Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 26° 15' 36" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 56' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 10' 36" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 09' 35" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 29° 21' 58" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 58' 26" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 33' 38" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 54' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 46' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 40' 25" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 10' 10" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 21/8

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Μέσω των άλλων παίρνετε τα μηνύματα και αυτό σας κάνει περισσότερο συνεργάσιμους αλλά και ευγενικούς. Σίγουρα, έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη ευαισθησία και ανταποκρίνεστε συναισθηματικά και όχι επιθετικά. Αυτό σας φέρνει κοντά με άλλου είδους άτομα που μπορεί να μην σας πηγαίνει η ψυχοσύνθεσή τους, αλλά σας υποστηρίζουν πολύ και είναι αναγκαίο για την επαγγελματική σας καθιέρωση. Ο Ζυγός και ο Σκορπιός είναι δίπλα σας, αρκεί να είσαστε πιο φιλικοί μαζί τους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Προσπαθείτε να είσαστε μέσα στα πράγματα. Μερικοί από εσάς έχετε αναλάβει μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να σηκώσετε, αλλά είναι για λίγο ακόμα. Το στενό «μαρκάρισμα» ενός Ζυγού μπορεί να σας φέρει ισορροπίες αλλά και καλή διάθεση μέσα στο εργασιακό σας χώρο. Ένα Λιοντάρι ζητάει από εσάς πράγματα που μπορεί να ζορίζεστε να του τα δώσετε. Όχι ότι δεν θέλετε, αλλά υπάρχει μια υπερβολή.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα μπορέσετε μέσα από την μεγάλη γκάμα των επικοινωνιών που έχετε, να κερδίσετε κάτι καλό, ακόμα και να κλείσετε και μια δουλειά την οποία εδώ και καιρό είχατε ξεκινήσει και μπορεί να γίνει τώρα. Η στενή σας σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει την δύναμη και την σταθερότητα που έχετε ανάγκη για να νοιώσετε ασφάλεια και υπεροχή.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε καταλάβει ότι χρειάζεστε μερικές φορές να αναπτύσσετε περισσότερο την επικοινωνία σας και κυρίως με το άτομο που σχετίζεστε, για να προχωράει η σχέση και να γίνονται ανταλλαγές ενεργειακές σε όλα τα επίπεδα. Ο Ζυγός σίγουρα θα σας επηρεάσει και θα σας ανάψει τα αίματα για να ανοιχτείτε σε άλλες παρέες και ενδιαφέροντα. Μέσα στον χώρο σας μπορεί να χρειάζεστε αρμονία και ηρεμία για να νιώσετε καλά.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Νοιώθετε όμορφα γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε σε καλό επίπεδο. Η τέχνη, η αρμονία και η ομορφιά, καθώς επίσης και η εμφάνισή σας θα σας απασχολήσει, όπως ίσως και μια οικονομική επιτυχία που μπορεί να σχετίζεται και με δουλειά που είχατε εδώ και καιρό κλείσει. Ένας Αιγόκερως θα σας στηρίξει μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως και να μπείτε σε μια πειθαρχία στην καθημερινότητά σας που θα σας δώσει το προβάδισμα σε πολλά πράγματα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Τα οικονομικά σας είναι στην πρώτη γραμμή. Συμφωνίες, συνεργασίες και αρμονικές επαφές θα σας κάνουν να ασχοληθείτε περισσότερο και με θέματα επικοινωνίας παρά βάζοντας την κλασσική σας λογική. Ένας Υδροχόος θα θελήσει να σας βάλει σε πιο βαθειά μονοπάτια και κυρίως θα σας πιέσει να του αποκαλύψετε τα εσώψυχά σας αλλά και ίσως και ένα βαθύ μυστικό που αφορά και εσάς.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η δύναμή σας είναι η εσωτερική σας αρμονία και τώρα επανέρχεται. Η καλή κρίση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σε μια συμφωνία και θα μπορέσετε να καλύψετε ακόμα και τα κενά του παρελθόντος. Αν σχετίζεστε με Κριό ή Καρκίνο θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη διπλωματική αντιμετώπιση και αμεσότητα στα προβλήματα που θα προκύψουν από την μεταξύ σας σχέση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Παρόλο που είσαστε κάπως κλειστοί και δε θέλετε από επιλογή να επικοινωνήσετε με πολλά άτομα, εσείς νοιώθετε καλά και είσαστε και σε δημιουργική έμπνευση. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Κριό ή Ζυγό. Πάντως έχετε εμπνευσμένη προστασία και υψηλού επιπέδου καθοδήγηση, κυρίως από την διαίσθησή σας ή από ένα πρόσωπο που παίζει ρόλο καταλύτη. Ο Καρκίνος ή η οικογένειά σας μπορεί να σας εξασφαλίσει κάποια πράγματα που τα έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για επέκταση και για αυτό απευθύνεστε σε κάποιους φίλους και συνεργάτες, κυρίως αν έχετε μείνει για λίγο καιρό μόνοι. Νοιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις και βοήθεια. Ένα Λιοντάρι από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του από εκεί που δεν το περιμένατε. Εσείς χρειάζεται να μείνετε ψύχραιμοι για να σας ξεδιπλωθεί. Οικονομική εύνοια από μια ξαφνική πρόταση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε περισσότερο ανοικτοί και επικοινωνιακοί με τους γύρω σας. Μπορείτε να μοιραστείτε πιο εύκολα τις απόψεις σας αλλά και να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι σε ένα νέο στυλ δουλειάς. Πάντως μερικοί από εσάς θα συμπαρασυρθείτε από συναισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης και επειδή είναι καλή η περίοδος για αποφάσεις, ίσως πάρετε μια μελλοντική απόφαση γάμου ή συμβίωσης. Αν σχετίζεστε με Κριό ή Ζυγό, θα έχετε κάποιες αποκαλύψεις που στην αρχή θα σας προβληματίσουν.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Το χάρισμα που έχετε, όταν θέλετε, να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη, αναγνωρίζεται από τους γύρω σας. Το μυαλό σας μπορεί να δουλέψει υπέρ σας και να εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια τις συζητήσεις, τις συνεργασίες αλλά και τις ιδέες που μπορεί να γίνουν άμεσα πραγματικότητα. Ο Καρκίνος παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, αλλά χρειάζεται να πλησιάσετε με μεγάλη ευαισθησία το άτομο αυτό. Αντίθετα το Λιοντάρι είναι πιστό, δίπλα σας, με τον δικό του τρόπο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μπορεί και να προβληματίζεστε με το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Οι συνεργασίες σας, οι σχέσεις σας και γενικά όλα όσα υπάρχουν γύρω σας διέπονται από μια κρίση δικαιοσύνης και μέσα σας συνέχεια σκέφτεστε ότι έχετε ανάγκη να σας φέρονται καλά και σταθερά για να μπορέσετε και εσείς να λειτουργήσετε. Ο Παρθένος σας αναπτύσσει αλλά ίσως του δίνετε λαβές για κριτική.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved