Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 17' 30" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 40' 10" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 26' 03" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 13° 58' 06" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 23° 14' 27" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 20' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 57' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 24' 49" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 52' 19" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 21' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 02° 01' 04" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 25/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 25/7

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Συνεργασίες και συμβιβασμός είναι το μήνυμα που πρέπει να λάβετε για να περάσετε καλά σήμερα. Από την άλλη, η εύνοια που έχετε μέσω ενός επικοινωνιακού καναλιού, σας δίνει το προβάδισμα για καλυτέρευση των οικονομικών σας. Τώρα κτίζετε για κάτι καινούργιο. Μια νέα γνωριμία, η βελτίωση της υπάρχουσας σχέσης σας θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε περισσότερα πράγματα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Σας ζορίζουν κάποιες σχέσεις γιατί χρειάζονται όρια και εσάς δεν σας αρέσει να πιέζετε καταστάσεις. Από την άλλη είστε σε ένα νέο ξεκίνημα και προσπαθείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας για να μην μείνετε μακριά από το παιχνίδι. Ο έρωτας πάντως μπορεί να έχει το χρώμα του Δίδυμου ή του Λέοντα. Κάτι γίνεται με τα οικονομικά σας, γιατί έχετε την ευχέρεια και κινείστε με ελιγμούς. Το θέμα ενός παιδιού σας δημιουργεί άγχος αλλά σας συναρπάζει.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νοιώθετε πολύ καλά αφού περνάτε τις ώρες σας με άτομα που αγαπάτε και νοιώθετε καλά μαζί τους. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σας. Είστε λίγο προβληματισμένοι γιατί χρειάζεται να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις οι οποίες δεν σας πηγαίνουν. Γενικά όμως θα έχετε μια επιτυχία αν ρισκάρετε σε οικονομικό επίπεδο και αν συνεργαστείτε με Ζυγό και Υδροχόο. Ένα ταξίδι ή επαφή με έναν φίλο θα σας κάνει καλό.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ζορίζεστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και κυρίως με έναν Ζυγό από τον οποίο νοιώθετε πίεση γιατί θέλει να γίνει το δικό του πάση θυσία. Δεν το βλέπετε έτσι εσείς, γιατί θέλετε την ελευθερία σας και έχετε ανάγκη για τον δικό σας χώρο. Όχι ότι δεν τον έχετε. Από την άλλη, μια σχέση που δεν έχει κάνει την εμφάνιση της προς τα έξω και την κρατάτε μυστική, σας κάνει καλό στην επικοινωνία αλλά δεν αφήνετε περιθώρια για τίποτε άλλο. Πάντως στο τομέα των οικονομικών, κάτι καλό κτίζετε με την βοήθεια από την οικογένεια.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Νοιώθετε πολύ καλά γιατί βλέπετε ότι θα πετύχουν οι στόχοι σας και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό. Ένα συμβόλαιο που είναι έτοιμο να υπογραφεί ή ένα γράμμα αλληλογραφίας χρειάζεται να το ελέγξετε πολύ καλά και πάλι, γιατί μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε μέσα όρους που τους είχατε εντοπίσει από τα παλιά. Από την άλλη, το θέμα ενός αμαξιού θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να πάρετε μια γρήγορη απόφαση. Επειδή έχετε ανοίξει σαν άτομα αυτό σας βοηθάει στις φιλίες σας και στην κοινωνικότητα σας. Αναγνωρίζεται η αξία σας και η ποιότητα σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναπτύσσετε σιγά-σιγά ένα νέο κώδικα επικοινωνίας που μπορεί να φαίνεται περισσότερο εγωιστικός στους άλλους, αλλά είναι πιο δημιουργικός. Κυρίως όσοι συνεργάζεστε με Δίδυμο, σας έχει βοηθήσει να ανοίξετε περισσότερο και να αναζητάτε την χαρά μέσα από την επικοινωνία. Τα οικονομικά σας είναι σε φάση αύξησης και κυρίως αν δεν κολλήσετε και ελιχθείτε σε μια συνεργασία, θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Μην μένετε σε μια παλιά σχέση αν δεν τραβάει, προχωρήστε μπροστά και απελευθερωθείτε από τις τύψεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είναι η ημέρα σας σήμερα. Πιέζεστε βέβαια να εξισορροπήσετε πάνω σε δύσκολα πράγματα, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε και θα βγείτε νικητές. Σίγουρα θα βγάλετε κάποια πλάνα πιεστικά για τον εαυτό σας και κυρίως όσο αφορά την εμφάνισή σας, αλλά και γενικά την συμπεριφορά σας. Αυτό όμως θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω - και ειδικά αν σχετίζεστε με μια δουλειά από το εξωτερικό ή έχετε υποθέσεις νόμου θα τα καταφέρετε πάρα πολύ καλά. Να είστε προσεκτικοί στις απαιτήσεις του Ιχθύ.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Προτιμάτε να μείνετε εσείς και ο εαυτός σας για να κάνετε επαναπροσδιορισμό των πραγμάτων που θέλετε να λύσετε. Γενικά επικρατεί ένας ρομαντισμός στην ζωή σας και ίσως ενδιαφέρεστε πλατωνικά για κάποιο πρόσωπο. Σίγουρα η επαφή με τον Κριό και τον Δίδυμο θα έχει καλό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο και μπορείτε με κάποιο τρόπο και ξεπερνάτε κάποια χρέη που έχετε προς τρίτους και δημόσιο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν ζορίζεστε και πολύ αφού τα καταφέρνετε να περνάτε τα μηνύματά σας και κυρίως να συνεργάζεστε με μεγάλη επιτυχία με έναν Ζυγό. Η ζωή σάς ανοίγεται και πρέπει να την κατακτήσετε. ακόμα και αν διαθέτετε πενιχρά μέσα όπως μερικοί πιστεύετε. Σίγουρα μια εύνοια στην συνεργασία θα σας αλλάξει το οικονομικό πεδίο. Από την άλλη, κάποιοι πιο τολμηροί μπορεί να πάρετε ακόμα και απόφαση γάμου μέσα σε αυτές τις ημέρες. Το Λιοντάρι πρωτοστατεί στα ενδιαφέροντα σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Το θέμα του Νόμου και γενικά της δικαιοσύνης ή επίσης σπουδές ή εξωτερικό θα σας προβληματίσουν γιατί θα πρέπει να φέρετε τις χρυσές ισορροπίες σε πολλούς τομείς. Σίγουρα μια συνεργασία που μπορεί εσείς να μην θέλετε γιατί νοιώθετε ότι σας κουράζει ή ότι σας πιέζει, θα είναι καλή για σας. Χρειάζεται να δείτε όλα τα προβλήματά σας μέσα από μεγαλύτερη άνεση και επικοινωνία για να λυθούν. Από την άλλη ο Δίδυμος και ο Τοξότης κάνει βήματα μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και σας δίνει το πράσινο φως.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες γιατί πραγματικά θα βρεθεί λύση σε ένα σας οικονομικό θέμα ή θα κάνετε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία που θα είναι πολύ καλή για σας στο μέλλον οικονομικά. Εάν θέλετε να κάνετε συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία γιατί υπάρχει ευνοϊκό κλίμα. Το Λιοντάρι είναι δίπλα σας, δυσνόητο μερικές φορές, αλλά εσείς τα καταφέρνετε και βάζετε τα πράγματα στην θέση τους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε πολύ υποχωρητικοί γιατί πιάνετε ενστικτωδώς ότι χρειάζεται να το κάνετε για να έχετε επιτυχή επικοινωνία, κυρίως με Ζυγό. Σίγουρα πιέζεστε, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση και το ένστικτό σας λειτουργεί καλά. Το Λιοντάρι στέκεται από την άλλη όχθη και σας παρατηρεί και αν είσαστε σε απόσταση σίγουρα θα κάνει την εμφάνισή του. Επίσης ένας καλλιτεχνικός Ταύρος είναι κοντά σας και σας βοηθάει σε θέματα καλλιτεχνικά ή δημιουργίας. Ένα ταξίδι σας ευνοεί κυρίως αν υπάρχει και ένας Δίδυμος μαζί σας.

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved