Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 43' 39" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 05' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 08° 08' 54" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 00' 39" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 23° 20' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 30' 05" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 18' 12" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 49' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 59' 40" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 53' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 13' 26" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 9/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 9/10

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε λίγο βαριεστημένοι ως προς την καθημερινότητά σας, αλλά η επιτυχία που θα έχετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε και να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας εκεί που είναι πολύ καλό για σας. Πάντως, είναι το διάστημα που χρειάζεται να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε όποιον σας τις ζητήσει και να σταματήσετε για λίγο να κάνετε πράγματα τα οποία σας βάζουν σε ηγετική θέση. Είναι καλό αυτό για την εξέλιξή σας και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους γύρω σας. Ένα Λιοντάρι θα σας δώσει την ανάλογη προσοχή. Καλή ημέρα για τα οικονομικά σας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα σας πιάσει η μανία να δημιουργήσετε κάτι που είχατε αφήσει στην μέση, αλλά κινδυνεύετε από την απόλυτότητά σας. Το Λιοντάρι σας κάνει την ζωή δύσκολη αλλά σας δίνει και πολλά πράγματα για αυτό δεν σας είναι εύκολο να χαλάσετε μια τέτοια σχέση. Οι απαιτήσεις σας, κυρίως των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να βρουν τοίχο. Δεν σημαίνει αυτό ότι δε θα εισακουστούν, αλλά καλό είναι να ελέγξετε μήπως κάπου είστε υπερβολικοί. Μια ερωτική σχέση σας ευνοεί και σας δίνει λύσεις σε πρακτικά θέματα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μια απάντηση που περιμένατε εδώ και καιρό θα είναι θετική και θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με ένα πρόσωπο που σας εμπνέει και σας δίνει δύναμη. Μπορεί να ασχοληθείτε και με θέματα τέχνης ή διδασκαλίας. Ο Ιχθύς μπορεί να μην σας ταιριάζει απόλυτα, αλλά έχετε μια έλξη μαγική που δεν μπορείτε να την αποφύγετε. Να είστε προσεκτικοί στις στενές σας σχέσεις γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και υπερβολές, λόγω της μεγάλης έντασης που μπορεί να νιώθετε.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε βρει κάπως τις ισορροπίες σας και αναζητάτε να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα που μπορεί να είναι και ζήτημα της οικογένειάς σας. Γενικά, υπάρχει η τάση να προστατευτείτε και να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας προς όλους και όλα. Σας απασχολεί μια γνώση την οποία θέλετε να πάρετε για να επεκταθείτε περισσότερο. Καλές επαφές με συγγενικά ή γειτονικά πρόσωπα θα σας βγάλουν από την απομόνωση. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σας δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας για αυτό θα νιώσετε πιθανή φόρτιση και συμπόνια με άτομα που έχουν κάποια προβλήματα. Από την άλλη, έχετε διάθεση να αποσυρθείτε για λίγο για να τα βρείτε και με τον εαυτό σας ή να κάνετε κάποιες θεραπείες που είναι απαραίτητες για σας. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών θα σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις για ένα επαγγελματικό θέμα που συνδέεται και με επικοινωνία. Μέσα στο σπίτι σας θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και μπορεί να κάνετε νέα επαγγελματική έναρξη μέσα από εκεί.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η προστασία που σας παρέχουν κάποιοι φίλοι είναι αρκετή για να νιώσετε ότι κάνετε πράγματα τα οποία είναι θετικά για σας. Μπορεί να ασχοληθείτε και με θέματα οικογένειας και να θέλετε να εμβαθύνετε περισσότερο σε αυτό. Ο Καρκίνος θα σας απασχολήσει και μαζί του, επειδή πηγαίνετε καλά, θα θέλετε να κάνετε περισσότερα πράγματα. Μπορεί αυτή την περίοδο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικογένεια και για παιδί. Μην γίνεστε αυστηροί στις επικοινωνίες σας, γιατί θα κλειστείτε και μετά θα είναι δύσκολο να ανοίξετε. Οικονομικά θέματα σε σχέση με συνεργάτες θα σας απασχολήσουν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναθεωρείτε κάποιες αποφάσεις γιατί το συναίσθημα σας γυρίζει πίσω και δεν μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Χρειάζεται να είστε περισσότερο ψύχραιμοι και σίγουροι για αυτό που θα κάνετε. Ένας Αιγόκερως θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να είστε πολύ σίγουροι για να κάνετε συνεργασία μαζί του. Κινείστε πάντως πολύ δυναμικά για να κερδίσετε χρήματα ή για να αλλάξετε κάποια δεδομένα που δεν σας αρέσουν. Η ιδανική σχέση δεν υπάρχει και χρειάζεται να το πάρετε απόφαση, κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πράγματα, αφού τα έχετε βρει με το 'μέσα' σας. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή ασχολείται με διδασκαλίες, θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε πιο εύκολα τις απόψεις σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Για εσάς αυτό είναι σοβαρό, γιατί έχετε ανάγκη την ανανέωση και τη δράση. Έχετε πάντως γύρω σας άτομα που είναι έτοιμα να ακούσουν την πρότασή σας πάνω σε θέματα εργασίας ή καριέρας και να σας ακολουθήσουν. Ο Παρθένος πάντως δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Βοήθεια στα οικονομικά μέσω τρίτων σας ξελαφρώνει.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αγωνιάτε για υποθέσεις οικογενειακές αλλά το ξέρετε ότι πάντα λύνονται τα θέματα με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να εμπιστευτείτε και να πιστέψετε ότι θα γίνουν αυτά που θέλετε. Μερικές φορές ξεπερνάτε τα όρια μέσα από υπερβολές και καλό θα είναι πάντα να επιζητάτε την χρυσή τομή. Τώρα που έχει μπει ο Άρης στο ζώδιό σας θα δείτε αλλαγές και, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα διεκδικήσετε πράγματα που δεν τα περιμένατε. Η πρωτοτυπία και η πρωτοπορία θα σας φέρει χρήματα ξαφνικά και απρόσμενα. Να είστε έτοιμοι για κάθε τι καινούργιο. Κρατάτε τις αποστάσεις σε θέματα σχέσεων κυρίως με Δίδυμο, Παρθένο και Ιχθύ.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ανανεωμένοι και γεμάτοι δύναμη θα θελήσετε να διεκδικήσετε θέματα για την οικογένειά σας με άλλο σκεπτικό και νέες πεποιθήσεις. Τολμήστε την προσπάθεια που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι ότι αξίζετε. Μην αφήνετε κάποια «ζιζάνια» να σας επηρεάζουν και κυρίως να σας ποτίζουν με λάθος ιδέες. Σίγουρα θα υπάρχει και μια δόση αλήθειας σε αυτά που σας μεταφέρουν, αλλά τα υπόλοιπα; Μπορεί να μην είναι αληθινά. Έχετε πάντως την υποστήριξη ατόμων που σας βοηθάνε και πιθανόν να σας φέρουν και κάποια καλή συνεργασία ή οικονομική απολαβή. Ο Τοξότης σας επηρεάζει σε ιδεολογικό επίπεδο.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναζητάτε να βρείτε τη χαμένη αλήθεια μέσα σας. Θα την ανακαλύψετε μέσα από αυτογνωσία. Η υποστήριξη από έναν Παρθένο θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε νέες συνεργασίες. Καλό είναι να προσφέρετε, όταν μπορείτε, και να είστε πιο κοντά στις ανάγκες των άλλων. Είστε πιο δραστήριοι και γενικά περισσότερο κεφάτοι να κάνετε πράγματα, αλλά κυρίως να πάρετε γνώσεις που θα σας κάνουν καλό και θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργική έκφρασή σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε κάπως απόλυτοι στις απόψεις σας και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε ένα συγκεκριμένο αίτημα το οποίο θα λυθεί με μια πρωτοβουλία που θα πάρετε. Κυρίως σε ένα ερωτικό σας θέμα, θα λειτουργήσετε πολύ δυναμικά και θα αναζητήσετε την λύση γρήγορα και άμεσα. Το Λιοντάρι που σχετίζεστε, ίσως με το θέμα ενός παιδιού, θα σας διευκολύνει περισσότερο. Οικονομικά θα έχετε την ευχέρεια να βελτιωθείτε, αφού οι συνεργάτες σας αγωνίζονται για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Ο Παρθένος σας δίνει τη σιγουριά ότι σας καταλαβαίνει και επιπλέον σας βοηθά σε πρακτικά θέματα.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved