Δευτέρα 23 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 35' 42" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 52' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 36' 01" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 19' 15" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 05' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 21' 50" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 07' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 50' 60" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 06' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 27' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 28' 57" ΤΑΥΡΟΣ

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 23/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 23/10

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Αναγνωρίζοντας την αξία των φίλων και της ομάδας θα δικαιώσετε κάποια άτομα γύρω σας, άλλα όμως θα τα απομακρύνετε. Η φόρα που έχετε πάρει θα σας βοηθήσει να στηρίξετε κάποιες extreme αποφάσεις σας και κυρίως όσο αφορά σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Αναζητάτε διακαώς την αλήθεια για σας και δεν πρόκειται να την βρείτε, αν οπισθοχωρήσετε. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να βρεθείτε πολύ μπροστά στις επαγγελματικές εξελίξεις. Ελέγξτε τις οικονομικές συνεργασίες.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα στριμωχτείτε από κάποιες καταστάσεις και ίσως φορτιστείτε συναισθηματικά από θέματα καριέρας ή από μια συνεργασία που σας ζορίζει και κυρίως ένας Σκορπιός ή Υδροχόος. Αναζητώντας να βρείτε ένα κομμάτι από το παρελθόν και να το συνδέσετε με το παρόν σας μπορεί να πέσετε σε λάθη που θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε ακόμα και από ένα αγαπημένο άτομο λόγω αμφισβήτησης. Σταθείτε στο ύψος των καταστάσεων και σκεφτείτε πρακτικά.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Είστε αρκετά ζορισμένοι, ακόμα και από τις υποθέσεις τρίτων ατόμων. Τα επαγγελματικά σας είναι κάπως περίεργα αυτή την εποχή για αυτό χρειάζεται να βάλετε τα δυνατά σας και να εκμεταλλευτείτε μια νέα συνεργασία με Τοξότη. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται να εμβαθύνετε και να γίνετε περισσότερο ερευνητικοί και βαθύς. Καλό είναι να μην αφήνετε την τύχη σας σε χέρια άλλων γιατί μπορεί οι άλλοι να μην δρουν με τον τρόπο που νομίζετε εσείς. Η γνωριμία με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω που μπορεί να έγινε πρόσφατα τελικά μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ καλή σχέση. Για αυτό μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε κάπως φευγάτοι γιατί όταν απομακρύνεστε από την συναισθηματική σας ταυτότητα και γίνεστε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία, χάνετε το μέτρο και το όριο αλλά τουλάχιστον θα κερδίσετε κάποιους φίλους, αφού θα σας βρουν πιο εύκολους και ευέλικτους. Αυτή την περίοδο πάντως ψάχνετε την ερωτική σας ταυτότητα. Και ενώ είσαστε άνθρωποι του συναισθήματος μπορεί να μην δείξετε τις αληθινές σας ανάγκες και ένας Σκορπιός να σας παρεξηγήσει. Αυτός που θα σας νιώσει δικό του άτομο θα είναι ένας Τοξότης ή Υδροχόος. Επειδή καίγεστε να πάρετε μια απόφαση, καλό είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε ανάγκη να πείτε τα πράγματα με τον όνομά τους. Γενικά αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να χρειαστεί και ρίσκο και να σχετίζεστε με ένα Τοξότη. Υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα τα οποία σας προβληματίζουν και χρειάζονται την άμεση λύση τους. Το παρελθόν πρέπει να το βάλετε στη σωστή του θέση και να μην αναμασάτε πράγματα τα οποία σας ενοχλούν, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Σκορπιό.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε μεγάλη φιλικότητα προς όλους και σχετίζεστε ακόμα και με άτομα που βλέπετε ότι δεν ταιριάζετε και πολύ για αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε την υπέρβαση σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες ειδήσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και θα δείτε ότι θα δικαιωθείτε από πολλές πλευρές. Μπορεί να υπογράψετε και ένα καλό συμβόλαιο και αυτό να σας δώσει κάποια έξτρα χρήματα. Γενικά, κυνηγάτε τη γνώση και αυτό θα σας κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και αυτό το δείχνετε προς τα έξω. Είναι καιρός πια να πάρετε αποφάσεις και εσείς σε κάποια πράγματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μερικοί από εσάς έχετε το φευγιό μέσα σας και ίσως να ξεσηκωθείτε για να αλλάξετε ακόμα και τόπο κατοικίας. Η επαγγελματική σας ενασχόληση ίσως ενδυναμωθεί με έξτρα επαφές αλλά και γνώση που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε περισσότερο πόρτες που θα σας εξυπηρετούν στο μέλλον. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα με φίλους θα σας κάνει πολύ καλό.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Χρειάζεται να πάτε για λίγο πίσω το συναίσθημά σας και να αντιμετωπίσετε με λογική και ταλέντο επικοινωνίας όλα τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από καταστάσεις τις οποίες ίσως να μην μπορείτε καθόλου να ελέγξετε. Κυρίως μπορεί να αφορά και έναν Υδροχόο ο οποίος θα σας δημιουργήσει κάποια θέματα είτε πάνω στην συνεργασία σας είτε σε οικογενειακό ή συναισθηματικό επίπεδο. Έχετε πάντως φίλους υποστηρικτές και ιδιαίτερα έναν Παρθένο ο οποίος σας βοηθά ακόμα και σε μια προσωπική σας σχέση.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αναγνωρίζοντας την αξία σας θα σας γίνει μια πρόταση από ένα πρόσωπο που και εσείς μάλλον δεν το περιμένατε γιατί άλλα μπορεί να σχεδιάζετε και άλλα σας βγήκαν στην πορεία. Οι συζητήσεις για θέματα ψυχολογίας και γνώσης σας κάνουν καλό και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Επίσης, ένα ταξίδι θα σας ευνοήσει από επαγγελματική άποψη και θα βρεθείτε με άτομα που σας κάνουν καλό. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη δημιουργικότητα.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ένα καινούργιο εσωτερικό μήνυμα μπορεί να σας απαλλάξει από διάφορες ενοχές και από συνθήκες οι οποίες σας πιέζουν. Η σταθερότητα που υπάρχει στην καριέρα σας μπορεί να σας κάνει να σταματήσετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες μπορεί τελικά να μην σας έκαναν καλό. Η βοήθεια σε ένα νομικό θέμα ή οικονομικό μέσω συνεργασίας θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Ένας φίλος πολύ δυναμικός θα σας βοηθήσει σε ένα ερωτικό θέμα που αφορά έναν Δίδυμο ή Παρθένο.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα κυρίως σήμερα αλλά είναι καλό να μην μπείτε στον πειρασμό να κουτσομπολέψετε ή να κρίνετε με λάθος τρόπο κάποια άτομα και κυρίως έναν Σκορπιό. Οικονομικά θέματα μπορεί να σας κάνουν να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν και να σας βγει θυμός. Αλλά καλό είναι να το διαχειριστείτε γιατί θα γίνουν κάποια λάθη από την πλευρά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί πάντως να αντιληφθείτε κάποια στοιχεία για τον εσωτερικό σας προορισμό και αυτό να σας δώσει ώθηση για νέα σχέδια και επέκταση.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Βλέπετε ότι ανοίγεστε και κάνετε κινήσεις που σας φέρνουν στο προσκήνιο των εξελίξεων. Είναι αναγκαίο να λέτε τουλάχιστον μέσα σας τα πράγματα με το όνομά τους γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε κάποια εμπόδια που κατά καιρό βάζετε στον εαυτό σας αλλά και στους γύρω. Δε σας αρέσει να σας κάνουν κουμάντο οι άλλοι γιατί κατά βάθος θέλετε να κάνετε αυτό που αρέσει σε εσάς και σας δυσκολεύουν εν μέρει οι συνεργασίες. Μπορεί να κλειστείτε για λίγο γιατί θέλετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία ή επιτυχία σε συνεργασία ή σε μια σχέση.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved