Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 28' 60" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 44' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 09' 54" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 21' 18" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 20° 25' 03" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 41' 06" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 38' 55" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 42' 56" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 02' 27" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 57' 27" ΚΡΙΟΣ R

Ο Έρμης στην Παρθένο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Ερμής θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι και τις 16/9 μετατρέποντας εύκολα τη γνώση σε υλικό όφελος.

.

Ο Έρμης στην Παρθένο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

 Ο Ερμής που μπαίνει στην Παρθένο από την 1/9 και θα μείνει μέχρι και τις 16/9 θα φέρει κάποιες αλλαγές στην ατμόσφαιρα και θα βοηθήσει να μπουν πολλά πράγματα στην θέση τους.

Το μυαλό γίνεται πολύπλευρο, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα και κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ενδιαφέρον για την ιατρική, υγιεινή, μαθηματικά και κάθε δουλειά που εμπεριέχει λεπτομέρειες. Θα μετατρέπεται εύκολα η γνώση σε υλικό όφελος.

Είναι η εποχή που θα γίνει η σωστή επιλογή, κρίνοντας τι είναι χρήσιμο σε κάθε στιγμή.

Η γήινη και μεταβλητή φύση του Ζωδίου κάνει το μυαλό του ανθρώπου πρακτικό και ευέλικτο, ώστε να παρατηρεί και να εντοπίζει αμέσως αυτό που του χρειάζεται, χωρίς να περιπλέκεται σε συναισθηματισμούς και παράλογες αντιδράσεις.

Επηρεάζει πολύ θετικά τους Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερως, δευτερευόντως τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Γενικά όμως, η δράση ενός πλανήτη σε καλό ζώδιο όπως είναι ο Ερμής στην Παρθένο δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ακόμα και σε ζώδια που δεν επηρεάζονται άμεσα ή υπάρχει δυσκολία να μεταφερθεί το μήνυμα όπως στους Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες. Όμως η επήρεια ενός καλού πλανήτη πάντα δίνει δύναμη και βοήθεια ακόμα και σε ζώδια που έχουν δυσκολίες να πάρουν αυτή την ενέργεια. Να θυμόμαστε πάντα ότι το σωστό διδάσκεται οπότε όλοι το αφομοιώνουμε.

Ο Ερμής, όταν μπαίνει στην Παρθένο, συναντά τον Ποσειδώνα και επειδή και οι δύο πλανήτες είναι στη σωστή τους θέση, εκφράζουν καλά το δυναμικό τους. Οι γεννημένοι τις μόλις πρώτες ημέρες Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα χρειάζεται να διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή τις ευφάνταστες ιδέες σας αλλά και κάποιες συζητήσεις που αφορούν ερωτικό περιεχόμενο γιατί θα γίνουν λάθη από ψευδαισθήσεις.ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε υποχρεωμένοι να ακούσετε τους ρυθμούς του σώματός σας για να διαπιστώσετε ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, αν μπείτε σε ένα μεθοδικό πρόγραμμα το οποίο θα βάλει σε τάξη την καθημερινότητά σας αλλά και τη διατροφή ή θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε μέχρι το τέλος. Τότε μόνο θα διαπιστώσετε ότι, όταν κάνετε κάποια πράγματα που τελικά είναι για το καλό σας, ασχέτως αν μπορείτε να τα υποστηρίξετε άνετα ή σας βγάζουν από τις βασικές σας συνήθειες, θα επεκταθείτε σε όλα τα επίπεδα. Το χαρτί και το μολύβι αρκετές φορές χρειάζονται σε όλα τα πράγματα. Κρατώντας σημειώσεις και πατώντας πάνω σε ένα βασικό πρόγραμμα, θα ολοκληρώσετε με ευκολία τα γρήγορα προγράμματά σας. Ένας ρεαλιστής Παρθένος θα σας προσγειώσει και θα σας βάλει σε τάξη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μια πολύ καλή περίοδος, αν σας ενδιαφέρει να κάνετε παιδιά ή να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας σε δημιουργικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας τις πρακτικές τους ανάγκες. Ένα ερωτικό παιχνίδι που είχε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό με Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ θα συνεχιστεί σε πραγματικό επίπεδο και θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι φόβοι σας δεν ήταν αληθινοί. Μπορείτε να ρισκάρετε και να κερδίσετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά και το θέμα ενός ακινήτου ή άλλου περιουσιακού στοιχείου θα μπουν σε μια τάξη.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι καιρός τώρα που το σπίτι σας αλλά και το μέσα σας χρειάζονται συμμάζεμα. Και επιτέλους θα ξεκινήσετε μια αναδόμηση εφ όλης της ύλης. Εφόσον βέβαια πετάξετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε από τον χώρο σας και τα υπόλοιπα θα τα βάλετε στην ανάλογη θέση που είναι αναγκαία για την καλύτερη διαβίωση μέσα στο σπίτι σας. Από την άλλη, επειδή μπορεί να έχετε χάσει για λίγο τον εαυτό σας και να αναζητάτε την εσωτερική σας ανασυγκρότηση, θα το καταφέρετε, αν απομονωθείτε για λίγο. Θα διαγράψετε τα άσχετα στοιχεία από τον σκληρό δίσκο του μυαλού σας και θα κρατήσετε αυτά που δεν σας πονάνε, δε σας αποπροσανατολίζουν, μπλοκάρουν και δε σας πάνε πίσω. Τα έσοδά σας, αν έχετε το πνεύμα της οικονομίας και της πρακτικότητας, θα μπουν σε τάξη και θα αυξηθούν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η επικοινωνία σας θα εξελιχθεί και θα βάλετε σε τάξη τις σκόρπιες σκέψεις του μυαλού σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα κάνετε πολλά ταξίδια για υπογραφή συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών. Μια νέα γνώση που θα έχει πρακτική εφαρμογή στην ζωή σας όπως πχ. μαγειρική ή οδήγηση θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να νοιώθετε χρήσιμοι. Θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε επίπεδο σχέσεων όπου εκεί θα μπουν όλα τα θέματα σας επί λογικής βάσεως, θα αναλυθούν και θα κρατήσετε αυτά που είναι αναγκαία για την επιβίωση της σχέση σας. Μια καλυτέρευση των οικονομικών σας, αφού θα ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεστε και τι όχι.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Τα οικονομικά σας θα είναι το πρώτο σας μέλημα. Έχετε ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κι αυτό θα γίνει άμεσα προς μια κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μια συνεργασία σας που είχε ναυαγήσει θα ξεκινήσει και πάλι αλλά πάνω σε άλλη βάση και σε άλλο σκεπτικό. Είστε έτοιμοι να δεχτείτε κάποιες αλλαγές, αφού ο εγωισμός σας θα υποχωρήσει και τη θέση του θα αναλάβει η κοινή λογική. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο εσείς λειτουργείτε πολύ καλύτερα και πιο δημιουργικά για σας. Η διατροφή σας θα βελτιωθεί και κυρίως οι κακές συνήθειες θα κοπούν με στόχο την σωματική και πνευματική σας αναβάθμιση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σίγουρα, ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει την άνεση και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε πολύ θετικά όλες τις σκέψεις που βοηθάνε και προοδεύουν την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Επιτέλους, θα κάνετε την καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας και θα καταλήξετε σε συμπεράσματα που δεν έχουν συναισθηματική επιβάρυνση. Θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί στις επικοινωνίες και επαφές και η ζωή σας θα κυλήσει ευκολότερα. Αν έχετε μια σχέση που δεν σας αρμόζει, μπορεί να πάρετε τελικά απόφαση ότι αυτό το άτομο δεν σας αξίζει να είστε μαζί και οι προσπάθειές σας θα παραμείνουν στον αέρα, αν παραμείνετε μαζί του. Αν όμως υπάρχει σχέση που χρειάζεται μόνο βελτίωση, αυτό θα συμβεί γιατί εσείς θα έχετε τα φόντα να θέσετε όλες τις εξιδανικεύσεις σε πρακτικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας πάντως σίγουρα θα βελτιωθούν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Γενικά, θα αναλύσετε καλύτερα τη φιλία σας προς συγκεκριμένα άτομα και κυρίως με Παρθένο ή Ιχθύ και τα συναισθήματά σας . Γιατί θα είστε πιο αντικειμενικοί και πιο λογικοί, οπότε θα έχετε μεγαλύτερη και πιο σωστή κρίση. Από την άλλη, θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα ταλέντα σας γιατί θα έχετε και διάθεση να κάνετε πράγματα με τα χέρια. Οι συζητήσεις με ένα πρόσωπο που παίζει προς το παρόν το ρόλο του φίλου θα σας κάνουν να καταλάβετε, αν τελικά μπορεί να είστε μαζί του. Το θέμα ενός παιδιού και την εν γένει δημιουργία σας θα σας απασχολήσουν αλλά μέσα από την πίεση τρίτων. Σίγουρα, θα ανακαλύψετε ότι έχετε δυνάμεις, αν θέλετε να τα καταφέρετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Τα επαγγελματικά σας και γενικά η καριέρα σας θα πάρουν καλύτερη τροπή και θα μπορέσετε να κάνετε αυτά που θέλετε πράξη. Ευτυχώς, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα έχετε γενικά πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Θα πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε σκεφτεί και θα έχετε καλύτερη ευκαιρία για τα οικονομικά σας. Το σπίτι σας θα το φτιάξετε και θα το φέρετε στα μέτρα σας. Ένα ακίνητο θα σας δώσει κάποιο εισόδημα και θα μπορέσετε επιτέλους να απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας ζορίσει για λίγο γιατί θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πρακτικοί και μεθοδικοί. Από την άλλη, θα χρειαστείτε να βρείτε περισσότερο τον εαυτό σας στο επίπεδο της διατροφής, αλλάζοντας τελείως και τα θέματα της υγείας σας και γενικά της διαχείρισης όλων των πραγμάτων που σας αφορούν για να νοιώσετε καλύτερα με το σώμα σας και την ενέργειά σας. Αν ακολουθήσετε μεθοδικά και οργανωμένα πράγματα, θα δείτε ότι η ζωή σας θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο. Απλά θα χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες και να ξεπεράσετε τα δεδομένα σας. Οικονομικά, θα μπείτε σε μια τάξη που μετά θα μπορέσετε να πατήσετε εκεί για να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Μια προσφορά από το εξωτερικό θα σας βοηθήσει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα κερδίσετε χρήματα ή θα κάνετε μια σοβαρή συνεργασία που θα σας αποφέρει σημαντικό κέρδος. Επιτέλους, θα βάλετε ό, τι θέλετε σε τάξη και κυρίως τους λογαριασμούς σας προς όλους δηλαδή από Τράπεζες μέχρι και Δημόσιο κλπ. Σίγουρα θα υλοποιήσετε ευκολότερα τα προσόντα σας και οι συνεργασίες σας θα ρέουν πολύ πιο εύκολα. Σε ερωτικό επίπεδο θα κάνετε δημιουργικές συζητήσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριζικές λύσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα χρειαστεί να υπερβάλετε σε κάποια πράγματα αλλά θα υπάρξει αποτέλεσμα γιατί δεν θα είστε μόνοι σας. Σίγουρα, θα μάθετε πώς να υλοποιείτε τις συνεχόμενες ιδέες σας τις οποίες τις περισσότερες φορές τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες, λόγω έλλειψης πρακτικότητας. Θα ελκύσετε πιο ισορροπημένα άτομα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράγματα και κυρίως να αλλάξετε τις οικονομικές σας συνεργασίες. Θα βάλετε όλη σας την ζωή γενικά σε μια τάξη και τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι πολύ σημαντικά. Ένας Παρθένος μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ή να έρθει κοντά σας μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέματα διατροφής και υγείας θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα εισάγετε στη ζωή σας ένα σύστημα που σίγουρα θα εμπεριέχει την ευζωία.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε επιφορτισμένοι να κάνετε καλύτερες συνεργασίες και αλλαγές στην ζωή σας και στους συνεργάτες. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και ικανοί να ξεχωρίζετε την λάθος πληροφορία από την σωστή. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάσει και η προκοπή σας και να θέλετε να νοικοκυρέψετε την ζωή σας γιατί επικρατεί γενικά ένα μικρό μπάχαλο γύρω σας και θα χρειαστεί να βάλετε το προσωπικό σας λιθαράκι και να αντλήσετε όλη σας τη δύναμη για να μπουν σε τάξη τα πράγματα. Γενικά, οι λογικές συζητήσεις θα βοηθήσουν την προσωπική σας σχέση και τις συνεργασίες σας και θα έχετε προστασία από τα λάθη των ημερών.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved