Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 38' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 16' 16" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 22° 28' 57" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 58' 02" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 22' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 57' 46" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 24' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 01' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 44' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 48' 54" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 45' 23" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 6/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 6/9

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε σε φάση δημιουργίας και κυρίως υλικής. Συνεχίζετε να προστατεύετε κάπως τον εαυτό σας και την οικογένειά σας και αυτό θα σας δημιουργήσει ασφάλεια αλλά και καλύτερη επαφή με το περιβάλλον σας. Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για την ερωτική σας ζωή, αφού θα σταθεροποιηθεί μια σχέση που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου εξακολουθείτε να νοιώθετε ότι υπάρχουν δυσκολίες και υψωμένοι τοίχοι σε πολλά θέματα, ιδιαίτερα επικοινωνίας, αλλά αν κάνετε υπομονή, αυτό είναι στο τέλος του.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γεφυρώνετε κάποιες αποστάσεις από άτομα που είχατε κάπως απομονωθεί, παρόλο που μέσα σας μερικές φορές νοιώθετε μοναξιά και διάθεση για απόσυρση. Η ευεργετική επίδραση ενός Σκορπιού, ακόμα και με την πίεση που νιώθετε από αυτόν, θα σας δώσει δύναμη αλλά και υπομονή να συνεχίσετε, ειδικά αν έχετε αναλάβει κάποιο δύσκολο έργο. Η δημιουργία είναι μέσα στο όραμά σας και δεν σας αρέσει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Θα βαδίσει όμως πιο εύκολα το οτιδήποτε που δεν είναι πρακτικό και μεθοδικό.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα σας απασχολήσουν υλικά θέματα και μπορεί εξαιτίας τους να πέσετε για λίγο, γιατί ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται και δεν είναι αληθινός απέναντί σας. Αλλά αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δεν αρχίζετε να τα λέτε από εδώ και από εκεί, αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα σας δώσει το χρόνο να σκεφτείτε και να διαχειριστείτε την κατάσταση όπως εσείς θέλετε. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχει ένταση γιατί χρειάζεται να αλλάξετε κάπως τον τρόπο που δουλεύετε.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε στα πάνω σας και μια παλιά σχέση, πάλι με Καρκίνο, μπορεί να έχει επανέλθει και σας βάζει σε πλαίσιο. Αλλά εσείς μάλλον δεν είστε διατεθειμένοι να τσιμπήσετε, γιατί θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Μερικοί από εσάς έχετε βρει το σπίτι σας σαν καταφύγιο και δεν έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, αλλά οι υπόλοιποι θα δείτε τους φίλους σας και θα μοιραστείτε μαζί τους πράγματα. Ταξίδια και επικοινωνίες ή επαφές για επαγγελματικούς λόγους θα σας κάνουν καλό γιατί θα κερδίσετε και χρήματα από αυτό.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Συνεχίζεται η αναβάθμιση των οικονομικών σας αλλά και όλων των άλλων που έχετε βάλει σαν στόχο να επιτύχετε. Είστε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες, παρόλο που σας έχει πιάσει το ανταγωνιστικό σας και κυρίως στο θέμα των επικοινωνιών. Μάλλον τα λέτε έξω από τα δόντια ενώ παλιά δεν τολμούσατε να προσβάλετε κανέναν από το φόβο σας να μην τον θίξετε. Κάποιες επαφές ή διαφορές με συγγενικά πρόσωπα θα σας κουράσουν και χρειάζεται να ασχοληθείτε περισσότερο με εσάς παρά με τους υπόλοιπους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Κερδίζετε μια νομική υπόθεση ή έχετε βοήθεια από το εξωτερικό. Η καθοδήγηση άνωθεν και η καλή επαφή με την διαίσθησή σας θα σας δώσει μια καλή λύση σε ένα πρόβλημα που έχετε και είναι κυρίως συναισθηματικό. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς βοηθάει να κερδίζετε πολλές υποθέσεις και να παίρνετε αποφάσεις πολύ σημαντικές για την ζωή σας. Οι ιδέες σας, αν υπάρχουν, χρειάζεται να υλοποιηθούν για να σας αποφέρουν κέρδη και ευκολία. Το θέμα ενός αυτοκινήτου μπορεί να σας απασχολήσει αλλά θα το λύσετε πολύ εύκολα.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε γίνει κάπως σκεφτικοί και απόμακροι. Θέλετε να λήξετε μια υπόθεση που έχετε με κάποιον Παρθένο αλλά βλέπετε ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες. Γι' αυτό χρειάζεται να μη χάσετε την διπλωματία σας και το ηθικό σας, αφού στο τέλος θα γυρίσετε τα πράγματα υπέρ σας. Σας απασχολεί μια υπόθεση οικονομική που σχετίζονται και άλλοι. Ο Ταύρος μπορεί να σας βοηθήσει πάνω σε αυτό. Το δημιουργικό σας στοιχείο σας βγαίνει έντονα και σας πιέζει να το εκφράσετε με οποιοδήποτε τρόπο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι άλλοι σίγουρα σας απασχολούν και σας παρακινούν να κάνετε πράγματα. Η εμφάνισή σας και γενικά όλο σας το παρουσιαστικό έχει αρχίσει και σας ενδιαφέρει γιατί σκέφτεστε ότι πρέπει να το αναβαθμίσετε. Επειδή είστε άτομα με πολύ εσωτερική δύναμη, όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας, βρίσκετε την ευκαιρία και κάνετε αυτό που θέλετε πραγματικότητα. Οι συνεργασίες με άλλα άτομα μερικές φορές δεν σας πηγαίνουν γιατί τα χαλάτε ίσως στα οικονομικά αλλά εδώ χρειάζεται να βάλετε την λογική σας και όχι το πάθος σας. Ένας φίλος σας μπορεί να σας «ξεφουρνίσει» ένα μυστικό ενός ατόμου και να σας πει ότι ενδιαφέρεται για σας και ίσως να είναι και Δίδυμος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Όταν ασχολείστε με το σπίτι ή με θέματα οικονομίας και διαχείρισης, σας κουράζει λίγο αλλά διαπιστώνετε ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο. Η σχέση με έναν Ταύρο σας φέρνει πολλές φορές σε αντιπαραθέσεις σε θέματα οικονομικών. Γίνεστε και εσείς κτητικοί και απαιτητικοί στις προσωπικές σχέσεις σας και η ελευθερία του Τοξότη μερικές φορές πάει περίπατο. Το σίγουρο είναι ότι είστε κρυφοί ζηλιάρηδες και δεν το δείχνετε. Για αυτό γίνεστε μερικές φορές απόλυτοι. Καλό είναι να γίνετε πιο ευέλικτοι και άνετοι για να μην υπάρχουν κόντρες αυτή την περίοδο. Μια οικονομική επιτυχία θα σας ενθουσιάσει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νοικοκυρεύετε τα πάντα και κλείνετε τρύπες που ήταν αναγκαίο να σταματήσουν να υπάρχουν. Η υπόθεση ενός σπιτιού που σας απασχολεί είναι το κύριο σας μέλημα και βλέπετε ότι με την υπομονή σας τα έχετε φέρει όλα σε μια γραμμή που σας ικανοποιεί αρκετά. Το οικονομικό θέμα που σας απασχολεί είναι έτοιμο να λυθεί και μπορεί να συμβεί και με την παρέμβαση ενός ατόμου από την οικογένεια σας. Από μια συνεργασία που θα προκύψει ή έχει ήδη ξεκινήσει, θα λύσετε πολλά θέματα σας που αφορούν χρέη προς τρίτους. Ο Δίδυμος παρόλο που σας παιδεύει σας σπρώχνει να ασχοληθείτε μαζί του και να τον βοηθήσετε.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μπορεί και να κρατάτε μούτρα σε ένα Λιοντάρι ή Σκορπιό για το πως έχει διαχειριστεί οικονομικές υποθέσεις. Από την άλλη, το ενδιαφέρον σας για την τέχνη αλλά και για ένα ακίνητο θα σας δραστηριοποιήσει και θα σας βάλει να κάνετε πράγματα, παρόλο που δεν έχετε μεγάλη διάθεση να ξεβολευτείτε. Έχετε ανάγκη να προχωρήσετε και να κάνετε εκκαθαρίσεις αλλά νοιώθετε ότι αυτή η περίοδος δεν σας εκφράζει καθόλου γιατί έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις. Ένα ενδεχόμενο ταξίδι προγραμματισμένο στο εξωτερικό θα σας δώσει ευκαιρίες και ανοίγματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε έτοιμοι για να διεκδικήσετε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Γενικά είστε ξεσηκωμένοι για να κάνετε αλλαγές και ήδη έχετε ξεκινήσει από τον τρόπο που επικοινωνείτε και βγάζετε αρκετά στην φόρα. Θέλετε να πάρετε και γνώσεις και αυτό σας βάζει σε δράση για να επεκτείνετε αυτά που ήδη ξέρετε. Προσπαθείστε να καθαρίσετε το μυαλό σας και να φανείτε πιο ανοικτοί και συγχωρητικοί. Οικονομική ευκολία από ένα ρίσκο που ίσως κάνετε ξαφνικά και αναπάντεχα. Ένα Λιοντάρι θα μπει στην ζωή σας ή θα έρθετε πιο κοντά του αυτό τον καιρό.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved