Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 56' 07" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 28' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 24' 09" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 27' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 24° 35' 38" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 10' 13" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 50' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 36' 10" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 52' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 53' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 24/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 24/10

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Μπορεί να λυγίσετε σε συναισθηματικό επίπεδο και να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας για αυτό μπορεί να μην αφήσετε, όπως αρχικά είχατε αποφασίσει, πίσω σας μια σχέση που σας πονάει από το παρελθόν. Αντίθετα, οι πρόσφατοι χωρισμένοι δεν έχετε καθόλου διάθεση να βάλετε όρια και για αυτό γίνεστε ευάλωτοι. Η υπόθεση με έναν Ζυγό σίγουρα σας έχει ζορίσει αυτόν τον καιρό, γιατί οι ανάγκες σας διαχωρίζονται. Οικονομική βοήθεια από έναν Τοξότη ή ένα πρόσωπο που ταξιδεύει και σχετίζεται μαζί σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νιώθετε ευάλωτοι αλλά όχι αδύναμοι για να αντεπεξέλθετε σε κάποια προβλήματα που είναι πολύ έντονα και δυνατά αυτή την περίοδο. Η σχέση με τα παιδιά σας ή με ένα πρόσωπο θα σας βγάλει από κάποια αδιέξοδα και από τον ρόλο που σας επιβάλλουν οι καταστάσεις. Γενικά, είστε περισσότερο έτοιμοι να δεχτείτε κάποιους φίλους σας με τους οποίους διαφωνείτε πλήρως σε ιδέες και τρόπο ζωής, αλλά ταιριάζετε σε συναισθηματικό επίπεδο και τελικά σας καλύπτει.


 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Μπορεί να ξεγελαστείτε από ψευδείς πληροφορίες, κυρίως πάνω σε θέματα που αφορούν στη δουλειά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει. Ίσως όμως να κάνετε βαθιά κέφι να τις ακούσετε και κατά κάποιο τρόπο να τις ασπαστείτε γιατί έχετε κουραστεί και να θέλετε να κάνετε και για λίγο στάση. Ο Ιχθύς έχει την δύναμη να σας επηρεάζει αλλά και να σας συσκοτίζει για αυτό δεν παίρνετε άμεσα αποφάσεις. Χρειάζεται ακόμα και στα δύσκολα να εμπιστεύεστε άτομα και να μην χάνετε την κρίση σας, κυρίως όταν περιμένετε κάτι που δεν γίνεται ακόμα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι ευνοϊκή ημέρα για σας, αφού θα τα καταφέρετε χωρίς πολύ κόπο, απλά ανοίγοντας τις κεραίες σας, να κερδίσετε κάποια πράγματα που τα θέλατε διακαώς εδώ και καιρό. Το ένστικτό σας πάντως θα σας οδηγήσει σωστά και θα κινηθείτε σύμφωνα με τις προσωπικές σας αξίες. Η επαφή και η επικοινωνία με ένα πιο ώριμο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει μια σταθερότητα. Κέρδος από μια δουλειά του εξωτερικού ή από νομική υπόθεση. Φροντίζετε το σπίτι σας, ώστε να μην υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα και έτσι εσείς να νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε σηκώσει τα μανίκια και κάνετε πράγματα που ήταν αναγκαία και απαραίτητα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να είσαστε σε φάση δημιουργική και κυρίως να έχετε ανακαλύψει άλλο τρόπο να κερδίσετε χρήματα. Αλλά από την άλλη, ζορίζεστε γιατί θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτόν σας και τις καθημερινές σας συνήθειες. Η συνεργασία με έναν Υδροχόο θα είναι καλή αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τα οικονομικά. Ο Σκορπιός είναι κοντά σας, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μπορεί να πάτε ένα ταξίδι επαγγελματικό ή να κάνετε ένα συμβόλαιο που θα είναι πολύ σημαντικό για σας. Η διάθεσή σας για γνώση και επέκταση θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που δεν σας πηγαίνουν αλλά χρειάζεται προσοχή να μην το παρακάνετε. Ο Υδροχόος είναι δίπλα σας και, κυρίως αν είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να σας γίνει μια πρόταση η οποία θα χρειαστεί την στήριξη αλλά και ομαδικό πνεύμα για να πετύχει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Το φιλικό σας στυλάκι θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε κάποια πράγματα και κυρίως πάνω σε μια συγκεκριμένη σχέση που υπάρχουν απωθημένα από το παρελθόν και αναγκαστικά θα πρέπει να πάρετε θέση. Το σίγουρο είναι ότι είστε έτοιμοι να κερδίσετε από τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια πράγματα την εμπιστοσύνη αλλά και το δίκιο ενός Τοξότη. Η γνώση και τα ανοίγματα σας βοηθάνε να καλυτερέψετε γενικά την θέση σας. Η υπόθεση ενός αυτοκινήτου σας απασχολήσει.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ιδέες που εμποδίζεστε να τις υλοποιήσετε γιατί μπορεί να πιστέψετε ότι υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Καλό είναι να παραμερίσετε τα συναισθήματα σας, που ίσως να μην είναι απόλυτα πραγματικά και να βγάλετε νέα συμπεράσματα. Από την άλλη, την φωτιά μπορεί να την σβήσει ένας Παρθένος ή φίλοι που θα σας βοηθήσουν να ξελασπώσετε από τα προβλήματα και θα σας καλμάρουν από τα νεύρα σας. Κάποια οικονομική κίνηση που θα κάνετε θα σας βγάλει από ένα μικρό αδιέξοδο.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαστε επιφορτισμένοι με θέματα τα οποία μπορεί να μην είναι και δικά σας. Αλλά ως συνήθως είστε άτομα που θέλετε να προσφέρετε και να εξυπηρετείτε και μερικές φορές βρίσκετε τον μπελά σας. Το καλό είναι πάντα το ζητούμενο από την πλευρά σας αλλά μάλλον χρειάζεται να είστε πιο μετρημένοι στις κινήσεις σας γιατί μετά ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Ο Άρης μπορεί να σας φέρει και διάθεση να γυμνάσετε το σώμα σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα ανανεωθείτε.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γενικά, κάνετε μια στροφή απέναντι στην ζωή σας γιατί έχετε επηρεαστεί από μια ιδεολογία ή στυλ που σας πηγαίνει περισσότερο και το ακολουθείτε. Ίσως να σας αρέσει μερικές φορές η απομόνωση, αλλά μην το παρακάνετε γιατί θα απομακρυνθείτε πολύ από άτομα και καταστάσεις που σας αφορούν. Η καριέρα σας είναι ένα από τα πρωτεύοντα θέματα στην ζωή σας και για αυτό η ενασχόλησή σας μπορεί να είναι υπερβολική και να πηγαίνετε στην άκρη την ερωτική σας ζωή. Καλό είναι να εξισορροπήσετε γιατί μπορεί να βρεθείτε τελικά με δυσκολίες από την πλευρά του συντρόφου σας.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και μάλλον θα θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Παρθένο ή συνεργάζεστε με ένα άτομο που έχει κάποιες αδυναμίες και προβλήματα. Πάντως προσπαθείτε όσο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα δικά σας άτομα και να αυτό θα σας δώσει το προβάδισμα ακόμα και με ένα Λιοντάρι. Υπάρχει μια κατάσταση στην δουλειά σας που σας δίνει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η βοήθεια από έναν Τοξότη θα σας διευκολύνει γιατί θα σας ανοίξει πόρτες.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε μέσα σας πολύ δυνατοί και είσαστε έτοιμοι να κάνετε βήματα που παλιά ίσως να μην το επιχειρούσατε για αυτό εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σας και τη σιγουριά που παίρνετε από όλο αυτό για να λύσετε τα κακώς κείμενα που σας εμποδίζουν. Ίσως βέβαια να νιώθετε ότι μπορεί να ανεβάσετε τον πήχη πολύ ψηλά και να υπερβάλλετε. Για αυτό να είστε πολύ ρεαλιστές και σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Η γνώση σας ενδιαφέρει πολύ τον τελευταίο καιρό και ίσως πάρετε ακόμα και αποφάσεις για επαγγελματική αλλαγή.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved