Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 42' 54" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 09' 23" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 53' 21" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 17° 41' 07" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 16° 31' 07" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 04' 38" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 00' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 50' 29" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 12' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 58' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 31" ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

H Νέα Σελήνη στους Διδύμους γίνεται στις 19/6, στις 6.00 μ.μ.

 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Νέες πληροφορίες αλλά και γνώση θα σας ωθήσουν σε καλύτερη θέση. Σίγουρα θα σηκώσετε την κουρτίνα από κάποια πράγματα που φοβόσαστε να αντιμετωπίσετε. Νέα μαθήματα ή αντικείμενα θα σας δραστηριοποιήσουν και με την βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου θα δείτε ότι μπορείτε να πάρετε ακόμα και από καταστάσεις που δεν τις είχατε εκτιμήσει θετικά. Η σχέση σας με έναν Ζυγό θα σας φέρει συναισθηματικές δυσκολίες γιατί βάζει τα όριά του και θέλει αποκλειστικότητα. Το σπίτι σας είναι το επίκεντρο των ενασχολήσεων σας αυτή την περίοδο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Τα οικονομικά σας είναι το πεδίο που χρειάζεστε περισσότερο γνώση. Για να φύγετε από τα στεγανά αλλά και τους περιορισμούς που μπορεί να έχετε βάλει με το μυαλό σας, πρέπει να είστε ευέλικτοι και δραστήριοι σε πολλούς τομείς και όχι να παραμένετε στα ίδια και στα ίδια. Δεν μπορείτε να προοδεύσετε και να βρείτε λύσεις στο οικονομικό σας επίπεδο, αν δεν «αερίσετε» τα μυαλά σας. Η σχέση με έναν Τοξότη σας βάζει μεν τρικλοποδιές γιατί έτσι το βλέπετε, αλλά δεν σας καθηλώνει - αντίθετα σας αναπτύσσει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, επηρεάζει κυρίως αυτούς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η διάθεσή σας να ξεκαθαρίσετε τα πάντα και να κάνετε εφ' όλης της ύλης νέο ξεκίνημα θα σας ξεσηκώσει και θα σας δώσει διάθεση για να ξεκολλήσετε από όλα τα κακώς κείμενα, κυρίως σε θέματα συνεργασίας αλλά και στενών σχέσεων. Κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απασχολήσει αρκετά θα τα αφήσετε πίσω σας γιατί θα βρείτε την λύση που σας εκφράζει απόλυτα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα διαπιστώσετε μέσα σας ότι χρειάζεται να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις σε τρόπο και συνήθειες και κυρίως στη συμπεριφορά σας για ένα πρόσωπο που ίσως είναι και Τοξότης. Ο εργασιακός σας χώρος σας απασχολεί ιδιαίτερα και συγχρόνως σας δημιουργεί ένταση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα βρείτε πάντως λύση πάνω στα πρακτικά θέματα που έχετε, γιατί νοιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας οπότε αναγκαστικά θα αλλάξετε σελίδα για να επιβιώσετε όσο μπορείτε πιο καλά.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είναι ιδιαίτερα καλή περίοδος για σας, αφού θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και γενικό ξεκαθάρισμα με διπλωματική επιβολή ορίων από την πλευρά σας, που σημαίνει «τι μου πάει και τι δεν μου πάει» σε επίπεδο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Από την άλλη, η διάθεση για ερωτικά παιχνιδάκια σε ασφαλές φιλικό επίπεδο θα διατηρήσει και την εικόνα σας στο σωστό επίπεδο, αλλά και θα βολιδοσκοπήσετε χωρίς φόβο για ένα πρόσωπο, αν ενδιαφέρεται για σας ή όχι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σίγουρα η καριέρα σας επιβάλλει διπλωματία, που σημαίνει επικοινωνία με άτομα που μπορεί να μην ταιριάζετε καθόλου, καθώς επίσης και ένα εφ' όλης της ύλης ξεκαθάρισμα στο τι σας ταιριάζει και τι όχι σαν δρόμος και σαν επιλογή. Σίγουρα θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε και κυρίως να ακολουθήσετε την πορεία ενός Δίδυμου ο οποίος είναι αρκετά δυσνόητος με την συμπεριφορά του. Από την άλλη, παίρνετε την πληροφορία που σας σπρώχνει προς μια κατεύθυνση. Το αν είναι για σας ή όχι είναι άλλη ιστορία που εδώ χρειάζεται να γίνετε πιο προσαρμοστικοί και ευέλικτοι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η επιτυχία σε ένα νομικό θέμα ή το τέλος ενός δύσκολου πτυχίου ή η έναρξη νέων σπουδών θα σας καθορίσει θετικά και θα σας βάλει να ξεκαθαρίσετε πολύ γρήγορα και εύκολα όλα τα οράματα που έχετε μέσα σας, αν τελικά είναι εφικτά να γίνουν ή όχι. Η ιδέα του εξωτερικού μπορεί να σας κάνει να φλερτάρετε επικίνδυνα μαζί της και αν υπάρχει και συναισθηματικός δεσμός τα πράγματα θα είναι ποιο εύκολα. «Τέρμα οι ψευδαισθήσεις» θα πείτε μέσα σας και αυτό θα σας κουνήσει δημιουργικά. Συνεχίζεται βέβαια η μερική αδράνεια σε όλα τα επίπεδα, αλλά ένα άτομο της οικογένειάς σας, σάς ωθεί να κάνετε πράξεις και με την βοήθεια του κάτι θα καταφέρετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θα αλλάξετε μέσα σας τον τρόπο που συνεργάζεστε σε οικονομικό επίπεδο. Θα αφήσετε τις παλιές μεθόδους και σαν άτομα που σέβεστε τον εαυτό σας θα βγείτε από τα παλιά στεγανά για να υποδεχτείτε το καινούργιο. Ο τρόπος που δίνετε και παίρνετε τα συναισθήματά σας θα είναι βασισμένος περισσότερο στην επικοινωνία και στην γνώση. Η ανταλλαγή γενικά ενεργειών σε όλα τα επίπεδα θα δείτε ότι σας βγάζει κατά κάποιο τρόπο από το μικρό σας εγώ. Σίγουρα ένας Δίδυμος θα παίξει ρόλο στην ζωή σας. Ίσως το ξεκίνημα μιας ψυχικής δουλειάς με τον εαυτόν σας να είναι ένα γεγονός που θα σας εξελίξει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Παραδίνεστε με χαρά σε μια συνεργασία, αφού όμως πρώτα καθορίσετε τα όρια και τον τρόπο συνεργασίας. Τώρα δεν σας ενδιαφέρει και πάρα πολύ να δυσαρεστήσετε τους άλλους. Ούτε θα διασκορπιστείτε όπως παλιά μέσα στα θέλω των άλλων, ξεχνώντας τον εαυτό σας. Είναι δυνατόν να γίνετε με κάποιο τρόπο δημοφιλείς στον χώρο σας και να επηρεάσετε με τον τρόπο σας αρκετά άτομα. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο μπορεί να πάρετε απόφαση να δεσμευτείτε. Νέο οικονομικό ξεκίνημα και επιδιώξεις επαγγελματικές μέσα όμως από συνεργασίες.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια για να ανταπεξέρθετε στις απαιτήσεις του έργου σας ή των γύρω σας που είναι μέσα στον εργασιακό σας καθημερινό χώρο. Κάποιες νέες ιδέες ή κατευθύνσεις θα σας βάλουν να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά και αναγκαστικοί γνώστες πληροφοριών, τις οποίες θα δείτε ότι είναι απαραίτητες . Η διαφοροποίηση της σχέση σας με έναν Δίδυμο που σημαίνει ή οριστικός χωρισμός ή αλλαγή τρόπου επικοινωνίας, θα σας επηρεάσει αλλά και θα σας ανακουφίσει γιατί επιτέλους θα λυθούν τα προβλήματά σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μια ερωτική σχέση που υπάρχει στην ζωή σας θα εξελιχθεί μέσα από την αλήθεια αλλά και τα νέα κοινά ενδιαφέροντα. Η θετική προσέγγιση στο θέμα ενός παιδιού θα σας ξεμπλοκάρει, γιατί η επικοινωνία σας θα είναι πλέον πιο ουσιαστική. Πάντως η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για να περάσετε τις δικές σας γραμμές και να τις επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Κάποια οικογενειακά θέματα που σίγουρα σας απασχολούν θα χρειαστεί να βάλετε αγάπη και κατανόηση για να λυθούν και να μην χαθεί μια σημαντική σχέση στην ζωή σας. Το ρίσκο σε κάποια θέματα οικονομικά θα είναι μάλλον για το καλό σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε κάπως μπερδεμένοι γιατί θέλετε να κάνετε έναν γενναίο ξεκαθάρισμα και μια νέα αρχή μέσα στο σπίτι σας αλλά νοιώθετε κούραση και διάσπαση σε πολλά κομμάτια. Είναι σαν να έχετε χάσει την βολή σας και δεν θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα γιατί μπερδεύεστε και δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Πολλές προτάσεις και συγχρόνως πολλές λύσεις που όμως δεν θα είναι αρκετά συμβατές με την προσωπικότητα σας. Πρέπει να δείτε και νέες κατευθύνσεις, αρκεί να μην χάνετε το προσωπικό σας στίγμα και σας παρασύρουν άτομα ή πληροφορίες που δεν θα είναι καλές για σας.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved