Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 10' 09" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 49' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 33' 43" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 09' 36" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 10' 32" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 55' 24" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 50' 51" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 28" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 00" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 20" ΚΡΙΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 26/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

 

 

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 26/6

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 

 

 

 


 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Η δουλειά σας απαιτεί μεγάλη ευθύνη και προσφορά από την πλευρά σας. Αυτό κάπως σας βαραίνει και σας καταπιέζει αλλά τελικά θα δείτε ότι, αν το πιάσετε από την καλή του πλευρά, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Ο Καρκίνος είναι συνέχεια δίπλα σας και είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ερωτική χημεία με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό μπορεί να βγει στην επιφάνεια και από εκεί και πέρα να μην κρατηθούν τα προσχήματα. Έχετε γενικά ευκαιρίες που, αν θέλετε μπορεί να τις κάνετε πραγματικότητα. Η ζωή σας είναι δική σας και κανένας δεν μπορεί να σας επηρεάσει η να σας ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ο Ιχθύς είναι δίπλα σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Εντάσεις, νεύρα και πολλά πρακτικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν και κυρίως για την υπόθεση ενός ακινήτου ή μέσα στην οικογένεια σας από την διαφωνία με ένα πρόσωπο. Συγκρατηθείτε θα περάσει η ημέρα και εσείς θα είστε ποιο δυνατοί, εάν τα καταφέρετε. Η δράση μερικές φορές σας λείπει και τώρα σας παρουσιάζεται, όμως θα ανταποκριθείτε κάτω από πίεση στις απαιτήσεις των συνθηκών.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Υπερβολική δραστηριότητα αλλά και πολλές μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και γενικά όλων των ειδών οι επικοινωνίες. Το πρόβλημα με ένα αμάξι ευτυχώς θα λυθεί εύκολα. Η ψυχολογική ίσως πίεση από την πλευρά ενός Παρθένου σίγουρα θα σας αναστατώσει αλλά θα δείτε ότι είναι για καλό σας.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Υπερβολική ένταση και δράση για τα θέματα των οικονομικών σας. Θα ανακαλύψετε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Η συνεργασία με έναν Ιχθύ μπορεί να περάσει μια κρίση και τα πνεύματα να οξυνθούν. Ίσως μάθετε και κάτι που είχαν πει εις βάρος σας και αυτό να σας ενοχλήσει. Να σκέφτεστε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν χάνετε την δύναμή σας από τους άλλους.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Δυναμώνετε αλλά με έναν υπερβολικό και ίσως άτσαλο τρόπο. Όλα θα σας ενοχλούν, θα θέλετε να κόψετε τη φορά και ίσως φανείτε στους γύρω σας επιθετικοί. Καμιά φορά χρειάζεται και αυτό για να επιβιώσετε αλλά και να ακουστεί και ο λόγος σας περισσότερο. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα βρεθείτε προ τελικών ξεκαθαρισμάτων με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαστε κατά κάποιο τρόπο εφησυχασμένοι γιατί η τύχη έχει αρχίσει και δουλεύει πλέον υπέρ σας. Η σχέση σας με έναν Παρθένο μπορεί να οξυνθεί και από εκεί που είσαστε στην αδράνεια ξαφνικά να βρεθείτε υπό το καθεστώς της ξαφνικής επίθεσης. Αλλά εσείς τα καταφέρνετε πλέον και έχετε πατήσει στα πόδια σας για τα καλά. Η παρουσία ενός Καρκίνου είναι καταλυτική για την ζωή σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αγωνίζεστε να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν και θα το καταφέρετε. Ίσως ασκήσετε λίγο πίεση παραπάνω από την κανονική αλλά τελικά μπορεί και να χρειάζεται γιατί είναι σαν να κάνετε μια νέα αρχή. Η ζωή σας περιμένει, αρκεί εσείς να είστε έτοιμοι να ζήσετε και να ξεχάσετε το παρελθόν. Η σχέση σας με έναν Ιχθύ ή με ένα άτομο που βλέπεστε -υποτίθεται φιλικά- θα πάρει σάρκα και οστά. Τολμήστε να είστε ο εαυτός σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ένταση και πολύ δουλειά θα είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ημέρα. Ίσως να νοιώσετε ότι πελαγώνετε από τις υπερβολικές υποχρεώσεις. Μην αναζητάτε την τελειότητα για να πράξετε. Τα θέματα με την οικογένεια μπορεί να σας είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε αλλά χρειάζεται να βρείτε λύση γιατί είναι αναγκαίο για την εξέλιξη σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας ζορίζει αλλά, αν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις με συνεργάτες σας. Θέλετε να τα βρείτε κάπου στην μέση και να μοιραστεί το αποτέλεσμα και στις δυο πλευρές για αυτό μπορεί να νοιώσετε ότι δεν ξέρετε προς τα πού να γείρετε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος έχει βγει όλος στην επιφάνεια και αυτό σας δίνει μια άλλη διάσταση. Ο χώρος της δουλειάς σας είναι λίγος οικογενειακός και αυτό σας αρέσει γιατί νοιώθετε ασφάλεια. Η ανάμνηση ενός Καρκίνου ή Σκορπιού σας βασανίζει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Προτιμάτε να συνεργαστείτε με όλους όσους έχετε οικονομική συναλλαγή, παρά να πάτε εκεί και να είστε εριστικοί και θυμωμένοι. Σίγουρα, αυτό σας ευνοεί περισσότερο και για αυτό θα λύσετε μια και έξω τις υποθέσεις σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας βάζει να σκεφτείτε κάπως διαφορετικά. Η συναισθηματική ανασφάλεια που σας βγαίνει σας θυμίζει τον κρυμμένο σας εαυτό και τις ανάγκες του. Μερικές φορές ξεχνάτε τελείως αυτή σας την εικόνα και τώρα που βγαίνει σας ενοχλεί κάπως. Ο Δίδυμος σας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Νέα γνωριμία με Αιγόκερω.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσπαθείτε να είσαστε με το μέρος των άλλων και στην προσπάθειά σας αυτή χάνετε μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Χρειάζεται από την πλευρά σας να κρατήσετε όσο μπορείτε την δική σας ταυτότητα. Οικονομικές συνεργασίες σας πιέζουν για δράση και για προσφορά προς τους τρίτους.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved