Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 53' 26" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 38' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 06' 58" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 02' 23" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 25° 22' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 21' 37" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 03' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 51' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 55' 35" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 48' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 41' 05" ΤΑΥΡΟΣ R

O Ήλιος στην Παρθένο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Οι προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στη σχολαστική Παρθένο...

O Ήλιος στην Παρθένο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο στις 22/8 και ώρα 20.10 μ.μ.

 

Ο Ήλιος εκφράζει (όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιά άρθρα) την κεντρική συνείδηση του ατόμου και κατ' επέκταση την δύναμη που μπορεί να έχει.

Ανάλογα σε ποιο ζώδιο μπαίνει ο Ήλιος, μας βοηθάει να αντιληφθούμε περισσότερα πράγματα για τον εαυτόν μας, είτε μέσα από αντίξοες συνθήκες και πως θα αντιδράσουμε, είτε μέσα από ευκολία οπότε μπορούμε να καταλάβουμε τις έξτρα δυνάμεις που έχουμε.

Ο Ήλιος στην Παρθένο θα βοηθήσει και θα επεκτείνει τα ζώδια του Ταύρου, Αιγόκερω σε υλικό κυρίως επίπεδο, δευτερευόντως τον Καρκίνο και τον Σκορπιό. Ενώ τους Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες θα πιέσει να αντιληφθούν μια πλευρά της πραγματικότητας που δεν έχουν ίσως ακόμα εμπεδώσει απόλυτα. Κριό, Λιοντάρι , Ζυγό και Υδροχόο θα τους πιάσει με έναν πιο μεταφυσικό και υπερβατικό τρόπο που σημαίνει «ξεπερνάω ένα κομμάτι των ορίων μου και μπαίνω σε άλλες σφαίρες, πολύ πιο άυλες και αόρατες, με στόχο την αναγνώριση και την μετέπειτα ψυχική ενδυνάμωση».

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Σίγουρα, για να κατανοήσετε την ηλιακή ενέργεια είναι απαραίτητο να ανασκουμπωθείτε και να γίνετε περισσότερο πρακτικοί, της προσφοράς και της υπηρεσίας, απέναντι στις ανάγκες των άλλων. Επίσης η υγεία και η διατροφή μπορεί να είναι ένα νέο μήνυμα που σας αφορά άμεσα και σας κάνει να αντιλαμβάνεστε χωρίς φόβο την πολύτιμη αξία του σώματός σας. Επίσης, ο χώρος της καθημερινότητάς σας μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη οργάνωση, λεπτομέρεια που συνήθως σας διαφεύγει και ενασχόληση με πιο πρακτικά θέματα που συνήθως αποφεύγετε. Σίγουρα η προσφορά ενός Παρθένου δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Επιτέλους, θα μπουν τα πράγματα και οι υποθέσεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο σε μια τάξη, η οποία θα σας δώσει δύναμη, ενέργεια και εμπιστοσύνη ότι τα καταφέρνετε περίφημα και ότι κατέχετε το θέμα που έχετε αναλάβει πάρα πολύ καλά. Κυρίως αν είναι το θέμα ενός παιδιού ή ενός νέου ειδυλλίου, θα σας συναρπάσει γιατί θα ξαναβρίσκετε τις δυνάμεις σας σιγά - σιγά και αυτό είναι για σας μεγάλη ευλογία και δύναμη. Από την άλλη όλες οι υποθέσεις σας που μέχρι τώρα δεν έχουν λειτουργήσει σωστά, τώρα θα τρέξουν και θα μπορέσετε επιτέλους να εισπράξετε είτε σε υλικό είτε σε επαγγελματικό και δημιουργικό επίπεδο αυτό που σας αξίζει.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα αναγνωρίσετε –θέλετε, δε θέλετε- την αξία κάποιων ατόμων οι οποίοι σας πιέζουν, μπορεί και με έναν τρόπο που εσάς δεν σας αρέσει, για να εκμεταλλευτείτε και επιτέλους να γειώσετε όλες τις ιδέες σας οι οποίες κινδυνεύουν να μείνουν ανεκμετάλλευτες, εάν εσείς δεν τις κάνετε κάτι. Το σπίτι σας και γενικά οτιδήποτε αφορά στην οικογένεια σας σε πρακτικό επίπεδο, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτό και να μεθοδεύσετε καταστάσεις και πράγματα περισσότερο οργανωμένα και με πειθαρχία. Είναι εποχή πάντως που ανασκουμπώνεστε και αντιλαμβάνεστε την αξία της πρακτικότητας της εσωτερικής πειθαρχίας σε όλα τα επίπεδα από τη διατροφή, την υγεία σας αλλά και τη δουλειά σας. Η επικοινωνία μπορεί να πάει στην άκρη και να κάνετε περισσότερο πράξεις και δουλειά πολύ προσωπική και ρεαλιστική.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού με ευκολία θα κάνετε πράξη πολλά από τα πράγματα που είχατε σχεδιάσει. Ταξίδια, επαφές και εποικοδομητικά συμβόλαια θα σας ανανεώσουν την διάθεση. Τάση για γνώση και για ανάλυση θα σας κάνει περισσότερο μεθοδικούς και οργανωτικούς. Το θέμα του εξωτερικού θα παίξει και πάλι και ίσως να πάτε και ένα μακρινό ταξίδι που σας ανανεώσει αλλά και θα βοηθήσει όσους έχετε επαγγελματικές σχέσεις με το εξωτερικό, να προχωρήσετε και να κλείσετε κάτι καλό που θα σας συμβάλει στα οικονομικά σας. Επίσης, σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια θα αναβαθμιστούν και θα έρθετε πιο κοντά, αφού θα σας ενώνει ένας κοινός σκοπός ή σχέδιο. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα διευθετηθεί πολύ πιο εύκολα από παλιά. Ένας Καρκίνος θα βρεθεί στον δρόμο σας ή θα επανακάμψει από το παρελθόν.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είναι η περίοδος που τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά και θα συνειδητοποιήσετε πόσο θα πρέπει να αγωνιστείτε αλλά και να βάλετε σε πρόγραμμα και τάξη όλα σας τα μέτωπα που αυτή την στιγμή είναι αρκετά και μεγάλα. Σίγουρα θα επικρατήσει περισσότερο η λογική και η μέθοδος. Βέβαια ο Ερμής που είναι ακόμα στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να απολαύσετε και τις στιγμές της λογικής, αλλά τουλάχιστον σας δίνει ιδέες που σας εκφράζουν περισσότερο από ποτέ. Σίγουρα το θέμα ενός ακινήτου ή μιας άλλης δουλειάς που σχετίζεται με κεφάλαια τρίτων θα φάει ένα μεγάλο κομμάτι του χρόνου σας, αλλά είναι αναγκαίο για την υλική σας εξέλιξη. Το καλό είναι ότι οι περισσότερο λογαριασμοί σας θα μπουν σε μια τάξη τουλάχιστον. Η εσωστρέφεια και η μυστικοπάθεια που μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσει, θα σας δώσει μια νέα δυναμική στις καταστάσεις μέσα σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Προσωπική ενδυνάμωση και εύκολη έκφραση όλων των θεμάτων της προσωπικότητάς σας. Τουλάχιστον, θα βγει προς τα έξω ένα κομμάτι που θα θέλατε να φανεί, χωρίς να κρύβει μέσα του καμία δυσκολία και θα είναι ξεκάθαρο αλλά και περισσότερο της προσφοράς και της υπηρεσίας. Το μεθοδικό πρόσωπο και η ανάγκη για καθαρότητα εσωτερική και εξωτερική θα είναι το προσωπικό σας στίγμα. Να θυμάστε ότι η περίοδος της Παρθένου είναι η περίοδος που χρειάζεται να «καθαριστείτε» προσωπικά από τα διάφορα «ζιζάνια» που έχετε μαζέψει και σας βασανίζουν για αυτό γίνεται διπλός καθαρισμός σώματος και μυαλού, αφού θα αντιληφθείτε πόσο σημαντική είναι τόσο η σωματική υγεία όσο και η πνευματική. Από εκεί εξαρτώνται τα πάντα στην ζωή σας. Αν θέλετε να πάτε καλά μέχρι και την επόμενη χρονιά, αρχίζετε να πετάτε τις λάθος πεποιθήσεις που σας βασανίζουν και να κρατηθείτε από υγιή μοντέλα που σας προοδεύουν και δεν σας πάνε πίσω. Η διατροφή, η γυμναστική και γενικά η φροντίδα του σώματός σας, όχι με υστερικό τρόπο αλλά λογικό, θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας παραπάνω.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Οι φίλοι θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για σας, αφού θα αντιληφθείτε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας. Με ποιους έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε, με ποιους τελικά ταιριάζετε και μπορείτε με ευκολία να νοιώσετε φιλικά και άνετα. Μπορεί ένας «φίλος» να μην παίξει τόσο καθαρό ρόλο και να έχει ερωτικά συναισθήματα για σας τα οποία όμως δεν θέλει να σας αποκαλύψει. Οι φιλανθρωπικές ιδέες σας θα γίνουν πιο συνειδητές και νέοι στόχοι και οράματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και σταθερά. Η λογική θα επικρατήσει στις φιλοδοξίες σας και θα χαμηλώσετε τους τόνους, επειδή θα διαπιστώστε την αλήθεια σε σχέση με τα επαγγελματικά σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Πολύ καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Τώρα θα φανεί η αξία σας και πόσο απαραίτητοι είστε στους συνεργάτες σας. Αυτό θα σας δώσει κύρος αλλά και φήμη ακεραιότητας. Γενικά, θα νοιώθετε πολύ καλά, αφού όλες σας οι υποθέσεις θα μπουν σε τάξη και σε οργάνωση. Έχετε διαπιστώσει ότι λειτουργείτε καλύτερα μέσα σε ένα ξεκάθαρο περιβάλλον που θα σας δίνει την ασφάλεια της οργάνωσης και των στόχων. Υποστήριξη από την οικογένεια σας ή από τους γύρω σας θα σας δώσει το προβάδισμα σε μια ανταγωνιστική θέση. Η απόφαση γάμου που μπορεί να πάρετε θα είναι ξαφνική και όχι αναμενόμενη. Αλλά τουλάχιστον θα είναι κατόπιν λογικής και συγκροτημένης σκέψης.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είναι μια εποχή που θα χρειαστεί να κατεβείτε από τα ροζ συννεφάκια και να γειωθείτε στο εδώ και τώρα για να έχετε επιτυχία και σημαντικά αποτελέσματα. Χωρίς το ζώδιο της Παρθένου δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα γιατί χρειάζεστε να είστε μόνιμα προσγειωμένοι και να παίρνετε και σαν σημαντική παράμετρο στην ζωή σας τη μέθοδο, την προνοητικότητα και την οργάνωση σε καθημερινό επίπεδο. Επειδή είστε οραματιστές και αισιόδοξοι, δεν χρειάζεται να πέφτετε και να πιστεύετε ότι όλα χάνονται, αν δεν βλέπετε κάπου μέσα στα γεγονότα που εκτυλίσσονται την αισιοδοξία και την εξέλιξη. Μπορεί να υπάρχει αλλά με ένα πρόσωπο που εσείς δεν αναγνωρίζετε. Πάντως, αν δεν μπορέσετε και αντιληφθείτε το μάθημα της Παρθένου που είναι καθαρότητα του τοπίου για να σπείρετε σε αγνό έδαφος, δεν θα εξελιχθείτε και θα προοδεύσετε όσο πιστεύετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια νέα ευκαιρία σας δίνεται και χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε. Η παρουσία και καθοδήγηση άνωθεν θα σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στον τρόπο που λειτουργείτε. Η διάθεση για ανώτερη γνώση, για ενδυνάμωση της πίστης σας αλλά και προσφορά σε πρακτικό επίπεδο θα σας εξελίξει. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες και οι πιο δραστήριοι δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτο το έδαφος για νέες δουλειές και συνεργασίες. Μια νομική υπόθεση θα λήξει μάλλον υπέρ σας. Για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες χρειάζεται να είστε πάνω από όλα σίγουροι και ξεκάθαροι για το τι ακριβώς θέλετε. Η διάθεση για να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας θα επανέλθει και κάποια προβλήματα με το παιδί σας ή την οικογένεια θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είναι η περίοδος της περισυλλογής και ίσως και προσωπικής απομόνωσης. Αυτό από τη μια είναι καλό γιατί αντιλαμβάνεστε και ενισχύετε την αόρατη πλευρά του εαυτού σας που μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και μια διάθεση φιλανθρωπίας, βοήθειας και πρακτικής υπηρεσίας σε άτομα που έχουν ανάγκη και υποφέρουν. Το να νοιώθεις το πρόβλημα του άλλου σαν να είναι δικό σου και συγχρόνως να μην διαλύεσαι από την λύπη, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος αυτή την περίοδο. Ίσως ακόμα να νοιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε κάπως από δικά σας ψυχολογικά θέματα που σας έχουν επιβαρύνει αυτή την περίοδο. Μια βαθειά ενδοσκόπηση θα σας κάνει περισσότερο ερευνητικούς. Η τάση για απεξάρτηση, κυρίως σε θέματα λάθος διατροφής, μπορεί να γίνει αυτόματα, αν το έχετε δουλέψει τον προηγούμενο καιρό. Η προσφορά από άτομα που σας εκτιμούν θα σας φανεί σαν δώρο. Οι συνεργασίες και τα χρήματα από τον σύντροφό σας ή από τρίτους θα ξαναμπούν στο μικροσκόπιο και θα σας δοθεί αυτό που σας αξίζει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Μπορεί και να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις για τους άλλους, αφού θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα κάποια πράγματα από άποψη ρεαλιστικής κατάστασης. Ίσως να είχατε πλάσει με την φαντασία σας ιδανικές καταστάσεις που δεν είναι έτσι και τώρα θα σας παρουσιαστεί η αλήθεια η οποία θα σας ενοχλήσει αλλά είναι αναγκαία, αν θέλετε να επιβιώνετε εύκολα. Οι συνεργασίες θα είναι πιο εύκολες γιατί θα βλέπετε την αληθινή πλευρά των πραγμάτων, αν είστε βέβαια έτοιμοι να βάλετε το μαχαίρι βαθειά στο κόκκαλο. Κυρίως για τις στενές σας σχέσεις, για τον σύντροφο και γενικά γι' αυτούς που σας έχουν τάξει πράγματα τα οποία τώρα δεν υφίστανται. Ο γάμος, η συντροφικότητα και όλες οι συνεργασίες, αν το θέλετε αληθινά, θα αναβαθμιστούν με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved