Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 34' 35" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 25' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 29° 43' 38" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 42' 21" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 16° 40' 23" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 04' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 14' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 50' 12" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 55' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 13' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/10

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Το να κερδίσετε είναι το πρώτο σας μέλημα και δεν είναι μόνο χρήματα, αλλά σε οτιδήποτε κάνετε. Και επειδή το στυλ που θα επιδείξετε σας πηγαίνει και θα έχει επιτυχία, κρατήστε αυτό σαν μπούσουλα στο τι θα κάνετε, όταν έχετε κλείσιμο ή δυσκολίες. Η επικοινωνία είναι το βασικό στίγμα σας αυτή την ημέρα, όπου θα ανοιχθείτε με άλλα άτομα και θα θέλετε να ανταλλάξετε πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη, η καθημερινότητά σας αλλάζει και νέες απαιτήσεις ως προς τα θέματα υγείας και γενικά της εμφάνισής σας θα σας σπρώξει να κάνετε πολλά καλά για σας αλλά και για τους άλλους που έχουν την ανάγκη σας. Μέσα στο χώρο της δουλειάς σας μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση με έναν Παρθένο.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γίνεστε πιο ανοικτοί και εύκολοι στις επαφές σας και δείχνετε προς τα έξω ότι θέλετε να ανταλλάξετε γνώμες και πληροφορίες. Γενικά, είστε σε φάση που θα βάλετε ποιοτικά όρια και θα γίνετε αυστηροί με τις επιλογές σας αλλά από την άλλη, όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ανοιχτείτε όπως τώρα, κάτι θα κερδίσετε από αυτό. Έχετε ευαισθησίες με τα θέματα φίλων σας και των παιδιών για αυτό θα ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας σε ορισμένα άτομα. Ευκαιρίες οικονομικές θα έχετε συνεχόμενες, αρκεί να έχετε διάθεση και ευελιξία πρώτα να τις αναγνωρίσετε και μετά να τις εφαρμόσετε. Γνωριμία με ένα μαζεμένο και ευγενικό άτομο μπορεί να σας πηγαίνει και να προχωρήσετε αργότερα σοβαρά μαζί του.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε γενικά καλά γιατί μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας και από εκεί που είσαστε σε φάση που δε θέλατε τίποτε και κανέναν, τώρα κάνετε και προσπάθειες για μια δουλειά που την έχετε ανάγκη αλλά δεν τολμάτε να την διεκδικήσετε. Μάλλον θα κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει και θα είσαστε πιο εύκολοι στα «θέλω» σας. Υπάρχει βέβαια μια συγκράτηση, κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, λόγω του ότι μέσα σας έχετε αποφασίσει να κινείστε μόνο ποιοτικά και επιλεκτικά αλλά θα δείτε ότι την ποιότητα μπορείτε να τη βρείτε ακόμα κι από εκεί που δεν την περιμένατε και αφορά και σχέσεις προσωπικές γιατί εσείς αλλάζετε και βάζετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Οικονομικές ευκαιρίες και ευκολία συναλλαγών.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Με σταθερότητα και πίστη προχωράτε σε κάποιες υποθέσεις που αναγκαστικά ζητούν την ενέργεια και την πλήρη συμμετοχή σας. Ενδεχομένως να γίνετε κοινωνοί σε μια ομάδα και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα από όσο παλιά. Συνήθως, νιώθετε καλά, όταν μοιράζεστε κοινές εμπειρίες και συναισθήματα. Η βόλτα με φίλους και με γνωστούς θα σας βγάλει από την αδράνεια και θα σας αναγκάσει να ψάξετε για μια συγκεκριμένη γνωριμία που είχατε κάνει το καλοκαίρι πιο επισταμένα, ιδιαιτέρως αν είναι Ζυγός που χρειάζεται διεκδίκηση για να μην αμφιταλαντεύεται συνέχεια.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Αναγνωρίζεται η αξία σας και προσπαθείτε να γεμίσετε τα κενά του παρελθόντος σας, κυρίως σε θέματα οικονομικών. Η δουλειά σας μπορεί να περνάει από περίεργη φάση και χρειάζεται να είστε πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι σε οτιδήποτε ακούσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αντιμετωπίζετε ακόμα κάποιες δυσκολίες και εμπόδια. Η επικοινωνία είναι πάντως η λύση στα προβλήματα για αυτό να μην είσαστε καθόλου κλειστοί ακόμα και στις πιο περίεργες προτάσεις.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας δώσει νέα στοιχεία στην καθημερινότητά σας, αφού θα προσπαθήσετε έστω και ασυνείδητα να αλλάξετε το περιβάλλον σας το καθημερινό με διάθεση αρμονίας και συνεργασίας. Η προσφορά και η υπηρεσία θα είναι το κύριο στοιχείο της προσωπικότητάς σας. Τα οικονομικά σας θα σας ανατρέψουν για ακόμα μια φορά τα δεδομένα γιατί θα διαπιστώσετε ότι για να αυξηθούν χρειάζεστε προς το παρόν περισσότερο διάθεση συνεργασίας αλλά και διπλωματικών ελιγμών. Ο Κριός μπορεί να σας δημιουργήσει ανατροπές σε όλα τα θέματα και αυτό ίσως σας βγάλει από τα κουτάκια σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαστε σταθεροί στις απόψεις σας αλλά και τις αποφάσεις σας. Μερικές φορές δείχνετε άκαμπτοι αλλά τελικά δεν είστε, απλά κρύβετε την ευαισθησία σας. Ασφάλειες, εφορία και οτιδήποτε έχει να κάνει με υποχρεώσεις και λογαριασμούς προς τρίτους θα σας απασχολήσουν. Ο ρεαλισμός είναι αναγκαίος, αλλά και η διάθεση να έχετε ύλη ή να την διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο γιατί χρειάζεται να κάνετε βήματα οργανωμένα και σταθερά. Όσοι έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο, καλό είναι να το διοχετεύσετε κάπου.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ασχολείστε με υποθέσεις και οικονομικά των άλλων. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, και κυρίως προς το τέλος, θα έχετε τις τελευταίες ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες συμφωνίες σε επίπεδο οικονομικό αλλά και να σταματήσετε σε κάποιους άλλους το παράλογο ξόδεμα ή την αφαίμαξη από τρίτους. Ο Άρης δίνει τις τελευταίες του δυνατές ενέργειες και καλό είναι πριν φύγει να κάνετε οτιδήποτε φοβόσαστε τόσο καιρό. Δεν έχετε όμως πολλά περιθώρια, μόνο δυο-τρεις ημέρες και μετά θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε καλοί μαθητές κάνοντας πράξη αυτά που μάθατε. Να είστε προσεκτικοί στα ξεσπάσματα, κυρίως με Ταύρο, Λέοντα και Υδροχόο.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η καθημερινότητά σας είναι πολύ βεβαρημένη από υποχρεώσεις και χρειάζεται να κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα ολοκληρώσετε, χωρίς να κουραστείτε υπερβολικά, μετά όμως μπορείτε να χαλαρώσετε. Για αυτό καλό είναι να τελειώσετε γρήγορα τις υποχρεώσεις σας και να μην τις αφήσετε για αύριο ή για του χρόνου. Καμιά φορά το συνηθίζετε και μετά γκρινιάζετε ότι δεν ολοκληρώθηκε ο στόχος σας. Σίγουρα βαριέστε εύκολα γιατί είστε πολύστροφοι, αλλά χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν και δουλειές που είναι για το καλό σας. Η διατροφή σας είναι απαραίτητο να ελεγχθεί απόλυτα και κυρίως αν έχετε αυξημένο βάρος.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γίνεστε πολύ περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. Στην προκειμένη φάση η ευελιξία σας χρειάζεται γιατί είναι αναγκαίο να χειριστείτε κάποια δύσκολα κομμάτια, κυρίως συναισθηματικά, που παλιά δεν τα καταφέρνατε, απλά τα κουκουλώνατε. Τώρα όμως άλλαξαν οι συνθήκες και χρειάζεται διαφάνεια και λύση σε όλα τα θέματά σας. Η υπόθεση ενός Δίδυμου σας απασχολεί συνέχεια και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Καλό είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν και λίγο. Μια υπόθεση εξωτερικού θα σας προβληματίσει γιατί θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια που μπορεί να μην σας αρέσουν. Μπαίνει καλή περίοδος για τα θέματα των οικονομικών που όμως εξαρτώνται από τους άλλους, ιδίως σε θέματα συνεργασιών και πιο εύκολων πληρωμών έναντι των υποχρεώσεων σας.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Το να ανακοινώσετε πράγματα προς τα έξω που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι παραπάνω στα επαγγελματικά σας και αυτό θα σας δώσει άνεση και ευκολία. Γενικά, όταν εσείς επικοινωνείτε, είστε καλύτερα από άλλες φορές. Ο ανταγωνισμός σταματάει και ξεκινάτε με μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας και επαφής. Η στήριξη από Παρθένο θα σας δώσει την ευκαιρία να πατήσετε περισσότερο στα πόδια σας και να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ακόμα και τις πιο δύσκολες συνεργασίες και να τις βγάλετε εις πέρας. Η διάθεση για γνώση θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Έχετε κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να ξεφύγετε από πρακτικά προβλήματα.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Επικοινωνία στο φουλ, με έντονη πολυλογία και διάθεση για μεγάλα ανοίγματα. Αυτό μπορεί να σας φέρει εκνευρισμό, αν το παρακάνετε. Θα κουραστείτε γιατί θα κάνετε περισσότερα πράγματα από αυτά που είχατε προγραμματίσει, χρειάζεται όμως, καθώς επίσης ταξίδια και επαφές με άτομα που δεν βρίσκονται κοντά σας. Είστε πάντως τυχεροί γιατί μπορεί να αποφασίσετε ότι χρειάζεστε μια γνώση η οποία θα κάνει πολύ καλό στην καριέρα σας και γενικά στην εικόνα σας. Οι συνεργασίες θα δείτε ακόμη και με τον σύντροφό σας, σε θέματα πρακτικά και κυρίως των παιδιών, θα σας βοηθήσουν περισσότερο από ότι να είσαστε μόνοι σας. Ξεκινάει μια περίοδος με την Αφροδίτη στον άξονά σας να σας δίνει λάμψη και στήριξη από τους άλλους.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved