Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 53' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 35' 23" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 44' 24" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 12' 48" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 30' 10" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 45' 17" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 01' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 17' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 28' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 04" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 35' 53" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο αυτό το σαββατοκύριακο

 

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει...

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο αυτό το σαββατοκύριακο

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 


 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Ασχολείστε πολύ με πρακτικά θέματα τα οποία όμως είναι αναγκαία να λυθούν γιατί έχετε πάει πίσω και χρειάζεται να τακτοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σας τα οποία σας απασχολούν. Μπορεί να μην σας αρέσουν ορισμένα πράγματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο αλλά η υπομονή είναι απαραίτητη για να δείτε προς τα πού θα πάει το πράγμα. Από την Κυριακή, θα έχετε μια ιδιαίτερη εύνοια σε ερωτικό επίπεδο, αφού θα μπορέσετε να ξεπεράσετε έναν πρόβλημα επικοινωνίας που είχατε κυρίως με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η δύναμή σας επανέρχεται και νοιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για το εαυτόν σας. Το ζητούμενο είναι να καταλάβετε τις πραγματικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα τονωθεί και αυτόματα θα καταλάβετε ότι έχετε κοινή πορεία ζωής. Από την Κυριακή, θα δείτε μετά από κάποια συζήτηση ότι οι ορίζοντες ανοίγονται γιατί θα καταλάβετε ότι, αν είστε διπλωμάτες και επικοινωνιακοί, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Η επιστροφή ενός Τοξότη από το παρελθόν σας θα σας αναστατώσει.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Απομονώνεστε για λίγο γιατί θέλετε να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να δείτε τελικά τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να πετάξετε. Αυτό γενικά θα σας κάνει καλό γιατί θα προστατέψετε τον εαυτόν σας αλλά και θα πάρετε την ευθύνη σας κυρίως με την σχέση με έναν Σκορπιό. Υπάρχει ένταση με έναν Παρθένο από την Κυριακή και μετά. Ίσως να σας πιέσει να κάνετε αυτά που έχετε πει σε πρακτικό επίπεδο και τελικά μπορεί να υποχωρήσετε. Από την άλλη, υπάρχει μεγάλη αρμονία με Δίδυμο, Λέοντα και Ζυγό.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η κοινωνικότητά σας είναι κάπως περιορισμένη γιατί πιστεύετε ότι θέλετε να είσαστε μόνο με άτομα που τα νοιώθετε συναισθηματικά κοντά σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς δίνει κάποιες ιδέες και σας βάζει να υλοποιήσετε, κυρίως το Σάββατο, κάποια μικρά σχέδιά σας που αφορούν χρήσιμες αγορές αλλά και οικονομικά θέματα. Το σπίτι σας χρειάζεται τάξη και μάλλον θα το επιχειρήσετε. Από Κυριακή, θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί κάνοντας όμως υπερβολές που μπορεί να σας φέρουν στρες. Ο Τοξότης σας ακολουθεί αλλά χρειάζεται περισσότερο εξηγήσεις

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Κινείστε με μυστικότητα σε κάποια θέματα και κυρίως στα οικονομικά σας. Είναι σαν να κρατάτε ένα κρυμμένο χαρτί στο χέρι σας το οποίο θα το εμφανίσετε τελευταία στιγμή. Μέχρι και την Κυριακή το πρωί, θα σας αγχώνουν περισσότερο οικονομικά και συναισθηματικά γιατί θα είστε απόλυτοι σε κάποιες θέσεις. Μετά θα αλλάξετε μέσα σας τακτική και θα αποφασίσετε να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε ακόμα και θέματα πολύ προσωπικά. Ο κοινωνικός σας περίγυρος σας υποστηρίζει και μέσω κάποιων φίλων κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας στηρίξουν επαγγελματικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε δυνατοί και ασφαλείς. Έχετε αρχίσει να βλέπετε ότι κατέχετε ένα θέμα στο επαγγελματικό σας χώρο που σας απασχολεί πολύ. Αυτό κρατείστε όσο μπορείτε και μην επηρεάζεστε από τρίτους οι οποίοι μπορεί να διαδίδουν και λάθος πληροφορίες που σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη, κυρίως από την Κυριακή και μετά. Βοήθεια από την οικογένεια ή από ένα Καρκίνο ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον για την ζωή σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με έναν Σκορπιό ή να καθησυχάσετε τον εαυτόν σας από κάποιες υλικές φοβίες και ανασφάλειες. Θα τα καταφέρετε μόνο, όταν αποφασίσετε ότι αξίζετε για όλα αυτά που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Από την Κυριακή, το παιχνίδι θα έρθει με το μέρος σας και οι εξωτερικές συνθήκες θα σας αναγκάσουν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην οικογένεια. Επειδή έχετε άγχος με έναν Καρκίνο, αν σας σκέφτεται ή όχι, αποφασίστε εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι συνθήκες σας υποχρεώνουν να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Από την Κυριακή, θα ανοιχτείτε και μπορεί και να μιλήσετε ακόμα και για θέματα που θέλατε να τα κρατήσετε κρυφά. Ένας Τοξότης θα παίξει ρόλο στα οικονομικά σας. Ένα νεώτερο πρόσωπο που ίσως να είναι και Κριός θα σας δώσει το στίγμα του αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας να έχετε πιο ανοικτές αντιλήψεις για να μην τον παρεξηγήσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σας απασχολούν οικονομικές υποθέσεις και αυτό σας αγχώνει γιατί δεν σας πηγαίνει και πολύ. Είστε ελεύθερα πνεύματα και, όταν αναγκάζεστε να περιορίζεστε ακόμα και για τον καλύτερο λόγο, μελαγχολείτε και βαριέστε εύκολα. Η Κυριακή σας ανταμείβει, αφού θα περάσετε ευχάριστα με φίλους και γνωστούς αναλύοντας και μιλώντας. Ένας Υδροχόος θέλει περισσότερο φιλική τη σχέση μαζί σας και ευτυχώς άνετα μπορείτε να το προσφέρετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Τα καταφέρνετε περίφημα, αφού μπορείτε και περνάτε τη δική σας γνώμη σε κάποιες πρακτικές υποθέσεις που έχετε. Η οικογένειά σας σάς απασχολεί και κυρίως η σχέση με το παιδί σας ή τα αδέλφια σας. Μια συζήτηση που μπορεί να γίνει κάτω από την επήρεια συναισθηματικής φόρτισης και νοσταλγίας θα σας συγκινήσει και θα σας φέρει όμορφες μνήμες στην επιφάνεια. Η Κυριακή είναι πιο ουδέτερη ημέρα για σας και ίσως ένας Δίδυμος να κάνει την εμφάνισή του από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μέχρι και την Κυριακή το πρωί θα σας απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά σας θέματα και θα προσπαθήσετε, όταν βρεθείτε με άτομα της οικογένειάς σας, να κάνετε συζητήσεις για ξεκαθάρισμα. Επιτέλους, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο με ένα Καρκίνο ή Σκορπιό. Από την Κυριακή, θα νοιώθετε πολύ καλύτερα, επειδή θα δείτε ότι τα οράματά σας μπορεί να βγουν αληθινά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Τακτοποιείτε τις οικονομικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Θα έχετε εύνοια από ένα πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και κυρίως σας βάζει να δημιουργείτε. Η σχέση σας με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα βελτιωθεί και θα βρείτε μια καλή λύση για το κοινό σας πρόβλημα. Από την Κυριακή, θα αποσταθεροποιηθούν κάποια πράγματα που σημαίνει ότι εσείς θα διχαστείτε και θα διασπαστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα, επαφές και σχέσεις.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved