Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 43' 42" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 11' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 54' 13" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 16' 40" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 12' 09" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 00' 57" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 56' 16" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 49' 16" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 10' 26" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 58' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 51" ΚΡΙΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 29/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 29/8

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Οι υποθέσεις της καριέρας σας θα σας απασχολήσουν αρκετά. Μια ωραία ευκαιρία θα σας δοθεί από μια φιλική ομάδα ή πρόσωπο που σας υποστηρίζει και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα φανεί η αξία σας. Η επαφή με ένα Υδροχόο σας κάνει καλό αλλά δεν είναι εύκολο να σχετιστείτε συναισθηματικά μαζί του γιατί μονίμως ξεγλιστράει. Αν σταματήσετε να είστε εγωκεντρικοί, μπορεί και να συνυπάρξετε μαζί του ευκολότερα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Δύσκολη ημέρα γιατί νοιώθετε καταπίεση από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που δεν μπορείτε να καταλάβετε εύκολα. Εσείς προτιμάτε να είσαστε πιο μεθοδικοί και οργανωμένοι και ένας Υδροχόος μπορεί να σας αποπροσανατολίζει με τις μοντέρνες θεωρίες του. Οι συνεργασίες σας γενικά και οι στενές σας σχέσεις θα σας πιέσουν να κάνετε αλλαγές που θα σας φανούν δύσκολες αλλά θα σας κάνει να εξελιχτείτε με έναν δύσκολο τρόπο.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχετε υψηλού επιπέδου καθοδήγηση και βοήθεια, οπότε καλό είναι να μαζέψετε δυνάμεις και να μην τις διασκορπίσετε δεξιά και αριστερά. Η γνωριμία με ένα Λιοντάρι που θα έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα σχέδιά σας. Οικονομική πρόταση από το εξωτερικό ή μέσω μια ομάδας θα είναι καλή για σας.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Περίεργες συνθήκες σε συνδυασμό με πρωτότυπα άτομα θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον αλλά δεν θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε εύκολα γιατί δεν ταιριάζουν με την συναισθηματική σας συμπεριφορά. Σίγουρα θα έχετε πάντως τη δυνατότητα να ξεκόψετε από εξαρτήσεις και άλλα δύσκολα που σας ταλαιπωρούν. Λογαριασμοί και υποχρεώσεις προς τρίτους θα σας στριμώξουν αλλά θα τα καταφέρετε.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νοιώθετε έναν εκνευρισμό και μια ένταση. Κυρίως γιατί είναι αναγκαίο να ασπαστείτε τις ιδέες ή μια λάθος συμπεριφορά από έναν Υδροχόο. Θα υπάρξει όμως και από τις δυο πλευρές μια προαίρεση θετική και το θέμα μάλλον θα λυθεί γρήγορα. Βέβαια χρειάζεται να είσαστε κάπως ευέλικτοι σήμερα και αύριο γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε από ακαμψία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ένας ιδιαίτερος «φίλος» θα ασχοληθεί μαζί σας και ίσως εξελιχθεί σε ειδύλλιο με την βοήθεια ενός Καρκίνου. Τα ενδιαφέροντά σας θα διοχετευτούν σε οικονομικές υποθέσεις. Γενικά, η ερωτική σας ζωή σε συνδυασμό με δημιουργικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο. Πάντως οι μυστικές συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και δεν ανοίγετε καθόλου τα χαρτιά σας αυτή την περίοδο.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Μπορείτε και επικοινωνείτε πιο εύκολα και αυτό θα σας δημιουργήσει θετικές ευκαιρίες για συνεργασίες και οικονομικά ανοίγματα. Η διάθεση ενός ατόμου να είναι δίπλα σας σάς τονώνει το πεσμένο ηθικό. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε πράγματα που δεν τα έχετε συνειδητοποιήσει. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ, μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μπορεί να νοιώθετε ένταση και εκνευρισμό και ίσως κάποιοι φίλοι να σας διαψεύσουν ή να μη φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Καλά θα κάνετε να μην είσαστε απόλυτοι γιατί είναι αναγκαίο να ελιχθείτε και ιδιαίτερα σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών θεμάτων. Η βοήθεια από έναν Δίδυμο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας καλύψει αρκετά από επικοινωνιακά σας θέματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Πνευματικά εσείς δουλεύετε πολύ καλύτερα. Επειδή είστε άνθρωποι που αγαπάτε την ελευθερία και τη γνώση, καλό είναι να μην πηγαίνετε κόντρα σε αυτές τις δυο αρχές γιατί μετά δεν θα νοιώθετε καλά. Όσοι είστε σε ταξίδι, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λιγάκι από τις συνθήκες αλλά θα περάσει γρήγορα. Μια νέα γνώση σας απασχολεί και θα δώσετε αρκετή από την ενέργειά σας γιατί θα σας κάνει καλό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Παρόλο που έχετε προστασία από τους γύρω σας και όλοι θέλουν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν, εσείς νοιώθετε κάπως απομονωμένοι και απόμακροι, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και ο λόγος είναι ότι, χωρίς να το καταλαβαίνετε, επιδιώκετε το τέλειο και επειδή δεν το βρίσκετε, αγχώνεστε ή παραμένετε κλειστοί. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να ευδοκιμήσει και να καταφέρετε να επικοινωνήσετε βαθιά. Οικονομικά, θα στηριχτείτε από μια συνεργασία.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η δύναμή σας επανέρχεται και νοιώθετε γεμάτοι και κατασταλαγμένοι. Από ένα πρόσωπο που συνδιαλέγεστε συχνά, μπορεί να ζητήσετε να είναι περισσότερο κοντά σας και να σας κάνει το επίκεντρο της ζωής του. Ένας Λέοντας που σας ενδιαφέρει και σας κάνει να νοιώθετε μερικές φορές δύσκολα από την συμπεριφορά του θα προσπαθήσει να είναι δίπλα σας. Για να επιτύχετε μια συνεργασία που μπορεί να σας φέρει και χρήματα θα πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι για αυτό που θέλετε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είναι η ημέρα που θα βγάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω, χωρίς να φοβηθείτε ότι θα σας παρεξηγήσουν ή θα σας γυρίσουν την πλάτη. Η απελευθέρωση χρειάζεται και είναι το σημείο αναφοράς για πολλά πράγματα. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να σας αναστατώσει γιατί θα ζητάει από εσάς να του αφοσιωθείτε εξ ολοκλήρου και αυτό δεν θα είναι εφικτό από την πλευρά σας.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved