Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 06' 34" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 32' 32" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 22' 20" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 14' 36" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 11' 50" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 28' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 30' 02" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 39' 01" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 58' 05" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 53' 43" ΚΡΙΟΣ R

Ο Δίας στους Διδύμους και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/6 στις 20:22 ώρα Ελλάδας και θα παραμείνει μέχρι τις 25/6/2013 

Ο Δίας στους Διδύμους και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

 

 

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα φέρει νέα αλλαγή στο ουράνιο σκηνικό το οποίο θα σηματοδοτήσει την αρχή της επέκτασης πάνω σε θέματα επικοινωνίας, διπλωματίας, θα υπάρξει ευστροφία και μια πολυμέρεια όχι όμως γνώσης. Οι άνθρωποι θα καταλάβουν πολλές πλευρές μιας κατάστασης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βοηθήσει στο να κρίνουν σωστά γιατί ο Δίας στους Διδύμους δίνει μεν μια καθημερινή λογική αλλά δεν δίνει ηθικά κριτήρια και βάθος γνώσης, καθώς επίσης δεν προσφέρει άποψη αλλά άνεση στον λόγο.

Φυσικά όλες αυτές οι ιδιότητες είναι πολύ χρήσιμες για την δημοσιογραφία, την διαφήμιση και τα τουριστικά επαγγέλματα. Ο κίνδυνος υπάρχει από την επιρροή ατόμων που είναι χωρίς ηθικές αξίες στην ζωή και μπορεί να χαλάσουν ακόμα και το υπόβαθρο της ελληνικής κοινωνίας. Για αυτό είναι σκόπιμο να προφυλαγόμαστε από την εύκολη λύση, την επιφανειακή γνώση, την ασυνέπεια και έλλειψη στόχου γιατί είναι οι επικίνδυνες παγίδες για τους ανθρώπους, λόγω το ότι ο Δίας στους Διδύμους δεν είναι σε καλή θέση (εξορία).

Για αυτό λοιπόν με την προσοχή σας στα καλά και με το φιλότιμο ανεβασμένο θα κινητοποιήσετε την ανθρωπιά και την καλοσύνη θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα κακώς κείμενα της επιπολαιότητας και της ρηχότητας. 

ΚΡΙΟΣ

aries

Οικονομικό άνοιγμα και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας αναγκάσουν να γίνεται πιο ευέλικτοι και περισσότερο επικοινωνιακοί. Αυξάνοντας το ατομικό σας δυναμικό θα νοιώσετε σίγουρα ποιο δυνατοί. Μπορεί να ξεκινήσετε μαθήματα σε ομάδες και η αυτοπεποίθησή σας θα συνοδευτεί από νέες επαφές και σχέσεις. Μια νέα γνωριμία (για τους ελεύθερους και μόνους) θα σας βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία. Η αλλαγή ενός αμαξιού θα γίνει με εύκολο τρόπο. Θα πάρετε και μια βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ανοίγεστε και παρόλο που θα περάσετε μια γενναία δόση καχυποψίας και κλεισίματος, έχετε διάθεση να ανοιχτείτε και να συγχωρήσετε ακόμα και κάποιους που θα σας ζορίσουν και θα σας βάλουν σε περιορισμό. Η καλή πληροφόρηση και η διάθεση για να μεταβάλλετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας θα είναι ο φωτεινός σας φάρος για όλη την χρονιά. Ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει και θα σας κάνει να νοιώσετε περισσότερο δυνατοί με τον εαυτόν σας. Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες θα επεκταθούν, κυρίως από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σίγουρα είστε οι περισσότερο ευνοημένοι αυτή την χρονιά αλλά χρειάζεται υπερβολική προσοχή και διάθεση για να κρατήσετε τις ηθικές σας βάσεις γερές και σταθερές, κυρίως όταν σχετίζεστε με άτομα τα οποία συνεργάζονται μαζί σας. Θα κάνετε μεγάλη επέκταση και η αισιοδοξία σας θα είναι μεγάλη. Αν θέλετε από καιρό να εκδώσετε ένα βιβλίο ή να κάνετε γνωστή την δουλειά σας και τα γραπτά σας τώρα σίγουρα θα πάρετε την ώθηση να το κοινοποιήσετε προς τους έξω. Γνώση, ταξίδια, επαφές και επικοινωνία. Προσέξτε το βάρος σας και γενικά τις υπερεκτιμήσεις γιατί μπορεί να νομίζετε ότι αν αναλάβετε κάτι πολύ μεγάλο, θα τα καταφέρετε αλλά τελικά να μην γνωρίζετε όλη την πραγματικότητα του θέματος.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σίγουρα θα γίνετε πιο φιλάνθρωποι και ευαίσθητοι για τα προβλήματα των άλλων. Η φιλοξενία σας θα αυξηθεί και θα βοηθάτε όσο μπορείτε ανώνυμα. Θα γίνετε εξαιρετικά πολυμήχανοι και διπλωμάτες. Οι έρευνές σας σε κάποια θέματα θα επεκταθούν και ο ρόλος του κοινωνικού λειτουργού θα δέσει κουτί με τα νέα σας ενδιαφέροντα. Θα λειτουργήσει σαν από μηχανής Θεός και θα μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, χωρίς εσείς να βάλετε ούτε το μικρό σας δακτυλάκι, απλά θα ανοίξετε το κανάλι της μεταφυσικής και της εσωτερικής διαίσθησης μέσα από γνώση και διδασκαλίες. Νέοι φίλοι και ομάδες θα προστεθούν στην ζωή σας. Η ερωτική σας κατάσταση θα αλλάξει, αφού οι ελεύθεροι θα επιδιώξετε να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα απέχει πολύ από τα παλιά σας πρότυπα.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Σίγουρα ο ρόλος του δασκάλου θα σας τραβήξει και αυτό που ξέρετε μέχρι τώρα θα θέλετε να το μοιραστείτε ή με δικούς σας ανθρώπους ή με νέα άτομα που τώρα σχεδόν γνωρίζετε. Θα βάλετε έναν σκοπό και σίγουρα θα είναι ποιο ψηλά από τον εαυτόν σας. Φροντίστε όμως να έχει και υπόβαθρο τις ηθικές αξίες και να μην είναι μόνο γνώση για την γνώση. Οι ιδέες σας σίγουρα θα χρειάζονται διαμόρφωση και δεν χρειάζονται να είναι πολύ φανατικές ή απόλυτες, κυρίως όσο αφορά πράγματα και ανθρώπους που αναμειγνύονται με την πολιτική. Θα κυνηγήσετε την άνοδο και την επαγγελματική καταξίωση, αφού θα είστε ανοικτοί σε όλων των ειδών τα παιχνίδια που θα σας προταθούν. Με έναν Τοξότη από φιλικό επίπεδο θα το γυρίσετε στο ερωτικό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ανοίγματα μέσα στην καριέρα σας τα οποία όμως λόγω του υπόβαθρού σας που είναι στηριγμένο στην λογική και σε αυτά που κατέχετε δεν θα τα υποστηρίξετε πάρα πολύ γιατί θα κρίνετε τον εαυτόν σας και με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε μεν την αλλαγή αλλά θα τη θεωρήσετε υπερβολή από την πλευρά σας και θα γίνουν λάθη επικοινωνιακά και στρατηγικής. Παρόλα αυτά, οι ευκαιρίες θα σας δοθούν για αυτό, αν μπορείτε, κρατήστε το καλό της υπόθεσης και διαχειριστείτε με διάκριση όλον αυτό τον καινούργιο όγκο πληροφοριών και γνώσης που έρχεται από την πλευρά των έξω. Τότε πραγματικά θα πάρετε κάτι πολύ καλό. Από την άλλη να είστε προσεκτικοί με την ερωτική σας ζωή. Κυρίως οι ελεύθεροι, θα νοιώσετε ότι η ζωή σας ανήκει και θα θέλετε να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια που περιβάλλετε τον εαυτόν σας. Ο Δίδυμος σίγουρα θα σας κτυπήσει την πόρτα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Θεωρείστε από τους ευνοημένους της υπόθεσης, αφού θα σας ξεμπλοκάρει και θα σας δώσει νέες πληροφορίες και γνώσεις. Μέσω μιας νέας συνεργασίας θα γίνουν σίγουρα κάποια ανοίγματα που θα σας ενθαρρύνουν αλλά εξαρτάται από το πρόσωπο που θα συνεργαστείτε. Αν είναι ζώδιο του αέρα ή της φωτιάς σίγουρα θα τα πάτε πολύ καλύτερα. Ενασχόληση με την μεταφυσική αλλά και τα συναφή θέματα θα σας δώσουν ηρεμία και γαλήνη, κυρίως μέσα από μια συγκεκριμένη γνώση η οποία δεν είναι βέβαια και η σοφότερη αλλά τέλος πάντων θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε. Μια δικαίωση σε θέματα οικονομικών από την πλευρά του συντρόφου ή συζύγου θα σας δημιουργήσουν αισθήματα ασφάλειας και προόδου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι άλλοι θα είναι η βασική σας έννοια και με αυτούς θα ασχοληθείτε, αφού θα σας είναι απαραίτητοι σε όλα τα επίπεδα. Μέσω μιας συνεργασίας θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και θα δείτε το θέμα των οικονομικών που σας απασχολεί από πάντα με άλλο μάτι. Ίσως χαλαρώσετε και πείτε ότι τελικά κάτι μπορεί να γίνει χωρίς να έχετε εσείς τον έλεγχο. Μπορεί να μην ανησυχείτε για το αύριο και θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί με τον εαυτόν σας και τους άλλους. Ίσως πάρετε απόφαση να κάνετε μαθήματα αυτογνωσίας ή ψυχοθεραπείας. Η μεταφυσική γνώση θα σας απασχολήσει αρκετά και ίσως κάνετε και έναν συνδυασμό διδασκαλίας με γνώση. Τα θέματα εφορίας και λογαριασμοί τρίτων θα σας απασχολήσουν αλλά πάντα εκεί που θα χάνεστε, θα σας δίνεται η λύση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ο Δίας στους Διδύμους μπήκε στον άξονά σας και αυτό θα σας δώσει γενικά διάθεση για επέκταση και για συνεχείς συνεργασίες. Πάνω σε όλο αυτό το άνοιγμα, αν λάβετε πολλές προτάσεις σίγουρα δεν θα μπορέσετε να τις ακολουθήσετε όλες και θα πρέπει να δείτε και να διακρίνετε τι είναι αυτό που σας κάνει καλό και τι όχι. Για αυτό προορίστε και βάλετε εσείς τους όρους σας με τους γύρω σας και τους νέους συνεργάτες σας. Μπορεί να βάλετε βάρος. Η γυμναστική θα είναι πολύ ωφέλιμη για σας και γενικά η κίνηση ή ακόμα και ο χορός. Πρόταση γάμου που μπορεί να δεχτείτε θα χρειαστεί να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να θεωρηθεί επιπολαιότητα από την πλευρά σας. Ίσως να χάσετε για λίγο το ηθικό σας υπόβαθρο και θα χρειαστεί να κάνετε αγώνα για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια ιδιαίτερη εποχή ξεκινάει για σας που θα είναι μεν ανοιχτή για σας αλλά θα χρειαστεί να κάνετε στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τον χαρακτήρα σας και την ψυχοσύνθεσή σας. Επειδή σαν άτομα είσαστε πολύ υπεύθυνα και σας αρέσει να κρατάτε τους τύπους ,ίσως συναντήσετε συνθήκες που θα σας αναγκάσουν να είσαστε κάπως ανάλαφροι και επικοινωνιακοί αλλά να φαίνεστε (στα μάτια σας) επιπόλαιοι. Αυτό θα σας μπλοκάρει αλλά τελικά θα δείτε ότι είναι αναγκαίο να κάνετε συμφωνίες και επεκτάσεις που μπορεί να μην είναι του γούστου σας αλλά θα χρειαστούν γιατί θα δείτε ότι είναι απαραίτητες για σας , χωρίς όμως να αγγίζουν πάρα πολύ την ψυχοσύνθεσή σας. Ένας Δίδυμος είναι καθοριστικός για την ζωή σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα αφοσιωθείτε αρκετά στο σπίτι σας και στους δικούς σας ανθρώπους. H τάση για επέκταση θα σας δώσει την ευκαιρία να αρχίσετε μια νέα δουλειά, ίσως από το σπίτι σας. Η γνώση σίγουρα θα σας βγάλει από τα στενά σας όρια και ίσως η εκμάθηση κάποιας γλώσσας να σας δώσει μια ανάσα. Σίγουρα θα νοιώσετε καλά μέσα σας και η καρδιά σας θα γίνει περισσότερο συγχωρητική και ανοικτή σε όλες τις προκλήσεις. Θα σας δοθεί λύση για ένα ακίνητο με την βοήθεια και τη διαμεσολάβηση ενός συγγενικού σας προσώπου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μπορεί να περάσετε σε φάση υπερβολών, επιπολαιότητας και ίσως μιας μικρής ανωριμότητας από την πλευρά σας, κυρίως στο θέμα των σχέσεων. Προσπαθώντας να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα, κυρίως επαγγελματικά και προσωπικά, θα νοιώσετε υπερβολική αισιοδοξία και ίσως μοιραστείτε τα σχέδιά σας με άτομα που θα σας τάξουν πολλά αλλά θα κάνουν λίγα. Για αυτό χρειάζεται να γίνετε προσεκτικοί και σταθεροί σαν προσωπικότητες. Πολλά ταξίδια και καινούργιες επαφές.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved