Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 59' 35" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 40' 56" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 28' 37" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 20' 09" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 08° 47' 04" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 13' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 04' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 24' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 30' 16" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 26' 46" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο την 1/10

O μήνας ξεκινάει με πολλές αλλαγές στο πλανητικό τοπίο και εμείς χρειάζεται να ακολουθήσουμε τα συμπαντικά μηνύματα...

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο την 1/10

 

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική γιατί έχουμε αλλαγές ζωδίων σε πολλούς πλανήτες. Το χορό ανοίγει στις 3/10 η ερωτική Αφροδίτη που φεύγει από την λάμψη και την χλιδή του Λέοντα και μπαίνει στην σεμνή και ταπεινή Παρθένο. Ακολουθεί ο Ερμής που μπαίνει στον ερευνητικό και βαθύ Σκορπιό στις 5/10 όπου μαζί με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, από τις 6/10, θα δώσουν τις δικές τους μάχες για να περάσουν τα μηνύματα που είναι αναγκαία για την εξέλιξη μας. Ο Άρης τελικά αλλάζει και από το βαρύ πυροβολικό του Σκορπιού θα μπει στον ανάλαφρο Τοξότη, από όπου θα βοηθήσει να αλλάξουμε την ενέργεια μας με τρόπο περισσότερο περιπετειώδη, αστείο αλλά και φιλοσοφικό.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει το άνοιγμα αλλά και την μαχητικότητα να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις σχέσεις που σας βάζουν πόρτα και δε θέλουν καθόλου να σας αντιμετωπίσουν. Εσείς όμως έχετε αλλάξει και έχετε βρει πλέον τις δικές σας ισορροπίες. Είναι αναγκαίο πάντως να δραστηριοποιηθείτε σε πολλά πράγματα για να μη βγείτε εκτός παιχνιδιού, γιατί μερικές φορές το κάνετε και αυτό, όταν δεν νιώθετε καλά. Έχετε καλή σεξουαλική σχέση με έναν Σκορπιό, όπου εκεί μπορείτε με ευκολία να ανταλλάξετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να νιώσετε σταθερότητα και σιγουριά. Γενικά, όσο πιο πολλές γνώσεις παίρνετε, τόσο νιώθετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις κυρίως επαγγελματικές και οικονομικές.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η διαδικασία της εμπιστοσύνης είναι πολύ σοβαρό θέμα για σας για αυτό προσπαθήστε να δημιουργήσετε σχέσεις που σας δημιουργούν εμπιστοσύνη και σιγουριά. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο στις συνθήκες που ζούμε σήμερα αλλά πάντα βρίσκεις αυτό που θέλεις, αν το αναζητάς με την καρδιά σου. Επειδή έχετε προσδοκίες έναντι των άλλων, μερικές φορές γίνεστε πιεστικοί για να πετύχετε το όραμά σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε την πίεση στο πετσί σας και θα βιώσετε μέχρι και απόρριψη γιατί επιβάλλετε στον εαυτό σας πράγματα αντίθετα με τις πραγματικές σας ανάγκες. Σταματήστε να κουράζεστε τόσο πολύ γιατί ο μεσημεριανός ύπνος ή η προσωπική σας βολή είναι απαραίτητες για να νιώθετε ζωτικότητα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Κρύβεστε γιατί θέλετε να δείτε τι θα κάνετε, κυρίως με ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Παρόλο που σκέφτεστε και τη δουλειά σας ή τα οικονομικά σας, αν δεν ικανοποιείστε ψυχικά, δεν πάτε πουθενά. Λάθος σας έχει βγει το όνομα, ότι δηλαδή είσαστε μεγάλοι καζανόβες. Αν πιαστείτε στα δίχτυα ,κολλάτε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε με τίποτε. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Τοξότη, προβληματίζεστε αυτήν την περίοδο. Οι εκλείψεις έχουν φέρει πολλά ξεκαθαρίσματα και είναι πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοίξει με στόχο όμως να προχωρήσετε και να κάνετε και τα δικά σας πράγματα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε πάρει φόρα και ποιος σας πιάνει. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα και μετά να ξεκινήσετε κάτι πιο καθαρό και ανεξάρτητο. Να είστε συντηρητικοί όμως με τις αποφάσεις σας που αφορούν στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απλά τα πράγματα και εσείς καλείστε να λύσετε ή να αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς γιατί χάνετε το συναίσθημά σας, όταν συμβαίνει αυτό και μετά αλλοιώνεται ο χαρακτήρας σας. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας μπορεί να σας φανεί υποτονικός και να αλλάξετε σύστημα, διεκδικώντας -και όχι περιμένοντας- να γίνουν αλλαγές.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη σας δίνει τη μαγική της λάμψη μέχρι και την Τετάρτη. Σίγουρα οι πιο πολλοί θα νιώθετε καλά, αφού σας βοηθάει να ανοίξετε την καρδιά σας και να συγχωρήσετε. Είναι πολύ σημαντικό να ξεφορτώνεστε από πάνω σας κομμάτια που σας κρατάνε δεμένους στο παρελθόν και δε σας αφήνουν να προχωρήσετε και προ πάντων να ελιχθείτε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πάντως τα μηνύματα για συνεργασίες και αλλαγές τα λαμβάνετε από πολλούς γύρω σας και θα το κάνετε εύκολα γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά και έτοιμοι για κάθε αλλαγή, από την εμφάνισή σας (μαλλιά κυρίως) μέχρι και το στυλ σας. Κάτι σας ενοχλεί και θέλετε να το αλλάξετε ριζικά. Είστε ανοικτοί στις προκλήσεις και έχετε γίνει πλέον περισσότερο τολμηροί και αυτό σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε πράγματα ακόμα και πρωτότυπα. Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στο πως θα απαλλαγείτε από οικονομικά βάρη και γενικότερα απ' αυτά τα οποία νιώθετε ότι πια σας κουράζουν. Είσαστε πάντως εύστροφοι και ρεαλιστές οπότε θα τα καταφέρετε μια χαρά.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αλλαγές στο πλανητικό τοπίο. Ο Κρόνος φεύγει επιτέλους από πάνω σας και πάει αλλού να ρίξει τα βόλια του ή την ακτίνα του, ανάλογα το τι χρειάζεται ο καθένας μας για να πάρει την εμπειρία του. Είσαστε όμως αρκετά ξεσηκωμένοι και κυρίως γιατί σας ωθεί ένας Κριός ή ένα άτομο πολύ δυνατό και σίγουρο για τον εαυτό του. Αλλάξτε λοιπόν το στυλ που επικοινωνείτε, γιατί θέλετε-δε θέλετε θα γίνετε περισσότερο σκεπτικοί και ερευνητικοί, με στόχο να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ό, τι και αν σας έρχεται, αν το βλέπετε σαν πρόκληση θα κερδίζετε ενώ αν σας πιάσουν οι ηττοπάθειες, θα πάτε πίσω.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μέσα σας ήδη προετοιμάζεστε -όχι από μόνοι σας- αλλά μυρίζεστε, σαν βαθιά διαισθητικά άτομα που είσαστε ότι επέρχονται αλλαγές και όχι απαραίτητα κακές. Να θυμάστε ότι τη ζωή μας εμείς την καθορίζουμε και την πηγαίνουμε όπου θέλουμε, κυρίως εσείς που έχετε εσωτερικές τεράστιες δυνάμεις. Αντλείστε από τα αποθέματά σας και θα δείτε ότι θα σταματήσετε να κάνετε συγκρίσεις με άλλους, γιατί έχετε τέτοιο πλούτο που ούτε το φανταζόσασταν. Ο Άρης μέχρι την Κυριακή θα σας ενεργοποιεί και θα σας βάζει στην πρίζα να κάνετε πράγματα κυρίως για τον εαυτό σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Από αυτή την εβδομάδα θα βγείτε και πάλι στο προσκήνιο, αφού από την Κυριακή θα μπει ο Άρης στο ζώδιό σας και θα σας δώσει τη μαχητικότητα αλλά και την διάθεση για δράση. Αρκετά είχατε αράξει. Είχατε κάνει μια ανάπαυλα και τώρα θα δείτε ότι σας χρειάζεται να βρεθείτε και πάλι επί των επάλξεων σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα, θα απαιτήσετε να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε σας έχει κάνει να πονέσετε και να μιζεριάσετε. Οι αλλαγές γίνονται όλο αυτόν τον καιρό κυρίως μέσα στο χώρο του σπιτιού σας αλλά και μέσα σας. Θέλετε οπωσδήποτε να βγει μόνο η αλήθεια σας για να νιώσετε καλά. Ανάλογα με την δουλειά που έχετε κάνει, θα βρεθείτε άλλοι πιο κοντά στον στόχο σας και άλλοι λιγότερο.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Για να έρθει το φως στην ζωή μας χρειάζονται θυσίες και αυτή την περίοδο είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Από την μια ο Πλούτωνας και από την άλλη ο Ουρανός σας πιέζουν για να κάνετε την αλλαγή αλλά και το σπάσιμο των παλιών ιδεών και πεποιθήσεων. Αυτό σίγουρα δε γίνεται εύκολα αλλά τα πάντα χρειάζονται κόπο και αλλαγές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πιεστείτε για να φέρετε ισορροπίες ή για να κάνετε μια συνεργασία που επιβάλλεται εξ ορισμού. Πάντως, γίνεστε για λίγο εκδικητικοί και σας βγαίνει θυμός από το παρελθόν, αλλά τουλάχιστον τον εκφράζετε και δεν κτυπάτε τον εαυτό σας.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Συνεχίζετε να νιώθετε ανταγωνισμό και ίσως και αδικία από τη συμπεριφορά κάποιων δικών σας ατόμων, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Το Λιοντάρι συνεχίζει να είναι δίπλα σας αλλά νιώθετε ότι σας κουράζει με τις παράλογες απαιτήσεις του. Επειδή όμως υπάρχει ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας, δεν κάνει να χαθεί. Απλά ο καθένας από εσάς πρέπει να σταματήσει το εγωιστικό στοιχείο που σας παιδεύει. Μια καινούργια δραστηριότητα σε θέματα των οικονομικών σας, θα σας δώσει ώθηση για νέες καταστάσεις που μπορεί να είναι πιο συμφέρουσες για σας.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γίνεστε πιο δυναμικοί αλλά και αποτελεσματικοί στις κινήσεις σας. Έχετε ανάγκη από ελευθερία αλλά και αυτονομία και αυτό σας βοηθάει να λυτρωθείτε από καταστάσεις πόνου αλλά και βαριάς ευθύνης. Επειδή το ζώδιο του Ζυγού είναι καρμικό για σας και οι σχέσεις σας ανάλογα που βρίσκονται επηρεάζεστε σημαντικά, τώρα που θα φύγει ο Κρόνος από το Ζυγό θα ανακουφιστείτε και θα ξαλαφρώσετε από βάρη και υποχρεώσεις σχέσεων αλλά και συνεργασιών που δεν σας πήγαιναν καθόλου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας δώσει μια νέα νότα και οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κλείσετε και μια δουλειά.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved