκρα, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Καρκίνο ή Αιγόκερω. Από το Σάββατο, το τοπίο αλλάζει και εσείς μπαίνετε με μεγάλη φόρα για να ξεκινήσετε από κάτι πολύ μεγάλο μέχρι κάτι πολύ μικρό για το οποίο όμως θα είστε σίγουροι. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει και κυρίως αν περπατήσετε στη φύση που σας κάνει καλό. Γενικά, είστε ζώδιο της φύσης και της εξοχής για αυτό καλό είναι να περπατάτε και να εξασκείστε. Από την άλλη, μια ξαφνική αλήθεια θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα είναι με το μέρος σας και θα κάνετε κινήσεις που σας βοηθούνε ξεκολλήσετε ακόμα και από καταστάσεις του παρελθόντος.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σήμερα, θα νιώσετε συναισθηματικά σίγουροι και ασφαλείς γιατί τα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε αρκετά από αυτά που χρειάζεστε για να επιβιώσετε. Από το Σάββατο και μετά, θα χρειαστεί να βγείτε έξω από τα όριά σας για να δυναμώσετε και να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να σας αποκαλυφτεί κάτι ξαφνικά και αυτό να σας εξοργίσει και να θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή Ζυγό. Η βοήθεια ενός φίλου Τοξότη θα σας δώσει την ώθηση για να προχωρήσετε με έναν Δίδυμο. Η θάλασσα σας βοηθάει να αποφορτιστείτε από τις αρνητικές ενέργειες και να πάρετε δυνάμεις για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τους ρόλους που έχετε βαλθεί να παίζετε του καλού παιδιού ή αυτού που θέλει να εκτιμάται από όλους. Πάντως μέσα από φίλους θα αντιληφθείτε ποιός είναι ο ρόλος σας αυτή την στιγμή, γιατί είναι αναγκαίο να αλλάξετε κάποια πράγματα τα οποία σας εμποδίζουν να νιώσετε χαρούμενοι και ευτυχείς.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και αυτό σας βοηθάει να έρθετε κοντά με άλλα άτομα, κυρίως με έναν Παρθένο που μερικές φορές δεν τον καταλαβαίνετε. Από το Σάββατο και μετά, θα κινηθείτε τελείως διαφορετικά, γιατί θα θέλετε και εσείς να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και να βάλετε κυρίως κάποια οικονομικά θέματα στην θέση τους. Αξίζετε να πάρετε πολλά πράγματα και τώρα καλό είναι να έχετε μια καλή σχέση με τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι για τα βήματά σας. Επειδή πάντα σας ενδιαφέρουν οι άλλοι και σχεδόν ποτέ ο εαυτός σας και πολλές φορές χωρίς να το καταλάβετε παίρνετε εξ αντανακλάσεως το καλό, τώρα ήρθε η ευκαιρία να το λάβετε απευθείας. Ο διαλογισμός θα είναι πολύτιμος για σας και αν έχετε λίγο χρόνο, οραματιστείτε για το μέλλον σας και θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Η επαγγελματική σας πάντως δραστηριότητα θα σας απασχολήσει γιατί κάνετε κάτι που σας αρέσει και σας δίνει ελευθερία. Οι συνθήκες πάντως αλλάζουν και ερωτικά θα καλυφτείτε πάρα πολύ.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Σήμερα, νιώθετε πιο κοντά στον εαυτό σας, γιατί οι συνθήκες σας βοηθούν να εκφράσετε τον μεγάλο σας συναισθηματικό κόσμο. Από αύριο, θα χρειαστεί να γίνετε ίσως και πιο ρεαλιστές γιατί έτσι θα βγάλετε την δύναμή σας. Ένα ξεκάθαρο όραμα μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα της επόμενης εβδομάδας. Το καλό είναι ότι έχετε δραστηριοποιηθεί πολύ περισσότερο από παλιά και αυτό σας κάνει δυναμικούς, αλλά και λίγο επιθετικούς. Σεμινάρια με γνώσεις και γενικά αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα σας έχουν αλλάξει για λίγο την γενική εικόνα. Η συνεργασία με άτομα από το εξωτερικό ή με έναν Τοξότη μπορεί να σας δημιουργήσει τη διάθεση να ταξιδέψετε και γενικά να ανοιχτείτε ακόμα και σε πράγματα που δεν τα είχατε συνηθίσει. Να είστε προσεκτικοί με κάθε είδους φλερτ και κυρίως οι δεσμευμένοι, γιατί υπάρχει η τάση από την πλευρά σας να παίξετε και γενικά να αισιοδοξήσετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια βόλτα κοντά στη θάλασσα θα σας γαληνέψει.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved