Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 32' 12" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 07' 44" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 02' 16" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 24' 45" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 03' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 12' 58" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 51' 02" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 51' 59" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 16' 56" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 20/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 20/8

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Παραδίνετε την δύναμή σας στους άλλους. Από αυτό θα προκύψει κάτι καλό, γιατί επιτέλους θα αποποιηθείτε από πάνω σας την ηγεσία και θα ακολουθήσετε κάποιους άλλους. Ο Ζυγός παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο βάζετε φρένο σε κάποιες σχέσεις σας, γιατί έχετε ανεβάσει την ποιότητά τους ψηλά. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση γιατί κάνετε ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε εξαντληθεί από κάποιες καταστάσεις, αλλά τελικά έχετε αρχίσει και βρίσκετε και πάλι τους ρυθμούς σας. Αυτό που σας κούρασε ίσως περισσότερο είναι ο απόλυτος τρόπος που αντιμετωπίζετε κάποια θέματα. Όσο θα παραμένετε αμετάβλητοι σε κάποια θέματα που μπορεί να τα λύσετε με πρακτικό τρόπο και δεν τον κάνετε, θα βασανίζεστε. Το Λιοντάρι σας δυσκολεύει στην επικοινωνία αλλά σας τραβάει τρελά, για αυτό καλό είναι να προσπαθήσετε να βγάλετε καμία άκρη.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ενώ δεν περιμένετε άμεσα αποτελέσματα από τις κινήσεις σας, μετά από λίγο θα κυλήσουν τα πράγματα πολύ αρμονικά για σας. Κυρίως σε επίπεδο συνεργασίας και επαφής με άτομα που είναι και αυτά επικοινωνιακά και σας καταλαβαίνουν. Ο υπερβολικός βέβαια αέρας μπορεί να ενοχλήσει έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω, αλλά θα κάνει καλό στην σχέση με Ζυγό ή Υδροχόο. Μια μικρή ευκαιρία για οικονομική άνοδο θα σας ανεβάσει το ηθικό.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να νοιώθετε ζόρι και ευθύνη από πράγματα της οικογενείας σας ή της καριέρας σας. Μπορεί μερικοί από εσάς να λέτε από μέσα σας ότι εμποδίζεστε να γίνεται ευτυχείς και περιμένετε από κάτι να λυτρωθείτε. Σίγουρα δεν είναι εύκολες οι συνθήκες, αλλά μέσα από το ζόρι παίρνετε μια καινούργια εμπειρία που θα σας κάνει περισσότερο ανοικτούς και συνεργάσιμους και αυτό θα σας προσθέσει δύναμη και ευκολότερους ελιγμούς - κυρίως αν σας ενδιαφέρει ο Κριός. Οι υπόλοιποι έχετε την χρυσή κηδεμονία της Αφροδίτης, οπότε ηρεμείτε πολύ ευκολότερα.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Να ξέρετε ότι η ζωή σας καθορίζεται από τον τρόπο που βλέπετε κάθε φορά τα πράγματα. Δηλαδή, αν σας φέρονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό τότε εσείς είσαστε έτοιμοι να φτάσετε στα αστέρια, αν δεν σας φέρονται με ευπρέπεια τότε ενοχλείστε υπερβολικά και γίνεστε δυσλειτουργικοί. Να θυμάστε ότι στο χέρι σας είναι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και τώρα ειδικά που οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Αφεθείτε και λίγο γιατί τότε θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ενδιαφέρεστε υπερβολικά για τις δικές σας υποθέσεις και ίσως αγνοήσετε κάποιο άτομο που περιμένει από εσάς διαφορετική συμπεριφορά. Γενικά όμως τα καταφέρνετε καλά γιατί είσαστε εστιασμένοι στη φροντίδα και την προετοιμασία κάποιων πραγμάτων που θα σας δώσουν την ικανότητα να ξεφύγετε από τα κακώς κείμενα. Τα οικονομικά σας σίγουρα είναι σε καλή φάση, γιατί γενικά είστε προσγειωμένοι και σταθεροί. Επειδή είναι η χρονιά που θα ανοίξετε υπερβολικά και θα πάρετε πολλές γνώσεις και θα έρθετε σε επαφή με περισσότερο κόσμο από τον αναμενόμενο, αν επιμείνετε θα δείτε θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η ημέρα είναι με το μέρος σας. Μαζεύετε την δύναμή σας για εσάς και δεν την σπαταλάτε από εδώ και από εκεί. Είναι δεδομένη η σχέση σας με έναν Κριό, σας αλλάζει την θεωρία για την ζωή, αλλά κατά βάθος σας βρίσκει σύμφωνους γιατί θα θέλατε να κάνετε πολλά από αυτά που κάνει. Είστε γενικά σε εύνοια, παρόλη την πίεση που έχετε ακόμα οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο. Μην παραμείνετε μόνο στην πίεση. Μπείτε πιο βαθιά στον εαυτόν σας και παρατηρείστε τι επίδραση έχει πάνω σας και τι αλλαγές θέλει να σας φέρει. Μπορεί να βρείτε την λύση ενός σοβαρού προβλήματος.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η ανάγκη σας να μείνετε με τον εαυτόν σας είναι γενικά μια καλή κίνηση, καθώς ένας Σκορπιός είναι υποχρεωτικό να ζει και στην απομόνωση, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του. Μια σχέση που είναι κάπως κρυμμένη -και μπορεί να αφορά και έναν Κριό- σίγουρα θα σας προβληματίσει, αλλά και μέσα από την σκέψη θα κινηθείτε αναλόγως για να βρείτε λύσεις. Επειδή έχετε μια καλή σχέση αυτή την περίοδο με τον εαυτόν σας, μπορεί να προστατευτείτε από τα κακώς κείμενα μια συνεργασίας ή σχέσης.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Επικοινωνείτε ευκολότερα και κυρίως για θέματα καριέρας και συναισθηματικά. Μην χάσετε πάντως την ευκαιρία από δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά θέματα. Η σταθερότητα και η πίστη σε αυτό που θέλετε, θα σας βγάλει νικητές. Εάν συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο που έχει κάποιες ευαισθησίες και δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε, καλύτερα να είσαστε δίπλα του παρά να τον απορρίψετε ή να θυμώσετε μαζί του. Μια επιτυχία από το εξωτερικό θα σας ανεβάσει το ηθικό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι αναγκαίο να έρθετε σε επαφή και να επικοινωνήσετε με περισσότερα άτομα από ότι γενικά σχετίζεστε. Η ισορροπία είναι αναγκαία, αλλά χρειάζεστε συγχρόνως να κρατάτε και τις αποστάσεις για να μην υπάρχουν προβλήματα και θέματα και κυρίως με ένα Λιοντάρι. Αναγνωρίζεστε πάντως στην δουλειά σας γιατί συμπεριφέρεστε πολύ φιλικά και προστατευτικά. Ένας Καρκίνος μπορεί να σας χαρίσει την καρδιά του. Μην την αρνηθείτε.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαστε στις καλές σας αφού θα πετύχετε μέσω των άλλων κάποια συνεργασία που θα σας κάνει καλό. Πάντως ήρθε η ώρα που θα πέσουν οι μάσκες με κάποια άτομα, για αυτό θα βρεθείτε προ θετικών εκπλήξεων, γιατί θα ξεκαθαρίσουν άμεσα καταστάσεις ετών. Πάντως ότι και να γίνει θα είναι για την εξέλιξή σας και αυτό θα σας προχωρήσει μπροστά σε όλα τα θέματα. Ο ανταγωνισμός πάντως δεν σας πηγαίνει, γι' αυτό να φροντίσετε να είσαστε μέσα στην ομάδα συνεργατικοί.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Τα πράγματα γενικά έχουν ηρεμήσει γιατί τα μηνύματα που παίρνετε είναι όλα υπέρ σας και διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τα ερωτικά σας. Μπορεί να προκύψει ένα θέμα συνεργασιών και να αναγκαστείτε να γίνεται περισσότερο ανοικτοί και διπλωμάτες. Κυρίως με Κριό και Ζυγό. Πάντως αν ρισκάρετε σε οικονομικό επίπεδο θα βρεθείτε προς ευχάριστης έκπληξης.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved