Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 03' 16" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 11' 18" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 20' 22" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 47' 52" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 45' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 14' 39" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 53' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 52' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 39" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 20' 05" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/10

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε αρχίσει και κερδίζετε πόντους μέσα στην δουλειά σας και αυτό σας αρέσει αλλά και σας δίνει κουράγιο να συνεχίσετε. Οι δεύτερες σκέψεις που κάνετε κάτω από το κεφάλι σας και μπορεί να είναι μυστικές αποφάσεις ή ακόμα και καχυποψία για τα άτομα που είσαστε μαζί, δεν θα σας βοηθήσουν και μάλλον θα σας διαταράξουν. Καλά τα πηγαίνετε μέχρι τώρα και έχετε αλλάξει προς το καλύτερο. Μην φαντάζεστε κινδύνους και δράκους γιατί θα πάτε πίσω. Η εξυπηρέτηση κάποιων φίλων αλλά και ατόμων που δεν γνωρίζετε και ζητούν από εσάς την βοήθειά σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί το καλό κομμάτι του χαρακτήρα σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γίνεστε για λίγο ταύροι εν υαλοπωλείο. Τα νεύρα σας ίσως να είναι τσιτωμένα γιατί έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και αυτό σας κουράζει. Ταύροι είσαστε και θέλετε να έχετε και το δικό σας ραχάτι για λίγο. Ακόμα και με ένα μικρό ύπνο παίρνετε δύναμη και, αυτές τις ημέρες, από τις πολλές υποχρεώσεις αλλά και τα κοινωνικά καλέσματα έχετε κουραστεί. Κάποια όρια που σας έχει βάλει ένα ηλικιωμένο πρόσωπο ή ένα άτομο με το οποίο σχετίζεστε στενά, για σας κυρίως που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σας ζορίσουν γιατί θα νιώσετε ότι είσαστε δέσμιοι από μια κατάσταση.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 

Αναγνωρίζοντας το χάρισμα που έχετε της 'αεράτης' επικοινωνίας, θα κάνετε κινήσεις με στόχο να κερδίσετε από μια δουλειά που την περιμένατε εδώ και καιρό. Πάντως να ξέρετε ότι δεν πρέπει να αφήνεστε και να εμπιστεύεστε ότι οι άλλοι θα σας λύσουν τα θέματα σας. Καλό είναι να γίνεται εσείς επίμονοι και ίσως και απαιτητικοί για να διεκδικήσετε την δουλειά που εδώ και καιρό την κυνηγάτε και δεν κάθετε. Η βοήθεια από έναν Τοξότη θα σας βγάλει από ένα δίλημμα αλλά χρειάζεται να διαχειρίζεστε τα νεύρα σας τα οποία μπορεί τώρα να είναι έντονα. Από ένα νομικό θέμα θα έχετε μια θετική απάντηση.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε κάπως αποστασιοποιημένοι ή παγωμένοι και δεν έχετε πάρει θέση για καμία σας υπόθεση. Με το πέρασμα της ημέρας θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και αποστασιοποιημένοι. Η υπόθεση ενός Υδροχόου θα σας ταλαιπωρήσει γιατί δεν τον καταλαβαίνετε, αλλά αν επιδιώξετε να κάνετε μια βαθιά συζήτηση τότε θα έχετε αποτέλεσμα. Βοήθεια από έναν Παρθένο ή από μέλη της οικογένεια σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Αναγκαστικά θα προσγειωθείτε στην πλευρά των άλλων, για να μπορέσετε να καταλάβετε και τις προθέσεις των άλλων. Αν το θέλετε, βέβαια, γιατί έχετε κάποιες ενστάσεις και δεν μπορείτε να αφεθείτε. Χρειάζεστε βασιλική αποδοχή και αν το δεχτείτε και πάλι. Είσαστε γενικά άτομα που δεν έχετε ευκολία στις σχέσεις γιατί είστε απόλυτοι και καθόλου ευέλικτοι. Οικονομικές ευκαιρίες -αλλά με πολύ προσωπικό κόπο- σας παρουσιάζονται. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε, γιατί είστε συνέχεια ήξεις αφίξεις και κυρίως από την συνεργασία σας με έναν Σκορπιό.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και κυρίως για έναν Αιγόκερω αλλά δεν κινείστε να του το δείξετε, παρά περιμένετε να δείτε τι θα κάνει αυτός. Καμιά φορά χρειάζεται να παίρνετε πρωτοβουλίες αντί να περιμένετε ο άλλος να σας καθορίσει το πρόγραμμα. Η Αφροδίτη σας δίνει ακόμα την μαγνητική λάμψη αλλά και την διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτόν σας περισσότερο δημιουργικά. Οι συζητήσεις εις βάθος και οι μεταφυσικές αναζητήσεις θα σας δώσουν μια άλλη διάσταση που θα σας βοηθήσουν στο εδώ και τώρα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Συνεχίζετε να νιώθετε απομονωμένοι κοινωνικά και να κάνετε προσπάθειες να σας αποδεχτούν κάποια άτομα που, εξ αιτίας σας υποτίθεται, είναι απόμακρα από εσάς. Η επικοινωνία είναι το δυνατό σας όπλο για αυτό κάνετε εσείς κινήσεις που θα ξεμπλοκάρουν την κατάσταση που σας ενοχλεί. Στις οικονομικές σας υποθέσεις υπάρχει μια στασιμότητα αλλά περιμένετε από τρίτους να πάρετε χρήματα. Υπάρχουν πάντως ευκαιρίες για αλλαγή και για αύξηση της δουλειάς σας και κυρίως από ταξίδια και ανοίγματα. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα το λύσετε εύκολα. Όσοι ασχολείστε με διδασκαλίες και με ταξίδια θα έχετε βελτίωση επαγγελματική.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Στριμώχνεστε από κάποιες καταστάσεις και κυρίως εκεί που πρέπει να δουλέψετε ομαδικά και ανοικτά. Αυτό μπορεί να σας καταπιέζει γιατί δεν σας αφήνει να εκφραστείτε ελεύθερα. Οι γεννημένοι από 14 έως 16/11 θα έχετε ιδέες και εμπνεύσεις και θα χρειαστεί να ασκήσετε πίεση για να τις υλοποιήσετε. Το άνοιγμα που θα χρειαστεί να κάνετε θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να κάνετε και ξεκαθάρισμα, γιατί άλλα μπορεί να έχουν εννοήσει για σας και άλλα να είναι. Η αυτογνωσία αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσει περισσότερο από κάθε τι άλλο, γιατί γενικά εσάς η έρευνα σας αρέσει. Ο Υδροχόος θα παίξει ρόλο σε αυτό.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γενικά απελευθερώνεστε σιγά σιγά από τις φοβίες σας και γίνεστε πιο δυνατοί και αυτόνομοι. Ο Άρης στο ζώδιο σας αυτό τουλάχιστον μπορεί να σας το προσφέρει. Η άσκηση η σωματική θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας ενέργεια καθώς και η επαφή με την φύση. Στο βάθος είστε αθλητικοί τύποι και δεν πρέπει να ξεφεύγετε από αυτό. Οι γεννημένοι από 3 έως 6/12 είστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι με ενέργεια και τώρα θα πάρετε μια μεγάλη ώθηση για να ξεπεράσετε κάποια σημαντικά σας προβλήματα. Γενικά το ιδεολογικό υπόβαθρο σας βοηθάει σαν χαρακτήρες. Θα προσπαθήσετε να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες και την ανασφάλεια σας με κινήσεις δυναμικές.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε τον αέρα της μεγαλύτερης ελευθερίας και αυτό σας ανακουφίζει και σας απαλλάσσει από τον ρόλο του σοβαρού και του υπεύθυνου. Μπορεί να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μιλήσετε πιο ανοικτά και αυτό θα σας ανακουφίσει. Η σχέση με έναν Παρθένο μερικές φορές σας φαίνετε αφόρητη γιατί βιώνετε μοναξιά αλλά είσαστε κάπως εξαρτημένοι από την προσωπικότητά του ή μπορεί και να υπάρχουν και ωφελιμιστικοί λόγοι και να μένετε για αυτό. Σταθεροί σε απόψεις και αξίες και κυρίως μέσα στην δουλειά σας θα έχετε μια βελτίωση και ίσως πάρετε και κάποια προαγωγή.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαστε και πάλι στο φόρτε σας και με ευκολία θυμάστε τους στόχους σας και τα σχέδια σας. Το να βρείτε τον εαυτόν σας όπως εσείς, όμως, τον θέλετε, είναι πολύ σημαντικό. Επειδή είστε άνθρωποι της ομάδας και της παρέας, μπορεί να βρεθείτε σήμερα μέσα σε ένα γκρουπ που να σας γεμίσει τελείως τις μπαταρίες σας. Αντιλαμβάνεστε ότι μερικές φορές το παρελθόν σας ακινητοποιεί. Για αυτό προσπαθήστε να βελτιώσετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλάζοντας τις κακές αναμνήσεις με θετικούς οραματισμούς.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε προστατευμένοι και αυτό σας δίνει την δύναμη να κάνετε πολύ περισσότερο πράγματα και κυρίως να ασχοληθείτε με τον εαυτόν σας δημιουργικά. Τα καλέσματα σε φίλους αλλά και η μεγαλύτερη συμμετοχή σας θα σας δώσει το χάρισμα της άνεσης και της καλής επαφής. Σήμερα μπορεί να θέλετε κάπως να χαλαρώσετε και να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτόν σας. Καλό είναι αλλά να μην το παρακάνετε γιατί θα χάσετε τις τρέχουσες ευκαιρίες.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved