Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 22' 19" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 46' 17" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 48' 00" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 12' 09" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 57' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 13' 33" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 51' 48" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 03" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 13" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 17' 56" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/6

 

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/6

 

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε σίγουροι για τον εαυτόν σας και ίσως και ο ρόλος που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο που μπορεί να είναι ταπεινός θα σας δώσει ενέργεια γιατί τα βγάζετε πέρα με καταστάσεις που στην ουσία απεχθάνεστε. Μια νέα επαγγελματική προοπτική θα σας ενθουσιάσει και ένα άτομο, όχι απαραίτητα από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον, να σας βοηθήσει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε διάθεση να σπάσετε τα στενά σας όρια και να βγείτε έξω σε καταστάσεις που χρειάζονται περισσότερο θάρρος και αισιοδοξία. Η στήριξη ενός Τοξότη θα σας φέρει αυτή την δύναμη αλλά πρέπει να έχετε καλή σχέση με τον εαυτόν σας γιατί σε περίπτωση αποτυχίας να μην μετανοήσετε για τις κινήσεις σας. Το ρίσκο ίσως σας δώσει πίσω την χαμένη σας δύναμη.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σας φέρνει σούπερ ενεργοποίηση. Η αλήθεια θα είναι το πρώτο σας μέλημα. Ίσως νοιώθετε ότι έχετε βαρεθεί πλέον να μην λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και κυρίως με άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Σίγουρα η σχέση με ένα Τοξότη θα περάσει κρίση αλλά αν έχει γερές βάσεις θα επιβιώσει. Ό, τι τελειώνει σίγουρα δεν είναι αληθινό. Προσέξτε τις εντάσεις και την οδήγηση.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μπορεί να νοιώσετε μια μικρή ένταση γιατί πάντα οι εκλείψεις σας φορτώνουν συναισθηματικά. Η σχέση με ένα δυναμικό πρόσωπο μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση αλλά και διάθεση να πείτε πράγματα που είναι μέσα σας θαμμένα. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα χρειάζεται να αναλάβετε πρωτοβουλία ξεκαθαρισμάτων. Ένας Παρθένος είναι δίπλα σας αλλά εξαιτίας των δικών του θεμάτων δεν έχει σταθερή συμπεριφορά.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Νοιώθετε πολύ καλά γιατί είσαστε εν μέσω φίλων και γενικά ατόμων που παίρνετε αποδοχή και σεβασμό. Έτσι με αυτόν τον τρόπο μοιράζεστε πιο εύκολα εσωτερικές εμπειρίες και αναμνήσεις. Μια επαγγελματική επιτυχία θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Έχετε προσπαθήσει σκληρά και τελικά θα ανταμειφθείτε. Οικονομική επιτυχία και μια συμφωνία από το εξωτερικό που αφορά συνεργασίες θα είναι για το καλό σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νοιώθετε πίεση γιατί χρειάζεται να ξεπεράσετε τον εαυτόν σας σε πολλά θέματα για να σταθείτε αντάξιοι των καταστάσεων. Αυτό σίγουρα θα σας βγάλει πιο μπροστά από κάποιους άλλους αλλά σας χρειάζονται που και που οι υπερβάσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε την εσωτερική σας δύναμη. Να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας και κυρίως με έναν Δίδυμο που δεν χρειάζεται να πάρετε δεδομένη μια επιφανειακή συμπεριφορά του.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Ξανασηκώνετε το κεφάλι σας και κοιτάτε τον ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι, είτε από γνώση είτε από επικοινωνία, έχετε μέσα σας σχηματίσει τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε για να ξεφύγετε κατά αρχάς από τον πιθανό εγκλωβισμό με έναν Παρθένο. Σίγουρα θα σταματήσετε για λίγο να είστε τόσο πολύ υποχωρητικοί και θα πάρετε φόρα γιατί μέσα σας ξέρετε ότι είστε δίκαιοι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Το ότι μπορείτε και μοιράζεστε θέματα που παλιά δεν τα συζητούσατε με τίποτε είναι μεγάλη πρόοδος για σας. Μια έξυπνη κίνηση σε επίπεδο συνεργασίας και οικονομικών θεμάτων θα σας ξεμπλοκάρει και θα σας δείξει και άλλο τρόπο για να κερδίζετε χρήματα. Αποφύγετε τις οικονομικές υπερβολές και κυρίως μην ανταγωνίζεστε έναν Δίδυμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη σίγουρα σας έχει δείξει ήδη σε πιο θέμα χρειάζεται να επιμείνετε γιατί σε αυτόν τον τομέα που θα νοιώσετε ότι χρειάζεται να δουλέψετε είναι ο τομέας που δεν διαχειρίζεστε καθόλου καλά και στο μέλλον θα έχετε προβλήματα. Είναι ευκαιρία να τον αντιληφθείτε και να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Κυρίως σε θέματα υγείας, διατροφής, οργάνωσης και η σχέση σας με έναν Δίδυμο η οποία πλέον μπαίνει σε άλλη βάση ή θα χαθεί οριστικά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε διατεθειμένοι να καταργήσετε τα τείχη που σας περιορίζουν και σας κόβουν την επαφή με τους άλλους ανθρώπους τους οποίους καταλαβαίνετε ότι τους έχετε ανάγκη αλλά δεν το δείχνετε. Η διπλωματία είναι απαραίτητη και επειδή μπορεί να έχετε περιτριγυριστεί από Διδύμους σίγουρα θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί τους, λέγοντάς τους αυτά ακριβώς που νοιώθετε και όχι αυτά που πρέπει για να μην του θίξετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Παίρνετε δύναμη και αισιοδοξία γιατί βλέπετε ότι τα σχέδια σας είναι πολύ δυναμικά και μπορούν να προχωρήσουν ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες. Οικονομικά ξεκαθαρίσματα θα σας φέρουν στο εδώ και τώρα και κυρίως με έναν Παρθένο. Ερωτική επιτυχία με έναν Δίδυμο, Τοξότη.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Δυσκολεύεστε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Ίσως σας πέσουν μαζεμένα και πελαγώσετε, θα είστε όμως περισσότερο επικοινωνιακοί και θα πάρετε δύναμη. Επειδή μπορεί να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση, σίγουρα θα γίνουν λάθη με έναν Παρθένο. Αποφύγετε τις βιαστικές καταστάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε χωρισμό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved