Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 29' 20" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 58' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 44' 56" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 44' 15" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 17° 42' 57" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 58' 04" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 53' 23" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 48' 20" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 09' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 07' 21" ΚΡΙΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/5

 

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/5

 

Μπορείτε να φανταστείτε το πλανητικό τοπίο σαν ένα κήπο με δώρα, τα οποία για να τα πάρουμε χρειάζεται να είμαστε καταρχάς υποψιασμένοι ότι υπάρχει κάτι καλό εκεί έξω. Από την άλλη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχικά (δηλαδή καθαροί από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα) για να μπορούμε να δεχτούμε αλλά και να αναγνωρίσουμε οτιδήποτε καλό μας έρχεται.

 

Από απόψε το βράδυ η Σελήνη -που είναι ο κύριος μεταφορέας των ενεργειών των άλλων πλανητών- θα κάνει πολύ καλές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι ειδικά για το ζώδιο του Κριού, των Δίδυμων, του Λιονταριού, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου θα είναι μια καλή ευκαιρία σε κάποιο τομέα ξεχωριστά να βιώσετε την καλή ενέργεια και να πράξετε καταλλήλως.

 

Όχι ότι τα υπόλοιπα ζώδια δεν θα αντιληφθείτε την καλή ενέργεια που θα υπάρχει στο περιβάλλον σας, αφού θα την εισπράξετε μέσω των γύρω σας. Απλά τα άλλα ζώδια χρειάζεται να ανοίξετε περισσότερο τις κεραίες σας για να το αντιληφθείτε ή μπορεί να κρίνετε ότι είναι αναγκαίο και κάτω από πίεση να την εισπράξετε.

 

Από σήμερα το βράδυ, ενεργοποιείται το στοιχείο του αέρα περισσότερο από τα άλλα στοιχεία, και αυτό σημαίνει επικοινωνία, άνεση στις σκέψεις, ευελιξία αλλά και θεραπεία του αιθερικού μας σώματος, οπότε καλό είναι όσοι θέλετε να τονώσετε την ενέργεια σας και να αποκτήσετε υγεία και ευρωστία να επικαλεστείτε και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ που είναι ο άρχοντας του στοιχείου του Αέρα για να ενεργοποιηθεί η ενέργειά σας περισσότερο (ανατρέξτε στη στήλη «Πορεία προς το φως» για να διαβάσετε τι ακριβώς κάνει ο Αρχάγγελος Ραφαήλ).

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Σίγουρα θα ασχοληθείτε με τα θέματα του συντρόφου σας ή των πολύ στενών σας σχέσεων αφού θα έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε αλλά και να τα «βρείτε» σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να νοιώσετε ότι ένας Ζυγός είναι το άλλο σας μισό και να πάρετε απόφαση ακόμα και για συμβίωση. Έχετε μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστείτε τις επαγγελματικές δυσκολίες και κυρίως, αν σχετίζονται με έναν Αιγόκερω ή μια μεγάλη θέση που περιμένετε εδώ και καιρό.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ασχολείστε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και προσπαθείτε να βρείτε την άκρη, κάνοντας ευέλικτες προτάσεις και έξυπνες κινήσεις. Η δυσκολία που μπορεί να προκύψει με έναν Παρθένο ή με το θέμα ενός παιδιού δεν θα σας δημιουργήσει φόβο, γιατί έχετε όλα τα φόντα να λύσετε το πρόβλημα άμεσα και γρήγορα, αρκεί να βασιστείτε στην λογική και τη συνεργασία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σίγουρα είναι μια καλή ημέρα που θα σας δώσει πολλά, αρκεί να ξέρετε να ρισκάρετε και να γίνετε και πάλι για λίγο μικρά παιδιά. Φέρνοντας τη χαρά στην ζωή σας, θα ενεργοποιηθούν πολλές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό σας από πολλά θέματα. Ένα ερωτικό σας θέμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα μια δουλειά θα σας «κάτσει» ποιο εύκολα από παλιά. Μην διστάσετε να οραματιστείτε γιατί μπορεί και να γίνει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι η ημέρα των συνεργασιών αλλά και των συμβιβασμών. Κάντε ένα βήμα προς τους άλλους και αυτοί θα σας το ανταποδώσουν. Η ζωή θέλει τέχνη και ευελιξία. Αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη και βγάλτε ακόμα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο κυρίως μέσα στον προσωπικό σας χώρο. Ένας φίλος σίγουρα θα σας στηρίξει και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Κάποια δύσκολη κατάσταση στο σπίτι σας μπορεί και να εξομαλυνθεί με την διάθεση της επικοινωνίας.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Έχετε στήριξη από φίλους που σας το αποδεικνύουν και στη δουλειά που θέλετε να κάνετε. Τα οικονομικά σας μπορεί να αυξηθούν από μια και μόνο κίνηση. Μην αφήνετε άλλους να σας επηρεάζουν και σας χαλούν την καλή διάθεση. Η «τοξικότητα» από άτομα χρειάζεται να σταματήσει και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Ένας Τοξότης μπορεί να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα. Ο Δίδυμος έχει φιλική διάθεση που όμως μετατρέπεται σε ερωτική.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αν βασιστείτε στο ένστικτό σας και δεν αρχίσετε να τα «ψειρίζετε» και να κριτικάρετε μπορεί να σας έρθει μια καλή ευκαιρία και να πάρετε χρήματα από μια επαγγελματική σας κίνηση. Είναι όμως αναγκαίο να βγείτε έξω από τα δεδομένα, τα καθιερωμένα και να ανοίξετε τις κεραίες σας, λαμβάνοντας και άλλα μηνύματα από κόσμο και συνεργάτες που δεν είναι ίδια με τα δικά σας δεδομένα. Ερωτική απόλυτη συμφωνία με ένα πρόσωπο που ξαναγυρνάει σε εσάς μετά από μεγάλη περιπλάνηση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Πολύ καλή ημέρα, αφού η δύναμή σας επανέρχεται και δύναμη για σας είναι αρμονία, ισορροπία, εκλεπτυσμένες καταστάσεις και συντροφικότητα. Χρειάζεται να ξεχάσετε κάποιες κακές συνήθειες και κυρίως να δείτε με άλλο μάτι κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία τον τελευταίο καιρό σας έχουν κατακλύσει. Μια σημαντική οικονομική ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί μέσω ενός ατόμου που μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και για χάρη σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και αυτό σας βοηθάει να κάνετε καλύτερες κινήσεις. Το ότι έχετε ανάγκη να κλειστείτε για λίγο μέσα δεν είναι απαραίτητο κακό, αν αυτό σας δυναμώνει και σας κάνει να βρείτε τις ισορροπίες με τον εαυτόν σας. Από την άλλη αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα που σας απασχολούν και είναι μέσα σας βαθειά κρυμμένα, έχοντας καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους. Το θέμα με ένα συνεργάτη σας θα λυθεί ευκολότερα από άλλες ημέρες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η φήμη μεταξύ των φίλων σας μπορεί να μεγαλώσει και να βρεθούν άτομα να σας υποστηρίξουν από εκεί που δεν το περιμένατε. Αν έχετε πράξει καλά, όλα γυρνάνε κάποια στιγμή. Είναι ευκαιρία να συζητήσετε για συνεργασία με ένα πρόσωπο που δεν τα είχατε καταφέρει εδώ και καιρό. Να είστε σίγουροι ότι ένας οικονομικός σας στόχος θα γίνει με ευκολότερο τρόπο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Για να μπορέσετε να έρθετε κοντά με έναν Δίδυμο, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τους τόνους και να προβείτε κατά κάποιο τρόπο σε έναν συμβιβασμό. Όσοι έχετε οικονομικές διαφορές και πληρωμές θα προσπαθήσετε να το κάνετε μέσω συνεργασίας αλλά και διπλωματίας. Μια ξαφνική πληροφορία μπορεί να σας αναστατώσει αλλά τελικά και να σας βγάλει και από κάποια πλάνη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναγνωρίζετε την αξία της επικοινωνίας και της αρμονικής επαφής και αυτό σας βοηθάει ακόμα και σε οικονομικά θέματα. Κυρίως όσοι συνεργάζεστε με κάποια άτομα τα οποία τώρα μπορεί να σας δώσουν το πράσινο φως. Επίσης, θα μπορέσετε να ξεφορτωθείτε από πάνω σας με ευκολία υποχρεώσεις προς τρίτους. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Ζυγό θα μπει στον σωστό δρόμο, αφού θα πείτε με ευκολία αυτά που τόσο καιρό είχατε κρυμμένα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η διάθεση για συνεργασία και συντροφικότητα μπορεί να ξεπεράσει κάποια όρια δικά σας και τελικά να κάνετε έναν τέλειο συμβιβασμό και ίσως παράδοση γι' αυτό χρειάζεται να κάνετε κάποια διάκριση και με τον τρόπο σας να κρατήσετε τα όρια σας. Η τάση για καλλιτεχνική δημιουργία θα σας ωθήσει να κάνετε διάφορες επαφές και ίσως και γνώση που είναι αναγκαία για την εξέλιξή σας. Αποφύγετε τις υπερβολές, κυρίως με ένα Ζυγό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved