Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 34' 43" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 48' 57" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 40' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 45' 56" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 13' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 00' 21" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 49' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 35' 26" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 39' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 43' 56" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/9

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε μπει για λίγο στο καβούκι σας και σας αρέσει να κάνετε πιο μυστικές κινήσεις. Μπορεί και να κολλήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο και να νοιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι μαζί του. Αυτό σας πάει πίσω ενώ εσείς τώρα έχετε ανάγκη και με τον Ουρανό που έχετε στο ζώδιό σας να σπάσετε όλα τα δεσμά που σας καθηλώνουν και σας κάνουν να χάνετε τη δύναμή σας. Ο συνεταιρισμός είναι δύναμη για σας για αυτό να ωθείτε τον εαυτό σας προς τα εκεί.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Δυσκολεύεστε γιατί βγαίνει το κρυμμένο σας πρόσωπο και κατ' επέκταση τα πολύ βαθιά και μυστικά συναισθήματα, τα οποία έχετε απωθήσει στο βάθος του μυαλού σας και τώρα τα βγάζετε στο σύντροφό σας ή σε μια στενή σας συνεργασία. Από την άλλη, η ανάγκη σας να φανείτε μέσα στον χώρο σας και να επικρατήσετε μεταξύ πολλών άλλων, μπορεί να σας κάνει να δώσετε μάχη και να είσαστε πολύ παθιασμένοι με όλους και με όλα. Βάλτε την πείρα σας από το παρελθόν να δουλέψει και μην αφήνετε τις δύσκολες καταστάσεις να σας καπελώνουν.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε κάπως σκεφτικοί και προβληματισμένοι με τα θέματα της δουλειάς σας γιατί προς το παρόν δε φαίνεται λύση. Δεν είναι όμως έτσι η πραγματικότητα γιατί για μια στιγμή θα σκοτεινιάσουν τα πράγματα αλλά μετά θα δείτε αλλαγές. Για αυτό χρειάζεται υπομονή και γνώση, την οποία διαθέτετε. Ευτυχώς, οι επικοινωνίες σας θα γίνουν πιο ανοικτές και άνετες και θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε πράγματα του παρελθόντος σας. Ο Σκορπιός όλο τριγυρίζει ή στην σκέψη σας ή στη ζωή σας αλλά δεν μπορείτε να καταλήξετε εύκολα τι θα γίνει μαζί του.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια επιθυμίες και συναισθήματα καλά κρυμμένα. Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί ηρεμία και έχετε και καλύτερη επικοινωνία με τους δικά σας άτομα. Λογαριασμοί και υποχρεώσεις που σας απασχολούν, τελικά θα καταφέρετε να τους ξεπληρώσετε με ευκολία. Έχετε στα δίχτυα σας ένα Λιοντάρι αλλά δεν του στέλνετε τα σωστά μηνύματα.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Περιορίζεστε ακόμα και μέσα στο σπίτι σας, γιατί θέλετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας αλλά και με άτομα της οικογενείας σας. Είσαστε πιο ανοικτοί στις συζητήσεις και αυτό σας κάνει να εξελίσσεστε, μαθαίνοντας πληροφορίες απαραίτητες για να κάνετε βήματα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς δημιουργεί άνεση αλλά και μια αύρα γοητείας γύρω σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια από φίλους και γνωστούς.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Τα κρυμμένα συναισθήματά σας τα βγάζετε προς τα έξω και μάλιστα μπορεί να τα μοιράζεστε με έναν Σκορπιό. Μπορεί να γίνετε λίγο αιχμηροί στο λόγο σας και αυτό να μην αρέσει στους άλλους που είναι δίπλα σας. Το θέμα ενός αμαξιού θα σας απασχολήσει αλλά θα βρείτε ανθρώπους να σας βοηθήσουν. Το ενδιαφέρον σας έχει στραφεί σε οικονομικά θέματα που αφορούν όμως και συνεργασίες ή επαφές με άτομα που ασχολούνται και με δημιουργικά επαγγέλματα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Νοιώθετε την ανάγκη να διεκδικήσετε για να πάρετε αυτά που σας χρειάζονται. Μπορεί να νιώσετε οικονομική ανασφάλεια και θα πρέπει να την καταλαγιάσετε μέσα από εσωτερικές διαδικασίες και όχι από εξωτερικές, γιατί θα επανέλθει ο φόβος σας. Η ασφάλεια πρέπει να προέρχεται από μέσα σας για να είσαστε καλά, οπότε πρέπει να κτίσετε μια καλή σχέση με τον εαυτό σας και η αφθονία θα έρθει. Μια ξαφνική πληροφορία που θα λάβετε, θα σας ξεμπλοκάρει από μια συνεργασία.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νοιώθετε ότι η δύναμή σας επανέρχεται αλλά γίνεστε ίσως υπερβολικά έντονοι και διεκδικητικοί. Η καριέρα σας χρειάζεται δημιουργικές κοινωνικές σχέσεις και ίσως φτάσετε στον στόχο σας ακόμα και από στήριξη των άλλων. Επειδή υπάρχει μέσα σας αισιοδοξία για συνεργάτες και οικονομικά ανοίγματα, καλό είναι να είσαστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε όλους και όλα. Κυρίως ο Δίδυμος σας δίνει αυτά τα εχέγγυα αλλά εσείς κάπου δεν τον εμπιστεύεστε.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σας βαραίνουν κάποιες υποθέσεις και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να τις διαχειριστείτε. Κυρίως η σχέση με έναν Ταύρο σας προβληματίζει γιατί ενώ ταιριάζετε σε κάποια πράγματα από την άλλη σε θέματα πρακτικά ή οικονομικά διαφωνείτε και έχετε μεγάλη απόσταση. Ψυχραιμία και αγάπη και θα λυθούν όλα. Η πίστη σας, γενικά, στο καλό σάς βοηθάει και σας δείχνει τον δρόμο. Θα έχετε βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά και θα προωθηθείτε ίσως και από ένα Ζυγό.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Καταπιάνεστε με πολλά και κυρίως με τα οικονομικά σας αλλά και θέματα εξουσίας. Θα θέλατε ενδόμυχα να είστε πολύ δυνατοί και να περνάει το δικό σας γιατί πιστεύετε ότι είστε οι σωστοί. Αυτό μέχρι ενός βαθμού θα γίνει, αλλά χρειάζεται να παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας. Η περιπέτεια με ένα Λιοντάρι θα σας ενθουσιάσει αλλά φοβόσαστε τις αντιδράσεις του. Πάντως τη ζεστασιά την έχετε ανάγκη από ένα άτομο για αυτό βάλτε νερό στο κρασί σας και μην γίνεστε πολύ απόλυτοι.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Υπάρχει μια μεγάλη έλξη μεταξύ ενός Λιονταριού, αλλά χρειάζεται να αφήσετε πίσω το παρελθόν γιατί μπορεί να σας στοιχειώνει τη σχέση κι εσείς να μη μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα. Ένα νομικό θέμα από παλιά θα σας απασχολήσει και αν απαιτούνται χρήματα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε μεγάλες δυνάμεις για να τα πάρετε πίσω, αλλά τελικά -αν έχετε δίκιο- το σύμπαν θα σας τα επιστρέψει. Το θέμα ενός ακινήτου σας απασχολεί και μπορεί να αλλάξετε ακόμα και σπίτι, αν βρείτε κάτι που σας αρέσει.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναγνωρίζετε ότι έχετε δυνάμεις και με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πολύ δυνατοί και ελεύθεροι. Ένα λαμπερό άτομο μέσα από τη δουλειά σας θα κυριαρχήσει πάνω σας γιατί έχει δυνατή προσωπικότητα. Καλό είναι να στηριχθείτε και σε εσάς γιατί έχετε προσωπική αξία και χρειάζεται να την αντιληφθείτε άμεσα. Κάποια χρήματα θα σας έλθουν και είναι αποτέλεσμα της δουλειάς σας από το παρελθόν. Κάνετε πάντως κινήσεις που σας βγάζουν από το αδιέξοδο και κυρίως σε συνεργασίες ή με ένα Ζυγό.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved