Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 53' 23" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 45' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 13' 19" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 59' 07" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 59' 13" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 56' 30" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 51' 53" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 49" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 28" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 48" ΚΡΙΟΣ R

Ο Έρμης στο Λέοντα και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 Ο Έρμης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα στις 26/6 και θα παραμείνει εκεί έως και τις 30/8/2012.

Ο Έρμης στο Λέοντα και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Είναι ένα μεγάλο διάστημα που θα επηρεάσει θετικά τους Κριούς, Λιοντάρια, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς. Επειδή όμως ο Ερμής στον Λέοντα δεν θεωρείται σε καλή θέση, χρειάζεται να μην είσαστε υπερβολικοί και εγωκεντρικοί.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι κινδυνεύετε από δογματισμό και εμμονές. Οι Υδροχόοι παρόλο που δεν θα μπορείτε εύκολα να δεχτείτε τις απόψεις των άλλων θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να συμβιβαστείτε.

 

Ο Ερμής στον Λέοντα έχει εγωισμό παρά τις καλές του προθέσεις. Όσοι τον έχετε στο χάρτη σας, μερικές φορές κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί οχυρώνεστε στις απόψεις σας επιμένοντας ότι, ενώ είσαστε συνεπείς και δίκαιοι, οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις καλές σας προθέσεις.

 

Πάντως είναι γενικά μια δημιουργική περίοδος για όλους, οπότε χρειάζεται να ξεκινήσετε κάτι που σας αρέσει και θα έχετε τις δυνάμεις να το στηρίξετε. Κυρίως αν σχετίζεται με καλλιτεχνία και εκφραστικότητα.

 

Επειδή ο Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία αυτή την περίοδο θα υπάρχει τάση είτε για υποκειμενικότητα είτε για μη επίγνωση της πραγματικότητας.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει ο Ερμής το κάθε ζώδιο, σε αυτό το διάστημα που θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα.ΚΡΙΟΣ

aries

Η ερωτική σχέση θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ζωή σας. Σίγουρα θα έχετε απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών και ίσως με την φόρα που θα έχετε πάρει να υπερεκτιμήσετε και κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον ενός Λιονταριού θα αναζωπυρωθεί και θα σας δώσει όμορφες στιγμές. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει και θα το λύσετε με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο. Από μια συνεργασία που θα γίνει κυρίως μέσα στον Ιούλιο μπορεί να κερδίσετε χρήματα που θα σας δοθούν με ευκολία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό θα φτάσει στο απόγειο της και σίγουρα αν δεν θέλετε να αλλάξετε τις απόλυτες απόψεις σας θα ταλαιπωρηθείτε με την απολυτότητά σας. Κυρίως η σχέση με ένα Λιοντάρι η Υδροχόο θα σας δώσει ώθηση για δημιουργία αλλά χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και όχι απόλυτοι γιατί θα υποφέρετε και εσείς και οι γύρω σας. Το νοητικό εγώ σας θα σας κατακυριεύσει και ίσως δεν θα έχετε καθόλου αντικειμενικότητα στις διάφορες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ίσως η δράση να κολλήσει για λίγο και χρειάζεται να το αντιληφθείτε έγκαιρα για να κινηθείτε ευέλικτα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σίγουρα θα είστε σε μεγάλη δραστηριότητα και κυρίως εσείς που ασχολείστε με τον γραπτό η προφορικό λόγο επαγγελματικά ή με γλώσσες ή με επάγγελμα που έχει να κάνει με επικοινωνία. Εκεί θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα που άλλες φορές ίσως να μην είχατε τολμήσει να το κάνετε. Η συμφωνία με συγγενικό πρόσωπο μπορεί να φέρει και αύξηση των οικονομικών σας. Σίγουρα θα σας λείπει η μεγάλη ευελιξία και ίσως γίνεται απόλυτοι και εγωιστές αλλά αυτό τελικά θα σας χρησιμεύσει κάπου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Τα οικονομικά και γενικά οι συναλλαγές σας θα είναι ο τομέας προς τον οποίο θα στρέψετε ένα μέρος της ενέργειάς σας, με στόχο να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Χρειάζεται όμως να είστε ανοικτοί σε όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις επαφές. Μην σκέφτεστε και πολύ και απαιτείτε, ασυνείδητα, ειδικούς όρους για το τι πρέπει να κάνετε. Ριχτείτε στον αγώνα και κάντε το. Έτσι θα κερδίσετε. Μην αγωνιάτε λοιπόν. Απλά οργανωθείτε περισσότερο.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Σίγουρα θα είναι το «καλοκαίρι» σας αυτή την περίοδο. Θα έχετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλύτερη σχέση με τον εαυτόν σας γιατί θα εκφραστείτε με τον δικό σας τρόπο. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους γιατί μπορεί να γίνεται δογματικοί όταν θα χρειαστεί να ανταλλάξετε απόψεις και σχέδια. Θα είναι κάπως δύσκολη η συνεργασία γιατί θα βάλετε τους δικούς σας όρους και αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει στους συνεργάτες σας. Από την άλλη, αν είσαστε καλλιτέχνες-δημιουργοί, σίγουρα θα βγάλετε την έμπνευση σας προς τα έξω και επειδή επιζητάτε εν μέρει τον θαυμασμό, θα τον εισπράξετε σίγουρα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Το κρυφό παρασκήνιο θα λειτουργήσει πάρα πολύ. Αφού κάποιοι από εσάς θα αναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να μην ανακοινώσετε τα σχέδια σας αλλά ούτε και την δράση σας, από φόβο μήπως χαλάσει κάτι από αυτό που θέλετε να ξεκινήσει. Από την άλλη, μια μυστική επικοινωνία που μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον εργασιακό σας χώρο δεν θα σας δώσει περιθώρια να κάνετε την σχέση διαφορετική. Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές συνεργατών γιατί μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσετε να συνδιαλέγεστε με άτομα που τελικά δεν είναι για την νοοτροπία και την κουλτούρα σας. Γενικά, η επικοινωνία σας αυτό το διάστημα θα γίνεται κάτω από όρους και με άτομα τα οποία σας παραδέχονται και είναι δίπλα σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Μια πολύ καλή περίοδος ξεκινάει για σας, αφού θα ενδυναμώσετε με υπερβολικό τρόπο. Και γιατί όχι; Ένα κομμάτι του εγώ σας χρειάζεται να τονωθεί, για να μην είστε τόσο συμβιβαστικοί και υποχωρητικοί απέναντι στους δύσκολους ανθρώπους. Για αυτό τον λόγο θα σας κάνει καλό η σταθερότητα σε απόψεις, ιδέες και γενικά σε συνεργασίες. Η σταθερότητα γενικά στην καριέρα σας αλλά κυρίως η άνεση που θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις θα σας δώσει και πιθανό προβάδισμα στο οικονομικό. Σας χρειάζεται η σταθερότητα και η πίστη στα σχέδια σας και με αυτό τον τρόπο θα επιτύχετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θα γίνετε απόλυτοι με τα πιστεύω σας και με τις θεωρίες σας και θα βάλετε μπόλικη δόση του προσωπικού σας στοιχείου που σίγουρα θα είναι πολύ δημιουργικό αλλά και δεσμευτικό. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε την αλήθεια παρά μέσα από παρωπίδες. Τα θέματα καριέρας θα σας δυσκολέψουν και ίσως να χρειαστεί να έρθετε κοντά με έναν Λέοντα για να επιβιώσετε μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα. Δυσκολίες σίγουρα θα υπάρξουν αλλά, αν έχετε διάθεση να ακούσετε και τους άλλους, τότε μπορεί να κινηθείτε πιο εύκολα και δραστικά. Ίσως ένα εγωιστικό κίνητρο να σας κρατήσει ακινητοποιημένους και τελικά να μην κάνετε πολλά πράγματα. Σκεφτείτε πιο καλά για τον εαυτόν σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μέσα από μια συνεργασία θα διαπιστώσετε ότι αξίζετε παραπάνω, αφού οι άλλοι θα είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν αυτά που εσείς θέλετε. Η στήριξη, μέσω ακόμα και του συντρόφου, θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και κυρίως βοήθεια στον οικονομικό σας τομέα. Επιτέλους, μπορείτε και εσείς να απολαύσετε παίρνοντας κάτι από τους άλλους. Μέσα στο καλοκαίρι μπορεί και να διαπραγματευτείτε ένα κληρονομικό θέμα το οποίο θα είναι υπέρ σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ ωραία πράγματα αρκεί να μην είστε δύσπιστοι. Όλες σας οι υποθέσεις χρειάζονται πίστη και εμπιστοσύνη στους γύρω σας. Η καριέρα σας καθώς και ένα θέμα του εξωτερικού η νομικό θα πάει πολύ καλά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Περίεργη περίοδος για σας, αφού θα αναγκαστείτε να βρείτε κάτω από πίεση την προσωπική σας ταυτότητα. Κυρίως αν συνεργάζεστε στενά με ένα Λιοντάρι θα πρέπει να υποκύψετε με κάποιο τρόπο στον δικό του τρόπο επικοινωνίας για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα συμβιβασμό η υποβιβασμό αλλά μάλλον εξυπνάδα γιατί μαθαίνω και κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ. Σίγουρα θα είστε απαραίτητοι και με τον τρόπο σας θα κερδίσετε πράγματα που παλιά δεν τολμούσατε να ζητήσετε για τον εαυτόν σας. Ίσως να μάθετε και τι σημαίνει προσωπική δημιουργία και όχι ταυτότητα με το τι έχω κάνει στην κοινωνία. Το εγώ σας μπορεί να φουσκώσει αλλά μάλλον το έχετε ανάγκη για να επιβιώσετε όπως πρέπει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Σίγουρα θα πρέπει να συμφωνήσετε με τις σκέψεις και τον τρόπο που επικοινωνούν οι άλλοι, αλλά κυρίως με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει υπερβολικά. Ακόμα μπορεί να πάρετε απόφαση και να συμβιώσετε με ένα πρόσωπο. Αλλά ίσως να μην υπολογίσετε σωστά τις δικές σας ανάγκες. Για αυτό να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Η μεγάλη σταθερότητα που θα επιδείξετε θα σας κάνει καλό και από την άλλη, θα χρειαστείτε να μείνετε και πρωτοπόροι στις απόψεις σας για να ξεκλειδωθούν οι δυνάμεις σας. Η δύναμη της ομάδας η από ένα γκρούπ φίλων μπορεί να μην σας δίνει δύναμη όπως παλιά και μάλλον θα χρειαστεί να αναπτύξετε δική σας ατομική πρωτοβουλία που θα σας φέρει στο ίδιο αποτέλεσμα αλλά με δυσκολότερο τρόπο.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νοιώθετε κάπως μοιραίοι γιατί η καθημερινότητα ζητάει από εσάς να κάνετε πράγματα που ίσως να μην σας εκφράζουν αλλά και συγχρόνως να μην μπορείτε να τα αρνηθείτε. Σίγουρα θα ζοριστείτε γιατί θα κάνετε αγώνα για να αποδείξετε ότι αξίζετε ενώ την αξία σας την έχετε έτσι και αλλιώς. Οι συνθήκες, όμως, μπορεί να σας κάνουν να νοιώθετε αδύναμοι και να λυγίζετε απέναντι στις απαιτήσεις κάποιων. Η ζωή έχει διαλέξει να σας μάθει και άλλα πράγματα, για αυτό αφεθείτε και μην σκέφτεστε αν θα τα καταφέρετε η όχι. Κάντε αυτό που σας ζητάνε, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Όσοι ασχολείστε με την καλλιτεχνία θα κληθείτε να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα. Σε αυτόν τον τομέα θα τα καταφέρετε περίφημα. Τα οικονομικά σας είναι υπό εξέλιξη και ανάλογα με τις ανάγκες σας (αν είναι ρεαλιστικές η υπερτιμημένες) θα κινηθούν και αυτά.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved