Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 33' 48" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 30' 34" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 04' 34" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 26' 47" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 04' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 12' 52" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 50' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 51' 57" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 16' 47" ΤΑΥΡΟΣ R

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

 

 

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 2/8 και ώρα στις 06.27 το πρωί, θα ενεργοποιήσει αρκετά Λιοντάρια και Υδροχόους και θα βγουν πολλά δικά σας κρυμμένα κομμάτια προσωπικά στην επιφάνεια, με στόχο να αντιληφθείτε περισσότερο τις ανάγκες σας σε σχέση με την ομάδα και τους άλλους. Αν είστε Ταύροι ή Σκορπιοί, θα έχετε μεγαλύτερες δυσκολίες να εκφραστείτε και κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Πάντως, ότι και να νοιώθετε, η Πανσέληνος του Αυγούστου θεωρείται η πιο όμορφη και λαμπερή γι' αυτό αφήστε ελεύθερο τον ρομαντισμό σας. 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Είσαστε σε πολύ καλή διάθεση. Επιτέλους υπάρχουν και κάποιες καλές ημέρες. Εκεί που δουλεύετε αναγνωρίζουν την αξία σας και αυτό σας κάνει να νοιώθετε πολύ υπερήφανους για τον εαυτόν σας. Αν συνεργάζεστε μέσα σε ομάδα, τα σχόλια των γύρω σας θα είναι πολύ καλά. Ο Καρκίνος σας θέλει πολύ, αλλά δεν βρίσκετε κοινό σημείο επαφής αυτή την στιγμή. Η ιστορία αυτή χρειάζεται και λίγο υπομονή. Ενώ αντίθετα ο Ζυγός είναι σε πολύ καλή για συζήτηση και καλυτέρευση της σχέσης σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Κάτι δημιουργικό αλλά και δύσκολο γίνεται στην ζωή σας και κυρίως για εσάς που σχετίζεστε με το θέμα ενός παιδιού. Μπορεί να νοιώσετε ξαφνικά την ευθύνη στους ώμους σας μεγάλη, αλλά τελικά έχετε αντοχές και θα το καταφέρετε. Να είστε προσεκτικοί στην σχέση σας με Λιοντάρι και Υδροχόο γιατί σίγουρα κάτι θα γίνει και θα ζοριστείτε. Σίγουρα θα σας περάσουν την δική τους γραμμή και αυτό θα σας ενοχλήσει αρκετά.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μια χαρά τα καταφέρνετε αφού θα έχετε υψηλή προστασία και αναγνώριση από κάποιο άτομο που εσείς νοιώθετε πολύ καλά μαζί του. Μπορεί να είσαστε κάπου με φίλους σας και να περνάτε όμορφα. Πάντως γενικά θα γίνουν καλά πράγματα που θα τα εκτιμήσετε ίσως και αργότερα. Ένα ταξίδι ή μια πληροφορία πολύ σημαντική, θα σας κάνει καλό και οικονομικά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σίγουρα θα σας προβληματίσει η συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας και κυρίως πάνω σε μια οικονομική συνεργασία. Εσείς καλό είναι να μην βιαστείτε να γίνετε παρορμητικοί και απόλυτοι, κυρίως με έναν Υδροχόο που από την μια πλευρά σας γοητεύει και από την άλλη σας προβληματίζει η συμπεριφορά του. Πάντως ζορίζεστε από ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ή από έναν Ζυγό που σας βάζει μέσα σε πλαίσια. Η διαίσθησή σας θα σας ξελασπώσει και πάλι.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας και σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας που πολλές φορές το βάζετε στη άκρη. Εδώ γίνεστε περισσότερο φιλικοί και αντιλαμβάνεστε επιτέλους τις ανάγκες και του Υδροχόου. Σίγουρα μια περίεργη συμπεριφορά δεν θα σας ανησυχεί πλέον, γιατί θα καταλάβετε ότι μπορεί να είναι και άμυνα ενός ατόμου ή ενός συνεργάτη. Το καλό είναι ότι έχετε γενική εύνοια σε όλα τα θέματα και κυρίως με ένα παλιό συνεργάτη που δίνει γη και ύδωρ για να ξαναγυρίσετε κοντά του.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νοιώθετε κάπως περίεργα στον ερωτικό τομέα, γιατί προτιμάτε να έχετε φιλική επαφή και όχι ερωτική με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να σας προβληματίσει ένας Υδροχόος και ίσως να προσπαθήσετε να έρθετε πολύ κοντά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε γενική εύνοια σε κοινωνικό επίπεδο και ανοίγεστε πιο εύκολα σε άτομα και καταστάσεις. Μπορεί να σας βγάζει λίγο έξω από τα πρότυπά σας και να μην επιδιώκετε την μοναξιά όπως παλιά, αλλά είναι και αυτό μια αλλαγή που σας κάνει καλό.

.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

 

Νοιώθετε πολύ καλά γιατί οι στόχοι σας και ο σκοπός σας έχει επιτευχθεί κατά κάποιο τρόπο. Αυτό που θέλατε το καταφέρνετε μια χαρά και μάλιστα έχετε και την στήριξη κάποιων σημαντικών φίλων. Το εξωτερικό μπορεί να είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νεώτερο πρόσωπο που θα έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ακόμα την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας και σίγουρα νοιώθετε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι, αλλά καταφέρνετε με το επικοινωνιακό σας χάρισμα να το ξεπερνάτε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σίγουρα μια Πανσέληνος σε σταθερό άξονα όπως είναι το ζώδιο του Λέοντα και του Υδροχόου πάντα σας επηρεάζει, αλλά δεν είναι απαραίτητο να σας φέρει αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να σας φέρει μια συναισθηματική ένταση και ίσως και ένα ξαφνικό πάθος με ένα Λιοντάρι που εδώ και πολύ καιρό σας γυρίζει γύρω-γύρω, αλλά δεν γίνεται στο τέλος τίποτε. Προσέξτε αυτά που θα πείτε και μάλιστα με συνεργάτες που έχετε μαζί από κοινού μια δουλειά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαστε πολύ καλά και η Πανσέληνος σας υποδέχεται με τα καλά της ρούχα, αφού μια επιτυχία θα σας συνοδέψει και κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Γενικά αυτή την περίοδο μπορεί να εισπράξετε πράγματα που τα προετοιμάζατε εδώ και πολύ καιρό. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας για να μην χάσετε την καλή σας ενέργεια. Μια ξαφνική είδηση για ένα σπίτι, που θα είναι υπέρ σας, θα σας δώσει την ικανοποίηση ότι υπάρχει τελικά δικαιοσύνη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι και να δείξετε ότι έχετε πνεύμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Αυτό που και που σας κάνει καλό και σας αναπτύσσει παραπάνω σαν άτομα. Η παιχνιδιάρικη διάθεση σας αλλά και η τάση για γνώση σας δίνει το προβάδισμα γενικά και την εύκολη αντιμετώπιση όλων των πρακτικών δυσκολιών. Το Λιοντάρι σίγουρα θα καταλάβετε πόσο το έχετε ανάγκη και πόσο θα θέλατε να φύγετε μαζί για ένα ταξίδι.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Τα βρίσκετε μια χαρά με τον εαυτόν σας και αυτό είναι που σας δίνει σαν δώρο η Πανσέληνος. Το ρομαντικό κομμάτι που ξαφνικά θα εμφανίσετε θα σας εκπλήξει και εσάς γιατί συνήθως δεν σας αρέσει να εκδηλώνεστε πολύ, τουλάχιστον συναισθηματικά. Το Λιοντάρι σίγουρα θα είναι δίπλα σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε και ξαφνική απόφαση για να συζήσετε και αυτό θα σας φέρει εσωτερική ένταση αλλά και χαρά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Σας αρέσει να παίζετε το κρυφτούλι και το κάνετε για ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί πιστεύετε ότι χρειάζεται και κάποιο πονηρό τερτίπι για να τσιμπήσει τελικά και να είναι μαζί σας. Αρκετά έχετε κουραστεί, γιατί περιμένατε ένα μεγάλο διάστημα και κυρίως με έναν αναποφάσιστο Ζυγό, με ένα πιο ώριμο ή μεγαλύτερο πρόσωπο. Οικονομική άνεση και ένα ταξίδι με έναν Δίδυμο.

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved