Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 41' 49" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 37' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 08° 05' 56" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 58' 19" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 23° 19' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 30' 09" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 18' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 49' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 59' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 53' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 13' 39" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Πώς θα περάσετε το τριήμερο;

 

Αυτό το τριήμερο είναι ιδιαίτερο, αφού γίνονται αλλαγές στο πλανητικό πεδίο και υπάρχει μεγάλη μετακίνηση ενεργειών από μια κατεύθυνση σε μια άλλη. Ο Κρόνος όπως έχουμε αναφέρει και στο άρθρο «η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό» κάνει την εμφάνισή του αλλάζοντας τόπο διαμονής και πηγαίνει στον εσωστρεφή αλλά δυνατό Σκορπιό.

Ο Ερμής, παράλληλα, ακολουθεί την πορεία του μπαίνοντας και αυτός στο μυστηριώδη ζώδιο του Σκορπιού όπου θα μας αναγκάσει με το δικό του τρόπο να αλλάξουμε το στυλ της επικοινωνίας και των πληροφοριών που θα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον, που σημαίνει μια θέση και στάση περισσότερο ερευνητική και βαθιά. Οι πληροφορίες πλέον θα ελέγχονται πολύ περισσότερο και θα είναι πιο σωστές σε πολλά επίπεδα. Η αύξηση του ενδιαφέροντος για οικονομικά θέματα θα είναι μεγάλη.                                                                                            

 

 

Οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα βρείτε κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας και θα είστε περισσότερο σκεπτικοί και απόλυτοι στις ιδέες σας και στις πεποιθήσεις σας. Τα Λιοντάρια θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας και θα γίνετε πιο σκεπτικοί και ερευνητικοί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η τάση για επιστροφή στις ρίζες και το παρελθόν σας θα σας κάνει να είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Οι Σκορπιοί θα κατεβάσετε νέες ιδέες και θα θέλετε να δράσετε για να αυξήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας και, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, για λίγες ημέρες θα νιώσετε πίεση και ίσως θα έχετε εμμονές σε κάποια θέματα. Οι Υδροχόοι θα γίνετε πιο αυστηροί στις επιλογές σας και θα αναζητήσετε την ποιότητα και το βάθος σε όλες σας τις επικοινωνίες. Θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας πάνω στα οικονομικά και αυτό θα σας μετακινήσει προς τα υλικά θέματα.

 

 


 


ΚΡΙΟΣ

aries

Νιώθετε πολύ καλά και ξεσηκώνεστε με ένα πρόσωπο που σας αρέσει πάρα πολύ. Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας όπλο και κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε προς όλες τις πλευρές. Έξοδος με φίλους και άτομα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα είναι το καλύτερο φάρμακο για αυτές τις ημέρες. Πετάξτε πίσω σας όλα τα προβλήματα και δείτε μπροστά με αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, αν το θέλετε πραγματικά. Η σχέση με Ζυγό επιτέλους θα μπει εκεί που πρέπει και θα σταματήσουν τα πολλά προβλήματα που είχατε ακόμα και από εξωτερικές συνθήκες. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει το πιο μοιραίο πρόσωπο στη ζωή σας και κυρίως, αν είναι πιο ώριμο ή μεγαλύτερο από εσάς.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ο Κρόνος που μπαίνει στον άξονά σας θα σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά και να γίνετε πιο απόλυτοι σε απόψεις και σχέσεις. Θα γίνετε απαιτητικοί αυτήν την περίοδο, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη, θα είσαστε πιο ερευνητικοί σε οικονομικά θέματα. Όλα χρειάζονται αλλά όχι υπερβολές. Το μέσο είναι η χρυσή τομή για όλα, το καλύτερο για την υγεία μας και την ψυχική μας ηρεμία και καλοζωία. Για αυτό, όταν βλέπετε ότι γίνεστε απόλυτοι ή λοξοδρομείτε και γίνεστε αμετάπειστοι, τότε να σκέφτεστε την αρμονία και την αμεσότητα. Ευκαιρίες για να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα που σας συμφέρουν και θα σας δώσουν ώθηση να αγοράσετε πράγματα ή να πουλήσετε. Η προσωπική σας σχέση βελτιώνεται, αφού θα δείτε ότι στα πρακτικά θα τα πάτε υπέροχα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και καλά κάνετε. Προσπαθήστε να μην διασπαστείτε πάρα πολύ για να κρατήσετε την ενέργειά για σας. Συνήθως, πάσχετε μερικές φορές από έλλειψη ενέργειας ή δράσης. Παραμένετε στα θεωρητικά και τα πρακτικά θέματα τα αφήνετε για τους άλλους. Τώρα είναι ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε. Γίνεται μια αλλαγή στη ζωή σας με τον Δία στο ζώδιό σας, αφού σας φέρνει ευκαιρίες επέκτασης και αφθονίας. Μερικοί από εσάς μπορεί να σταματήσετε τελείως αυτό που μέχρι τώρα κάνετε και να νομίζετε ότι έχετε αποτύχει. Είναι λάθος να το σκέφτεστε. Αν μείνετε με τον εαυτό σας θα διαπιστώσετε ότι έχετε δυνάμεις, απλά τις χάνετε. Για αυτό συγκεντρωθείτε και κάνετε συνέχεις πράξεις και αφήστε τις θεωρίες. Η σχέση με έναν Παρθένο θα ζεσταθεί κάπως αλλά χρειάζεται να μείνετε λίγο καιρό μαζί για να βγάλετε συμπεράσματα. Μερικές φορές βιάζεστε και τελικά μπορεί να χάσετε και ένα σημαντικό πρόσωπο. Την Κυριακή που θα μπει ο Άρης στον άξονά σας, δηλαδή στον Τοξότη που είναι το απέναντι ζώδιο από εσάς, θα αλλάξετε για λίγο και θα ασχοληθείτε με τους άλλους ίσως με έναν καταπιεστικό τρόπο. Ο Τοξότης και η ανώτερη γνώση θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Επιτέλους ξελαφρώνετε από πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε ισορροπίες και να είστε τόσο πολύ της επικοινωνίας και των συμβιβασμών. Θα ανασάνετε από πολλά θέματα αλλά χρειάζεται να αρχίσετε να κάνετε καλά πράγματα για τον εαυτό σας, σε συνάρτηση όμως με την οικογένεια σας ή τους φίλους σας. Σίγουρα από Παρασκευή θα γίνετε πιο ανοικτοί σε φίλους και προτάσεις και οι ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα υπέροχη γνωριμία με έναν Τοξότη. Γενικά, έχουν αρχίσει κάποια θέματα και μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους. Πάντως, το δεδομένο της ανατροπής πάντα υπάρχει και δεν πρέπει να ξαφνιάζεστε από αυτό.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Γενικά, έχετε τη στήριξη φίλων και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να επικοινωνήσετε και να τα βρείτε. Η υποστήριξη για σας είναι σημαντική και επειδή σαν χαρακτήρες δεν είστε αγνώμονες πάντα βοηθάτε αυτόν που σας έχει βοηθήσει. Εδώ χρειάζεται τώρα να μη ξαναγυρίζετε πίσω σε νεολιθικές ιδέες και καταστάσεις που σας κάνουν να βάζετε υπερβολικά όρια. Από την Κυριακή, θα ξεκινήσει σιγά-σιγά μια νέα ενέργεια να σας διαποτίζει και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι σε ερωτικά θέματα. Επειδή γενικά σαν ζώδια είστε πολύ πιστά (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις) θα προσπαθήσετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας να απελευθερωθείτε και να κινηθείτε με στόχο την επικοινωνία και την αλήθεια μεταξύ σας. Το θέμα ενός ακινήτου σας απασχολεί και μπορεί να κοντραριστείτε για θέματα οικονομικά.

 

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Γενικά, με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα θεραπεύσετε κάποιες καταστάσεις που σας τρώνε και σας στεναχωρούν. Έχετε και μεγάλη ευαισθησία και δεν το δείχνετε σε κανέναν, γιατί πολλές φορές προτάσσετε τη λογική και ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλετε ή πως νιώθετε. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι πρώτη προτεραιότητα, γιατί χρειάζεστε ριζικές λύσεις. Από την άλλη, μερικοί από εσάς θα το παρακάνετε στην επικοινωνία και τις επαφές. Φροντίστε να είστε κάπως διακριτικοί με έναν Δίδυμο γιατί θα έρθετε κοντά αλλά μπορεί να ανοιχτείτε τόσο πολύ που να φανεί σαν υπερβολή. Ο Τοξότης θα παίξει σημαντικό ρόλο όλη αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Λόγω των πολλών ανοιγμάτων ίσως να κουραστείτε, για αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε.

 

 


ΖΥΓΟΣ

libra

Ο Κρόνος φεύγει πλέον από πάνω σας και επίσης και ο Ερμής σας αποχαιρετά. Τώρα χρειάζεται να κάνετε απολογισμό των πράξεών σας και να τραβήξετε μπροστά με νέα μάτια αλλά και εσωτερική ωριμότητα. Ο Κρόνος πάντα αφήνει τα σημάδια του στο κάθε ζώδιο, σημάδια τα οποία είναι ανεξίτηλα επειδή τα κερδίζετε με βιωματικό τρόπο. Γενικά θα νοιώσετε μια ανακούφιση και θα επιδοθείτε στις επαφές και στις νέες γνωριμίες. Μπορεί να κλείσετε μια καλή δουλειά από εκεί που δεν το περιμένατε και να γίνετε γενικά πιο δυναμικοί και ενεργητικοί στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Για θέματα φιλοσοφίας και γενικά αξιών μπορεί να διαφωνήσετε με κάποιους οι οποίοι είναι αντίθετοι στις ιδέες σας, αλλά τελικά το θέμα θα διευθετηθεί με μεγαλύτερη ευκολία από όση περιμένατε. Υποθέσεις εξωτερικού ή θέματα ανώτερης κρίσης θα σας απασχολήσουν. Μια νέα γνωριμία με Τοξότη θα σας ενεργοποιήσει ξαφνικά.

 

 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό θα νιώσετε μια πίεση για να αλλάξετε τον τρόπο ζωή σας ή θα γίνετε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας εν γένει, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη, θα είσαστε περισσότερο ανοικτοί στις επαφές και θα περάσετε καλά με φίλους αλλά και με νέες γνωριμίες. Η στήριξη που θα έχετε από την οικογένεια ή από άτομα που είναι κοντά σας στη δουλειά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Γενικά, αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό τις διάφορες καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν. Θα έρθετε πιο κοντά σε φιλοσοφικές ιδέες και τα θρησκευτικά ιδεώδη σας θα τονωθούν. Στον έρωτα θα γίνετε φίλοι για να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επειδή εσείς αγαπάτε με τα χρόνια, ασχολείστε ακόμα και με μια πλατωνική σχέση που μπορεί να μην έχει εξελιχτεί. Αυτό το τριήμερο θα κάνετε βήματα τουλάχιστον με έναν Δίδυμο ή Λιοντάρι.

 

 


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η εποχή του κλεισίματος περνάει, αφού ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας την Κυριακή (δείτε σχετικό άρθρο για τον Άρη στον Τοξότη) και αναγκαστικά θα σας ξεκουνήσει από την αδράνεια. Η εύνοια που θα έχετε από κάποιους συνεργάτες, που μπορεί να είναι ακόμα και στο εξωτερικό, θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε μια δουλειά ή να αλλάξετε κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν γιατί θα έχετε την υποστήριξη. Οι πόρτες θα σας ανοίξουν διάπλατα, αν εσείς βέβαια βάλετε το χεράκι σας και κάνετε ανοίγματα ακόμα και σε άτομα που δε γνωρίζετε πολύ καλά. Από την άλλη, θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς και τα χαρτιά σας σε κάποια θέματα θα τα κρατήσετε κλειστά -και καλά θα κάνετε- γιατί χρειάζεται από εδώ και πέρα να έχετε μια προστασία. Συναισθηματικά, θα χρειαστείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τα άτομα που έχετε σχέση και ίσως εισπράξετε γκρίνια και κριτική. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι και βοηθητικοί σε όλα τα επίπεδα για να διατηρηθεί η σχέση.

 

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ανοίγεστε αυτό το τριήμερο και ξεσηκώνεστε ακόμα και με άτομα που δεν τα γνωρίζετε πολύ καλά. Οι υποθέσεις ενός Διδύμου θα σας απασχολήσουν. Μην ανησυχείτε πάντως γιατί τελειώνουν τα βάσανά σας σε πολλά θέματα και κυρίως δεν χρειάζεται να πρέπει να κρατάτε τόσες αποστάσεις με διάφορα άτομα λόγω διαφορετικότητας ιδεών ή άλλης νοοτροπίας. Θα έχετε μια σοβαρή στήριξη από τα λόγια ενός ατόμου ή οι ιδέες σας θα μπορούν πιο εύκολα να εφαρμοστούν, αφού θα είναι σταθερές και σε βάθος. Η οικονομική ενίσχυση θα σας δώσει την άνεση να ξεμπερδέψετε με κάποια προβλήματα που σας είναι μεγάλο εμπόδιο. Πάντως χρειάζεται να είσαστε πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά σας πριν ξεκινήσετε κάτι γιατί μπορεί να δείτε ότι θα λειτουργήσετε ωφελιμιστικά και όχι με την καρδιά, κυρίως αν σχετίζεστε με άτομα που έχουν οικονομικά επιφάνεια.

 

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναγνωρίζετε ότι χρειάζεται να κάνετε αλλαγές εφ' όλης της ύλης. Αυτές τις ημέρες θα είναι καλό να πάρετε αποφάσεις γιατί σας παρουσιάζονται λύσεις που είναι πολύ δυνατές και εύκολες για σας. Σίγουρα, θα επηρεαστείτε από την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, νιώθετε εδώ και λίγο καιρό το κλείσιμο σε πολλά πράγματα που παλιά είσαστε ανοικτοί και άνετοι. Αναγκαστικά θα γίνεται πιο προσεκτικοί, λογικοί και μεθοδικοί σε όλες σας τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Ζυγό θα βελτιωθεί, γιατί θα πείτε πράγματα που σας ανοίγουν τα κανάλια της επικοινωνίας. Ο Τοξότης μπορεί να γίνει και καλός σας φίλος, όπου μπορεί να ακουμπήσετε δίπλα του αλλά και μια καλή σχέση με προοπτική. Πάντως το καλό είναι ότι θα σας ανοίξουν κάποιες πόρτες επαγγελματικές ή θα γίνετε πιο μαχητικοί για τις αξίες σας.

 

 


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε μέσα στην καλή χαρά, αφού ανοίγεστε, επικοινωνείτε, διασκεδάζετε και γενικά χαλαρώνετε και νιώθετε άνετοι και αεράτοι. Μια παλιά γνωριμία κυρίως με Δίδυμο θα επανέλθει στο προσκήνιο και θα σας ενεργοποιήσει πάρα πολύ. Καλό είναι να συγχωρήσετε τα άτομα που σας έχουν ζορίσει τον τελευταίο καιρό και κυρίως ένα Λιοντάρι γιατί θα πρέπει να ρισκάρετε σε κάποια θέματα που είναι αναγκαία για την επικοινωνία σας αλλά και την πρόοδό σας. Θέματα διατροφής και ίσως και δερματικά μπορεί να σας απασχολήσουν και πρέπει να δράσετε άμεσα. Ένα ταξίδι θα σας κάνει καλό και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και νέα πρόσωπα.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved