Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 53' 23" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 16' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 45' 00" ΖΥΓΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 16' 38" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 20° 17' 52" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 20' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 53' 57" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 35' 04" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 58' 05" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 20' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 02° 28' 07" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/7

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Η σοβαρότητα και η ωριμότητα που αντιμετωπίζετε τις διάφορες οικογενειακές σας σχέσεις θα σας κάνουν να δείτε την πραγματικότητά σας με άλλο μάτι. Νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν θα σας ζορίσουν και θα σας κάνουν να προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια κομμάτια στην ζωή σας. Ο Αιγόκερως θα σας δυσκολέψει γιατί σας βάζει διαφορετικά όρια από αυτά που εσείς γνωρίζατε μέχρι τώρα. Μια σχέση σας υποχρεώνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μια επιτυχία από το εξωτερικό ή από μια νομική υπόθεση θα σας ανακουφίσει γιατί θα βρεθεί λύση. Η σχέση με έναν Ζυγό θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο αλλά χρειάζεται να μην βάζετε τόσο μεγάλα όρια και αποστάσεις γιατί απομακρύνεστε πάρα πολύ. Καλό είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια καλή διατροφή στην ζωή σας για να έχετε ισορροπία.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Τα οικονομικά και οι συνεργασίες, σάς απασχολούν. Υπάρχουν δυσκολίες ακόμα με κάποια συγγενικά πρόσωπα και κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω. Μια ερωτική σχέση που σας απασχολεί σας δυσκολεύει για λίγο γιατί νοιώθετε ότι δεν ρέει το συναίσθημα. Από την άλλη, το άνοιγμα που έχετε συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαστε επί των επάλξεων χωρίς να απογοητεύστε και να αναβάλετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε αρκετά πιεσμένοι γιατί θα υποχρεώνεστε από τις συνεργασίες σας ή από την στενή σας σχέση και θα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε μέσα σε πλαίσια αλλά και σε φιλοδοξίες άλλων. Κυρίως ένας Αιγόκερως θα σας θυμίσει τι θα πρέπει να κάνετε και θα σας ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Μια ξαφνική ανατροπή ή ένα νέο ξεκίνημα θα σας ζορίσει για λίγο, αλλά θα τα καταφέρετε αρκεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Η ξαφνική έκρηξη του Κριού μπορεί να σας αναστατώσει αλλά τελικά θα βρεθεί λύση.

 

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η καθημερινότητα θα σας ζορίσει γιατί χρειάζεται να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ακόμα και μέσα στην δουλειά σας. Ο Αιγόκερως θα σας δώσει πολλές αφορμές για να συγκρουστείτε και θα βγει μια μεγάλη αλήθεια στην επιφάνεια. Όμως ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας, αρκεί να μην νοιώσετε ότι σας υποτιμούν ή σας υποβιβάζουν, γιατί τότε θα τα χαλάσετε όλα. Ένας Τοξότης συνεχίζει να σας συγκινεί.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Τα καταφέρνετε να περάσετε τα μηνύματά σας και κυρίως με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ο έρωτας υπάρχει στην ζωή σας αλλά υπάρχει μια συγκράτηση από όλες τις πλευρές και θα πρέπει να κάνετε υπερβάσεις για να επικοινωνήσετε, κυρίως με έναν Υδροχόο. Φίλοι σας βοηθάνε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και είναι κοντά σας σε πολλά θέματα. Η καριέρα σας χρειάζεται επικοινωνιακή βοήθεια και ανοίγματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Ζορίζεστε με τα θέματα της οικογένειάς σας, αλλά δεν ρέει η επικοινωνία και το συναίσθημα και αυτό σας κάνει κάπως είτε ρεαλιστές ή μελαγχολικούς. Σίγουρα πιέζεστε αρκετά για να κρατήσετε τις ισορροπίες αλλά και ίσως την προσωπική σας εμφάνιση. Μια σχέση από το εξωτερικό θα σας ανανεώσει αλλά προς το παρόν κρατιούνται αποστάσεις. Είναι αναγκαία η τακτοποίηση κάποιων πραγμάτων στην ζωή σας για να νοιώσετε καλύτερα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι επιτυχημένες συζητήσεις σας βγάζουν από κάποια αδιέξοδα και κρατάτε τα ηνία πολλών καταστάσεων. Συνεχίζετε να είστε ανοικτοί και άνετοι σε θέματα βαθιά και υπαρξιακά που σας απασχολούν. Κυρίως ο Δίδυμος δεν σας αφήνει περιθώρια να μείνετε καθόλου μόνοι. Πάντως είσαστε κάπως στο περιθώριο γιατί νοιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε από όλους και όλα κρατώντας τις χρυσές ισορροπίες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Περνάτε καλά γιατί έχετε ευκαιρίες και να πάτε παρακάτω και να ανανεώσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν και σας κάνουν να μένετε πίσω. Ένα οικονομικό θέμα σίγουρα θα το λύσετε με δυναμική παρουσία. Συνεχίζετε να έχετε ευκαιρίες από σχέσεις και επαφές. Μια συνεργασία θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά θα μπουν και όρια για να νοιώσετε πιο ασφαλείς. Η επαφή με έναν Ιχθύ τώρα είναι πιο εύκολη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σίγουρα έχετε δύναμη να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις που πρέπει να λύσετε με δυναμικότητα και αντοχές. Αλλά υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν αυτή την στιγμή γύρω σας και πρέπει να κλείσετε πολλές τρύπες. Η πίεση που νοιώθετε από ένα Λιοντάρι θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποια πράγματα που θέλει, αλλά χωρίς να το θέλετε απόλυτα. Δυσκολίες από ένα νομικό θέμα.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νοιώθετε κάπως απομονωμένοι γιατί θέλετε να κάνετε τον απολογισμό σας αλλά και ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Όμως υπάρχει μια σχέση που είναι εκεί δίπλα σας, αλλά το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν παίρνει ίσως τις πρωτοβουλίες που θέλετε. Από την άλλη, ο Καρκίνος σας δημιουργεί δυσκολίες συναισθηματικές. Το Λιοντάρι σαν συνεργάτης είναι δίπλα σας, αλλά χρειάζεται περισσότερο υπομονή από την πλευρά σας. Μια ξαφνική δουλειά θα σας φέρει ένα κέρδος.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε γενικά πολύ συγκρατημένοι αλλά και με μεγάλη δόση υπευθυνότητας και αυτό σας κάνει πολύ συγκεντρωμένους στον σκοπό σας και στον στόχο σας. Το σπίτι σας πάντως είναι ανοικτό για όλους και γενικά έχετε αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και που κινείστε. Το Λιοντάρι στην καθημερινότητά σας θα σας γεμίζει τα κενά, αλλά θα σας ζορίζει να είσαστε πιο συγκεκριμένοι και σταθεροί. Το οικονομικό σας, αν έχετε μέσα σας θετικότητα, θα λύνεται άμεσα.

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved