Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 23' 34" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 05' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 38' 32" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 38' 22" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 16' 34" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 39' 11" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 52' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 15' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 32' 55" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 50' 00" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 11/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 11/10

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Με δυναμικό τρόπο προσπαθείτε να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας και μάλιστα παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας αναπτύξουν. Καλό είναι να μην κάνετε πίσω γιατί τώρα είναι η ευκαιρία σας να αναπτυχθείτε, αναλαμβάνοντας συγχρόνως και ηγετικές θέσεις. Σας γυρνάει πίσω πάντως μια πρόταση που είχε γίνει στο παρελθόν και θα πρέπει να τη σκεφτείτε σοβαρά γιατί δεν ξέρετε, αν σας συμφέρει. Χρειάζεται να γίνετε πιο πρακτικοί σε θέματα σχέσεων και να μην νιώθετε ότι σας απορρίπτουν, αν δεν σας συμπεριφερθούν όπως είχατε σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα προσπαθήσετε να κάνετε νέο ξεκίνημα σε πολλά θέματα και καλό είναι να μην ακούσετε κανέναν γιατί σας μεταφέρει τους φόβους του.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ξεκινάει μια καλή ημέρα για σας, αφού θα νιώσετε -και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες- ότι βρίσκετε λύση σε δυσκολίες ή προβλήματα που σας έχουν προκύψει και ότι δεν είναι όλα μαύρα γύρω σας, όπως μερικοί είχατε νιώσει. Ο Παρθένος θα σας δώσει λύσεις και κυρίως σε κάποια πρακτικά θέματα δημιουργίας ή παιδιών. Από την άλλη, θα γίνετε υπερβολικά ενεργητικοί και δραστήριοι και ίσως να αναρωτηθείτε και εσείς γιατί είστε ξαφνικά τόσο διαφορετικοί. Ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να φιλοσοφεί και να γίνεται πιο άνετος και απλός σε ιδέες και πεποιθήσεις.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θέματα σπιτιού και πολλές δουλειές θα προκύψουν που χρειάζεται να βάλετε το χεράκι σας και όχι να μείνετε μόνο στις ιδέες σας. Είναι πολύ σημαντικό για σας να μάθετε με ποιο τρόπο θα κάνετε πράξη πολλά πράγματα από αυτά που σκέφτεστε. Είναι το πιο σημαντικό σας μάθημα και αυτό θα σας εξελίξει υπερβολικά γιατί θέλετε να προχωρήσετε και να μην μείνετε μόνο στη θεωρία. Μεγάλη δράση στην καθημερινότητά σας, όπου εκεί βλέπετε ότι από μόνα τους μπαίνουν κάποια όρια τα οποία, θέλετε - δε θέλετε, θα τα αντιμετωπίσετε. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχουν άτομα που μπορεί να σας φέρνουν δυσκολίες και κυρίως ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που θέλει με τον τρόπο του να σας νουθετήσει κιόλας για να ελέγχει την κατάσταση. Η αυτογνωσία και η φιλοσοφία μπορεί να σας χρειαστούν περισσότερο τώρα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και θέλετε με κάποιο τρόπο να κάνετε κινήσεις που να αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Μπορεί να χαλάσετε χρήματα για τον καλλωπισμό του σπιτιού σας. Έχετε ανάγκη από ένα ωραίο περιβάλλον γιατί για σας το σπίτι είναι σοβαρή υπόθεση. Από την άλλη, σιγά - σιγά απομακρύνεται η ερωτική δυσκολία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί να είναι και ένας Σκορπιός μεγαλύτερος σε ηλικία. Παράλληλα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε να είστε σταθεροί κυρίως μέσα σε μια σχέση για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα πάντως οι σχέσεις για να κτιστούν πρέπει να βάλετε την ουσία σας και την αλήθεια σας. Πιθανή νέα γνώση για τέχνη ή ακόμα και για μαγειρική.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς δίνει τη σιγουριά ενός κατακτητή. Για αυτό να μην φοβηθείτε να υψώσετε την φωνή σας και να κάνετε πραγματικότητα τα δικά σας όνειρα. Μην κρίνετε τον εαυτό σας, αν δεν είναι κάτι μεγάλο αυτό που θέλετε να κάνετε. Τα μικρά και τα απλά πράγματα είναι αυτά που σας κάνουν να νιώθετε δυνατοί -τα μεγάλα αφήστε για αργότερα. Η ενασχόληση με θέματα υγείας ή θεραπευτικά άλλων ατόμων σας απασχολούν και προσπαθείτε όσο μπορείτε να συμμετάσχετε, με την παρουσία σας να είναι έντονη. Έχετε πάντως φίλους που σε δύσκολες στιγμές σας διευκολύνουν και σας εξυπηρετούν. Κάποια οικονομικά κωλύματα που υπάρχουν ακόμα και από ένα ακίνητο, κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θα περάσουν σιγά σιγά.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Κρύβεστε για λίγο. Θέλετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και νιώθετε ότι μερικοί άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν είναι κοντά σας. Για αυτό είστε πολύ φειδωλοί στα λόγια σας και ίσως και αυστηροί με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα ή έναν γείτονα. Μερικοί που έχετε συγγραφικό ταλέντο θα ασχοληθείτε με το γράψιμο ή με επίσημη έρευνα για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Θα νιώθετε βέβαια αυτό το διάστημα ότι δεν μπορείτε να ενεργήσετε τόσο δραστικά όσο θα θέλατε και οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να βγάλετε την ενέργεια σας προς τα έξω με άνεση. Μπορεί να σας επηρεάζουν και κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως, πάλι, να έχετε και υπερβολικά νεύρα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε πολύ δυνατοί και γεμάτοι γι' αυτό μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε ένα κουβάρι που είναι κάπως μπλεγμένο και αφορά προσωπικά σας ή θέματα φίλων. Μπορεί να γίνετε κάπως μεμψίμοιροι και αυστηροί κριτές απέναντι σε κάποια πρόσωπα που σας έχουν ενοχλήσει. Υπάρχουν πάντως συνεχόμενες ευκαιρίες κυρίως σε θέματα διδασκαλίας, επικοινωνίας, νομικών και εξωτερικού. Στο χέρι σας είναι να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τις δικές σας αρνητικές πεποιθήσεις. Όσον αφορά στη σχέση με έναν Αιγόκερω, βγαίνει δυσκολία και πρέπει να είστε πολύ ειλικρινείς και με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Ενδιαφέρον για ομάδα που μπορεί να ασχολείται ακόμα και με την πολιτική.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σταθεροποιείται μια κατάσταση και γίνεστε ίσως υπερβολικοί συναισθηματικά απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Το Λιοντάρι θα σας απασχολήσει με τα τερτίπια του και μπορεί να πάρετε και μέσα σας απόφαση ότι θα λειτουργείτε διαφορετικά απέναντί του. Πάντως παρόλη την κρίση που υπάρχει γύρω σας, υπάρχουν ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε μέσω συνεργατών σας ή από ανοίγματα μέσω ανθρώπινων σχέσεων. Έχετε την υποστήριξη από κάποια άτομα στα θέματα καριέρας σας και αυτό σας κάνει να θέλετε να κάνετε βήματα για τη δουλειά σας. Δραστηριότητες που αφορούν την γνώση και την επέκταση σας σε πολλά επίπεδα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σας απασχολούν πολλά θέματα και σίγουρα έχετε ξεκινήσει να μην αγωνιάτε για θέματα δράσης και προσωπικής εκδήλωσης. Για αυτό, στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε μια δουλειά την οποία δεν την περιμένατε ή θα έχετε ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι ξαφνικά που θα είναι υπέρ σας. Οι πρωτοβουλίες και η δράση είναι ο συνδυασμός που θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε ριζικές αλλαγές στα σημεία που βλέπετε ότι δεν πάει άλλο. Πάντως, σαν Τοξότες έχετε ανάγκη την ελευθερία σας και για αυτό χρειάζεται να βλέπετε που ζορίζεστε και να το κόψετε. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε καλύτερη επαφή με την αλήθεια σας, οπότε δεν θα είστε τόσο δυσαρεστημένοι.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα κάνετε κινήσεις υπερβολής και ίσως να φανείτε αρκετά εγωιστές σε θέματα συνεργατών σας και οικονομικών συναλλαγών με άλλους. Είναι αναγκαίο πάντως να καταλάβετε πώς λειτουργείτε γιατί αρκετές φορές νιώθετε μειωμένοι από άτομα που δεν είναι πολύ επικοινωνιακά μαζί σας και εσείς πιστεύετε ότι δεν σας χωνεύουν ή δεν σας αποδέχονται. Προσέξτε τις αυταπάτες που αφορούν θέματα οικονομικών. Μπορεί να πάτε για την μεγάλη βελτίωση κι από μια ψευδαίσθηση που υπάρχει να γίνουν λάθη. Μετρήστε καλά τα βήματά σας γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Η λογική πάντως θα επικρατήσει έναντι των συναισθημάτων σας κυρίως σε θέματα καριέρας και ίσως γίνετε και αρκετά διεκδικητικοί με άτομα που δεν σας σέβονται.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θέλετε να μοιραστείτε με άλλους κοινά πράγματα και αυτό σας κάνει να έρχεστε πιο κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Χρειάζεται να μάθετε να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των γύρω σας γιατί μερικές φορές είστε εκτός και μετά τρώτε κάποια επίθεση, λόγω της συμπεριφοράς σας και σοκάρεστε. Σταματήστε να είστε πολύ ομαδικοί και εστιάστε στις προσωπικές ανάγκες των ατόμων με τα οποία σχετίζεστε. Η επαφή με έναν Σκορπιό από το εξωτερικό θα σας βγάλει από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Μπορεί να υπάρξει, μεταξύ σας ή με άλλα άτομα, ξαφνικό ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας. Ίσως να στηρίξετε ένα Λιοντάρι σε θέματα οικονομικά ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει υπερβολικά.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γίνεστε πολύ δυναμικοί και μπορεί να υπάρχει υπερβολή στις κινήσεις σας αλλά θα βγείτε από το κουτάκι σας και θα κινηθείτε προς όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι θετικό για σας γιατί καλό είναι να ρισκάρετε και ας γίνουν και λάθη, αρκεί να κινηθείτε με δυναμισμό. Ένας Τοξότης θα σας επηρεάσει αρκετά, κυρίως στις ιδεολογικές σας απόψεις. Μερικοί από εσάς πιστεύετε ότι αν ζήσετε συντροφικά ή κάνετε γάμο θα είστε πολύ καλύτερα γιατί είναι η εποχή που γίνεται ένα ξεκαθάρισμα, δηλαδή θα καταλάβετε αν το άτομο που είναι δίπλα σας σάς κάνει ή όχι. Νομικά θέματα ή ανώτερης γνώσης ή θέματα πίστης και φιλοσοφικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ανοίξετε και να πάρετε αρκετές πληροφορίες από πολύ κόσμο για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Σίγουρα πάντως θα αγωνιστείτε για το δίκιο σας.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved